Vartotojo bambukaz pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-29 18:51:44 | Nuoroda
JapaneseKoreanLover rašė:

Atsiprašau, supratau jau, use of english taškai bus dalijami iš 2, tada gaunasi 100 taškų, kokia žiopla aš  vistiek 95,5 nebus šimtukas, nes tikrai bus žmonių, kurie surinko visą 100 :) 

kurie surenka 100 taškų, tie yra atmetami :) tad manau užteks šimtukui surinkti 100proc.

Žinutė parašyta: 2010-06-29 20:17:16 | Nuoroda
RikArdO rašė:

Aš pokolkas tik vieną tašką esu praradus iš readingo ketvirtos dalies :) O iš rašymo kažkodėl tikiuosi daug taškų gaut :) 

pavydžiu tiem, kas nedaug prarado.. eh :/ na bet tikėkimės procentai pasiskirstys dėsningai...

Nėra ko pavydėti, man anglų egzas vienintelis išsigerlbėjimas, nes kitus itin žiauriai parašiau :( BET tikrai gausit už anglų gerai visi, nes juk nesunkus buvo šiais metais :)

ir kas kad gerai parašėm? procentai tai tie patys bus :) kurie bus žymiai mažesni, negu balai. čia kalbu apie vidutiniokus kaip aš kurie surenka apie 60-70 tašku ir gauna apie 40proc :D

Žinutė parašyta: 2010-06-29 21:58:22 | Nuoroda
RikArdO rašė:
bambukaz rašė:
RikArdO rašė:

Aš pokolkas tik vieną tašką esu praradus iš readingo ketvirtos dalies :) O iš rašymo kažkodėl tikiuosi daug taškų gaut :) 

pavydžiu tiem, kas nedaug prarado.. eh :/ na bet tikėkimės procentai pasiskirstys dėsningai...

Nėra ko pavydėti, man anglų egzas vienintelis išsigerlbėjimas, nes kitus itin žiauriai parašiau :( BET tikrai gausit už anglų gerai visi, nes juk nesunkus buvo šiais metais :)

ir kas kad gerai parašėm? procentai tai tie patys bus :) kurie bus žymiai mažesni, negu balai. čia kalbu apie vidutiniokus kaip aš kurie surenka apie 60-70 tašku ir gauna apie 40proc :D

dar niekur neteko matyti kad už 60-70 taškų 40 proc būtų, tu jau čia perlenkei lazdą garantuotai :)

praeitų metų rezultatų analizė www.nec.lt/failai/1288_ANGLU_K_ST-AN_2009.pdf pažiūrėk antrą lentelę. na biški daugiau nei 40proc bet labai panašiai  60tšk ~ 45kokie proc, bet žinanat koks lengvas šiemet buvo egzas, tai kad lazdos neperlenkiu :)

Žinutė parašyta: 2010-06-29 22:29:36 | Nuoroda

nebent iš b lygio kurie laikė numuš :) bet abėjoju ar daug numuš, šiaip realiai kažkas panašaus turėtų būti

Žinutė parašyta: 2010-06-30 00:48:13 | Nuoroda

čia turbūt po kokios liepos 19d rodys ar pnš :D tikrai nerodys iškart, kai bus aišku. geriau pėdint į mokyklą sužinot

Žinutė parašyta: 2010-06-30 17:29:24 | Nuoroda

tikiuosi provincijų vertintojai atlaidesni :) nei pasikėlę didmiesčių vertintojai

Žinutė parašyta: 2010-06-30 18:36:17 | Nuoroda

kodėl tik? čia net reikėtų vartoti :)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 11:41:16 | Nuoroda

off topic varot. varykit susikurkit temą apie tokius dalykus ir diskutuokite. čia žmonės ateina pasižiūrėti ar kas rezultatus jau gauna, o žiūriu jau du lapai off topic apie gyvenimo prasmę :)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 12:12:00 | Nuoroda

mums sakė rezultatai bus apie 16h, bet pati mokykla dirba iki 14h.zjbys bus jei užsidarys ir niekas nepaskelbs ir vėl rytojaus laukti reikės :) matai visi skuba namo, negali vadovybė mokyklos palaukti tokiom dienom ilgeliau..

