Vartotojo 0_Ann_0 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:57:01 | Nuoroda

cha.... "Mums atostogos..."

Zmogeliukai, jie privalo tvirtinti apeliacijas, jeigu Jus pateiket prasyma. Cia ju darbas uz ka jie gauna pinigus. Visos tos sapaliones tera tusti zodziai, kuriuos Jus turite praleisti pro ausis. Jei apsisprendete- veikite.

Dar karteli sakau, jog labai labai nemegstu neteisybes, todel visiems linkiu tik sekmes.

Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:59:10 | Nuoroda

Rojau, Ganyta jau ta straipsni ikele

Žinutė parašyta: 2010-07-04 11:25:33 | Nuoroda
lauklas rašė:
Aš nekalbu apie genijus. Kaip manai, kodėl KIEKVIENAIS metais tikrai gabūs mokiniai buna nuvertinti? Dėl tos pačios priežasties, apie kurią aš kalbėjau..galiu papasakoti vieną nutikima mokykloje. vieną kartą mums mokytoja atnešė ištaisytus rašinius. Ir vienas labai gabus klasiokas už rašinį gavo 5 ar 6 neatsimenu. jis priėjo prie mokytojos ir paklausė: "kas mano rašinyje buvo blogai?". ir man labai įstrigo mokytojos atsakymas. ji pasakė: "per daug protingai parašei, nelabai supratau, ką norėjai pasakyti. skaičiau skaičiau vieną, kitą skainį ir niekaip jo nesupratau. bandyk rašyti kuo paprasčiau". jūs supraskit, mokytojai, tai ne mokslininkai, čia jum ne kokia Daujotyte, kad galėtu lengvai sudėtingiausius rašinius suprasti. Juk visi mokiniai rašydami egzaminą, bando parodyti savo intelekta, perdetai pradeda rašyti sudėtingiausius žodžius, kad atrodytu, tarytum tai labai geras darbas. o kodėl ketvertukininkai, kurie neturi nei loginio mąstymo, nei daug žinių gauna aukštus įvertinimus? taigi jie rašo visiem suprantama, paprasta kalba, ir vertintojai tai labai vertina. kitaip neįsivaizduoju, kaip paaiškinti tai, kad kiekvienais metais tikrai gabūs mokiniai gauna tokius žemus įvertinimus. turbūt esat girdėję, kad  vieni kalba : "va, mūsų klasėje tai vieni šimtukai..", o kiti: "o pas mus vien 40-50, o kai kurie visai neišlaiko". taigi kai kurių mokyklų mokytojos žino apie tai ką aš kalbu, ir per keletą metų išmokina rašyti kuo paprasčiau. labiausiai mane pykdo, kad tie ketvertukininkai dar spėja i forumus užeiti ir pasigirti "va mes ce krc parodjem kad mes protyngesni ir kietesni uz kalikus! jie netury loginio mastimo ir tjodel taip blogai islaiko!" absurdas! tie nevykeliai net neįsivaizduoja kokį mąstyma turi žmonės, 12 metų buvę pirmūnais. savo kalba aš nenoriu mokytoju įžeisti, manau dauguma esat skaitę, kokius vertintojus šiais metais pasikvietė taisyti darbus. kiekvienoje mokykloje yra viena nerašyta taisyklė: mokinys turi aplenkti savo mokytoja. mokytojai turetu didžiuotis, tokiais savo mokiniais, tik vat su tuo įvertinimu nulatinės problemos.. na bet patys susimastykit, jei buvot labai nuvertinti, gal tai reiškia, kad esat per daug protingi gyventi šioje šalyje?

Skaiciau ir galvojau, jog kazkas tiesiog perskaite mano mintis ir garsiai eme ir pasake. Absoliuciai pritariu viskam, kas cia buvo issakyta. 

Žinutė parašyta: 2010-07-04 11:34:55 | Nuoroda

www.biteplius.lt forume radau toki pasisakyma: ''Pildydamas anketą net neparašiau jokio motyvacinio, šiandien kvietimas testui atėjo." Rasyta 2010.06.18.

Bet kad ir kaip ten bebutu, mes vis viena nieko neissiaiskinsim. Galim speliot nespelioje, taciau tik SSE zino, kaip cia yra is tiesu.

Geriau visas abejones ir mintis kaupkime ties vienu point'u- testais.

Žinutė parašyta: 2010-07-04 22:40:44 | Nuoroda

Is tiesu tai nelabai ir ruosiuosi, nes kaip ir visa matematika jau yra pakartota, ruosiantis VBE. Anglu zinios.... Na, jau kiek esu islavinus sia kalba tiek, per pora dienu stebuklo neivyks. O tas pats liecia logika ir intelekta.

Man tuo ir patinka SSE, jog cia yra visiskai kita priemimo sistema, kurios nuspeti ar pasiruosti nelabai ir suspesi. Koks esi toks. Arba tiksi siai aukstajai mokyklai, arba ne.

Gal sukuriam skype chat'a kur galesim visi susipazinti, ar siaip tiesiog pasidalinti ispudziais apie SSE ir testus? Manau, vis viena yra daug drasiau, kai nors ka pazisti, is galimu ateities bendrakursiu.

Žinutė parašyta: 2010-07-05 15:09:11 | Nuoroda

Visi, kas bandys stoti siais metais i SSE in Riga ir nores prisijungti prie skype grupes, rasykit man i privata, pridesiu Visi esat laukiami, galimi kursiokai