Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-01-15
13:30:12
| Nuoroda
Nezinau, kaip siais, o praeitais metais metai VU kainavo 18 tukstanciu |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-15
13:37:52
| Nuoroda
, tai pastebėjau, kad egzaminai lengvėja, palyginus pvz 2002 metų ir 2009 tai žymiai lengvesni. tu visiškai teisus! iki šiol džiaugiuosi, kad laikiau 2009 metais,nes tai buvo lengviausias egzamenas iš visų man iki tol matytų. |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-15
13:59:54
| Nuoroda
Maciau buvo parasyta apie klausimus uz 3-4 taskus... zinot, kuo jie yra geri? Nes gali rasyti viska, kas su tema susije, net jei del kazko suklysi, uz tai balu neatima ta prasme, netaisyklingas sakinukas taisyklingo neatsveria ir sviarbiausia rasyti viska smulkiai, negalvot kad "vat, tai elementaru, to net rasyt nereikia". Ne tik reikia, bet ir butina. |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-15
14:09:17
| Nuoroda
kompiuterinio rastingumo pazymejimas duoda teise manyti, kad esi pakankamai susipazines su kompiuteriu. Daugiau nieko... Na, nebent kada nors, noredama tapti sekretore, nereikes irodinet, kad moki juo naudotis. Taciau joks rimtas darbdavys nekreipia demesio i popieriuka, gauta mokykloje. |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-15
14:14:24
| Nuoroda
Sese jau baige VU magistra, ir tikrai galiu pasakyt, nes per 6 metus pakankamai jos prisiklausiau, kad su zmogaus asmenybes ir savybiu pazinimu si specialybe neturi beveik nieko bendro. todel pagalvokit, ar tikrai to norit, nes prisikankinsit pakankamai. O ir mokytis reikes maziausiai 6 metus, nes vien su bakalauro diplomu pagal specialybe dirbti negalesit. |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-15
18:24:17
| Nuoroda
koma1 jei jau mokaisi medicinoje, vadinasi ir filos kursa jau esi baigus,m? tai jei atsimeni, buvo tokia tema "mediku cinizmas" (aisku, jei musu desytojas buvo tas pats). Tai stai - visai ne auksciau isvardytos savybes yra svarbiausios. Svarbiau gebejimas suvokt, kokia yra riba tarp mirties ir gyvenimo. |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-15
18:52:12
| Nuoroda
Tavo vietoje stociau i VK, ypac jei nesi tikra, ar nori tiek metu okytis univere. Dietologu, gavusiu universitetini issilavinima, ne tiek jau daug, todel daugumoje vietu dirba baige kolegijas. |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-20
14:29:26
| Nuoroda
Oj ne, i vaistininkus eina noriai, nes sprendziant pagal mano poros pazistamu algas, moka ten visai neblogai, o ir darbas gan idomus, nes nuolat vyksta ivairus seminarai, konferencijos ir pan (daugumoje vaistiniu yra butinas nuolatinis kvalifikacijos kelimas). |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-25
12:55:23
| Nuoroda
Nezinau, nors ir sako, kad laikant pwz matieka ziurimas chemijos metinis, man 2009 stojant , nors ir laikiau chemija (matiekos-ne), ziurejo chemojis metini pazymi, nes jis buvo aukstesnis. |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-29
12:53:30
| Nuoroda
VIKO kuno kultura yra privaloma, taciau laaabai lengva nusimuilint, ypac jei su destytoja pasiseks |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-29
13:16:39
| Nuoroda
Andrew, i anglu filologija, manyciau, jei ten matiekos nereikia... www.viko.lt paziurek siulomu specialybiu sarasa, ir ten parasyta, kokiu dalyku reikia stojant |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-29
13:28:20
| Nuoroda
spygliukia rašė:
Sveiki, man įdomu ar užtenka į kolegiją 2 valst. egzaminų, kadangi po reformos mokyklinių neliko nežinau ką galėčiau išlaikyt normaliai. Nes A lygiu mokaus lietuvių, biologiją, chemiją, anglų ir lietuvių... O noriu i kineziterapiją ar ergoterapija... lamabpo.lt parasyta, kad uztenka 2, taciau uzmesk aki i www.viko.lt , ten jau yra imestos stojimu taisykles ir kokiu egzu kam reikia (nemanau, kad kitose kolegijose zymiai kas nors skiriasi). |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-29
13:35:43
| Nuoroda
Siemet buvusi klasioke istojo i ergoterapija nemokamai (kolegija) gavusi chemijos 26, lietuviu 22 ir biologijos 8 (visi egzai valstybiniai). O kadangi visi egzaminai siemet ir kitamet bus lengvesni, net beveik nemokedamas chemijos apie 30 surinktu praktiskai bet kas |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-03
14:41:33
| Nuoroda
Dooovilė rašė:
Sviatosa rašė:
Nezinau, nors ir sako, kad laikant pwz matieka ziurimas chemijos metinis, man 2009 stojant , nors ir laikiau chemija (matiekos-ne), ziurejo chemojis metini pazymi, nes jis buvo aukstesnis. Tu čia rimtai? Tai kaip dabar tiesą sužinoti. 100%, nes pati ne karta dar skaiciavau, ir pagal nauja balu skaiciuokle taip iseina. |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-07
18:57:36
| Nuoroda
Leon1 rašė:
Bent jau KMU stojamuosius balus sudarys iš: Biologijos egzamino (Privalomo) - 0,4 kof , Lietuvių egzamino (Privalomo) - 0,2 kof bei Chemijos arba Matematikos egzamino (Vieno iš jų pasirenkant) (!) - 0,2 kof Chemijos arba Matematikos metinis pažymio (To kurio egzamino nelaikėt) - 0,2 kof Info: Iš Litexpo parodos 2010. vadinasi man pasiseke ir skaiciavimuose isivele klaida |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-19
14:59:56
| Nuoroda
sweet rašė:
sveiki as taip pat noreciau istoti i sia specialybe tad labai noreciau paklausti kaip su stojimais? su kokiais balais istojama? I VU vf imanoma buvo istot su 18.5, o i VIKO turint kazkur 17 |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-19
15:10:02
| Nuoroda
romule rašė:
Sveikiesu pabaigusi kolegiją ir šiemet galvoju stoti į VU kineziterapijos išlyginamasias studijas..Kas gali papasakot ar labai sunku ir panašiai.Ar sudaro prancūzų kalbos grupelę.Ač Laba pasiziuret savo busimu studiju preliminaru tvarkarasti gali www.mf.vu.lt grafoje DOKUMENTAI. Mokytis nesunku, kad visi istojusieji spetu tobulet, o ne tik kaltu. Tačiau paskaitos vyksta nuo kazkur 15 val iki pat vakaro. |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-19
15:24:11
| Nuoroda
Angel_js rašė:
Sveiki, Galetum istot nebent i mokama, jei tavo stojimo metais bus mazai norinciuju ir kitus egzaminus issilaikysi vos ne po 90%. |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-19
15:30:08
| Nuoroda
sweet rašė:
sveikii man labai idomu, kuo daugiau suzinoti apie kinizeterapija, ar idomu mokintis, ar sunku, kaip su stojimais, ar labai sunku istoti? tikiuosi padesit atsakyt i visus klausimus Mokausi ne KU, bet vistiek pasisakysiu Mokytis ziauriai idomu! Ypač anatomija, lotynu...Taciau stenkis stot i univera, o ne kolegija, nes po siais metais ivykusios pertvarkos, visi kinezi ir ergoterapeutai, baige vien tik kolegijas ir dirbantys valstybinese imonese (visose ligoninese), priversti kelti kvalifikacija (todel mitas, kad po kolegijos lengviau isidarbint, pagaliau nebeturi pagrindo). |
||
Žinutė parašyta:
2010-02-21
17:40:48
| Nuoroda
romule rašė:
Labukas,aciu,kad man atrasei..Taip ieskojau,kad kas ka papasakotu..Gal butu galima pasikeisti skype..Labai noreciau paplepeti daugiau..aisku jei galima,mano skype zuike2111,pakviesk,mane jei gali..Lauksiu vargu ar bus naudos iš mūsų susirašinėjimo, nes pati ten nesimokau, tik žinau tą, ką pažįstami papasakoja jei nori daugiau info uzeik i vu.klausk.lt ar klausk.vu.lt, tiksliai neatsimenu |