Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
00:01:10
| Nuoroda
arturelis rašė:
Labas kursiokes galiu nuramint ir pasakyt, kad pagal sarasa turit 70 vyru ! :D jėėėa, pagaliau sulaukėm! sveikas atvykęs ir dar su kokimis naujienomis a nebaisu bus tarp tiek mergyčkų? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-26
00:10:02
| Nuoroda
gizmau_kaka rašė:
tj va mergytes radau butuka 2kambariu labai netoli musu univero ;D tj jei netenkins musu bendrabutis jei gausim..tj galim 4iese susimest..ir gyvent ten,kol dar nevelu ;] kaina 500 ...tj kiekvienai gautusi po 125 lt..tj skaitau labai nebrangiai...viskas yra visi baldai ir t.t. ;] skype : mixiuke- nu dar norisi kazkaip ta bendrabuti pamatyt
NU KA tikrai pigiai |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-26
00:13:10
| Nuoroda
arturelis rašė:
jei būtų baisu būtų negerai ;D šiaip ne smagu ir labai džiaugiuos.. ir matau, kad daug nevietinių, tai truputį ramiau ;D tai gerai, kad smagu ir mum smagu tai Artūras, kaip suprantu, būsi? sakyk, kas paskatino tokią specialybę rinktis? ahaaa, bent jau aš - tikrai nevietinė. Pala, pats iš kur? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-26
00:14:49
| Nuoroda
aišku, iš Vilniaus, hehe, nepyk, mestelėjau akį į anketą |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-26
00:15:54
| Nuoroda
arturelis rašė:
le lac rašė:
gizmau_kaka rašė:
tj va mergytes radau butuka 2kambariu labai netoli musu univero ;D tj jei netenkins musu bendrabutis jei gausim..tj galim 4iese susimest..ir gyvent ten,kol dar nevelu ;] kaina 500 ...tj kiekvienai gautusi po 125 lt..tj skaitau labai nebrangiai...viskas yra visi baldai ir t.t. ;] skype : mixiuke- nu dar norisi kazkaip ta bendrabuti pamatyt
NU KA tikrai pigiai tikrai nebrangiai.. va aš tai dabar lauksiu bendriko, o po to žiūrėsiu buto .. nes dabar bumas ir manau, kad kainos gerokai sukeltos tai jau taiiiiip |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-26
00:24:42
| Nuoroda
arturelis rašė:
noras daryti gyvenime tai, kas patinka ir teikia jėgų o aš pats iš Vilniaus ) šiaip į kultūros vadybą norėjau seniai, nes jau gan seniai turėjau įvairios patirties o kas Tave paskatino rinktis šią specialybę ? kodėl į Kauną ? :) na, kadangi iš manęs taip pat geros medikės ar matematikės nebūtų.. kažkaip irg senokai buvau nusižvelgus šią specialybę ir šiaip gan aktyvus visą laiką žmogus buvau. Tokie dalykai tinka ir patinka, taigi o į Kauną todėl, kad, kiek man žinoma, kitur nėra galimybės to studijuot, taip? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-26
13:19:41
| Nuoroda
arturelis rašė:
le lac rašė:
arturelis rašė:
noras daryti gyvenime tai, kas patinka ir teikia jėgų o aš pats iš Vilniaus ) šiaip į kultūros vadybą norėjau seniai, nes jau gan seniai turėjau įvairios patirties o kas Tave paskatino rinktis šią specialybę ? kodėl į Kauną ? :) na, kadangi iš manęs taip pat geros medikės ar matematikės nebūtų.. kažkaip irg senokai buvau nusižvelgus šią specialybę ir šiaip gan aktyvus visą laiką žmogus buvau. Tokie dalykai tinka ir patinka, taigi o į Kauną todėl, kad, kiek man žinoma, kitur nėra galimybės to studijuot, taip? yra .. LMTA :) bet ten yra stojamasis egzas pokalbis ir projekto rašymas : ) berods šiemet buvo renkamas kursas ir yra kolegijose, pvz. VK (Vilniaus kolegija), Klaipėdos kolegijoje ir ten kituose miestuose/miesteliuose mažai domėjais ;]]] joke... ;] o jei rimtai, tai gerai gerai !!! būsim kursiokai gal domėjaus žinau ir apie tą LMTA, ir apie kolegijas, bet kažkaip čia nusprendžiau kodėl pats į Kauną? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-26
