Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-22
17:28:35
| Nuoroda
Wooghoo I'M IN!!! kam dar pakeliui?:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
17:52:29
| Nuoroda
Studijų programa: verslo informacijos vadyba wooghoo! kam ten pat??? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
17:59:01
| Nuoroda
VIV kaip ir norejau;) o tu? pavyko su informologija? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
18:06:25
| Nuoroda
Agesy rašė:
VU verslo informacijos vadyba vf na svejkute pasirodo busim kursiokes;)) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
18:25:27
| Nuoroda
Sveika.as taip pat i VIV;)) kazkaip keista kad tjp mazai cja musu.bet tikiuos atsiras daugiau.tj is kur esi? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
19:02:33
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Ragutis rašė:
O tenais yra kokia džiovyklė, kur pakabint ar naudosit fena? ;D Čia tai mažiausia problema na biski ne i tema paklausiu bet kur tu istojai S?? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
19:07:08
| Nuoroda
as tj su 19.62 tj ar cja jus visi i informologija?? kas i VIV?? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
19:10:15
| Nuoroda
jauniklis rašė:
aha na tj sveikinu! svarbu kad pakliuvai kur norejai;) bereik atsvest;D beje zadi i bendika? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
19:17:16
| Nuoroda
patyleki rašė:
Ema* rašė:
Kiekvienam egzaminui galima pasiruosti ir istorijos is ju neisskirciau. Aisku per menesi nieko nepadarysi, bet jei kiekvienam kontroliniui ruosiesi ir 11 ir 12kl, tj pries egza uztenka viska pakartoti, svarbu moketi mokytis Būtent ! siaip istorija visada puikiai mokiaus.bet pries egza padejo tik kalimas.per pora savaiciu viska ismokau.na perskaiciau kokius 5 vadovelius.nors jau dbr vargiai ka beprisimenu bet uztat surinkau 99% na bet patarciau paskutine diena tik ilsetis.o tj bus kaip man kad kai nuejau i egza tj vos perskaityt uzduotis sugebejau:D |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
19:40:46
| Nuoroda
-juju rašė:
Abiturientai, kaip ruošėtės istorijos egzaminui? Pradėjot mokytis nuo senovės ir ėjot naujausiųjų laikų link ar pirma ėmėt tai, kas įdomiausia? P.s. - labai malonu, kad norite pagelbėt ir būsimiems dvyliktokams, labai gražu iš jūsų pusės na kadangi mano atmintis trumpalaike tj teko viska ismokt per gana ribota laika.pradejau mokytis likus menesiui iki egzo.perskaiciau viduramziu istorija o po savaites vargiai ka beprisiminiau.todel svarbu daznai viska kartot.skaiciau vadovelius pagal laikmecius.tjp kur kas lengviau.suvoki ivykiu eiliskuma.na seip rimtai pradejau kalt likus 2 savaitem.bet jus tjp nedarykit.pasilikit bent menesi.daugiau gal ir nereiks jei mokysites intensyviai.as vos spejau.skaitydavau nuo ryto iki kol eidavau miegot.po savaites galva jau perkrauta.geriau per diena perskaitykit kelis skyrius ir uzteks.mokiausi iz tu vadoveliu kur 7,8,9,10 ten viskas ko reikia.jei jum atrodo kad parasyta informacija jum nebus reikalinga per egza tj klystat.visada ideda ko maziausiai mokiniai tikisi.siais metais tj buvo senoves istorija ir partizaniniai karai.pliusas tas kad maza tikimybe kad kitais metais bus tas pats.daug vargo su saltiniais,svarbu moket jais remtis.bet jei gerai isiskaitai viskas paprasta.gerai butu pasidaryt praejusiu metu egzus.as tjp dariau ir man padejo.gali suprast ko mazdaug reikalauja.na man pasiseke kad mano sese dirba knygyne tj nereikejo pirkt jokiu knygu viska ko reikejo ji man parnesdavo,bet nesijaudinkit.nepulkit prisipirkt brangiu knygu.geriausios tos kur jau susistemintos pagal egzaminus.na ir nepamirskit gerai isnagrinet zemelapiu.isiminkit reiksmingas detales.na nebezinau ka daugiau patart.jei kas dar idomu klauskit;) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
