Vartotojo 7day pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-05 21:16:27 | Nuoroda
As:) rašė:

.Man asmeniskai sedint lietuviu kalbos pamokose pas mokytoja , kuri tikrai nuosirdziai paskaydavo ""vaikai, me smokyojai neiznome ko is jusu norima, ir ko is musu"", begalo patikdavo ir ji skirdavo laiko ir papasakodavo kaip ten vyksta kokios tai pertvarkos ar istatymu kurimai, del to girdedami kaip mokytoja gupdziasi, ir pati pasako, jog ne zmones, o zverys dabar tens edi

Akivaizdu, kad Lietuvos mokyklose pamokų laikas išnaudojamas turiningai - "bėdavonėms", kaip viskas blogai.

Žinutė parašyta: 2010-07-05 23:09:45 | Nuoroda
7day rašė:

.Man asmeniskai sedint lietuviu kalbos pamokose pas mokytoja , kuri tikrai nuosirdziai paskaydavo ""vaikai, me smokyojai neiznome ko is jusu norima, ir ko is musu"", begalo patikdavo ir ji skirdavo laiko ir papasakodavo kaip ten vyksta kokios tai pertvarkos ar istatymu kurimai, del to girdedami kaip mokytoja gupdziasi, ir pati pasako, jog ne zmones, o zverys dabar tens edi

Akivaizdu, kad Lietuvos mokyklose pamokų laikas išnaudojamas turiningai - "bėdavonėms", kaip viskas blogai.

Ka tu ismanai:DD

Ryškiai daugiau už tave. Visada mokiausi lietuvių kalbą, per pamokas mokytoja nepasakojo, kokie visi žvėrys, ir gavau 99. Ir ką? Jūs visi tesugebat vaidint aukos vaidmenį - aš toks protingas, tik jie manęs neįvertino. Jei toks jau protingas, tai prasimuši gyvenime ir be tų egzaminų. Jei kvailas, ir šimtukai nepadės. Jėzau, tikri vaikai baigia mokyklą, prapuls tokie pasaulyje. Gaila.

Žinutė parašyta: 2010-07-06 12:08:31 | Nuoroda
Zuikelis rašė:

Sveiki, o pildant prasyma, bus ziurima paga prioritetu tvarka?:)

Tai žinoma, kaip kitaip

Žinutė parašyta: 2010-07-06 23:56:34 | Nuoroda

Mieloji As:), tu man primeni paprastą eilinį  lietuvį. Kuris pirmiausia skundžiasi dėl kažkokių neteisingų įvertinimų, vėliau skųsis dėl blogo darbdavio, blogos valdžios ir dėl visko, kas įmanoma. Paklausyk, mielas žmogui, sakydamas, kad taip viskas blogai, žlugsi, nes nesuvoki, kad reikia prisiimti atsakomybę už viską, kas vyksta, o ne skųstis ir verkšlenti, kad kažkas gadina gyvenimą, nors nėra tikslių įrodymų.

Dar, kaip tau, paaiškinsiu, kad mano pasakymas, kiek išlaikiau, įrodo, kad jei viską gerai parašai, jei visada mokaisi, stengiesi, tai tavęs negalės įvertinti blogai. Nesąmonė, jei tavo darbas vertas 90+, o gauni 30. Taip nebūna. Leisk paaiškinti kodėl.

Pirmiausia, visi aklai kabinasi į tai, kad kažkada buvo kažkas sumaišyta, ir dabar gali kartotis kasmet. Na, tebūnie buvo. Nemanau, kad pats NEC'as norėtų kartoti tas pačiais klaidas, nes tikiu, kad jos brangiai joms kainavo. Ir kvaila dabar įsikabinti į tą buvusį įvykį, nes tikėtis, kad tai pasikartos vos prabėgus porai metų - daug daugiau negu naivu.

Toliau. Anot tavęs, tie, kurie gaudavo 8-9, dabar gavo 30. Palauk. Pirmiausia, mokytojo įvertinimas ne visada būna tikslingas. Dažnai mokiniai yra pervertinami ar vertinami ne pagal tai, pagal ką turėtų būti vertinami. Ir nereikia man sakyti, kad mano ten mokytoja griežta tralialia ir ji gerai vertina. Kita mokytoja devintukininko darbą gali įvertinti 6. Ir kas kaltas? Iš tiesų, galbūt mokytoja, nes negeba vertinti tinkamai, ir rašo per daug. O šiaip, aš kaltinčiau patį mokinį. Net jei gauni 10, visada reikia ieškoti, kur patobulėti. Skaityti kitų interpretacijas. Skaityti atitinkamas knygas, kuriose gausu interpretacijų. Nes jei gauni visada 10, dar nereiškia, kad tu tobulai dirbi - galbūt tavo klasėje ar net mokykloje nėra dirbančių už tave geriau, tik tiek. Taip pat ir su rašiniais.

O dar, ką kalbėti apie tuos, kuriems per egzaminus tarsi ranka sudreba? Streso nesuvaldo? Rašyti interpretaciją klasėje ir egzamino patalpoje yra skirtingi dalykai. Džiugu, jei mokinys parašo per egzaminą geriausią savo gyvenime interpretaciją ar rašinį. O jei ne? O jei tai būna blogiausia interpretacija? Jei nesuvaldytas stresas viską sugadina, ir įkyrios mintys: juk tai lemia mano gyvenimą... Ką tada girdime? Mokykloj gaudavau 8, o dabar 30. Mane blogai įvertino. O gal TU nepadarei visko, ką galėjai?

