Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-06
15:12:35
| Nuoroda
Gal jau kas nors žinot apie rezultatus sms? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-09
14:55:24
| Nuoroda
vitae rašė:
O anglų egzaminas vyksta atskiruose kabinetuose, ta prasme ne salėj, kai sėdi visi kartu? Man baisu dėl klausymo, jei nukiš mane kur į galą, tai nieko negirdėsiu, o dar statybos šalia mokyklos vyksta Vyksta kabinetuose. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
12:30:30
| Nuoroda
The Best Profession To Choose - rašėt apie konkrečią, ar apskritai, kaip pasirinkti geriausią profesiją? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
12:50:11
| Nuoroda
Nutella rašė:
melynakoala rašė:
aš ir rašiau apie konkrečią profesiją, bet kelios klasiokės sakė rašė tiesiog kaip pasirinkti profesiją. Kai pagalvoju ten buvo kaip straipsnis tai gal to konkretumo visai neturėjo būti.. O jei ne į temą tai 0 taškų? Kadangi pavadinimas "The best profession to chose", vadinasi ir reikia kalbėt apie "best profession". Nes verčiasi maždaug "geriausia profesija, kurią galima pasirinkti". Manau, kad tiks ir tas ir tas variantas. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
12:54:11
| Nuoroda
Arba nuomonė, kaip pasirinkti geriausią profesiją. Štai ir opinion, štai ir essay |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
12:58:27
| Nuoroda
Kas žino, ankstesniais metais buvo tema "The place I like to go to", ir kai kurie rašė ne tą vietą, kurioje jie mėgsta lankytis, o tą, kur norėtų apsilankyti. Ar tie, kurie rašė, kad norėtų apsilankyti, gavo 0 taškų? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
13:00:16
| Nuoroda
Nutella rašė:
7day rašė:
Arba nuomonė, kaip pasirinkti geriausią profesiją. Štai ir opinion, štai ir essay Taip, bet tada būtų "How to choose the best profession", reiktų rašyti ne bent dvi priežastis, o bent du pasiūlymus O ten buvo nurodyta, kad būtent priežastis, o ne tiesiog pagrįsti savo pasirinkimą? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
13:01:52
| Nuoroda
Nutella rašė:
7day rašė:
Kas žino, ankstesniais metais buvo tema "The place I like to go to", ir kai kurie rašė ne tą vietą, kurioje jie mėgsta lankytis, o tą, kur norėtų apsilankyti. Ar tie, kurie rašė, kad norėtų apsilankyti, gavo 0 taškų? Nesidomėjau tik žinau, kad dėl to buvo šioks toks skandaliukas, nes ten net mokytojos negalėjo atsirinkti temos prasmės. O šįkart daug aiškiau Manau, kad aiškiau buvo ne dabar, o tada, arba bent jau panašiai, nes tada nebuvo žodžio "would', nors kaikurie rašė taip, lyg jis būtų. Whatever. Sužinosim liepos 12 |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
13:11:46
| Nuoroda
[email protected] rašė:
Laiske adresu nerasiau...juk ten ne duota nebuvo, tik parasyta, kad is kanados. O del essay, tai as manau, kad vertintojai turetu uzskaityt abejus ir bendrai kur parasyta ir konkreciai...nes bent jau mano nuomone, tai jei parasai kad tarkim geriausia profesija yra to kuri tau yra prie sirdies ir tarkim kodel? - del to kad galesi geriau atlikt savo darba, studijuosi tai su malonumu, yra galimybe pasiekt daugiau negu su tuo ko tu nemegsti ir tt...as tai manau kad panasiai taip rasydama neprasoviau pro sali Žodis THE visada būna prieš best. Taip kad šis artikelis konkretumo nenurodo. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
13:12:45
| Nuoroda
Atsiprašau [email protected], mano komentaras buvo skirtas delicate |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
13:13:53
| Nuoroda
Unstable rašė:
Viskas ok, egzas nebuvo ypatingai sunkus, isskyrus kad klausyme viena neaiski vieta buvo su tuo "globe", tai blogai parasiau, paskui del readingo part 3 abejoju vienoj vietoj, ir kad po laisku parasiau Best wishes. Siaip viskas turetu but normaliai. O kas blogai su tuo best wishes? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
13:17:20
| Nuoroda
delicate rašė:
7day rašė:
[email protected] rašė:
Laiske adresu nerasiau...juk ten ne duota nebuvo, tik parasyta, kad is kanados. O del essay, tai as manau, kad vertintojai turetu uzskaityt abejus ir bendrai kur parasyta ir konkreciai...nes bent jau mano nuomone, tai jei parasai kad tarkim geriausia profesija yra to kuri tau yra prie sirdies ir tarkim kodel? - del to kad galesi geriau atlikt savo darba, studijuosi tai su malonumu, yra galimybe pasiekt daugiau negu su tuo ko tu nemegsti ir tt...as tai manau kad panasiai taip rasydama neprasoviau pro sali Žodis THE visada būna prieš best. Taip kad šis artikelis konkretumo nenurodo. Na gerai, tuomet vistiek the best yra vienas. Teisingai, vienas, bet nebūtinai konkretus. Juk ir rašant abstakčiai, minima, kad kaip pasirinkti tą vieną vienintelę profesiją, o ne kaip pasirinkti tūkstančius profesijų. Aš galiu ginčytis iki nukritimo, bet tik rezultatai parodys, kaip iš tiesų |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
13:21:29
| Nuoroda
susimąsčius rašė:
Gal kas pamenat..nesu tikra del listeningo vienos dalies(part2) kur kalbejo apie pagalba viruvej,koki ten ats pasirinkot? C |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
13:25:03
| Nuoroda
aš girdėjau peel potatoes |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
18:17:37
| Nuoroda
Pirmiausia, sveikinu visus, kurie pagaliau sulaukė egzaminų sesijos pabaigos, o tiems, kurių dar laukia koks nors egzaminas, linkiu didelės sėkmės
Taigi, tie, kurie jau nusimetė naštą nuo pečių - kokios nuotaikos belaukiant rezultatų? Kokie planai vasarai? Kuo žadate užpildyti rezultatų laukimo laikotarpį? :) Gal kas žinot, kokiais būdais šiemet gausim rezultatus? Ar jau pildėt prašymus stojimams?
Žodžiu, tema visiems ir apie viską rezultatų belaukiant - nebesinervinkim, padarėm ką galėjom, dabar belieka tik džiaugtis pagaliau prasidėjusia vasara! |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
18:23:21
| Nuoroda
Būsimieji psichologai, manau, susitiksim |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
18:31:57
| Nuoroda
Manau, kad istorijos egzaminas daugumai nekoks pasirodė, tai gal ir rezultatai labai nekirs, jei jau visiem jis toks Aš tai jau labai norėčiau atsipalaiduoti, bet ir smalsu iš tikrųjų, kiek gi ką išlaikiau, o laukti dar visai daug........ |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-18
17:36:21
| Nuoroda
O lamabpo.lt bus galima pamatyt? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-21
17:56:25
| Nuoroda
Fainaa, aciu uz pakelta nuotaika |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-21
17:58:23
| Nuoroda
Man tai keista, kuo arciau rezultatu paskelbimo diena, tuo nuotaika gereja, o ne nerimas dideja atvirkstine reakcija |