Žinutė parašyta: 2010-07-01 13:53:10 | Nuoroda
Gabrielle* rašė:
Sonix rašė:

susitaikiau su mintim kad tik rytoj zinosiu,nes vargu ar atsiras mokykloje kas iki puse 5 sedetu. Nu ka nebedaug beliko apie 20h :D

jiems litus moka, kad iki 16val sėdėtų, taip kad turi :D

jų darbo valandos yra iki 14h, ir jie drasiai gali išeiti po 14h, tik va šitoje vietoje pasirodo mokyklos vadovybės rūpėstis ir žmogiškumas :)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 14:28:33 | Nuoroda

35 :D nu ką, nei blogai nei gerai, ką padarysi :) norėjosi daugiau, bet užteks... niekados lietuvių nemokėjau gerai :D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 14:43:12 | Nuoroda

jokių emociju man :D nei liūdna nei džiaugsmo. absoliutus niekas kažkoks :) ant tokio rezultato pataikiau, kad nei verkti nei džiauktis nesinori... :))

Žinutė parašyta: 2010-07-01 18:25:23 | Nuoroda
Nepavyzdinga rašė:

kam kaltinat tuos kurie prasciau mokes ir gavo dabar daugiau? nereikejo taip jum savo jegom pasitiket ir NEREIKEJO TIEK KALT VISKO. as pvz niekad gerai lt nesimokiau, nes tingejau. pries egza irgi nelabai ruosiausi, atsiputus nuejau, parasiau lengvai ka mokejau susikaupus ir va surinkau gerai. savo jegu niekad nepervertinau, tiesiog zinojau kad kaip bus taip. o jus cia skundziates dabar. nereikejo viso laiko skirti tiems mokslams, butu ir jum pasiseke.

tavo mąstymų, kas nesimoko - tas gerai išlaiko? :) oj klysti mergyt...

Žinutė parašyta: 2010-07-01 18:29:25 | Nuoroda

apie 1 procentą :D arba neišlaikyta

Žinutė parašyta: 2010-07-01 20:41:03 | Nuoroda
Axtin_az rašė:

šaunu! džiaugiuosi ir baltai pavydžiu :)

nera cia ko pavydet:))

tiesiog nekesdavau literaturos. vis mastydavau kiek reikedavo tiem poetam/rasytojam pievu zoles surukyt,kad tokias nesamones rasyt:) kai nagrinejom Marceliju Martinaiti vapshe norejau ish klases isheit vos ne, mokytoja ten irodineja apie kukuti visiskus kliedesius :s

Rasinyje jaucias laisviau, bendrom, visuomeninem temom gali reikstis, o ne aprasineti nerealu, sugalvota pasauli ir 'raideliu heroju' busenas...naxen!

Kas jauciates uztikrintai parashes Istorija, pakelkit uzpakalius!

kaip skaitosi užtikrintai?

Žinutė parašyta: 2010-07-01 22:51:41 | Nuoroda

pas mus švelniai tariant fiasko buvo :) vidurkis mūsų grupės jaučiu koks 30-40proc.

Žinutė parašyta: 2010-07-02 09:50:51 | Nuoroda

that's life :) nieko nepakeisim. susitaikykit su kankinio dalia. dar ne tokios patirsit univeruose :D

Žinutė parašyta: 2010-07-02 09:54:03 | Nuoroda

na įstosim įstosim, nereikia jau taip pesimistiškai žiūrėti. Aišku jei visi žiūrit į VU, tai pasvajokit, su tokiais balais kaip mano be šansų :D

Žinutė parašyta: 2010-07-02 09:58:40 | Nuoroda
Nacionalinisegzaminucentras rašė:

Kiekvieno kandidato darbas yra užkoduotas, tad vertintojai neturi jokios informacijos apie mokinio/eksterno pasiekimus. Vertinant samprotaujamojo tipo rašinį arba interpretaciją bei teksto suvokimą , vadovaujamės vertinimo instrukcija. Taip pat lietuvių valstybinį brandos egzaminą vertina 4 vertintojai.  Nacionalinis egzaminų centras nėra suinteresuotas sumažinti balus gerai besimokantiems žmonės vidurinio ugdymo įstaigose, iš tiesų gaila, kad gauna žemesnius įvertinimus, bet galbūt problema slypi ugdymo procese? 

O gal švietimo sistemoje ir vertintojose?

Žinutė parašyta: 2010-07-02 10:22:14 | Nuoroda

O ką pakomentuotumėte dėl tokių vertintojų kaip internete išgarsėjusi "pupsiukee", kuris skelbėsi kaip taisė darbus ir kėlė paniką. Man tokie vertintojai jokio pasitikėjimo nekelia. Ir aš tikiu dar ne geresnių galima rasti... Kurie yra gryni kirviai ir galbūt darbus vertina taip atmestinai, kad Dieve padėk...