Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-04-28
19:30:34
| Nuoroda
Kaip ruošiatės egzaminams? Kiek laiko skiriate vienam ar kitam dalykui? Ar turit kokią savitą mokymosi sistemą? :)
Pasidalinkim savo patirtim įdomi būtų ir tų nuomonė, kurie jau praėjo tą egzaminų karštinę ir studentauja |
||
Žinutė parašyta:
2010-04-30
11:09:15
| Nuoroda
O jums to, ką kartojate mokykloje, pilnai užtenka, kad pasiruošti egzam? :) turiu omeny, kiek namie dar dirbat be namų darbų? Ką nors papildomai, sau? :) |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-05
13:18:41
| Nuoroda
Aš tai jau antra diena kaip rimtai dirbu su istorija ir anglų. Deja, lietuvių kalbai ir matematikai dėmesio negaliu prisiversti pakankamai skirti, o pastarajai labiausiai reikėtų.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-06
11:56:43
| Nuoroda
Jei žmogus galvoja, kad įstojus į psichologiją, galima po to dirbti tik psichologu, tai jo tikrai ribotas mąstymas. Žinau, kad baigus šią specialybę, tikrai nedirbsiu kokioj ligoninėj. Psichologų dabar reikia ir įmonėse, o laikui bėgant Lietuvoje jų reikės dar daugiau. O šiaip, aš pati ruošiuosi rašyti apie psichologiją ir vesti kokius nors seminarus ar kursus. Tai yra tikrai įdomiau, ir.. pelningiau. Jei ne Lietuvoje, tai užsienyje. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-07
11:41:56
| Nuoroda
Absurdus rašė:
Pati sau prieštarauji. Iš pradžių sakai, kad įstojus nebūtinai reikia dirbti pagal specialybę, o po to įrodinėji, kokia ta specialybė yra paklausi.. Mano mąstymas nėra siauras. Tik tvirtas nusistatymas, kad žinias reikia panaudoti tikslingai. Jei baigiau inžineriją, nesiimsiu dizainerės amato. Net plataus mąstymo nereik, kad eitųsi suprasti mano mintį:) Beje, kaip būsima psichologė turėtum save labiau kontroliuot. Neatrodo kad tai itin gerai tau sektųsi. Pirmiausia, paskutinis mano sakinys parodė, kad aš nebūtinai turėsiu klausytis visokių žmonių problemų, nes savo profesiją galiu pakreipti ir kita linkme. Psichologijos, bet tai nereiškia, kad toks darbas apima tik žmonių problemų klausymąsi. Mano tikslas - ne padėti žmonėms spręsti problemas, o stengtis išmokyti juos gyventi taip, kad pačių problemų skaičius sumažėtų kaip įmanoma labiau. Išvis nesuprantu tamstos pasisakymo: "Tau ką, savų problemų maža, kad nori dar kitų klausytis?". Ir nematau reikalo tamstos įtikinėti, kuo šita profesija yra gera ar bloga, nes tokie kaip jūs visada laikosi savo nuomonės ir niekada jos nekeičia, net jei ji akivaizdžiai neteisi. Trečia, ne jums spręsti, ar aš tinkama psichologijos specialybei, ar ne. O šiaip, mielieji, nestokit į psichologiją. Kuo mažiau jūsų stos, tuo didesnis man šansas bus patekti į VF ;) |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-28
14:25:01
| Nuoroda
aš - tik tada, kai žinosiu egzų rezultatus.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-30
19:56:16
| Nuoroda
Galima rašyti "Rašytojo kūryboje atsispindi gyvenimo prasmės ieškojimas"? Jei ne, kuo pakeisti tą žodį? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
14:53:21
| Nuoroda
Kokios nuomonės apie teksto suvokimą? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
15:26:15
| Nuoroda
Ar išlaikytas, dar laikas parodys.. :D |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
15:31:14
| Nuoroda
Caramel90 rašė:
tralain rašė:
Lauruc rašė:
tillary rašė:
o teksto suvokime, kokios ten kalbines raiskos priemones buvo, kaaaa?:) Ale aš tai parašiau, kad prie šalutinio sakinio prijungė pagrindinį, bet čiuju nupievinau o as parasiau kad vietoj vienaskaitos tas 10. jau daugiskaita kalbama.. blogai? nes matau cia visi kitaip rase o aš parašiau kad pridėjo neiginį "nesvarbu" ir pakeitė reikšmę iš teigiamos į neigiamą gal aptariam ir kitus atsakymus kur ten tas "nesvarbu" ? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
15:33:29
