Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-13
20:12:37
| Nuoroda
hei sveiki! galima ir aš įsirašau į šitų norinčių į VU teisę gretas?: ) na kaip bebūtų galima ar negalima vistiek įsirašau.: )) visą laiką galvojau kad noriu tik į politikos mokslus, bet žinojau kad to nestudijuosiu, nes neišsilaikysiu egzaminų taip gerai kaip reikia, bet kai va istoriją išsilaikiau taip pakankamaineblogai, tai į politikos mokslus jau kaip ir visai nebenoriu, o vat apie teisę niekada labai 'nesvaigdavau', o va dabar gavoju, kad nieko geresnio ir negalėčiau studijuot. bet va čia kaip ir daugeliui klausimas ar balai išneš iki tos vu teisės. mano kb 19,44 jei neklystu (čia be to lygtais pridedamo 0,2 už matematiką a lygiu (jei taip supratau)), o kadangi rašysiu pirmu numeriu vu teisę vf, o mokamos net nerašysiu tai baisiai bijausi, kad netektų į MRU ar VDU patraukt.: ) tai va. dar neužregistravau to pragariškojo sąrašiuko, o jau noriu kad tik greičiau ta 22d ir viskas paaiškėtų.: ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
19:08:57
| Nuoroda
tris egzaminus iš penkių išsilaikius virš devyniasdešimt ir bėdavot sakant kad va vos ne nevykėlė - to jau per daug.: ) man irgi nepatinka mano anglų rezultatas, ir matematika nepergeriausia, bet tai nereikia gi čia bėdavot. galėjo būt ir blogiau..: DD o mano irgi antroj vietoj VDU (čia kaip kažkieno). ir nenoriu aš į kauną. nors šiaip ir kaune galima gyvent. bent jau taip žmonės šneka.: D laukia manęs kaunas. o jei ir jis nesiteiks priimt tai tada iš viso MRU. va va kaip bus.:D o aš visgi tikiuosi, kad čia tas mūsų pesimizmas yra perspaustas. kažkaip labai tikiuosi, kad čia panašiai kaip ir dėl egzaminų (o ne, o ne, kad tik gavus kokius šešiasdešimt. te - virš devynesdešimt). liepos 22 subėgsim visi į čia ir visi 'cha ir ko taip nervinomis? visi įstojom į vu teise vf". ar čia jau būtų iš fantastikos skyriaus?:DD ei ir kuris čia bėdavojo, kad su savo 19,42 neįstos į vu teisę finansuojamą? nenervinkit manęs su tokiom prognozėm, nes mano panašus likimas bus.: DD va va.: ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
19:14:49
| Nuoroda
rašiau trečiu numeriu. balas 19,44. čia be to matematikos a lygiu dešimt, nes nelabai žianu ar reikia tuos 0,2 pridėt ar ne.: ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
19:30:37
| Nuoroda
o aš tai VDU pirmoj rašyčiau, tada gal VU KHF, o tada KTU.: ) gal ir kvailai, bet mane, kaip lengvai paveikiamą asmenį labai paveikė VDU skleidžiama "rinkiminė agitacija".: DD va ką krepšeliai padaro.: D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
19:32:38
| Nuoroda
nu tai jei neįkiš pono Tautvydo, tai tikriausiai panelės Editos irgi.: D o čia tavo tie 19,42 su tuo 0,2 už kažką ar dar be šito už kažką?: D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
19:36:34
| Nuoroda
aš vis dar optimistė ir visus rašiau tik vf.: ) jei jiem manęs už dykutį nereikia, man jų tuo labiau.: DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
19:43:03
| Nuoroda
ei tai mano su tuo 0,2 bus 19,62. nu tada biškį nusiraminu, bet vistiek karštligė veikia.: D o vat ir gaunasi, kad sėdžiu su pakankamai gerais rezultatais ir bėdavoju kaip bus, o iš pažystamų yra tokių kurie turėdami tik vieną valstybinį egzaminą, o kitų tokius pusėtinus mokyklinius sėdi sau užsigarantavę, kad į mokamą įstos, tėveliai mokslus apmokės ir net galvos sau nesuka. nėr teisybės.: DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
19:50:13
| Nuoroda
