Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2009-12-05
22:51:43
| Nuoroda
Man dalis aplinkinių bando kalt į galvą, kad VDU prastokas univeras, kad jo nevertina ir pan. Tačiau aš savo nuomonę turiu ;DD man VDU patinka savo liberalumu (neveltui tai vienas svarbiausių jų principų), tikrai įdomiu studentišku gyvenimu, bei įvairiomis paskaitomis. Juolabiau kad neketinu sėdėti nuošaly ir planuoju gauti kuo daugiau įvairios patirties iš įvairių organizacijų. Tokiu atveju VDU diplomas (kuris galbūt šiek tiek mažiau vertinamas nei kitas koks) kartu su įvairių organizicijų suteikta patirtimi bus tikrai geras derinys darbdaviui |
||
Žinutė parašyta:
2009-12-05
22:54:37
| Nuoroda
beje 123vytka iš kur tu? |
||
Žinutė parašyta:
2009-12-06
09:51:23
| Nuoroda
Kaunietė |
||
Žinutė parašyta:
2009-12-07
22:12:09
| Nuoroda
ginte100 rašė:
kokie egzaminai reikalingi norint stoti i vu,vadyba ir verslo administravima? ar uztenka lt,matkes ir istorijos? ar butina uzsienio kalba? ;\ http://www.vu.lt/site_files/SD/Stojantiesiems/I_p._taisykles.pdf 10 psl. Kaip matai reikalingas arba istorijos arba anglų egzaminas, o kito dalyko metinis. |
||
Žinutė parašyta:
2009-12-09
08:29:15
| Nuoroda
Neturėjai galimybės mokytojo keisti? Aš eidama į 11 klasę dar nežinojau ką laikysiu, bet žinojau pas ką noriu mokytis. Na su en norėjau vienur, bet mokytoja A lygio negavo, tad mane buvusi mokytoja užrašė pas kitą. Nesiskundžiu tikrai ;D Būčiau pakliuvus pas prasta - būčiau ilgai ir nuobodžiai pavaduotoją lankius ;D |
||
Žinutė parašyta:
2009-12-15
14:40:34
| Nuoroda
Tarpukario lt einam (pasaulio istoriją jau išėjom)... |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-08
23:33:36
| Nuoroda
Neringa rašė:
Sveiki. Gal žinote įdomių ir naudingų internetinių puslapių anglų kalbai mokytis? :) permesk akim šitą temą - rasi |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-08
23:35:25
| Nuoroda
zirklūtes. rašė:
Bet jau rašymas tai man peilis. Kas nors kam nors pavyksta parašyt mažiau žodžių negu reikia?:D Daugumą laiko vis praleidžiu trumpindama, ir vis atrodo, kad to ar ano tikrai tikrai reikia Su kokiais nors oficialiais laiškais kažkaip man viskas būna gerai - pats tas žodžių skaičius būna. Na bet pjauna mane visi laiškai, ar story kūrimai. Va čia man peilis, parašau per ne lyg daug žodžių - o tada kankinkis :( |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-08
23:45:14
| Nuoroda
O aš visgi palaikyčiau tą nuomonę, kad nereiktų skirstyti grynai pagal pažymius. Viską turėtų lemti motyvacija o ne pažymys. Yra ir norinčių mokytis, tačiau jiems tikrai nesiseka ir tiek. Tokius nukelti pas visiškai nieko neveikiančius būtų žiauri neteisybė. Aš ir visada buvau prie stipresnių, bet nė kiek nesijaudinau dėl kažko. Labai naudinga man būdavo aiškias man temas aiškinti kitiems. Pavyzdžiui 9-10 klasėje chemijos kontrolinius nueidavau rašyti, ir rašydavau vos ne mechaniškai, nes papuldavo kad uždavinį būčiau aiškinus 3-4 kartus kitom klasiokėm. 11-12 klasėje nors mokiniai ir nepilnai žino kur stos, tačiau +/- įvertina savo norus ir gebėjimus ir renkasi tai ką nori, o vėliau viskas dar šiek tiek pasikeičia - tie kas supranta jog nepaveš , arba kad jiem nereiki - pereina pas kitą mokytoją, ar tai į B lygį.