13:22:42
| Nuoroda
arturelis rašė:
tai va junkites i grupe ar per Monika ar per mane ten patogiau bus bendraut visoms/visiems ;D okay jungsimės dėl grupių tai joa, turėtų 2 būti, bet pagal ką skirstys, neaišku |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-26
14:01:34
| Nuoroda
Kikuchis rašė:
Kaip gera matyt vyriškos lyties atstovą tarp mūsų mergaičių Sveikas atvykęs O taip, keliamės į facebooką Gal kas rytoj vežat dokumentus? antradienį |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-27
00:19:40
| Nuoroda
gizmau_kaka rašė:
oj berniukas malonu labai ;] joa..nebekit i ta facebooka geriau darom skypej konferencija..ir paplepesim o del to butuko...tj jei atsiras dar 3 paneles savanores...tj imsiu skambint..ir leksim apziuret to butuko...nes viena kazkaip tj neprisiruosiu bet sakykit greit kol nevelu/.ir visi greit man skypes savo duodat dėl visa ko, mano skype - simikiii |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-28
19:18:36
| Nuoroda
beprote10 rašė:
sveikuciai... ash siulau pasidaryti atskira baliuka pries moklus visiems kulturos vadybininkams... ka manot? zn puikia vienta ir t.t rashykit man nr 860650135 nu, gal ir sumąstysme ką. O į stovyklą žadi varyt? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-28
19:41:09
| Nuoroda
esmė ta, kad stovykla tikrai jau čia pat |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-29
21:52:05
| Nuoroda
beprote10 rašė:
manau ri amn reikes susikurti te anketa.. nors shiaip ash priesh tokius dalykus, bet atrodo jum ten labai smagu... susikurk, blogiau nebus beje, iš kurio Kauno kampo esi? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-29
21:53:13
| Nuoroda
beprote10 rašė:
na shiaip gal Jus ir teisios... ash tik taip pagalwojau, kad faina butu vieniem susitikti... beja gal kas zinot kiek grupiu bus grupių 2 turėtų būt |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-29
21:54:16
| Nuoroda
Serafima rašė:
laba laba visiems kultūrininkams žiūriu čia labai miela žmogeliukų kompanija susirinkusi sveika sveika, malonu, kad mūsų daugėja |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-29
21:56:35
| Nuoroda
sorbie rašė:
na va, o man nepavyks fuxu stovykloj pabuvoti taip norejau.. o jus daug kas jau uzsiregistrave? beje, o mano skype sorbie. per daug neliūdėk visus 4 metelius prisibūsim dar kartu |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-29
22:26:10
| Nuoroda
Serafima rašė:
le lac rašė:
Serafima rašė:
laba laba visiems kultūrininkams žiūriu čia labai miela žmogeliukų kompanija susirinkusi sveika sveika, malonu, kad mūsų daugėja vis bus smagiau šiek tiek pažįstamų veidelių matyti pirmomis dienomis tai aišku kaip smagu, kad mes iš tos pačios pusės. Šiauliai ne taip toli nuo Kelmės ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-29
22:27:33
| Nuoroda
Simonaa rašė:
Sveiki, sveiki :} Būsiu dar viena iš jūsų. Žiūriu mūsų gretos visai nemažos, bet figuruojam tai tik merginos.. :}}} eik tu sau, geras, bendravardės būsim ) sveika prisijungus |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-29
22:33:10
| Nuoroda
Simonaa rašė:
Kažkaip pagalvojau, kad būtų laikas ir man prie visų prisijungti. O kur dar yra mūsų grupė? Facebooke? :} Ooo taip. Būsim dvi Simonos :}
nu, smagu smagu. heehe, mokykloj klasiokę bendravardę turėjau, db vėl aha, facebooke |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-30
00:13:13
| Nuoroda
Serafima rašė:
le lac, aš Kelmėje gimusi RIMTAI?? geras |