Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-11
13:42:13
| Nuoroda
PA_svajok rašė:
As galvoju su 19,3 stot i vf. Nezinau - pateksiu nepateksiu, bet tikiuosi kad siemet bus maziau stojanciu PAsvajok |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
16:04:00
| Nuoroda
saulukas rašė:
Tai nejau daugiau jokiu atsiliepimu nera apie teise VU? nejau ten is tiesu toks pragaras kaip parase cia vienas forumietis? ;DD mano balas 20.1 Is balu matosi, kad nelabai turejai gyvenimo iki tol, neturesi ir VU TF bet kokiu atveju, tai manau pritapsi ir tiks tau |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
16:55:50
| Nuoroda
Cartman rašė:
ak.fak rašė:
Ačiū. šiemet tikrai su tokiu balu nepaklius, aš taip pat nepkliūsiu life sucks, už tai romery skaniai valgysiu, in your face visiems moksliukams Protingai darai, kad i MRU stoji, bent jau 4 metus turesi gyvenima, tusus, saunius draugus, gera mokymosi baze, skanu maista. 3.5 ir dar magistrui 1.5, ir viska pabaiges busi toje pacioje vietoje kaip ir 90 procentu VU TF magistratu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
16:59:40
| Nuoroda
tlftlf rašė:
na as ir turiu pora pasirinkimu, bet vis tiek velniskai sunku nuspresti, ka rasyti pirmoje vietoje... pavyzdžiui, i teise gal dar prasprusciau O ka jus dar galvojat, jei ne teise, ar tik i ja? bet kas tik ne teise VU TF |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
17:51:02
| Nuoroda
Viliussss rašė:
Cartman, kuriais metais tu stojei i teise? Nes keista kodel su 19.4 nepatekai i vf... tokie gyvenime prazus
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
18:07:21
| Nuoroda
Viliussss rašė:
ak.fak rašė:
Viliussss rašė:
Cartman, kuriais metais tu stojei i teise? Nes keista kodel su 19.4 nepatekai i vf... Viliau, stoji į teisę? koks pačio konkursinis balas? 19.38. Bet cia Cartman kazka tai meluoja Paziurejau jo zinutes praeitu metu, tai KB buvo 18.44 jo, todel ir neistojo i ta teise. taigi sake kad mokama, parase 19.4, tai gal suklydo viena skaiciu, esme kad teisybe sneka zmogus. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
18:10:31
| Nuoroda
Viliussss rašė:
HerpDerp rašė:
Viliussss rašė:
Cartman, kuriais metais tu stojei i teise? Nes keista kodel su 19.4 nepatekai i vf... tokie gyvenime prazus
Tu apskritai pries teise, ar tik pries teise VU? Man tai keistokai atrodo, kai zmones nori, kad butu viskas lengva, ir dar kad "gera" diploma gautu ir dar kad daug uzdirbtu. Manau, reikia visu pirma, ir nemazai mokytis. Tai vat.. esme, kad baiges MRU magistra gauni ta pati ka VU TF. Tik MRU daug lengviau ir maloniau mokytis ir siekt savo tikslu. O kad VU TF studentus vertina daug geriau nei MRU tai jau pasenes reikalas. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
18:38:08
| Nuoroda
invol2ver rašė:
Šiaip iš tikro nebus net biški laiko patūsinimui ar čia patrollino per daug žmogus? Suprantu, kad reiks mokytis, bet kad ant tiek.. Noris jaunam žmogui ir pagyvent vis gi Pirmam semestre bus laiko, antram labai daug priklauso nuo seminaristu, ir siaip biski atsipalaiduosi ir skola turesi. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
21:51:42
| Nuoroda
max-a-million rašė:
pala, apie ka mes isvis kalbame, zmones.. pasitusint? neprisitusinot mokyklose, be to, visas gyvenimas pries akis, spesite dar. tam universitetas, o ypac toks, kaip VU, ir yra, kad STUDIJUOTUMEI, gaila, bet uz tusinimasi diplomu nedalina, o stai inikus i ta reikala galesi greitai pamirsti visus ateities planus ir baigti su kastuvu rankose. nemaza tikimybe bet ka VU pabaigus su kastuvu test toliau gyvenima. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
18:39:21
| Nuoroda
As tai nesuprantu ko cia uzsipuolet cartman. Visiska teisybe zmogus sneka, bet aisku galit gyvent savo svajoniu pasaulyje, ir manyt kad viskas jums bus rozem klota. Dar sakyciau verta, jei nebutu alternatyvu, o dabar.... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
18:47:26
| Nuoroda
Va antra semestra 111 skolininku yra, daugiau nei 50 procentu visu pirmakursiu, dauguma net ne po viena skola turi.
