Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:25:07
| Nuoroda
ei ir dar, jeigu jau kažkas užgarantavot kad EzoTao įstos į vu teisÄ™ vf, na tai jetus kaip mane nuraminot.:D aÄiÅ«.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:27:32
| Nuoroda
aš su drauge susilažianu, kad neįstosiu į vu, tai va jei neįstosiu, tai bent jau galÄ—siu savo liÅ«desį nuskandint šampano buteliu.:D arba bent jau kiek pridusint.:D o iš ko tu sporinaisi? žiÅ«rÄ—k, va jei neįstojam tai gal ir baliukas ta proga gausi?: DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:29:35
| Nuoroda
nagi, maloniai kvieÄiu jungtis.: ) na ir koks gi tavasis kb? prašau pameluok ir pasakyk kad mažiau nei 19,4. nu pameluok. prašau.: DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:35:36
| Nuoroda
EzoTao, neimk šakoÄio. imk kÄ… kitÄ…. šakotis sprangus ir sausas.:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:37:37
| Nuoroda
Angel g1rl, tai kad jau išsidavei, kad į ekonomikÄ… tavo balas ojoj koks aukštas, taigi va taip vat mane labiau nuraminai nei meluodama.:D pasimelsiu ir už tave, kaip ir už jarver kad tik ekonomikoj pasiliktumÄ—t.:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:40:32
| Nuoroda
na jau nereikia Äia apie tas kalorijas.:D kaloringa viskas kas skanu, saldu ir mmm.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:42:19
| Nuoroda
kad ir mano šampanas to sausumo ir sprangumo nenumalšins.:D reiktų ko daugiau kad panaikint šiuos šakoÄio defektus.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:46:46
| Nuoroda
nežianu kÄ… reiškia 'sklatkÄ—', bet iš bendro konteksto galima suprast.:D tai jei jau fortÅ«na nusišypsos ir pateksim į fuksų stovyklÄ… ir bendrabutį tai teks apsieit be tų 'produktų'.:D vajÄ— vajÄ—:D angel girl, jarver, o davai jÅ«s abudu imkit ir į ekonomikÄ… įstokit? nu davai, nu.:DD ir galiausiai, gal kas nori man imt ir paaiškint kaip cituot kito pasisakiusio žodžius?:D nu tipo padaryt kad tai raštų pilkam fone?: ) informacinÄ—s technologijo nÄ—ra stiprioji mano pusÄ—.: D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:51:02
| Nuoroda
Ezo Tao, žinok retai taip imu ir prie kompo garsiai juokiuosi, o vat dabar bÅ«tent tas retas atvejis.:DD šampano buteliu per nugarÄ… ir vsio.:DD tai kai auklÄ—jimo bÅ«das.:DD urvinis tu koks.:D perskaiÄius tÄ… šamano buteliu per nugarÄ…, tai iš karto akyse vaizdas urvinio žmogaus kuris pridaužia moterį kuoka o tada tysiasi už plaukų į urvÄ….:DD tik šakoÄio vaizde nebuvo. nes jis NESKANUS!:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:55:54
| Nuoroda
EzoTao rašÄ—:
edita.va rašÄ—:
nežianu kÄ… reiškia 'sklatkÄ—', bet iš bendro konteksto galima suprast.:D tai jei jau fortÅ«na nusišypsos ir pateksim į fuksų stovyklÄ… ir bendrabutį tai teks apsieit be tų 'produktų'.:D vajÄ— vajÄ—:D angel girl, jarver, o davai jÅ«s abudu imkit ir į ekonomikÄ… įstokit? nu davai, nu.:DD ir galiausiai, gal kas nori man imt ir paaiškint kaip cituot kito pasisakiusio žodžius?:D nu tipo padaryt kad tai raštų pilkam fone?: ) informacinÄ—s technologijo nÄ—ra stiprioji mano pusÄ—.: D Ir iš kur toks tavo KB, kai tu nemoki surast viršuj žodelio "Cituoti"... DD cha! radau! ir cituoju!: DD kažkaip žiani nei vienam egzaine neradau kalusimo apie pasisakymų citavimÄ… forumuose, tai va tokie ir rezultatai.:D ir iš viso, aš net kompiuterinio raštingumo įskaitÄ… turiu išsilaikius.:D ir dÄ—l mano kaltÄ—s tik kartÄ… broliui reikÄ—jo kompe windowsus perrašyt.:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