tikiuosi kad nepasiklydus ir ne sesuo. man vieno brolio per akis.: DD o aš vat jau net nežinau ar laukt kito trečiadienio ar bijot.: D šiandien tik nunešiau sarašiuką priduot, gal kokius keturis kartus namie persirašinėjau, vakar vakare jau susirašiau galutinį variantą, o nuėjus priduot dar pusė variantų sukaitaliojau vietom.: D politikos mokslai iš pirminio varianto ketvirtos penktos vietos nukrito į tryliktą keturioliktą.: D kaip aš čia su jais taip paniekinamai?:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
19:58:12
| Nuoroda
pamenu kai draugė metų vidury sau atsipūtus vaikščiojo ir sakė, kad įstot į mru teisę užteks išsilaikyt egzaminus kiek virš septyniasdešimt. įdomu kaip dabar šneka.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:20:47
| Nuoroda
o aš rašiau penkiolika variantų į universitetus ir vieną į apsidraudimui į kolegiją.: D nu blem jei jau ir ten nepapulsiu tai eina tada visi šikt.: D aš tai visą laiką galvojau kad politiką rašysiu pirmoj, antroj dailėtyrą, o trčioj geografiją.:D viską vilniuj (apie kauną anksčiau net negalvojau), o dabar nei dailėtyros, nei menotyros nei geografijos visai nerašiau.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:28:39
| Nuoroda
manau kad ir į mru teisę bus nemažas konkursas. nes dauguma, kas nesitiki į vu pakliūt rašo mru. aš tai nežinau gerai ar blogai padariau, bet po vu įrašiau vdu ir tik tada mru. uoj kaip man kaunas nusišviečia, jau net matau kauno žiburį tunelio gale.: D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:43:44
| Nuoroda
man VDU irgi atrodo baisiai patrauklus. kolkas vienintelis jo minusas - KAUNAS.:D tai taip ir gaunasi kad reikia rinktis ar super universitetas nekokiam mieste, ar ne toks super universitetas bet vat kokiam mieste.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:44:47
| Nuoroda
arba nete dar būtų galima rast.: ) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:47:09
| Nuoroda
tiesiog noriu apsidraust.: ) na nes rašiau visas tokias studijas, kurios yra pakankamai paklausios o ir sunku nuspėt kaip čia su tas krepšeliais bus. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
20:50:22
| Nuoroda
kiek žinau, tai praeitų metų 19,02 neatitinka šiųmetinių 19,02. o ir sojančių šiemet į vu teisę į tas 150 vietų šiuo metu yra 1461. tai kaip ir dešimt į vieną vietą. nu super. vos ne teleloto gaunasi.: DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:02:18
| Nuoroda
tikiuosi kad maždaug 350 iš tų 450 rezultatai yra prastesni už mano. naivuolė.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:11:46
| Nuoroda
jarver<- iš visos širdies, labai baisiai nuoširdžiai linkiu tau įstoti į ekonomiką.:D prieš miegą pasimelsiu ir už tave, kad tik tu į tą ekonomiką praslystumei.: D manau, ne viena aš būčiau tuo patenkinta.: D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:14:00
| Nuoroda
dabar galvoju, kad va jei būčiau turėjus nors kokį polinkį į anglų ir būčiau normaliai ją išsilaikius, tai dabar sėdėčiau ramutėlaitė.: ) bus man japoniškus kryžiažodžius per anglų pamokas spręst.: D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:20:02
| Nuoroda
kai aš tokia tai jaučiu turėdama ir kokius 19,90 bėdavočiau, kad neįstosiu.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:23:22
| Nuoroda
jarver, o tai koks tavo kb į ekonomiką? šiaip aš irgi ekonomiką įtraukiau į sarašiuką bet man tai daugiau nei nerealu.:D čia iš serijos 'politikos mokslai vu parašyti tryliktoj vietoj'.:D |