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
22:28:34
| Nuoroda
Tame ir esme, kad salygos nesudarytos mokytis (milziniskas vadoveliu stygius, prastos auditorijos, daznai neviekiantys mikrofonai ir taip toliau ir taip toliau, juk visa diskusija atrodo ir kilo nuo MRU ir VU lyginimo), zodziu kuo toliau tuo labiau atrodo, kad uzmigo ant lauru, o jei manot kad visi tie 111 tusino ir nesimoke, tai ziauriai klystat, tiesiog ir stipriausi paluzta. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
22:30:11
| Nuoroda
ak.fak rašė:
Tai visgi manot, kad yra šiokia tokia galimybė patekti su 19,32balu? Visgi forume skaičiau, kad dėstytojai VU TF laukia studentu su egzais išlaikytais virš 90..... kartais atrodo, kad kai kurie ju laukia robotu, kurie turetu bet kokius mazmozius moket... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
22:33:24
| Nuoroda
EvelinaG rašė:
1 VU TVM tarptautinis verslas (anglų kalba) vf 2 VU TVM tarptautinis verslas vf 3 VU ekonomika vf 4 VU vadyba ir verslo administravimas vf 5 VU TVM verslo finansu valdymas vf 6 VU informatika vf 7 VDU ekonomika vf itt... man siaip kas po 3 vietos nedomina, irasiau, kad tik butu kazkas irasyta
kazkaip cia idomiai susitatei, juk ekonomika VU bus didziausias balas is situ... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
22:37:32
| Nuoroda
ne visus pakviecia, tai per priemimus nzn, bandykit kaip nors patraukt demesi kad uzsitikrintumet vieta, o siaip susipazisti su busimais kursiokais, prisigeri, kazka tipo dar papasakoja, bet dazniausiai nieko neatsimeni. tiek. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
22:44:26
| Nuoroda
Denisimo rašė:
Kas sakot, kad nestoti į teisę VU TF galit pateikt konkrečių argumentų?;s nes man pvz žiauriai sunku apsispręsti tarp MRU ir VU.. Jei tu jau mokykloje ismokai kalti kalti kalti, viska mokytis mintinai ir draugai bei vaikinai/merginos tau antroje vietoje, ir tiki kad busi top 30 tarp visu kursioku, tada gali rinktis VU TF ir didesni sansai kazka pasiekt. Na o jei tau nesvetimas gyvenimas, draugai, tau svarbu ir gera atmosfera ir geri zmones, tada jau MRU, nes principe, jei nebusi tope VU TF, pabaiges busi vienoj vietoj su Riomeriniais. Just my 2 cents. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
23:07:02
| Nuoroda
ak.fak rašė:
Nesuprantu HERP ir CARTMAN pozicijos. Toks vaizdas, kad MRU dėstytojai atsisėdę rašynėtų erezijas, kad tik kuo daugiau studentų priklautų į MRU. Gerai, kad išsakot savo poziciją, požiūrį, bet kažkaip baisu pasitikėti, kai čia apsimelavęs dėl neaiškių priežasčių persona non grata ir jojo atstovas spaudai Herp yra. Trūksta objektyvumo, vyručiai, trūksta. Visi žino, kad VU TF sunku mokytis taip pat ir VU TPSMI sunku. Turiu kolegą kuris mokosi ten, tai irgi sakė, kad miegas praktiškai neegzistuoja. Bet ar vien dėl miego/tūsų/draugų dėmesio stygiaus turėčiau ten nestoti. Štai, kur klausimas. Ne visiems tie išsakyti dalykai yra prioritetas, aš noriu mokytis, degu noru greičiau pradėti studijas. Greičiauuuuuuu as pats VU TF mokaus, ir tiesiog dbr supratau, kad as nesugebesiu but tam 20-30tuke, kad i mane ziuretu advokatu kontoros su praktikos ir darbo pasiulymais - cia ir baigesi pagrindinis VU pliusas. Bet jei esat pasiryze ir esat tikrai stiprus (cia visi konkurentai vanagai) pirmyn ir linkiu sekmes, o jos kaip niekur kitus cia labai prireikia. Ir dar patarimas busimiem pirmakursiam, neapsigaukit lengvu pirmu pusmeciu. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
10:49:56
| Nuoroda
funalien rašė:
Kaip aš supratau, norėdamas dirbti muitininku baigęs teises ir muitinės veiklos studijas turi atlikti karo tarnybą? Ar esu teisus?
