Vartotojo **ress pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:02:17 | Nuoroda

Aš irgi prisidedu ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-25 13:20:33 | Nuoroda
Gabytė91 rašė:

Aha,sakė,kad nereikės;D dabar tik dėl buto reikia derint:D Yra pasiūlymas nuomuot butuką Justiniškėse,nuoma 500Lt..tilptų trys žmonės iš bėdos:D O va man kaip tik reikia kambariokių...(čia namiokas..) :D

Tai kaip gerai, lišni 2000 lt atkrenta ;))) Neturėčiau kambariokės, tai sutikčiau, mes irgi ieškomės buto, gali būt, kad dar viena prie mūsų prisidės, bet viena iš VU, kita iš VGTU, tai reikės derint rajonus, kad visoms patogiau važinėt rytais ir po paskaitų būtų... ;)

Bet man kažkaip nesitiki, kad taip lengvai atsisako jie čia tų pinigų, kiek visur skaičiau, tai reikia damokėt likutį...

Kada veži dokumentus? ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-25 14:00:13 | Nuoroda

Oi, taikomoji matieka :D Bet manau nieko lengviau nebus :D

Na, kiek aš žinau, baigus bakalaurą kolegijoj ir norint tęst magistrą, reikia metus atsimokyt išlyginamąsias ;))

Ne, parašiau tik jiems per skype, bet niekas man neatrašo, reiškias tikrai nedirba :D Rytoj paskambinsiu ;))

Žinutė parašyta: 2010-07-25 14:24:33 | Nuoroda

Čia apie TTVAM grynai? ;) Specialybės kalba tai gal ta, kurią pasirinkai mokytis studijų metu, nežinau ;) Šiaip labiau vilioja turizmo adminitravimas nei viešbučių ;D Nu vienu žodžiu, pasirinkimą turėsim ką mokytis, svarbu tik mokytis ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-25 14:29:40 | Nuoroda

Aš irgi tikriausiai antradienį, draugės į VU, o aš į šitą ;)

O tu čia skambinais tuo nr, kur ttvam.lt yra duotas? Ką tau dar ten gero papasakojo? Nes tie visi piniginiai klausimai ramybės man neduoda, reikės ir pačiai turbūt paskambint ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-25 16:12:59 | Nuoroda

Kažkaip apie matieką nieko konkretaus nėra ;D Nu ir gerai, gal nelabai svarbi inai čia :) O kodėl į neakivaizdinį stojai? :) Aš tai irgi kokią ispanų, italų ar prancūzų norėčiau pasimokyt ;) Bandžiau stot į anglų ispanų kalbas VU, vokiečių filologiją ir švedų kalbą irgi VU, bet kad va nepriėmė... ;D Teks tenkintis čia :)

Žinutė parašyta: 2010-07-25 16:13:52 | Nuoroda

Manija, labas, būsim griupiokai/-ės ;D Į nuolatinį tu?

Žinutė parašyta: 2010-07-25 21:59:23 | Nuoroda

Nu taip, tas tai tiesa, bet norisi man vistiek studentiškai pagyvent, o ir studijuojant nl gal įmanoma susirast kokį darbą, kad turėt savų pinigų :)

Aš kadangi niekam kitam nelabai gabi, išskyrus kalbas, tai man ten kaip tik būtų buvę, nors aišku įsivaizduoju koks krūvis, VU vis dėl to :) Aukšti tikriausiai, o ir vietų nedaug, vos po 30 ar 20 :) Nežinau, nesuprantu aš išvis tos jų sistemos...

O dėl to nuotolinio būdo, dar gal visai ir neblogai, aišku jei savarankiškai mokais, nes paskui per sesiją susi.pisi ir viskas... Tada tai tikrai negerai ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-26 01:45:55 | Nuoroda

Ieškoma kambariokė arba dvi ;D Bendromis pastangomis ieškotume buto, kur nors netoli TTVAM :) Manyčiau, jei atsirastų tik viena norinti gyvent su manim, nuomotumėmės 1 kambario butą, jei dvi, tuomet 2 kambarių butą. Kadangi esam būsimos studentės, tai ir lėšos mūsų minimalios, tai manau turėtume tilpti kokių 500-600 lt nuomos rėmuose :)

Ypatingų pageidavimų neturiu, tereikia, kad būtumėte tvarkingos, bet ne pedantiškos, linksmos, bet su saiku, žalingi įpročiai taip pat galimi (rūkymas) ir žinoma norinčios pažinti savo būsimus grupiokus/-es artimiausius 3 metus :)

Lauksiu pasiūlymų (((:

Žinutė parašyta: 2010-07-26 16:09:34 | Nuoroda

Na tikrai nemanau kad įsitektume kas mėnesį po 190lt ;D nepamiršk, kad + komunalai, o nuomojantis kokių 2 kamabrių butą, už nuomą tektų mokėt kokius 600 lt minimum, o šildymo sezono metu dar ir už šildymą kokių porą šimtų teks mokėti ;) Taip kad taip grubiai paskaičiavus, ant kokių 3 asmenų, apie 400 kas mėnesį gaunas, o dar neskaičiuojant maisto,  viešojo transporto, savaitgalio kelionėms namo ;))

Žinutė parašyta: 2010-07-26 22:41:13 | Nuoroda
vytaka rašė:

Ooo, du nauji žmogeliukai, yuhuu :D Kur jūs ,į NL ar I? ;DD

- - -

Nu jo, kažkaip dauguma nori to studentiįko gyvenimo :D Gal ir faina ;D

Am, čia tai jo, reik mokytis savarankiškai, nu bet visur reik. O šiaip, aš tai ir mokykloj būdavo taip, kontram  - per pertrauką ruošiuosi, egzam - paskutinę savaitę, ir va neblogai sakau :DD

Ir dar ,nereik skirtumo mokėt ;D Klausė manęs  "kas čia taip kalba įdomiai"

Kas čia tavęs taip klausė? ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-26 22:41:59 | Nuoroda
Liudmila rašė:

Į NL..;) O kas nors jau pasirašėt sutartis?;)

Ryt važiuoju pasirašyt ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-27 17:52:09 | Nuoroda

Sorry, jau radau kambariokes ;D