Vartotojo .DeimantÄ— pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-26 12:58:56 | Nuoroda

Bet žmones, gal jÅ«s žinot kaip pasielgt? Lamoj rašo : "Jeigu pasirašÄ—te valstybÄ—s nefinansuojamų studijų sutartį su aukštÄ…ja mokykla, galite dalyvauti antrajame priÄ—mimo etape tik dÄ—l valstybÄ—s finansuojamų vietų." Kaip man pasirašyti tÄ… sutartį? Ar užteks atvirtinti internetu ar važiuoti į universitetÄ…? Kaip suprantu, aš taip užsišaldyÄiau sau mokamÄ… bent vietÄ….

Žinutė parašyta: 2010-07-26 13:19:30 | Nuoroda

ÄŒia irgi geras. www.vu.lt/site_files/SD/Stojantiesiems/Vilniaus_universiteto_2010_m_vietos_I_pak._v03.pdf VU Äia rašo,kad į archyvistika priims tik 5 mokamus, o pas man lama rodo, kad mokamų pasiÅ«lyta 21.

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:54:01 | Nuoroda
arkledantis rašÄ—:

sveiki visi. padariau labai kvaila dalyka. pirmame etape pasirinkau visus vf. o antrame ture negaliu padaryt vnf. tai kaip cia suprasti? ar jie man gales siulit vnf antrame ture, jei ten bus vf?

Lauk 3Äio turo tada.

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:54:32 | Nuoroda
manija rašÄ—:

Kazkur ankstesnese zinutese skaiciau,kad jei atsisakai pakvietimo i per pirma etapa,tai per antra etapa jo jau neziuri.katik parasiau i svietimo ministerija ir man atrase.kad skaiciavimo tvarka nesikeicia ir gali pretenduoti antra karta i ta pacia vieta. asmeniskai as ,bandysiu laime.gal pasiseks.nemanau,kad atsiras daug geresniu,juk prasymus galima koreguot labai nedaug.

Kokiu adresu rašei?

Žinutė parašyta: 2010-07-26 15:55:18 | Nuoroda
linve rašÄ—:

norejau pasiteirauti gal kas zino, jeigu as pasirasau sutarti, ar galiu dalyvauti 2 etape?

labai lauku atsakymo nes nezinau ka daryti??

Lygiai tas pats domina.

Žinutė parašyta: 2010-07-26 22:26:42 | Nuoroda
melynakoala rašÄ—:

Pagal šitÄ…: "Jeigu pasirašÄ—te valstybÄ—s nefinansuojamų studijų sutartį su aukštÄ…ja mokykla, galite dalyvauti antrajame priÄ—mimo etape tik dÄ—l valstybÄ—s finansuojamų vietų." Tai aš galiu dabar pasirašyt vnf ir stot į tÄ… paÄiÄ… specialybÄ™ vf bandyt? :D

aš irgi taip noriu daryt, ir tuo labiau yra laisvų nemokamų vietų, o man pasiÅ«lÄ— mokama. Gal taip užsišaldyÄiau mokamÄ… ir išlošÄiau nemokamÄ… :))

Žinutė parašyta: 2010-07-26 22:32:32 | Nuoroda
.DeimantÄ— rašÄ—:
melynakoala rašÄ—:

Pagal šitÄ…: "Jeigu pasirašÄ—te valstybÄ—s nefinansuojamų studijų sutartį su aukštÄ…ja mokykla, galite dalyvauti antrajame priÄ—mimo etape tik dÄ—l valstybÄ—s finansuojamų vietų." Tai aš galiu dabar pasirašyt vnf ir stot į tÄ… paÄiÄ… specialybÄ™ vf bandyt? :D

aš irgi taip noriu daryt, ir tuo labiau yra laisvų nemokamų vietų, o man pasiÅ«lÄ— mokama. Gal taip užsišaldyÄiau mokamÄ… ir išlošÄiau nemokamÄ… :))

Kas gali protingiau patart?

Žinutė parašyta: 2010-07-27 10:30:20 | Nuoroda

Mane lygiai tas pats domina. Rašiau į VU, tai atrašÄ— tik tiek,kad reik atvykti į VU pasirašyti.

Žinutė parašyta: 2010-07-28 18:19:50 | Nuoroda
NerijaV rašÄ—:

Ei, niekam nenutiko taip, kad dingo konkursinis balas ,,Konkursinis balas geriausiųjų eilÄ—je'' grafoje? Nes mano vienam prioritetui tai taip nutiko, tušÄias langelis paliko...