21:58:33
| Nuoroda
EzoTao rašÄ—:
edita.va rašÄ—:
Ezo Tao, žinok retai taip imu ir prie kompo garsiai juokiuosi, o vat dabar bÅ«tent tas retas atvejis.:DD šampano buteliu per nugarÄ… ir vsio.:DD tai kai auklÄ—jimo bÅ«das.:DD urvinis tu koks.:D perskaiÄius tÄ… šamano buteliu per nugarÄ…, tai iš karto akyse vaizdas urvinio žmogaus kuris pridaužia moterį kuoka o tada tysiasi už plaukų į urvÄ….:DD tik šakoÄio vaizde nebuvo. nes jis NESKANUS!:DD Tai jai šakotis neskanus, tai ji cituoti neranda - ir kas tu per žmogus? :DD
na galiausiai imk ir padaryk išvadÄ…, kad aš ne žmogus.:DD ir išviso: prakalbo urvinis: šampano buteliu per nugarÄ… ir vsio.:DDD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
22:02:33
| Nuoroda
jarver rašÄ—:
angel_g1rl rašÄ—:
jarver rašÄ—:
angel_g1rl rašÄ—:
jarver rašÄ—:
gersim liepos 22: kas istos kur norejo - sampana, kas ne ten kur norejo - degtine tai pala ir degtine nepasidalinsi? tex tik sampana gerti? tai, manau, jau veliau galima bus viska sumaishyt girdejau,kad sumaisius bloga buna bet nenukrypkim i sali-cia lyg ir apie mokslus forumas ir netgi ne apie chemines reakcijas skrandyje neklausyk, kas ka sako as per isleistuves maisiau ir visks normaliai va va, ir Äia bÅ«simas teisininkas(Ä—)-ekonomas(Ä—) prašneko, maišo viskÄ… kas po rankÄ… papuola ir vargo nemato.:D pasakyÄiau sarmata, bet pati susisarmatyÄiau.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
22:07:56
| Nuoroda
EzoTao rašÄ—:
edita.va rašÄ—:
EzoTao rašÄ—:
edita.va rašÄ—:
nežianu kÄ… reiškia 'sklatkÄ—', bet iš bendro konteksto galima suprast.:D tai jei jau fortÅ«na nusišypsos ir pateksim į fuksų stovyklÄ… ir bendrabutį tai teks apsieit be tų 'produktų'.:D vajÄ— vajÄ—:D angel girl, jarver, o davai jÅ«s abudu imkit ir į ekonomikÄ… įstokit? nu davai, nu.:DD ir galiausiai, gal kas nori man imt ir paaiškint kaip cituot kito pasisakiusio žodžius?:D nu tipo padaryt kad tai raštų pilkam fone?: ) informacinÄ—s technologijo nÄ—ra stiprioji mano pusÄ—.: D Ir iš kur toks tavo KB, kai tu nemoki surast viršuj žodelio "Cituoti"... DD cha! radau! ir cituoju!: DD kažkaip žiani nei vienam egzaine neradau kalusimo apie pasisakymų citavimÄ… forumuose, tai va tokie ir rezultatai.:D ir iš viso, aš net kompiuterinio raštingumo įskaitÄ… turiu išsilaikius.:D ir dÄ—l mano kaltÄ—s tik kartÄ… broliui reikÄ—jo kompe windowsus perrašyt.:DD PasigyrÄ— karvÄ— tešmenim! Aš turiu sesÄ™, ji mano ir naminį, stacionarų, kompÄ… užlaužia, ir laptopÄ…, o aš, lÅ«zeris, windows'ų net perrašyt nemoku Bet šakotis man vistiek yra best of all! va todÄ—l man brolis savo laptopo į rankas neduoda.:D kam per žmogui šakotis gali bÅ«ti best of all?:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
22:11:17
| Nuoroda
jarver rašÄ—:
angel_g1rl rašÄ—:
jarver rašÄ—:
angel_g1rl rašÄ—:
jarver rašÄ—:
