Vartotojo mes_nugalesim pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-30 12:35:30 | Nuoroda
Trečiadienė rašė:

Skaitau sita frm ir matau, kad ne viena esu niekur neistojus per abu etapus. As jau nebesuprantu kas cia per stojimo sistema nesamoninga, nebezinau net ka ir pasakyt jau. Tiek daug nervu ir kantrybes reikalavo visi sie stojimai, o jokios naudos... As pati neistojau net i kolegija, o kb 15.22. Kokiu tikslu jie tas diagramas padare, jei pagal jas antram etape turejau istoti, bet  neistojau.;o nejau siais metais visi taip verziasi i ta biomedicinos diagnostika kolegijose? kazkaip nemanau... liko trecias etapas, bet labai abejojiu, kad jis mums zada kazka gero. Bus like niekam nebepatinkancios vietos ir dar mokamos. O mokslu kainos pas mus tokios, kad uhu.... nesinori imt paskolu ir turet reikalu su bankais, teks 6 ar 8 tukstancius per metus moket savo jegom. Ir cia atpildas, kad mokytis labai stengiausi. Dabar jokios naudos is metinio 9.3, gailiuosi, jau geriau ketvertais buciau mokiusis, rezultatas juk tas pats.;/ uzjauciu visus, kurie liko be jokio kvietimo kaip ir as. 

patikek, siais metais i biomedicinos mokslus kolegijose tai labai daug stojo, pati istojau i viena is tu spec, tai maciau kiek zmoniu atejo rasytis sutarciu, o be to, i viena spec prieme tik 30 zmoniu vilniaus kolegija, tad per pirma etapa prieme kiek reikejo, per antra nemanau, kad kas ir beliko tu vietu. na o i kitas spec viko tai laisvai istot galima, pvz dizaino fakulteto moteriskes kur sutartis rase, tai sedejo vos ne visa laika vienos atsiputusios, kai tuo metu prie kitu nusidriekusios eiles 

Žinutė parašyta: 2010-07-30 12:39:00 | Nuoroda
LemonDog rašė:
kamane11 rašė:
LemonDog rašė:

nu ir aš jau laukiu papildomo priėmimo... nreikalingas aš kolegijai su 17,84 Kb :D linksmai gan :D

Kazkoks absurdas!!! O i kokia kolegija stojai? Kokia specialybe? Cia kazkokia nesamone..Ar taip gali buti?

Stojau, tiksliau norėjau įstoti, į Vilniaus Dizano kolegiją, interjero dizainą (vf)...praeitais paskutinis vf gavo su 15,30.... o šiais metais aš visai nieko negavau :D nors man nuo pirmo etapo trūko 0,87 balo...o antram etapui dar buvo likusios minimum 12 laisvų vietų, bet vistiek nepakvietė :D linksma taip darosi...tragikomedija, o ne stojimai :D

dievuleliau, balas tavo geras, o i dizaina stojanciu buvo labai mazai viko, tad man tikrai labai keista kaip cia nutiko, kad tu pasilikai neistojes 

Žinutė parašyta: 2010-07-30 12:39:41 | Nuoroda
Smeterling rašė:

šiaip metais i biomedicinos diagnostika reikejo gan aukšto balo

man regis mes grupiokes busma :D

Žinutė parašyta: 2010-07-30 12:47:01 | Nuoroda
Smeterling rašė:
mes_nugalesim rašė:
Smeterling rašė:

nelabai, aš VK slauga tik bendrike, gal tam pačiam gyvensim

tai as irgi vk slauga :D apie ka ir kalbu

Žinutė parašyta: 2010-07-30 12:48:52 | Nuoroda

ir dar, as tave netgi skype turiu, bendravom :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-30 12:57:34 | Nuoroda
Smeterling rašė:
mes_nugalesim rašė:
Smeterling rašė:
mes_nugalesim rašė:
Smeterling rašė:

nelabai, aš VK slauga tik bendrike, gal tam pačiam gyvensim

tai as irgi vk slauga :D apie ka ir kalbu

O malonu;D parašyk man į až savo skype

io, mergyt, mergyt :D

Žinutė parašyta: 2010-08-03 11:39:13 | Nuoroda

aisku yra ;) 

Žinutė parašyta: 2010-08-23 16:05:10 | Nuoroda

turiu klausima, kur ir nuo kelinos dienos galima pasiimi pazyma, jog mokaisi vk spf slauga? man siaip skubiai reiktu, o busiu pirmakurse, tai nieko nzn :)

Žinutė parašyta: 2010-09-02 12:28:13 | Nuoroda

as taip pat slauge "pasiruosusi"aukotis kitu labui :D