Na žinoma, dabar laikai jau keičiasi. Kai pažiūriu į 6-9 klases (net ir jaunesnes) , pamąstau kas iš jų išaugsm, kaip jiems reikės mokytis. Žinoma yra ir tikrai protingų , atsakingų mokinių, tačiau mano nuomonė, kad dauguma ritasi žemyn. Gal tokiu atveju ir būtų naudinga performuoti klases atsižvelgiant į pasiekimus, kad stipresniųjų mokinių "nenutemptų" žemyn tie tariamai kietieji, kurie per gyvenimą turbūt knygos nėra nei vienos perskaitę. |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-12
18:36:12
| Nuoroda
Anele rašė:
Ogi matematika,lietuviu,anglu,istorija lygiai tą patį |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-13
16:47:33
| Nuoroda
šiandieninis mokyklos bandomasis egzaminas (2007 pilotinė užduotis) parodė kad reiks dar daug kur tobulėt apytiksliai 50 taškų iš 70, kiek iš tų 30writingo taškų surinksiu net neįsivaizduoju |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-14
16:42:12
| Nuoroda
Vakar pas mus buvo anglų bandomasis labai prailgo o šiaip mum davė 2007 pilotinę užduotį , tai grįžus susiradau atsakymus ir pasitikrinau maždaug ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-14
17:27:04
| Nuoroda
Jooo dėl to labai nenoriu kad istorijos bandomas būtų ;DD (kiek žinau ir nebus, ačiū dievui ). Na padoriai visai - surinkau apie 50taškų iš 70 (na dar 30 taškų yra skiriama už rašinį - bet jo jau pati įvertint negaliu) . Bet susivėliau elementariose vietose guodžia dar tai, kad ten ta pilotinė užduotis kurią davė sunkoka, nes visgi orientuota buvo į vien tik valstybinį egzaminą, o mum jau juk bus maišytas ;D na reiks tobulint klausymą filmus žiūrėdama suprantu, o va klausyme ten kai specialiai suvelia, tai uch Na o pas jus jau buvo kas nors ? |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-15
12:08:17
| Nuoroda
Bandomieji susitarimo reikalas ir tiek matematikos buvo jau vienas pas mus, bet tada maniau kad nelaikysiu egzamino - tai nėjau - o dabar suvokiau, kad neprošal ir machę laikyt - dėl apsidraudimo, jei pasikeistų mano norai dėl stojimo ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-20
19:31:06
| Nuoroda
Na aš rašysiu tą samprotaujamąjį rašinį mokytis kažko neprisimokysi (tiesiog naudojies tuo ką žinai, ir tas žinias gilini). Bet kad sėkmės dalykas tai faktas... man ypač dėl to - kokios temos paklius ;D ir vertinimas... na juk visko būna labai tikiuosi kad prasisuksiu kaip įmanoma geriau |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-21
22:40:13
| Nuoroda
jau kelinti metai kaip gramatikos nebūna - žinios tikrinamos tavo rašinyje |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-26
20:51:31
| Nuoroda
Sunku įsivaizduoti, kaip egzaminas kuriame yra apie 40proc mokyklinio pobūdžio užduočių gali būti siaubingai sunkus. Na taip, sunkios bus likusios užduotys. Bet vis tiek egzaminas bus toks vidutinis. Na faktas tas, kad tie kurie ruošėsi valstybiniui egzaminui, jiems nieko baisaus - egzaminą jie išlaikys, tačiau didelė konkurencija bus dėl aukštų balų. |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-28
19:06:24
| Nuoroda
pavyzdinės užduoties atsakymai, su paaiškinimais yra nec.lt |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-29
22:57:47
| Nuoroda
zirklūtes. rašė:
Už rašymą 30, o use of English 25? kartais ne visom dalim po lygiai balų? ne visom |
||
Žinutė parašyta:
2010-01-31
12:14:58
| Nuoroda
VDU politika arba viešoji komunikacija. Tikiuosi |