19:43:04
| Nuoroda
Idzieli rašė:
mano 19.50 o kur istojai? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-22
19:45:57
| Nuoroda
effectas rašė:
MissixX rašė:
Studijų programa: verslo informacijos vadyba wooghoo! kam ten pat??? Man saunu.po truputi susirinksim:D tj is kur busi? |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
17:30:39
| Nuoroda
Man ir idomu zinot.kol kas musu tik kokie 4.na bent pradzia;D
|
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
17:33:02
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
MissixX rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Ragutis rašė:
O tenais yra kokia džiovyklė, kur pakabint ar naudosit fena? ;D Čia tai mažiausia problema na biski ne i tema paklausiu bet kur tu istojai S?? Čia manęs ar Ragučio klausi? ;D taves |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
17:57:43
| Nuoroda
Ema* rašė:
matai, priestarauji pati sau, sakai, kad istorija visada gerai mokejai, bet egzamine padejo tik kalimas. nei kiek neabejoju, kad jei pries egza butum skaicius maziau tavo rezultatas neitin butu sumazejes, o gal ir likes toks pat. nes tu istorija mokeisi visada, o ne paskutine savaite. duok vadoveli likus savaitei iki egzo tam, kuris pamokose tik klausydavo, ir niekad pats nesiruosdavo tj nemanau, kad jo rezultatas sieks 20%..
na kaip cja paaiskint..ruosdavaus tik kontrams.o kalimas tikrai padejo gaut puikius balus.jei pries egza nebuciau skaicius tj mano rezultatai butu buve daugiau nei per pus blogesni.nesvarbu kad istorija mokiaus gerais pazymiais taciau ka ismokdavau greit pamirsdavau.pora savaiciu intensyvaus skaitymo pades tikrai |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
18:23:40
| Nuoroda
effectas rašė:
MissixX rašė:
effectas rašė:
MissixX rašė:
Studijų programa: verslo informacijos vadyba wooghoo! kam ten pat??? Man saunu.po truputi susirinksim:D tj is kur busi? Panevėžys Silute.tj gal geriau renkames kitoj temoj.kur informologija/Verslo informacijos vadyba ten musu daugiau;) |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
18:25:41
| Nuoroda
šypt rašė:
MissixX rašė:
effectas rašė:
MissixX rašė:
Studijų programa: verslo informacijos vadyba wooghoo! kam ten pat??? Man saunu.po truputi susirinksim:D tj is kur busi? as cia pat :] duokit skype :} renkames kitoj temoj Informologija/Verslo informatikos vadyba.daugiau musiskiu |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
18:34:10
| Nuoroda
visi parasykit savo Skype.galesim kokia konferencija padaryt;) mano tj californiaa.. |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
18:39:28
| Nuoroda
Iewytea rašė:
Sveikos:) as irgi studijuosiu VIV'e. sveikute;) reiktu kaip nors visus i viena vieta surinkt nes visi skirtingose temose raso.daugiau musiskiu yra temoje Verslo informacijos vadyba/Informologija.(busimiems studentams) mano skype californiaa.. parasyk jei noresi;) kai visus surinksim galesim konferencija padaryt |
||
Žinutė parašyta:
2009-07-23
21:06:37
| Nuoroda
MissixX rašė:
šypt rašė:
MissixX rašė:
effectas rašė:
MissixX rašė:
Studijų programa: verslo informacijos vadyba wooghoo! kam ten pat??? Man saunu.po truputi susirinksim:D tj is kur busi? as cia pat :] duokit skype :} renkames kitoj temoj Informologija/Verslo informatikos vadyba.daugiau musiskiu na bet jei kas noresit anksciau parasyt tj mano skype californiaa.. |