Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:25:07
| Nuoroda
ei ir dar, jeigu jau kažkas užgarantavot kad EzoTao įstos į vu teisę vf, na tai jetus kaip mane nuraminot.:D ačiū.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:27:32
| Nuoroda
aš su drauge susilažianu, kad neįstosiu į vu, tai va jei neįstosiu, tai bent jau galėsiu savo liūdesį nuskandint šampano buteliu.:D arba bent jau kiek pridusint.:D o iš ko tu sporinaisi? žiūrėk, va jei neįstojam tai gal ir baliukas ta proga gausi?: DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:29:35
| Nuoroda
nagi, maloniai kviečiu jungtis.: ) na ir koks gi tavasis kb? prašau pameluok ir pasakyk kad mažiau nei 19,4. nu pameluok. prašau.: DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:35:36
| Nuoroda
EzoTao, neimk šakočio. imk ką kitą. šakotis sprangus ir sausas.:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:37:37
| Nuoroda
Angel g1rl, tai kad jau išsidavei, kad į ekonomiką tavo balas ojoj koks aukštas, taigi va taip vat mane labiau nuraminai nei meluodama.:D pasimelsiu ir už tave, kaip ir už jarver kad tik ekonomikoj pasiliktumėt.:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:40:32
| Nuoroda
na jau nereikia čia apie tas kalorijas.:D kaloringa viskas kas skanu, saldu ir mmm.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:42:19
| Nuoroda
kad ir mano šampanas to sausumo ir sprangumo nenumalšins.:D reiktų ko daugiau kad panaikint šiuos šakočio defektus.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:46:46
| Nuoroda
nežianu ką reiškia 'sklatkė', bet iš bendro konteksto galima suprast.:D tai jei jau fortūna nusišypsos ir pateksim į fuksų stovyklą ir bendrabutį tai teks apsieit be tų 'produktų'.:D vajė vajė:D angel girl, jarver, o davai jūs abudu imkit ir į ekonomiką įstokit? nu davai, nu.:DD ir galiausiai, gal kas nori man imt ir paaiškint kaip cituot kito pasisakiusio žodžius?:D nu tipo padaryt kad tai raštų pilkam fone?: ) informacinės technologijo nėra stiprioji mano pusė.: D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:51:02
| Nuoroda
Ezo Tao, žinok retai taip imu ir prie kompo garsiai juokiuosi, o vat dabar būtent tas retas atvejis.:DD šampano buteliu per nugarą ir vsio.:DD tai kai auklėjimo būdas.:DD urvinis tu koks.:D perskaičius tą šamano buteliu per nugarą, tai iš karto akyse vaizdas urvinio žmogaus kuris pridaužia moterį kuoka o tada tysiasi už plaukų į urvą.:DD tik šakočio vaizde nebuvo. nes jis NESKANUS!:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:55:54
| Nuoroda
EzoTao rašė:
edita.va rašė:
nežianu ką reiškia 'sklatkė', bet iš bendro konteksto galima suprast.:D tai jei jau fortūna nusišypsos ir pateksim į fuksų stovyklą ir bendrabutį tai teks apsieit be tų 'produktų'.:D vajė vajė:D angel girl, jarver, o davai jūs abudu imkit ir į ekonomiką įstokit? nu davai, nu.:DD ir galiausiai, gal kas nori man imt ir paaiškint kaip cituot kito pasisakiusio žodžius?:D nu tipo padaryt kad tai raštų pilkam fone?: ) informacinės technologijo nėra stiprioji mano pusė.: D Ir iš kur toks tavo KB, kai tu nemoki surast viršuj žodelio "Cituoti"... cha! radau! ir cituoju!: DD kažkaip žiani nei vienam egzaine neradau kalusimo apie pasisakymų citavimą forumuose, tai va tokie ir rezultatai.:D ir iš viso, aš net kompiuterinio raštingumo įskaitą turiu išsilaikius.:D ir dėl mano kaltės tik kartą broliui reikėjo kompe windowsus perrašyt.:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:58:33
| Nuoroda
EzoTao rašė:
edita.va rašė:
Ezo Tao, žinok retai taip imu ir prie kompo garsiai juokiuosi, o vat dabar būtent tas retas atvejis.:DD šampano buteliu per nugarą ir vsio.:DD tai kai auklėjimo būdas.:DD urvinis tu koks.:D perskaičius tą šamano buteliu per nugarą, tai iš karto akyse vaizdas urvinio žmogaus kuris pridaužia moterį kuoka o tada tysiasi už plaukų į urvą.:DD tik šakočio vaizde nebuvo. nes jis NESKANUS!:DD Tai jai šakotis neskanus, tai ji cituoti neranda - ir kas tu per žmogus? :DD
na galiausiai imk ir padaryk išvadą, kad aš ne žmogus.:DD ir išviso: prakalbo urvinis: šampano buteliu per nugarą ir vsio.:DDD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
22:02:33
| Nuoroda
jarver rašė:
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
