Vartotojo Ingridėlis pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-19 12:29:40 | Nuoroda

Nesijaudink, man taip pat visai nerodo. Dar reikia palaukt. 

Žinutė parašyta: 2010-07-19 13:14:44 | Nuoroda

Bet tai va kas nervina, kad išjungs tą redagavimą, o tau nerodo tų rezultatų, tai žmogus nežinai ar gerai ten viską užpildei ir gal dėl tavo pačio kaltės neateina tie rezultatai.. :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-19 15:19:57 | Nuoroda

Baisiai susimovė. Duomenis kelia paskutinėmis dienomis. Juk žinojo, kad bus didelis srautas, kodėl negalėjo kelt dalimis jau nuo liepos 13 ar kada ten.. Žodžiu, balaganas didžiulis, kuris dar ir tampo mūsų ištampytus nervus. 

Žinutė parašyta: 2010-07-19 15:34:34 | Nuoroda

Na aš susiskambinau ir atsiunčiau nuskanavus savo brandos atestatą su priedu. Tai sakė nesijaudint, viskas bus tvarkoj... Tikiuosi..  

Žinutė parašyta: 2010-07-19 15:42:38 | Nuoroda
rozitka rašė:
Ingridėlis rašė:

Na aš susiskambinau ir atsiunčiau nuskanavus savo brandos atestatą su priedu. Tai sakė nesijaudint, viskas bus tvarkoj... Tikiuosi..  

kai irasys tao rezultatus galesi parasyti?

Žinoma, būtinai. Kad tik įrašytų..

Žinutė parašyta: 2010-07-19 16:34:38 | Nuoroda
moniss rašė:

Gal žinote priemimo punkto adresą Vilniuje?

VGTU, MRU ir VK

Žinutė parašyta: 2010-07-20 11:46:21 | Nuoroda

Iki kada turėtų atsirast konkursiniai balai? Pas mane vis dar nuliukų paradas :D

Žinutė parašyta: 2010-07-20 12:11:58 | Nuoroda

O, pagaliau ir pas mane KB pradėjo rodyt. Viskas gerai, tokį koks ir skaičiavausi čia, studijos.lt skaičiuoklėje  

Žinutė parašyta: 2010-07-20 13:47:49 | Nuoroda

Siūlyčiau dar nepanikuoti. Manau balai vis dar yra skaičiuojami, nesudėti. Pažiūrėkit kiek laiko kėlė egzaminų rezultatus ir metinius pažymius. Čia nieko taip greitai niekas nepadarys. Yra laiko iki liepos 23 dienos sočiai. Beje, juk prašymus dar gali koreguoti tie, kurie teikė apeliacijas. Dabar tikrai neverta žiūrėti ir baimintis, kad niekur neįstojai.

Mano manymu, tie nuliukai pasikeis į balus, bet vangiai ir ne visiem taip sparčiai.. Dar čia krūva klaidų bus, kurias jie vėl taisys. 

Žinutė parašyta: 2010-07-20 13:52:46 | Nuoroda
Justė, rašė:

zekit,turiu klausima.... praeitais metais i mokama maziausias buvo 12,38 ,o mano dabar pagal lama 12,98 ar gali pakilt iki 12,99 ir daugiau?

Visko gali būt, pažiūrėk kaip 2008 buvo. Nors abstraktus lyginimas gaunasi, nes šįmet keitėsi daug kas, bet nemanau, kad tiek daug kils 

Žinutė parašyta: 2010-07-20 13:58:39 | Nuoroda
Justė, rašė:
Ingridėlis rašė:
Justė, rašė:

zekit,turiu klausima.... praeitais metais i mokama maziausias buvo 12,38 ,o mano dabar pagal lama 12,98 ar gali pakilt iki 12,99 ir daugiau?

Visko gali būt, pažiūrėk kaip 2008 buvo. Nors abstraktus lyginimas gaunasi, nes šįmet keitėsi daug kas, bet nemanau, kad tiek daug kils 

amm,o kas buso 2008? nelabai zinau :/

O kokia specialybė ir kur?

