Vartotojo LemonDog pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-24 10:27:23 | Nuoroda
funtom rašė:
LemonDog rašė:

pasakykit žmonės ar aš asilas esu, ar čia tikrai kažkas ne taip....praeitais metais į interjero dizainą vf įstojo su 15,30...aš turiu 17,84 ir jokio kvietimo dar negavau....langeliai tušti...smsus siunčiau ir negavau visiškai jokio atskymo...nemiegu jau nuo 5 ryto....nors ką čia nuo 5, visą naktį beveik ir nemiegojau, nes kas 30 min keldavaus... stogas važiuoja, nervai nebelaiko... dar tikiuosi kad negali būti, kad neįstojau....

http://www.lrytas.lt/-12799019111279053826-u%C5%BE-valstyb%C4%97s-pinigus-daugiausia-jaunuoli%C5%B3-studijuos-vu-vgtu-ir-ktu.htm I kai kurias vietas balai sukilo net 3 balais. Taip, kad realu

Neįsivaizduoju kaip stebuklingai taip balai galėjo sukilti, jeigu oficialiais duomenimis buvo paskelbta, kad šių metų abitūra egzaminus išsilaikė praščiau negu praeitų metų...galvojant logiškai, tai balas turėjo netgi kristi, o ne kilti

Žinutė parašyta: 2010-07-24 11:11:22 | Nuoroda
imigrante rašė:

Ar imanoma istoti su 16,95 y interjiero dizaina VDK ar ne? jau stogas vaziuoja 

Mano žiniomis ne ...aš pats ten noriu...mano balas 17,84....bet kvietimo jokio negavau... o praeitais į vf tebuvo 15,30...šiais metais stebuklingai balai pakilo

Žinutė parašyta: 2010-07-24 11:59:48 | Nuoroda

Ir aš gavau, kad neįstojau :D juokas per ašaras...nesuprantu kaip taip kosmiškai pakilo balai...nu nieko, teks laukti dabar 29 dienos...tik kaži kaip bus su tom lentelėm....bus jaučiu, kad sukels paskutinėm valandom ir tada vėl visi puls kažką keisti ir vėl užstrigs lama...ir vėl liksime nieko nepešę...

Žinutė parašyta: 2010-07-24 12:08:23 | Nuoroda
Ray Ray rašė:

Atrodo, kad dažnas iš jūsų rašėt savo stojimus nes su galva, o su nežinia kuo. Gal gido reikėjo? Rezultatus matėt, svaigt su tokiais dalykais nėra laikas, rašyt pagal balus, jei jie blogi, pirmas mokamas vietas, o paskui tik nemokamas, jei labai norėjosi. Kiti išvis pasmerkti - supylė visas dvylika nemokamų ir niekur per pirmą turą neįstojo.

tai čia tas pasmerktasis ir esu....rašiau su galvą viską ir ne kartą kooreagavau, žiūrėjau praeitų stojimų balus ir tikrai rašiau kur galėčiau gauti vf kolegijose, bet negavau :( nes balai kosmiškai pakilo

Žinutė parašyta: 2010-07-24 12:46:10 | Nuoroda

o aš kuo toliau, tuo ramesnis darausi, net pačiam keista :D

Žinutė parašyta: 2010-07-24 12:55:14 | Nuoroda

nu va, parašiau laiškelį Vilniaus dizaino kolegijai... nes užsukęs į jų puslapį didelėmis raidėmis radau užrašą, kuris skelbia, kad joje liko dar finansuojamų vietų.... laukiu atsakymo dabar ir tikiuosi, akd su 17,84 KB bus dar vilties gauti vf :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 12:59:38 | Nuoroda
Moneeka rašė:

jau tuoj 13h..

Ir lamos turbūt pietauja, jeigu jie vapšie dirba :D

Žinutė parašyta: 2010-07-24 13:02:03 | Nuoroda
zygiskr rašė:
seirara rašė:
Martinuxx rašė:

Kitu universitetų KB kolkas neskelbiami.

o jei tu gavai VGTU,tai gal gali ir VU parupinti? :D :)

VU - tuščia

tai gal ir apie Vildniaus dizaino kolegijos stojamuosius balus žinai ką?