| Nuoroda
LauraT rašė:
Kaip atsakėt į paskutinį klausimą? Skambėjo maždaug taip: "Kaip reikia gyventi, kad tikrasis vardas būtų dar tūkstančius metų?" Reikia mokėti laukti, nesistengti pasirodyti prieš kitus, išmokti visur ieškoti prasmės ir suprasti savo gyvenimo esmę. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
15:40:34
| Nuoroda
Cocaine rašė:
Gal kas žino (prisimena) galimų surinkti taškų iš interpretacijos (rašino) ir iš teksto suvokimo maksimumą ? Interpretacija (rašinys) bene 2/3 viso egzamino rezultato sudarys... Iš teksto suvokimo 26x2 tai 52 taškai. Interpretacijos tiek pat. Tai reiškia 50proc teksto suvokimas ir 50proc interpretacija. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
15:42:40
| Nuoroda
pauliuz23 rašė:
Cocaine rašė:
Gal kas žino (prisimena) galimų surinkti taškų iš interpretacijos (rašino) ir iš teksto suvokimo maksimumą ? Interpretacija (rašinys) bene 2/3 viso egzamino rezultato sudarys... is rasinio 34 o suvokimo 26 ir viskas pagal specialia programa dauginama is dvieju Manau, kad klysti |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
15:44:17
| Nuoroda
tralain rašė:
vitae rašė:
Aš rašiau rašinį pirmąja tema. Rėmiausi Atlorių šešėly, Sename dvare ir Nusiklatimu ir bausme. Šiaip gailėsiuosi, kad tiksliai neapibrėžiau taip ar ne. Bet nagrinėjau iš abiejų pusių. Trūkumų tikrai bus, bet šiaip gal visai nieko parašiau, bent jau nuoširdžiai ir rementis mėgstamiausiais kūriniais. O teksto suvokimas mane nuliūdino. Manau, kad jis buvo lengvas tik tiems, kurie žiūrėjo paviršutiniškai... Nes realiai, kalbėjo apie šventes, bet kartu ir iškėlė daugelį aktualių problemų. Nustebau, kad nebuvo tų paprastųjų klausimų apie stilių, žanrą. jo,asir tikejausi kad klaus zanro,funkcinio stiliaus.problemu,temos..bet nebuvo būtų buvę galima daug taškų prisirinkt.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
15:50:00
| Nuoroda
Interpretacijos sakyčiau visai nieko, o teksto suvokimas pasirodė gana sunkus, net nežinau ko tikėtis tiesą sakant. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
15:51:01
| Nuoroda
Ingridele rašė:
Labai lengvas egzaminas mokytojai pasakiau ka rasiau suvokime, tai praradau tik du takus , o is interpetacijos ir daug gausiu, nes lengva labai. Gausiu maziausiai 95. Keista, kad jums pasirode sunkus, turbut nelabai mokinotes Gera žmogui, kai gali taip tvirtinti, kad gaus tiek ir tiek ir nemažiau. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
15:57:38
| Nuoroda
Hushaby rašė:
Ingridėlė, žiūrėk, kad aukštai pakilus žemai nekristum. Trust is weakness. Nežinau, kaip žmogus taip gali save įsivertint. Labai įdomiai. Kiek žiau daugiau atvejų kai žmonės nepasitikėjo savimi ir tikėjo, kad gaus ne kokį balą, ir opa, gauna labai gerą įvertinimą. man asmeniškai nebuvo labai lengva. Preitų metų egzas buvo lengvesnis. Pritariu
Kažkas klausė, rezultatai bus liepos 1, jei neklystu |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:02:15
| Nuoroda
Ingridele rašė:
Perzvelgiau jusu suvokimu atsakymus, jei taip paraset tai po nuliuka arba tik po taskeli gausit na man tik nuo to geriau, gal gausiu ir 100 Siūlau visiem nekreipti dėmesio. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:07:11
| Nuoroda
Ingridele rašė:
man gaila jusu kad tokias nesamones raset , parodziau dar mokytojai ka jus raset, tai juoktis pradejo sako atsakymai zemiau mokyklinio lygio :DDDDDDDDDDDDDDDDD o kaip tu parašei? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-31
16:10:59
| Nuoroda
Ingridele rašė:
Hushaby rašė:
Turbūt visus metus nagrinėjai Savickio kūrinius Jau labai įtartinas pasitikėjimas, turbūt koks dėdė švietimo ministerijoj dirba. Aš pavyzdžiui pirmą kartą pamačiau tą Mėnesieną, galvoju blin, kas čia per š. Tad apsiemiau vargt su drobule. nereikia pavydeti tiesiog esu gabi O man atrodo, kad tu tiesiog vaikas. |