www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.showdoc_l?p_id=331376 TARNYBOS LIETUVOS RESPUBLIKOS MUITINĖJE S T A T U T A S 6 straipsnis. Priėmimo į tarnybą muitinėje bendrieji reikalavimai 1. Asmuo, priimamas į tarnybą muitinėje, turi atitikti šiuos bendruosius reikalavimus: ... 6) būti atlikęs Karo prievolės įstatymo nustatytą privalomąją pradinę karo tarnybą ... taigi nebera privalomosios pradines karo tarnybos |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
10:51:14
| Nuoroda
Amaya rašė:
HerpDerp rašė:
ak.fak rašė:
Nesuprantu HERP ir CARTMAN pozicijos. Toks vaizdas, kad MRU dėstytojai atsisėdę rašynėtų erezijas, kad tik kuo daugiau studentų priklautų į MRU. Gerai, kad išsakot savo poziciją, požiūrį, bet kažkaip baisu pasitikėti, kai čia apsimelavęs dėl neaiškių priežasčių persona non grata ir jojo atstovas spaudai Herp yra. Trūksta objektyvumo, vyručiai, trūksta. Visi žino, kad VU TF sunku mokytis taip pat ir VU TPSMI sunku. Turiu kolegą kuris mokosi ten, tai irgi sakė, kad miegas praktiškai neegzistuoja. Bet ar vien dėl miego/tūsų/draugų dėmesio stygiaus turėčiau ten nestoti. Štai, kur klausimas. Ne visiems tie išsakyti dalykai yra prioritetas, aš noriu mokytis, degu noru greičiau pradėti studijas. Greičiauuuuuuu as pats VU TF mokaus, ir tiesiog dbr supratau, kad as nesugebesiu but tam 20-30tuke, kad i mane ziuretu advokatu kontoros su praktikos ir darbo pasiulymais - cia ir baigesi pagrindinis VU pliusas. Bet jei esat pasiryze ir esat tikrai stiprus (cia visi konkurentai vanagai) pirmyn ir linkiu sekmes, o jos kaip niekur kitus cia labai prireikia. Ir dar patarimas busimiem pirmakursiam, neapsigaukit lengvu pirmu pusmeciu. Kažkodėl man atrodo, jog vien dėl to, kad nepatenki į tą top'ą taip pakeitei nuomonę apie šį uniką tu negali turet objektyvios nuomones ten nepabuves, as nepakeiciau nuomones, as ja susidariau. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
10:59:03
| Nuoroda
Denisimo rašė:
Tai dabar tu taip sakei, kad tie "riomeriniai" pabaige univera nieko nepasieks? as kalbu apie pagrindini VU TF pliusa - kad lengviau darba susirast, nes ale labiau vertina. Bet jei nebusi top 30, nepatirsi ir to pliuso. O pasiekt gali is bet kur, kad ir VDU, bet IMHO MRU geriausios salygos. |