Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
12:29:40
| Nuoroda
Nesijaudink, man taip pat visai nerodo. Dar reikia palaukt. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
13:14:44
| Nuoroda
Bet tai va kas nervina, kad išjungs tÄ… redagavimÄ…, o tau nerodo tų rezultatų, tai žmogus nežinai ar gerai ten viskÄ… užpildei ir gal dÄ—l tavo paÄio kaltÄ—s neateina tie rezultatai.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
15:19:57
| Nuoroda
Baisiai susimovÄ—. Duomenis kelia paskutinÄ—mis dienomis. Juk žinojo, kad bus didelis srautas, kodÄ—l negalÄ—jo kelt dalimis jau nuo liepos 13 ar kada ten.. Žodžiu, balaganas didžiulis, kuris dar ir tampo mÅ«sų ištampytus nervus. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
15:34:34
| Nuoroda
Na aš susiskambinau ir atsiunÄiau nuskanavus savo brandos atestatÄ… su priedu. Tai sakÄ— nesijaudint, viskas bus tvarkoj... Tikiuosi.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
15:42:38
| Nuoroda
rozitka rašÄ—:
IngridÄ—lis rašÄ—:
Na aš susiskambinau ir atsiunÄiau nuskanavus savo brandos atestatÄ… su priedu. Tai sakÄ— nesijaudint, viskas bus tvarkoj... Tikiuosi.. kai irasys tao rezultatus galesi parasyti? Žinoma, bÅ«tinai. Kad tik įrašytų.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
16:34:38
| Nuoroda
moniss rašÄ—:
Gal žinote priemimo punkto adresą Vilniuje? VGTU, MRU ir VK |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
11:46:21
| Nuoroda
Iki kada turėtų atsirast konkursiniai balai? Pas mane vis dar nuliukų paradas D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
12:11:58
| Nuoroda
O, pagaliau ir pas mane KB pradÄ—jo rodyt. Viskas gerai, tokį koks ir skaiÄiavausi Äia, studijos.lt skaiÄiuoklÄ—je |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
13:47:49
| Nuoroda
SiÅ«lyÄiau dar nepanikuoti. Manau balai vis dar yra skaiÄiuojami, nesudÄ—ti. PažiÅ«rÄ—kit kiek laiko kÄ—lÄ— egzaminų rezultatus ir metinius pažymius. ÄŒia nieko taip greitai niekas nepadarys. Yra laiko iki liepos 23 dienos soÄiai. Beje, juk prašymus dar gali koreguoti tie, kurie teikÄ— apeliacijas. Dabar tikrai neverta žiÅ«rÄ—ti ir baimintis, kad niekur neįstojai. Mano manymu, tie nuliukai pasikeis į balus, bet vangiai ir ne visiem taip sparÄiai.. Dar Äia krÅ«va klaidų bus, kurias jie vÄ—l taisys. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
13:52:46
| Nuoroda
JustÄ—, rašÄ—:
zekit,turiu klausima.... praeitais metais i mokama maziausias buvo 12,38 ,o mano dabar pagal lama 12,98 ar gali pakilt iki 12,99 ir daugiau? Visko gali bÅ«t, pažiÅ«rÄ—k kaip 2008 buvo. Nors abstraktus lyginimas gaunasi, nes šÄ¯met keitÄ—si daug kas, bet nemanau, kad tiek daug kils |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
13:58:39
| Nuoroda
JustÄ—, rašÄ—:
IngridÄ—lis rašÄ—:
JustÄ—, rašÄ—:
zekit,turiu klausima.... praeitais metais i mokama maziausias buvo 12,38 ,o mano dabar pagal lama 12,98 ar gali pakilt iki 12,99 ir daugiau? Visko gali bÅ«t, pažiÅ«rÄ—k kaip 2008 buvo. Nors abstraktus lyginimas gaunasi, nes šÄ¯met keitÄ—si daug kas, bet nemanau, kad tiek daug kils amm,o kas buso 2008? nelabai zinau O kokia specialybÄ— ir kur? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
14:16:32
| Nuoroda
Tack1 rašÄ—:
Tai kiek as suprantu balas geriausiuju eileje reiks tiesiog kelintas tu esi pagal savo konkursini bala lyginant su kitais stojanciais i ta vieta arba apskritai kelintas esi tarp visu zmoniu stojanciu i tarkim socialinius ar techninius mosklus. Mazdaug viso to esme yra, kad zinotum kelintu numeriu busi pakviestas studijuoti arba kiek tau pritruko zmoniu aplenkt, kad gautum pakvietima i ta vieta. O kolkas visiem rodo nulius, nes jokia eile negali but sudaroma kol visu nesuves i sistema. Savo puslapyje lamabpo raso, jog zmones rase apeliacijas gali koreguoti savo prasymus iki 22, kitaip sakant pamatysim viska tik 23, kaip jie mum ir zadejo. Va, bÅ«tent aš taip pat manau, o kam dabar rodo, tai manau tiesiog įsivÄ—lÄ— klaida.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
15:38:58
| Nuoroda
[15:35:16] LAMA BPO: Konkursinis balas geriausiųjų eilÄ—je – tai apskaiÄiuotas JÅ«sų konkursinis balas pagal ministerijos patvirtintÄ… geriausiųjų eilÄ—s sudarymo aprašÄ…, pretenduojant į valstybÄ—s finansuojamas vietas. Konkursinis balas AM programoje – tai apskaiÄiuotas JÅ«sų konkursinis balas pagal aukštosios mokyklos konkreÄios studijų programos tvarkÄ…, pretenduojant į mokamas vietas. Konkursiniai balai bus apskaiÄiuoti vÄ—liausiai liepos 22 d. 0 reiškia, kad dar nÄ—ra apskaiÄiuotas balas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
16:10:07
| Nuoroda
lapace rašÄ—:
O Äia jau visų rezultatai suvesti į LAMA BPO? Nes mano dar nerodo.... Ar teikei apeliacijÄ…? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
16:11:14
| Nuoroda
Tikrai nėra už ką Eikim geriau džiaugtis vasara! |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
16:19:07
| Nuoroda
Juk iki liepos 22 Äia jie viskÄ… tvarkys, taisys klaidas ir t.t. Šiandien juk pirma diena kai keliami balai. Neverta dar imt labai į galvÄ…, juk gali ir pasikeist kažkas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
16:25:29
| Nuoroda
Inede rašÄ—:
sveiki. ar tiesa kad siais metais nebesvarbus musu pasirenkamu dalyku eiliskumas? tipo valstybe nuspres pagal bal kas mums labiausiai tinka, ar tai tiesa?
Eiliškumas svarbus. Tavo pageidavimai turi bÅ«ti išdÄ—styti prioriteto mažėjimo tvarka. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
16:27:09
| Nuoroda
Jei tu labai nori studijuot mediciną, o tavo konkursinis balas 15, tai tikrai niekas neatsižvelgs į tavo begalinį norą ir įstosi ten kur tavo balas įsiterpia į rėmus. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
16:29:51
| Nuoroda
Inede rašÄ—:
as taip irgi maniau, bet siandien perskaiciau juodai ant balto , kad musu eiliskumas nebera svarbus Na aš irgi juodai ant balto skaitau net savo užpildytame prašyme, kuriame mažytÄ—m raidytÄ—m parašyta: |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
16:35:12
| Nuoroda
Kažkaip keistai skamba, kaip gali atimt iš žmogaus tokį dokumentÄ… už kurį "arei" 12 metų ? :D |