Vartotojo tillary pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:33:55 | Nuoroda

labas rytas likimo draugai, eda mums nervus ziuriu, as dar nakti buvau atsikelus paziureti, ziuriu tuscia, sakau gal neprieme niekur, o ziuriu ne viena as cia tokia :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:41:44 | Nuoroda
Eimante. rašė:
Sanosuke rašė:

Aš sakau, bent  atsikeltų jie ir padarytų darbą nuo kokių šešių ryto, kol neužimti serveriai, juk dabar vėl jie tuoj užlūš, tai ką jie bepadarys, jei vakar per visą dieną nieko nepadarė.

nu taip bent jau nemeluotu kada bus rezultatai pasakytu pirmadieni ar dar kada ir butu ramu o dabar kaip po poros valandu taip po poros valandu...

jo ir puse Lietuvos kai durneliai laukia, kai kiti lagaminus kraunasi suzinoja kur istojo. Bet pamatysit, vel lama rasys, kad del zmogiskojo faktoriaus visa tai buvo, jie neklati, nes uzstrigo ir viskas viska greitai pamirs

Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:52:39 | Nuoroda

normalioj saly, uz tokius dalykus, steponaviciui sakes butu jau, uzkapotu ji patys tie busimi studentai

Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:53:43 | Nuoroda
Vesttina rašė:

Tai dar niekas nezinot vnf rezultatu?

ne

Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:54:02 | Nuoroda
tillary rašė:
Vesttina rašė:

Tai dar niekas nezinot vnf rezultatu?

ne

jauciu, kad dar ilgai ir nesuzinosim

Žinutė parašyta: 2010-07-24 08:56:50 | Nuoroda
Vesttina rašė:

O kas nors bandet prisiskambint i lama? Man beveik visad uzimta, arba nekelia...

duokit nr. paskambinsiu

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:01:16 | Nuoroda

ee DUOKIT NR> LAMOS

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:04:03 | Nuoroda
DeJau rašė:
tillary rašė:

ee DUOKIT NR> LAMOS

tel. (8 37) 320728, (8 37) 320837

abu numeriukai uzimti, smagu nu

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:05:03 | Nuoroda

sita tema musu asarrom aplaistyta

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:05:49 | Nuoroda
Sanosuke rašė:

Vakar buvo lamos 42 metų gimtadienis, matyt visi pachmielingi.

tai del to cia taip ir gavos viskas

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:07:52 | Nuoroda
Egluuuuuuuute rašė:
Sanosuke rašė:

O kam tada siūlyti paslaugą sms žinutės, jeigu jomis ateina neteisinga informacija? tai jie atsiprašys už tai, bet man už jų atsiprašau nei pinigai nei nervai negrįš.

As tai siandien ryte nusiunciau email'a jiems,pasiteiravau kas man kompensuos moreline ir materialine zala... Aisku , suprantu ,kad nieks , bet vis tiek  , cia principo reikalas bent emaila pasipiktinanti parasyt , parodyk,kad man ne tas pats.

gerai padariai, reikejo dar pagrasinti, kad jei nebus atlyginta, visa informacija perduosi i ziniasklaidos rankas

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:11:12 | Nuoroda

man pikciausia tai, kad vf jau zino, o mes vnf ne ir laukiam kai durniukai

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:13:35 | Nuoroda
Vurku :) rašė:
DeJau rašė:
tillary rašė:
Egluuuuuuuute rašė:
Sanosuke rašė:

O kam tada siūlyti paslaugą sms žinutės, jeigu jomis ateina neteisinga informacija? tai jie atsiprašys už tai, bet man už jų atsiprašau nei pinigai nei nervai negrįš.

As tai siandien ryte nusiunciau email'a jiems,pasiteiravau kas man kompensuos moreline ir materialine zala... Aisku , suprantu ,kad nieks , bet vis tiek  , cia principo reikalas bent emaila pasipiktinanti parasyt , parodyk,kad man ne tas pats.

gerai padariai, reikejo dar pagrasinti, kad jei nebus atlyginta, visa informacija perduosi i ziniasklaidos rankas

Manau ta ziniasklaida viska jau senei zino.

Butent, jie zino, bet nieko padet negali. Tad jokios naudos is ju.

todel,  kad ziniasklaida isklauso tik lamos nuomone, kad tipo stringa ir jie cia nepriciom, o kas nors klause musu? kokioj situacijoj esam mes? ne

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:20:21 | Nuoroda
machu rašė:

turetu universitetai tureti visus stojanciuju sarasus juk nuo siandien prasideda sutarciu pasirasymas

sakai, tai gal reikia bandyti skambinti?

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:26:24 | Nuoroda
cacalele rašė:
Gяєтค rašė:

Mes jau gal dalyvaujam antram etape :D :D

tai jo:D jau gi 24-28 diena prasidėjo:D

tai niekas vnf negavom:D krc zmones sutinka moketi tokius pinigus uz moksla ir tai nepaskelbia, nu juokinga

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:40:54 | Nuoroda
ji112 rašė:
sviesuliukas rašė:

atsikeliau ryte ir vel tuscia,negaliu ptiketi,kas cia darosi,kaip dar gali buti tuscia..pas didziaja dali mano klasioku taip pat,visi pikti,pavarge ir nervuoti.. as nesuvokiu jei praitais metasi i kauno kolegija i turizmo ir viesbuciu vadyba istojo i vf su 10.78 tai kaip as su 13.92 negalejau patekti,o kad vnf nera rezultatau tai cia isvis absurdas 

cituoju '' nepatikesit bet prisiskambinau i lama :D sake valandos begy turetu paaisket rezultatai. isivaizduojat!! sake kad i ktu tik 5 teistojo i vf, sitokie konkursai.... sake zauuuriai uzkelti balai yra...'' va as i vk neistojau irgi su 14,76

cia nesamone, kad tik 5. netikiu

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:44:18 | Nuoroda
berenys rašė:

arba paliko tipo antram etapui...

nu gal ne, nesamone butu, kad per pirma neistojo nikas i vnf

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:47:45 | Nuoroda
Gяєтค rašė:

aišku kad įstojo ,pinigų juk reikia visiems :D nebent pasidarė visi turtingi kad jau net nepriima y vnf :D

nu kad neaisku ar istojom:D

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:48:08 | Nuoroda
ji112 rašė:
Magson rašė:

mano draugo mama skambino tv3 žinioms, tikiuos kils skandalas :D

as irgi tikiuosi ;D

va taip va, gerai padare

Žinutė parašyta: 2010-07-24 09:49:47 | Nuoroda
LemonDog rašė:

Katastrofa čia su tais rezultatais

tikiuos, kad po kokiu metu paskaitysim sita tema ir sakysitm, blemba be reikalo tada nrvinomes, visi va vis tiek sustojom ta liepos 24aja.