Žinutė parašyta: 2010-07-24 13:06:07 | Nuoroda
cacalele rašė:

bet dabar taip realiai pagalvojau, turi atsirasti 2ame etape vietu... juk kai zmogus gauna pasiulima kad ir mokama - nemokama, pasirenka tik viena, o kitas lieka laisvas.... ech vaikai rinkites mokamus:D

ir man palike nemokamą vietą...ačiū iš karto :P

Žinutė parašyta: 2010-07-24 13:07:24 | Nuoroda
sviesuliukas rašė:

na va,parasiau ir as kano kolegijai el laiska,vis del to idomu ar labai balai nuo praitu metu pakilo 

nors ne vienas toks aš laukiantis el laiško :D

Žinutė parašyta: 2010-07-24 13:10:04 | Nuoroda

O aš tikiu, kad sulauksiu :P nes kiek esu rašęs VDK el laišus, visada maloniai ir gan greitai atrašydavo... nu bet dabar savaitgalis tai tame klausimas ar sėdi kas prie to pašto :D

Žinutė parašyta: 2010-07-24 13:18:17 | Nuoroda

Sveikas, Vidmantai,

Nenusimink – dar bus antrasis etapas, tad galime pasiūlyti, kad pakoreguotum savo prašymą (pirmoje pozicijoje nurodyk mūsų kolegiją, jei nori čia studijuoti).

Po šio, pirmojo, etapo 13 vieta įstojusio asmens į interjero dizaino studijų programą konkursinis balas yra 18,71. Jis, be abejo, šiemet labai aukštas. Tikimės, kad per antrąjį etapą bus leidžiama pretenduoti ir su žemesniais balais.

Linkime sėkmės!

VDK

Va čia tai žmonės dirba greitai ir operatyviai :) nereikėjo nei 30 min ir gavau atsakymą... reiktų lamai mokytis

Žinutė parašyta: 2010-07-24 13:23:53 | Nuoroda
julge rašė:

Negaliu patiket, kad tokie auksti balai kolegijose!

Patikėk :D aš ir vos nuo kėdės nenuvirtau, kai pamačiau koks konkursinis balas.... o praeitais metais tik 15,30, o šiemet 18,71.... su tokiu balu ir į univiero vf galėjai pretenduoti labai laisvai :D

Žinutė parašyta: 2010-07-24 13:27:45 | Nuoroda
KieTz rašė:
LemonDog rašė:
julge rašė:

Negaliu patiket, kad tokie auksti balai kolegijose!

Patikėk :D aš ir vos nuo kėdės nenuvirtau, kai pamačiau koks konkursinis balas.... o praeitais metais tik 15,30, o šiemet 18,71.... su tokiu balu ir į univiero vf galėjai pretenduoti labai laisvai :D

kur žiūrėjai tuos konkursinius balus?

Aš parašiau į el paštą ir paklausiau su kokiu minimaliu balu gavo vf.... ir per mažiau nei 30 min gavau atsakymą :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 13:50:59 | Nuoroda
Deivizs rašė:
balerina rašė:

o yra pas kaikuriuos ta diagrama?

Ne

jaučiu, kad tik pirmadienį bus

Žinutė parašyta: 2010-07-24 14:08:42 | Nuoroda
opapa rašė:

O TAI JEI PRIE MANO PIRMO PASIRINKIMO,DESINIAM STACIAKAMPELI RASO " KVIETIMAS I " tai cia priime????

Jop, priėmė :) bėk sutartį pasirašyt ir ruoškis naujiems mokslams :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 14:12:02 | Nuoroda
Antimaterialistas rašė:

Na, man tai nepasisekė. Matyt per aukštai taikiau su savo 56 lietuvių kalbos balu :/

Sveikinu įstojusius.  

o mes lauksim vėl penktadienio :D nors ne vienas :D vistiek jau turėtų būti mažesni balai :D juk geriausieji jau bus sustoję :D

Žinutė parašyta: 2010-07-24 14:23:38 | Nuoroda
nebenoriu rašė:

sveikuciai ;) vis dar tuscia. neistojau.. kas ruosiasi dalyvaut antrame etape? pirdydama pirmaji prasyma tik paskutines tris vietas palikau vnf. kaip rasyt antrajame? visas mokamas? nes dabar jau nebera skirtumo.. tiks ir mokamas :)

bijau pameluoti, bet kiek žinau antruoju etapu tegalėsi keisti tik eiliškumą... kiek žinau nebus galima įrašyti naujų specialybių ir negalės keisti vf į vnf ir atvirkščiai :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:02:26 | Nuoroda

hey kai dbr jau gavau pakvietimą, reikia kaip nors į jį atsiliepti ar tiesiog važiuoti ir pasirašyti sutartį??

Nuvažiuoti ir pasirašyti

Žinutė parašyta: 2010-07-24 16:02:01 | Nuoroda
negalvojantis rašė:

kodel as nieko negaliu redaguoti, na eiliskumo ir vf i vnf?kaip stovi lentele ir viskas

pirmadienio lauk, tik tada galėsi kooreaguoti :P