Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-23
13:22:14
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
Hmm rašė:
Tai butu taiiiip nesazininga jei butu tiesa (tokiu atveju geriau viena kita val ilgiau palaukt,bet ne to durno pirmadienio laukt) ISPROTESIU ! tu skaityt moki? :D Ko jus toki pikti ? ...,kai mano zinute nusiunte tik tada pamaciau,kad zmones parase tuo metu kol rasiau sita zinute jog cia pletkas |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
13:27:27
| Nuoroda
mes_nugalesim rašė:
Hmm rašė:
mes_nugalesim rašė:
Hmm rašė:
Tai butu taiiiip nesazininga jei butu tiesa (tokiu atveju geriau viena kita val ilgiau palaukt,bet ne to durno pirmadienio laukt) ISPROTESIU ! tu skaityt moki? :D Ko jus toki pikti ? ...,kai mano zinute nusiunte tik tada pamaciau,kad zmones parase tuo metu kol rasiau sita zinute jog cia pletkas ne piktai, jei rasyciau piktai, smailu nedeciau Aisku ...as snd. truputi jautriai i viska reaguoju,tai zinau jog galiu uzknist ,todel ta proga trumpam jauciu atsiribosiu nuo intiko |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:53:28
| Nuoroda
Jau pradeda uzknist,kad nieko nerodo |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:11:53
| Nuoroda
Seip tikrai butu graziau kazkokia zinute ,kad parasytu jog neistojei,o dabar as net nzn. ka galvoti ;Tikiuos i vakara tikrai ten viska lamoj sutvarkys |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:26:43
| Nuoroda
Kaip pavydziu tiems,kurie jau zino rezultatus |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:56:54
| Nuoroda
negalvojantis rašė:
Man vapse toje lenteleje su tais prioritetais ,paskutinis stulpelis yra tuscias. Taip iseina niekur neistojau? Man ir tas pats,tai speju....ne,zodziu... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:00:37
| Nuoroda
Lorraine rašė:
zmones nenusiminkit...pati irgi nieko dar negavau...bet lyg girdejau kad dar tik 30% informacijos paleista...na cia pries valanda buvo...taigi nesamone, kad pvz zmogus stoja i teise, mru, vu, vdu ir nkr neistoja su 19 balu ir cia net ne vienas toks...?..nesamone..palaukit.. Toki zodziai (,kad ir kaip butu bloga dabar) labai padeda,ACIU |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:25:30
| Nuoroda
tillary rašė:
JustinB rašė:
Afera rašė:
Jei pas mane prie kvietimu tuscia, reiksia neistojau net i mokama??? dar neaisku....vakare tik skelbs mokamas... tai kaip ir vakaras jau Kraupus vakaras |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:42:44
| Nuoroda
Tikiuos antras etapas man bus sekmingesnis |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:44:42
| Nuoroda
cacalele rašė:
graphy36 rašė:
visi įstoję jau gert išėjo, pastebėjot? neįstojus geriu:D mama zaliu devyneriu dave:D aciu bent jei uz supratima:D Kietai |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:47:29
| Nuoroda
tillary rašė:
Gяєтค rašė:
Mes irgi gersim tik pradesim gert tada kai kiti jau smigę gulės tik mes gersim ne is dziaugsmo, o is nevilties:) p.s. bet jei atsitiktu taip, kad istotume, jus jauciat kokia laime bus? kiek dziaugsmo?:DD
Is karto sokciau i koki ezera is tos laimes,kad nusplaut visus nervus ir klykciau visu balsu .Aisku,visi manytu jog as beprote ,bet tada butu whatever |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:59:15
| Nuoroda
Cia su tais visais paskelbtais kur rase cia kazkas,tai netikekit cia toks pats pletkas,kaip ,kad buvo diena jog rezultatai bus pirmadieni tik ....nieks mums cia tegul nemeluoja |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:00:22
| Nuoroda
berenys rašė:
kazkokie debilai cysti taigi parasytu toj grafoj jog neistojai ir fsio o dabar intriga paliko,nafik nekenciu... Mane,tai labiausiai ir sunervino |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:19:45
| Nuoroda
eviuk rašė:
Arnoldas rašė:
berenys rašė:
GAL KAS PASAKYS KAI TA SMS UZSISAKYT?AR JIS AUTOMATISKAI ATEINA? Kam tau tas sms, gryba ten pjauna, viska webe pamatysi. bet pripažinkit, pinigėlių mūsų nervų kaina pasidarė chebra su sms'ais Tai taip ,normaliai turejo uzsidirbt |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:55:45
| Nuoroda
fregaria vesca rašė:
neuzmetykit akmenim bet arvgalit pasakyt kaip paziureti kie zmoniu nori stoti i mano norima specelybe? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
20:56:42
| Nuoroda
oi |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
21:20:42
| Nuoroda
BnLiFe rašė:
Skambino į LAMA sakė VNF tik rytoj... Cia rimtai ? ....nu,kad ir kaip pykciau,bet geriau nei pirmadienis |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
21:57:36
| Nuoroda
mirachaz rašė:
tj kaip manot jai gavau zinute kad neistojau tj jau palaidot visas viltis ar ne ? balas 15 Jei Sms netikek ,nes visiems taip raso |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
22:18:18
| Nuoroda
Ishganytojas! rašė:
Hmm rašė:
mirachaz rašė:
tj kaip manot jai gavau zinute kad neistojau tj jau palaidot visas viltis ar ne ? balas 15 Jei Sms netikek ,nes visiems taip raso man ne bet as gavau sms kai jau trejeta valandu buvo praejo po to, kai suzinojau ... :D Sorry,tada uz klaidinima ...tiesiog daug kam tai buvo,tai ir prisakiau as cia |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
22:50:49
| Nuoroda
Egle11 rašė:
tikekimes, kad ryt rite bus rezsultatai, nes kitaip isvis smegenis pames visi Mane nuo 3 ar 4 val pykina ...ryt jei nieko vel nebus,tai nzn. kaip reaguosiu |