Vartotojo le lac pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-26 00:01:10 | Nuoroda
arturelis rašė:

Labas kursiokes :D galiu nuramint  ir pasakyt, kad pagal sarasa turit 70 vyru ! :D

jėėėa, pagaliau sulaukėm! sveikas atvykęs   ir dar su kokimis naujienomis a nebaisu bus tarp tiek mergyčkų?

Žinutė parašyta: 2009-07-26 00:10:02 | Nuoroda
gizmau_kaka rašė:

tj va mergytes radau butuka 2kambariu  labai netoli musu univero ;D tj jei netenkins musu bendrabutis jei gausim..tj galim 4iese susimest..ir gyvent ten,kol dar nevelu ;] kaina 500 ...tj kiekvienai gautusi po 125 lt..tj skaitau labai nebrangiai...viskas yra visi baldai ir t.t. ;] skype :  mixiuke-   nu dar norisi kazkaip ta bendrabuti pamatyt :D

NU KA tikrai pigiai

Žinutė parašyta: 2009-07-26 00:13:10 | Nuoroda
arturelis rašė:

jei būtų baisu būtų negerai ;D šiaip ne :) smagu ir labai džiaugiuos.. :) ir matau, kad daug nevietinių, tai truputį ramiau ;D

tai gerai, kad smagu :) ir mum smagu :) tai Artūras, kaip suprantu, būsi? :) sakyk, kas paskatino tokią specialybę rinktis? :) ahaaa, bent jau aš -  tikrai nevietinė. Pala, pats iš kur? :)

Žinutė parašyta: 2009-07-26 00:14:49 | Nuoroda

aišku, iš Vilniaus, hehe, nepyk, mestelėjau akį į anketą :)

Žinutė parašyta: 2009-07-26 00:15:54 | Nuoroda
arturelis rašė:
le lac rašė:
gizmau_kaka rašė:

tj va mergytes radau butuka 2kambariu  labai netoli musu univero ;D tj jei netenkins musu bendrabutis jei gausim..tj galim 4iese susimest..ir gyvent ten,kol dar nevelu ;] kaina 500 ...tj kiekvienai gautusi po 125 lt..tj skaitau labai nebrangiai...viskas yra visi baldai ir t.t. ;] skype :  mixiuke-   nu dar norisi kazkaip ta bendrabuti pamatyt :D

NU KA tikrai pigiai

tikrai nebrangiai.. va aš tai dabar lauksiu bendriko, o po to žiūrėsiu buto .. nes dabar bumas ir manau, kad kainos gerokai sukeltos :)

tai jau taiiiiip

Žinutė parašyta: 2009-07-26 00:24:42 | Nuoroda
arturelis rašė:

noras daryti gyvenime tai, kas patinka ir teikia jėgų :) o aš pats iš Vilniaus :)) šiaip į kultūros vadybą norėjau seniai, nes jau gan seniai turėjau įvairios patirties :) o kas Tave paskatino rinktis šią specialybę ? kodėl į Kauną ? :)

na, kadangi iš manęs taip pat geros medikės ar matematikės nebūtų.. :) kažkaip irg senokai buvau nusižvelgus šią specialybę ir šiaip gan aktyvus visą laiką žmogus buvau. Tokie dalykai tinka ir patinka, taigi :) o į Kauną todėl, kad, kiek man žinoma, kitur nėra galimybės to studijuot, taip? :)

Žinutė parašyta: 2009-07-26 13:19:41 | Nuoroda
arturelis rašė:
le lac rašė:
arturelis rašė:

noras daryti gyvenime tai, kas patinka ir teikia jėgų :) o aš pats iš Vilniaus :)) šiaip į kultūros vadybą norėjau seniai, nes jau gan seniai turėjau įvairios patirties :) o kas Tave paskatino rinktis šią specialybę ? kodėl į Kauną ? :)

na, kadangi iš manęs taip pat geros medikės ar matematikės nebūtų.. :) kažkaip irg senokai buvau nusižvelgus šią specialybę ir šiaip gan aktyvus visą laiką žmogus buvau. Tokie dalykai tinka ir patinka, taigi :) o į Kauną todėl, kad, kiek man žinoma, kitur nėra galimybės to studijuot, taip? :)

yra .. LMTA :) bet ten yra stojamasis egzas :) pokalbis ir projekto rašymas : ) berods šiemet buvo renkamas kursas :) ir yra kolegijose, pvz. VK (Vilniaus kolegija), Klaipėdos kolegijoje ir ten kituose miestuose/miesteliuose :) mažai domėjais ;]]] joke... ;] o jei rimtai, tai gerai gerai !!! būsim kursiokai gal :)

domėjaus ;) žinau ir apie tą LMTA, ir apie kolegijas, bet kažkaip čia nusprendžiau :) kodėl pats į Kauną? :)