tai prasymo priedas kainuoja tik 30lt, nedaug krize gi dabar zinai kiek sakociu iseitu? arba 6 buteliai pigiausio sampano na va, i ekonomika tinki paskaiciuot ir ivertint visgi moki na, jo as jau apie ja svajoju nuo kokios 9 klases ir buvau visalaik atsiputes nes turejau uz sporta balus gaut bet vat gavos, seimo rinkimai, steponavicius, reforma, uz sporta balu nebeduoda, pakylo LT egzo svertinis koeficientas ir t.t. Taip ir gavos O as ypac galiu paskaiciuot tai, kas susije su alkoholiniais gerimais tai ko tau į teisÄ™, jei tavo pomÄ—gis alkoholio kiekį skaiÄiuot?:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
22:12:42
| Nuoroda
jarver rašÄ—:
edita.va rašÄ—:
jarver rašÄ—:
angel_g1rl rašÄ—:
jarver rašÄ—:
angel_g1rl rašÄ—:
jarver rašÄ—:
gersim liepos 22: kas istos kur norejo - sampana, kas ne ten kur norejo - degtine tai pala ir degtine nepasidalinsi? tex tik sampana gerti? tai, manau, jau veliau galima bus viska sumaishyt girdejau,kad sumaisius bloga buna bet nenukrypkim i sali-cia lyg ir apie mokslus forumas ir netgi ne apie chemines reakcijas skrandyje neklausyk, kas ka sako as per isleistuves maisiau ir visks normaliai va va, ir Äia bÅ«simas teisininkas(Ä—)-ekonomas(Ä—) prašneko, maišo viskÄ… kas po rankÄ… papuola ir vargo nemato.:D pasakyÄiau sarmata, bet pati susisarmatyÄiau.:D manau, busimas ekonomas-teisininkas turi buti viska isbandes gyvenima, kad galetu tinkamai dirbti savo darba kas tas viskas? va ims dabar ir paaiškÄ—s kad netinku aš nei į teisÄ™ nei į ekonomikÄ….:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
22:20:16
| Nuoroda
jarver, sakai pasiginÄyt?:D šitÄ… aš ir pati mÄ—gstu:DD P.S.: šÄ¯ kartÄ… necituoju ne dÄ—l to, kad nerandu kaip, bet dÄ—l to kad erzian mane tie dideli pilki pasikartojantys plotai kuriuos jau ir taip skaiÄiau.:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
22:21:21
| Nuoroda
angel_g1rl rašÄ—:
na, zinot jei studint dar linksmiau nei cia su tokiais rimtais zmonem - tai greiciau i baraka kÄ… tu Äia rimtais žmonÄ—m vadini?:DD |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
22:23:52
| Nuoroda
angel_g1rl rašÄ—:
kas tas viskas? va ims dabar ir paaiškÄ—s kad netinku aš nei į teisÄ™ nei į ekonomikÄ….:DD nesinervink, bent degustatorium priims alkoholio industrijoj njau radau tarp darbo skelbimų siÅ«lymų degustuot alkoholinius gÄ—rimus.:D reklaminis tekstas skambÄ—jo maždaug taip: 'ieškomi alkoholį mÄ—gstantys žmonÄ—s, vartojantys jį bent kartÄ… į savaitÄ™ ir ypaÄ mÄ—gstantys alų".:DD tik deje aš tam per jauna esu.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
22:25:25
| Nuoroda
jarver rašÄ—:
edita.va rašÄ—:
jarver, sakai pasiginÄyt?:D šitÄ… aš ir pati mÄ—gstu:DD P.S.: šÄ¯ kartÄ… necituoju ne dÄ—l to, kad nerandu kaip, bet dÄ—l to kad erzian mane tie dideli pilki pasikartojantys plotai kuriuos jau ir taip skaiÄiau.:DD gerai, kad kol kas musu poziuriai sutampa, nes tektu ilgai gincytis DD žinai, jei su protingu gnÄytis tai dar neiko, va su kvailu bÅ«tų sunkaiu.:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-14
22:26:28
| Nuoroda
angel_g1rl rašÄ—:
edita.va rašÄ—:
angel_g1rl rašÄ—:
na, zinot jei studint dar linksmiau nei cia su tokiais rimtais zmonem - tai greiciau i baraka kÄ… tu Äia rimtais žmonÄ—m vadini?:DD man visi rimti,kurie i tokius mokslus taiko aisku, ne visom aplinkybem tai imsiu tada ir patikÄ—siu, kad ir aš rimta.:DD ne visom aplinkybÄ—m.:D |