gersim liepos 22: kas istos kur norejo - sampana, kas ne ten kur norejo - degtine tai pala ir degtine nepasidalinsi? tai, manau, jau veliau galima bus viska sumaishyt girdejau,kad sumaisius bloga buna neklausyk, kas ka sako va va, ir čia būsimas teisininkas(ė)-ekonomas(ė) prašneko, maišo viską kas po ranką papuola ir vargo nemato.:D pasakyčiau sarmata, bet pati susisarmatyčiau.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
22:07:56
| Nuoroda
EzoTao rašė:
edita.va rašė:
EzoTao rašė:
edita.va rašė:
nežianu ką reiškia 'sklatkė', bet iš bendro konteksto galima suprast.:D tai jei jau fortūna nusišypsos ir pateksim į fuksų stovyklą ir bendrabutį tai teks apsieit be tų 'produktų'.:D vajė vajė:D angel girl, jarver, o davai jūs abudu imkit ir į ekonomiką įstokit? nu davai, nu.:DD ir galiausiai, gal kas nori man imt ir paaiškint kaip cituot kito pasisakiusio žodžius?:D nu tipo padaryt kad tai raštų pilkam fone?: ) informacinės technologijo nėra stiprioji mano pusė.: D Ir iš kur toks tavo KB, kai tu nemoki surast viršuj žodelio "Cituoti"... cha! radau! ir cituoju!: DD kažkaip žiani nei vienam egzaine neradau kalusimo apie pasisakymų citavimą forumuose, tai va tokie ir rezultatai.:D ir iš viso, aš net kompiuterinio raštingumo įskaitą turiu išsilaikius.:D ir dėl mano kaltės tik kartą broliui reikėjo kompe windowsus perrašyt.:DD Pasigyrė karvė tešmenim! Bet šakotis man vistiek yra best of all! va todėl man brolis savo laptopo į rankas neduoda.:D kam per žmogui šakotis gali būti best of all?:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
22:11:17
| Nuoroda
jarver rašė:
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
tai prasymo priedas kainuoja tik 30lt, nedaug krize gi dabar arba 6 buteliai pigiausio sampano na va, i ekonomika tinki na, jo tai ko tau į teisę, jei tavo pomėgis alkoholio kiekį skaičiuot?:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
22:12:42
| Nuoroda
jarver rašė:
edita.va rašė:
jarver rašė:
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
angel_g1rl rašė:
jarver rašė:
gersim liepos 22: kas istos kur norejo - sampana, kas ne ten kur norejo - degtine tai pala ir degtine nepasidalinsi? tai, manau, jau veliau galima bus viska sumaishyt girdejau,kad sumaisius bloga buna neklausyk, kas ka sako va va, ir čia būsimas teisininkas(ė)-ekonomas(ė) prašneko, maišo viską kas po ranką papuola ir vargo nemato.:D pasakyčiau sarmata, bet pati susisarmatyčiau.:D manau, busimas ekonomas-teisininkas turi buti viska isbandes gyvenima, kad galetu tinkamai dirbti savo darba kas tas viskas? va ims dabar ir paaiškės kad netinku aš nei į teisę nei į ekonomiką.:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
22:20:16
| Nuoroda
jarver, sakai pasiginčyt?:D šitą aš ir pati mėgstu:DD P.S.: šį kartą necituoju ne dėl to, kad nerandu kaip, bet dėl to kad erzian mane tie dideli pilki pasikartojantys plotai kuriuos jau ir taip skaičiau.:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
22:21:21
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
na, zinot jei studint dar linksmiau nei cia su tokiais rimtais zmonem - tai greiciau i baraka ką tu čia rimtais žmonėm vadini?:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
22:23:52
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
kas tas viskas? va ims dabar ir paaiškės kad netinku aš nei į teisę nei į ekonomiką.:DD nesinervink, bent degustatorium priims alkoholio industrijoj njau radau tarp darbo skelbimų siūlymų degustuot alkoholinius gėrimus.:D reklaminis tekstas skambėjo maždaug taip: 'ieškomi alkoholį mėgstantys žmonės, vartojantys jį bent kartą į savaitę ir ypač mėgstantys alų".:DD tik deje aš tam per jauna esu.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
22:25:25
| Nuoroda
jarver rašė:
edita.va rašė:
jarver, sakai pasiginčyt?:D šitą aš ir pati mėgstu:DD P.S.: šį kartą necituoju ne dėl to, kad nerandu kaip, bet dėl to kad erzian mane tie dideli pilki pasikartojantys plotai kuriuos jau ir taip skaičiau.:DD gerai, kad kol kas musu poziuriai sutampa, nes tektu ilgai gincytis žinai, jei su protingu gnčytis tai dar neiko, va su kvailu būtų sunkaiu.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
22:26:28
| Nuoroda
angel_g1rl rašė:
edita.va rašė:
angel_g1rl rašė:
na, zinot jei studint dar linksmiau nei cia su tokiais rimtais zmonem - tai greiciau i baraka ką tu čia rimtais žmonėm vadini?:DD man visi rimti,kurie i tokius mokslus taiko tai imsiu tada ir patikėsiu, kad ir aš rimta.:DD ne visom aplinkybėm.:D |