Žinutė parašyta: 2009-07-26 13:22:42 | Nuoroda
arturelis rašė:

tai va junkites i grupe ar per Monika ar per mane ;) ten patogiau bus bendraut visoms/visiems ;D

okay :) jungsimės :) dėl grupių tai joa, turėtų 2 būti, bet pagal ką skirstys, neaišku :)

Žinutė parašyta: 2009-07-26 14:01:34 | Nuoroda
Kikuchis rašė:

Kaip gera matyt vyriškos lyties atstovą tarp mūsų mergaičių Sveikas atvykęs ;)

O taip, keliamės į facebooką

Gal kas rytoj vežat dokumentus?

antradienį ;)

Žinutė parašyta: 2009-07-27 00:19:40 | Nuoroda
gizmau_kaka rašė:

oj berniukas malonu labai ;] joa..nebekit i ta facebooka geriau darom skypej konferencija..ir paplepesim :D o del to butuko...tj jei atsiras dar 3 paneles savanores...tj imsiu skambint..ir leksim apziuret to butuko...nes viena kazkaip tj neprisiruosiu :P bet sakykit greit kol nevelu/.ir visi greit man skypes savo duodat :D

dėl visa ko, mano skype - simikiii :)

Žinutė parašyta: 2009-07-28 19:18:36 | Nuoroda
beprote10 rašė:

sveikuciai... :) ash siulau pasidaryti atskira baliuka pries moklus visiems kulturos vadybininkams... ka manot? :P zn puikia vienta ir t.t :p rashykit man nr 860650135 :P

nu, gal ir sumąstysme ką. O į stovyklą žadi varyt? :)

Žinutė parašyta: 2009-07-28 19:41:09 | Nuoroda

esmė ta, kad stovykla tikrai jau čia pat :)

Žinutė parašyta: 2009-07-29 21:52:05 | Nuoroda
beprote10 rašė:

manau ri amn reikes susikurti te anketa.. :D nors shiaip ash priesh tokius dalykus, bet atrodo jum ten labai smagu... :D

susikurk, blogiau nebus :) beje, iš kurio Kauno kampo esi? :)

Žinutė parašyta: 2009-07-29 21:53:13 | Nuoroda
beprote10 rašė:

na shiaip gal Jus ir teisios... ash tik taip pagalwojau, kad faina butu vieniem susitikti... :P  beja gal kas zinot kiek grupiu bus  :)

grupių 2 turėtų būt :)

Žinutė parašyta: 2009-07-29 21:54:16 | Nuoroda
Serafima rašė:

laba laba visiems kultūrininkams
 štai nori su Jumis susipažinti dar viena būsima kursiokė

žiūriu čia labai miela žmogeliukų kompanija susirinkusi

sveika sveika, malonu, kad mūsų daugėja :)

Žinutė parašyta: 2009-07-29 21:56:35 | Nuoroda
sorbie rašė:

na va, o man nepavyks fuxu stovykloj pabuvoti  taip norejau.. o jus daug kas jau uzsiregistrave?

beje, o mano skype  sorbie.

per daug neliūdėk ;) visus 4 metelius prisibūsim dar kartu :)

Žinutė parašyta: 2009-07-29 22:26:10 | Nuoroda
Serafima rašė:
le lac rašė:
Serafima rašė:

laba laba visiems kultūrininkams
 štai nori su Jumis susipažinti dar viena būsima kursiokė

žiūriu čia labai miela žmogeliukų kompanija susirinkusi

sveika sveika, malonu, kad mūsų daugėja :)

vis bus smagiau šiek tiek pažįstamų veidelių matyti pirmomis dienomis :)

tai aišku :) kaip smagu, kad mes iš tos pačios pusės. Šiauliai ne taip toli nuo Kelmės :))

Žinutė parašyta: 2009-07-29 22:27:33 | Nuoroda
Simonaa rašė:

Sveiki, sveiki :} Būsiu dar viena iš jūsų. Žiūriu mūsų gretos visai nemažos, bet figuruojam tai tik merginos.. :}}}

eik tu sau, geras, bendravardės būsim :)) sveika prisijungus :)

Žinutė parašyta: 2009-07-29 22:33:10 | Nuoroda
Simonaa rašė:

Kažkaip pagalvojau, kad būtų laikas ir man prie visų prisijungti. O kur dar yra mūsų grupė? Facebooke? :} Ooo taip. Būsim dvi Simonos :}

nu, smagu smagu. heehe, mokykloj klasiokę bendravardę turėjau, db vėl :) aha, facebooke :)

Žinutė parašyta: 2009-07-30 00:13:13 | Nuoroda
Serafima rašė:

le lac, aš Kelmėje gimusi

RIMTAI?? geras :)