Žinau tik tiek - kiek mažai begausiu už kitus egzaminus, tikrai nesiskųsiu, kad mane blogai įvertino. Nes žinau, kad nesu tobula, kad galėjau suklysti, ir galėjau daug, kad nemokėjau kai kurių temų, kurias gavau egzaminuose. Tai buvo mano pačios klaida. Kad neskyriau pakankamai dėmesio. Bet ne vertintojų. Nes jie (užmėtykit mane akmenimis) dažniausiai būna geranoriški ir siekia mokiniams visko, ko geriausio.

Pastaba. Visko, ką parašiau, netaikau konkrečiai As:), nes minėjai, kad esi patenkinta savo įvertinimu.

Žinutė parašyta: 2010-07-07 10:18:06 | Nuoroda

Kaip nervina, kad neleidžia profilyje įvesti rezultatų.. Spaudau visas varnytes, ir nieko - suvedu egzamino įvertinimą, paspaudžiu varnytę, puslapis atsinaujina, ir įvertinimas dingsta.... Kaip yra?... 

Žinutė parašyta: 2010-07-07 10:22:01 | Nuoroda
JapaneseKoreanLover rašė:
7day rašė:

Kaip nervina, kad neleidžia profilyje įvesti rezultatų.. Spaudau visas varnytes, ir nieko - suvedu egzamino įvertinimą, paspaudžiu varnytę, puslapis atsinaujina, ir įvertinimas dingsta.... Kaip yra?... 

Pirma padaryk pasirinkimą, kad tu esi pasirinkusi laikyti tuos egzaminus :)

Taip aš jau padarius, teliko rezultatus įvesti.. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 10:54:36 | Nuoroda

Spaudžiu, viską spaudžiu.. Nesidaro :( 

Žinutė parašyta: 2010-07-07 14:17:36 | Nuoroda

Gal kas nors neturi ką veikt ir tam, kad prastumt laiką, nori man padėt padaryt, kad egzų rezultatus rodytų profily? :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-07 16:59:38 | Nuoroda

Matieka 52, istorija 67:)) 

Žinutė parašyta: 2010-07-07 17:52:48 | Nuoroda

Bus pridedama šiemet 0,2 balo jei VDU rašai pirmu numeriu ar ne? 

Žinutė parašyta: 2010-07-07 17:52:49 | Nuoroda

Žinutė parašyta: 2010-07-07 17:52:50 | Nuoroda

Žinutė parašyta: 2010-07-07 17:57:54 | Nuoroda

Ieškau labai rimtos balų skaičiuoklės. www.baluskaiciuokle.lt nesiųlyti.

Domina VDU 

Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:15:24 | Nuoroda
PinkPink rašė:

Sakykit, o jei as pasiskaiciavau savo konkursini bala, tai .. nu kas is to gauto skaiciaus? Juk niekur neraso su kokiu balu priima i universiteta, o su kokiu jau nebepriima.. Ar as klystu?

Galima palyginti savo konkursinį balą su ankstesnių metų ir pagal tai orientuotis. Jis būna rašomas žurnale Kur stoti

Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:19:02 | Nuoroda

Ši balų skaičiuoklė suskaičiuoja man 34.67 balo. Tai kažkaip.. Nesuprantu :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:43:46 | Nuoroda
čiungačianga rašė:
7day rašė:

Ši balų skaičiuoklė suskaičiuoja man 34.67 balo. Tai kažkaip.. Nesuprantu :) 

aš irgi pasibandžiau, suskaičiavo 37.92    tą sekundę pasijutau geniali ;DD

Su tokiais rezultatais tu ir ESI geniali ;DD

Žinutė parašyta: 2010-07-10 06:21:24 | Nuoroda
Slite rašė:

Na...laikau špygas, kad su savo balais sugebėčiau patekt į vdu nemokamą...Tikiuosi, kad dar anglų patemps į viršų. Nes rašysiu pirmu numeriu psi į vdu.O kur daugiau...nesugalvojus :D

Hei, stosiu su tokiais pačiais balais galima sakyt :D (tik pas mane istorija 67) :) ir pati tikiuosi, kad anglų patemps ir įstosiu ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-11 16:02:43 | Nuoroda

baluskaiciuokle.lt galit pamiršt. Skaičiavau skaičiavau, ir ką, man matiekos egzaminas yra 0,4, o ten kiek beįvesčiau matiekos, vistiek rašo tokį patį balą, ar 1 išlaikyčiau, ar 100. Taip kad... 

Žinutė parašyta: 2010-07-12 10:47:43 | Nuoroda

Negi dar niekas nesupranta, kad iš tiesų ta Ingridėlė nei abiturientė, nei tuos egzaminus šiemet laikė... Tiesiog rašo, kad visus paerzinti. Vienintelis būdas atsikratyti - ignoruoti.

Žinutė parašyta: 2010-07-12 11:18:20 | Nuoroda
Anele rašė:
Ramu.ne rašė:
Anele rašė:
Ramu.ne rašė:

Sveiki, nežinot kiek vf vietų psicho šiemet bus? Stoja tai baisingai daug, tūkstantis su viršum, ir pirmu nr ~260 .

na ,aš svajojau pirmu numeriu,bet kadangi susimaliau matkę,o ir anglų bus nekas ,tai nebent pavyks į Riomerį.

tai galima juk rinktis anglų arba istorijos egzai , tavo istos tai labai gerai, manau turi šansų įstot į vu,  o dėl tų vietų tai jau pati radau, 75 vf ir 10vnf

mergyt, o tai kaip pasirinkti? Jie tiesiog nenuskaitys is Lamos mano prasymo???kaip ten dar ka pasirinkti?

Tau nieko nereikia rinktis. Jie patys pasiims tokį egzaminą, kuris sudarys didesnį konkursinį balą.