Dingo ir pas  mane,,,3 spec,paciu paskutiniu..vnf..

Visų vnf ir pas mane dingo.

Žinutė parašyta: 2010-07-29 14:01:34 | Nuoroda
Ad Absurdum rašÄ—:

Jau ta LAMA... Net tingiu pasakoti, kiek vargo  ir lakstymo per juos apturÄ—jau... Sutartį dÄ—l vnf pasirašiau tik šiandien, o va -- antro etapo rezultatai jau ant nosies.

o kaip Tu šiandien sugebÄ—jai pasirašyt?

Žinutė parašyta: 2010-07-29 14:34:19 | Nuoroda

bet tai gal Äia programos vÄ—l nesamones mala?

Žinutė parašyta: 2010-07-29 15:03:45 | Nuoroda

[14:30:42] DeimantÄ—: Ar gali bÅ«ti taip, kad paskelbti antro turo rezultatai? Nes prie antro turo prašymo jau yra tie patys kvietimai.
[14:47:27] LAMA BPO: Taip

Žinutė parašyta: 2010-07-29 18:39:18 | Nuoroda

Susiburiam :))

Žinutė parašyta: 2010-07-30 02:48:40 | Nuoroda

nemokama mokama? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-30 20:18:15 | Nuoroda

PerskirstÄ— komfako krepšelius, tai mums ir bibliotekininkams paliko mažiausiai. Pati kovojau antram ture dÄ—l vf, bet deja. DÄ—l mokamų tikrai turÄ—tų dar priimti. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-31 16:34:15 | Nuoroda
laipsnis rašÄ—:
.DeimantÄ— rašÄ—:

PerskirstÄ— komfako krepšelius, tai mums ir bibliotekininkams paliko mažiausiai. Pati kovojau antram ture dÄ—l vf, bet deja. DÄ—l mokamų tikrai turÄ—tų dar priimti. :)

Na tikiuosi,kad paims,nes studiju kaina netaip kandziojasi kaip kitu.Nors ir nelabai norimas studijuoti dalykas,bet likti neistojus nesinori.. :) dziaugsiuos jei priims.

Aš manau ir nesigailÄ—si, jei pakliusi. Iš tikro labai laisvas studijų grafikas, mokslai nepersunkiausi, kaina prieinama, ir ne taip jau 'zanÅ«diška' viskas yra, kaip gali atrodyti :))

Žinutė parašyta: 2010-08-05 00:22:34 | Nuoroda

laipsni> "ProfesinÄ—s veiklos galimybÄ—s:
Absolventas gali dirbti administracijos, verslo ir rašytinio paveldo dokumentacijos vadybininkais valstybiniuose, viešojo sektoriaus ir privaÄiuose archyvuose, įstaigose ir institucijose, muziejuose, paminklosaugos ir kultÅ«ros paveldo institucijose, bibliotekose, informacijos įstaigose."

Oficialiai, tai taip rašo, o iš tikro, kaip prasisuksi, taip turÄ—si. :)

Patinka man KomFako žmonės, tokie smagūs visi. :)

Žinutė parašyta: 2010-08-09 19:34:20 | Nuoroda
laipsnis rašÄ—:

O kaip su apmokejimu? Ten 120lt stojamasis,o uz studijas per kiek laiko,jei i vnf istojai..

Kiekvienam univere skirtingai. VU - per 5kias dienas nuo sutarties pasirašymo :)

Žinutė parašyta: 2010-08-09 19:41:37 | Nuoroda
legane rašÄ—:

Sveiki, o gal yra kas jau mokosi  archyvistika ir gali pasidalinti savo patirtimi?  Nezinau ar priimti kvietima ar ne..  

Galiu duot savo draugÄ—s kontaktÄ…, bÅ«sima antrakursÄ— ji, papasakos tau ;)
Pati Äia įstojau ir džiaugiuos.
Apskirtai, komfako programos yra ganÄ—tinai panašios, tad nÄ—ra labai sunku pereit į galbÅ«t artimesnÄ™ specialybÄ™. Ä®stojai vf? :)

Žinutė parašyta: 2010-08-09 19:46:26 | Nuoroda

Gal susimetam į skype, archyvistai? :)