Beje, mokyklinių egzaminų nebėr daug kur. Tik lietuvių, geografija.. O šiaip tai valstybinis visada buvo vertingesnis už mokyklinį

Žinutė parašyta: 2010-07-20 14:16:32 | Nuoroda
Tack1 rašė:

Tai kiek as suprantu balas geriausiuju eileje reiks tiesiog kelintas tu esi pagal savo konkursini bala lyginant su kitais stojanciais i ta vieta arba apskritai kelintas esi tarp visu zmoniu stojanciu i tarkim socialinius ar techninius mosklus. Mazdaug viso to esme yra, kad zinotum kelintu numeriu busi pakviestas studijuoti arba kiek tau pritruko zmoniu aplenkt, kad gautum pakvietima i ta vieta.

O kolkas visiem rodo nulius, nes jokia eile negali but sudaroma kol visu nesuves i sistema. Savo puslapyje lamabpo raso, jog zmones rase apeliacijas gali koreguoti savo prasymus iki 22, kitaip sakant pamatysim viska tik 23, kaip jie mum ir zadejo.

Va, būtent aš taip pat manau, o kam dabar rodo, tai manau tiesiog įsivėlė klaida.. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-20 15:38:58 | Nuoroda

[15:35:16] LAMA BPO: Konkursinis balas geriausiųjų eilėje – tai apskaičiuotas Jūsų konkursinis balas pagal ministerijos patvirtintą geriausiųjų eilės sudarymo aprašą, pretenduojant į valstybės finansuojamas vietas.

Konkursinis balas AM programoje – tai apskaičiuotas Jūsų konkursinis balas pagal aukštosios mokyklos konkrečios studijų programos tvarką, pretenduojant į mokamas vietas.

Konkursiniai balai bus apskaičiuoti vėliausiai liepos 22 d.

0 reiškia, kad dar nėra apskaičiuotas balas 

Žinutė parašyta: 2010-07-20 16:10:07 | Nuoroda
lapace rašė:

O čia jau visų rezultatai suvesti į LAMA BPO? Nes mano dar nerodo.... :( 

Ar teikei apeliaciją?

Žinutė parašyta: 2010-07-20 16:11:14 | Nuoroda

Tikrai nėra už ką :D Eikim geriau džiaugtis vasara! :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-20 16:19:07 | Nuoroda

Juk iki liepos 22 čia jie viską tvarkys, taisys klaidas ir t.t. Šiandien juk pirma diena kai keliami balai. Neverta dar imt labai į galvą, juk gali ir pasikeist kažkas :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-20 16:25:29 | Nuoroda
Inede rašė:

sveiki. ar tiesa kad siais metais nebesvarbus musu pasirenkamu dalyku eiliskumas? tipo valstybe nuspres pagal bal kas mums labiausiai tinka, ar tai tiesa?

Eiliškumas svarbus. Tavo pageidavimai turi būti išdėstyti prioriteto mažėjimo tvarka.

Žinutė parašyta: 2010-07-20 16:27:09 | Nuoroda

Jei tu labai nori studijuot mediciną, o tavo konkursinis balas 15, tai tikrai niekas neatsižvelgs į tavo begalinį norą ir įstosi ten kur tavo balas įsiterpia į rėmus.

Žinutė parašyta: 2010-07-20 16:29:51 | Nuoroda
Inede rašė:

as taip irgi maniau, bet siandien perskaiciau juodai ant balto , kad musu eiliskumas nebera svarbus

Na aš irgi juodai ant balto skaitau net savo užpildytame prašyme, kuriame mažytėm raidytėm parašyta:

"Pageidavimų sąrašas, renkantis studijų programas (prioritetų mažėjimo eilės tvarka)"

Žinutė parašyta: 2010-07-20 16:35:12 | Nuoroda

Kažkaip keistai skamba, kaip gali atimt iš žmogaus tokį dokumentą už kurį "arei" 12 metų ? :D