Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-18
10:07:45
| Nuoroda
kad tik greičiau ištaisytų...
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
12:02:39
| Nuoroda
Pas mane irgi dingo trys ekonomikos pažymiai. Na dabar kaip ir viskas tvarkoj.
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
12:05:24
| Nuoroda
Dėkui už tavo nuomonę
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
20:39:38
| Nuoroda
Blemba kaip žiauriai parinuosi. Negaliu niekaip apsispręsti, ar VU, ar ISM'e studijuoti. Dabar vis ratu kaitalioju pirmus numerius, nors galima iki 15 h . Kas ką protingo gali pasakyti?
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
20:42:21
| Nuoroda
Norėjau paklausti, ar nereikia kokios medicinos pažymos, kad sveikas ir t.t.? Šito dalyko kaip ir nerandų prie dokumentų reikalavimo.
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
20:59:27
| Nuoroda
Informacijos turiu pakankamai sukaupęs per metus kitus. Aš taip pat manau, kad ISM lenkia VU, bet kankina vienas klausimas, ar ten daug turtingųjų vaikų, kurie galėtų lemti mokimosi kokybę? Žinoma, prisiskaičiau. kad po pirmo semestro lekia visi stumk-trauk. Kitas dalykas, kad VU susirenka geriausieji, todėl atmosfera turėtų būti atitinkama. Dėl lėšų, bandysiu surinkti 20,5 .
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
21:01:25
| Nuoroda
kc rašė:
Mano, šį kartą jau galbūt labiau subjektyvia nuomone, patarčiau rinktis studijas ISM'e jei nori kokybės, tikslumo ir nesiblaškymo. Kol kas studijuodama čia esu visiškai patenkinta, jog nekrauna nebūtinų žinių niekas į galvą, o ir mokytis tikrai yra įdomu. O kiek pas tave grupėje mokosi visiškai nemokamai? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
21:03:02
| Nuoroda
kc rašė:
Dauguma dėstytojų tikri savo dalyko ekspertai ir paskaitos dažnai būna įdomios. Ypač kai pamatai, jog teorines žinias vėliau gali pritaikyti praktikoje. Pasitaiko žinoma visko,tačiau dažnai tai būna ne dėl dėstytojo nekompetencijos, o dėl įpročio dirbti su vyresnėmis auditorijomis.
Čia apie ISM? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
21:18:36
| Nuoroda
Thotu rašė:
Kokių dar sveikatos pažymų ;D Ne į kariuomenę stoji Ne į kariuomenę, bet šauktinio pažymėjimo reikės |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
21:21:00
| Nuoroda
Aš jau du kartus po 15h pakeičiau lama bpo pirmą numerį, kažin ar galima?
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
22:08:03
| Nuoroda
rovinj rašė:
Manau, reikalinga medžiaga
1. Atvykęs į aukštąją mokyklą pakviestas joje studijuoti asmuo aukštosios mokyklos priėmimo taisyklėse nustatyta tvarka pateikia šių dokumentų originalus: * asmens tapatybės kortelę arba pasą; 2. Aukštojoje mokykloje būsimai studento bylai formuoti paliekamos visų pateiktų dokumentų kopijos (jas patvirtina aukštosios mokyklos įgaliotas asmuo) arba notaro patvirtinti jų nuorašai. Kopijos gali būti parengtos iš anksto arba daromos dokumentų įforminimo metu. 3. Priėmimo į aukštąją mokyklą faktas įforminamas aukštosios mokyklos ir studento pasirašoma studijų sutartimi. 4. Aukštosios mokyklos būsimiems studentams, jei jiems reikia, gali pasiūlyti parašyti prašymą skirti bendrabutį. 5. Stojančiųjų įgaliotieji asmenys, įforminantys priėmimą ir pasirašantys studijų sutartį, privalo turėti notaro patvirtintą stojančiojo raštišką įgaliojimą. Šitą jau daug kartų skaičiau, tik keista, kad nereikia sveikatos pažymėjimo. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-19
22:11:11
| Nuoroda
Edgaraz rašė:
swishfoot rašė:
Aš jau du kartus po 15h pakeičiau lama bpo pirmą numerį, kažin ar galima? Idomiai tu cia. Jeigu leidzia - zinoma galima. Na man tai dar i galva ateina ir tokia mintis : Po 15h galima keisti ka nori ir kiek nori, bet tai jau netures jokios itakos. Turiu omeny, kad 15h jau issisaugojo tavo galutinis variantas ir poto kad ir kiek keitinetum iki pat penktadienio nieko jau nepasikeis... Kaip ir minejau nezinau kiek cia tiesios, pats katik sugalvojau toki dalyka nes kitokio paaiskinimo nematau Nors gerai, kad galutinis variantas buvo prieš 15h pas mane, tai viskas super. Užteks man čia sukti galvą |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
07:56:54
| Nuoroda
Pas jūmis gerai skaičiuoja konkursinį balą? Pas mane rodo kaip ir gerą ir kairėje bei dešinėje skiltyje
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
08:03:21
| Nuoroda
Specifinis rašė:
swishfoot rašė:
Informacijos turiu pakankamai sukaupęs per metus kitus. Aš taip pat manau, kad ISM lenkia VU, bet kankina vienas klausimas, ar ten daug turtingųjų vaikų, kurie galėtų lemti mokimosi kokybę? Žinoma, prisiskaičiau. kad po pirmo semestro lekia visi stumk-trauk. Kitas dalykas, kad VU susirenka geriausieji, todėl atmosfera turėtų būti atitinkama. Dėl lėšų, bandysiu surinkti 20,5 .Visokių yra, kaip ir visur. Tam pačiam VU irgi bus ir turtingų, ir neturtingų. Kaip man minėjo, tai į vakarine studijas susirenka daugiausia vadinamųjų poršų. Ta prasme bandysi? Tiksliau surinksiu, ką čia jau bandyti, kai žinomi egzaminų rezultatai. Pagal ISM balų skaičiuoklę bei visas kitas, kurias tik suradau, konkursinis balas yra virš 21,50. Nors dabar LAMA BPO rodo virš 23, mistika arba neįvertinau savęs |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
08:06:01
| Nuoroda
Dianulis rašė:
Na taip,siuo metu(o ypac studijuojant) tai maziausiai turetu rupeti. Ypac kazkokie neargumentuoti teiginiai,kad tas ir tas yra lievas. ;D as jau esu isitikinus,kad kas aukstai soka,tas zemai krenta;) (su tuo paciu istojimu) Neblogai atrodai, todėl bachurą susirasi turtingą ir viskas bus O.K. ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
10:35:12
| Nuoroda
Pas mane konkursinio balo skiltyje iš dešinės visur rodo balus, o iš kairės tik patį pirmą numerį. Manau, kitų neprireiks, bet reikėtų apsidrausti...
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
10:50:16
| Nuoroda
Tik ką skaminau LAMA BPO, tai sakė nebijoti dėl nulių, nes jie suvedami arba neapskaičiuoti. Sakė iki rytojaus popietės turėtų būti viskas gerai, o jei ne - skambinti jiems. Dar teigė, kad dabar duomenys suvedinėjami pas ką rodo tik nulius, o paskui pradės taisyti klaidas. Štai taip ponios ir ponai, nauja streso banga ir viskas ant abiturientų pečių Įdomu, ar tik šiemetiniai abiturientai yra patys ,,laimingiausieji'' ?
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
21:59:26
| Nuoroda
kc rašė:
Beje, dėl tų vakarinių "poršų"(;D): su keletu esu bendravusi ir tikrai nereikia apie visus galvoti vienodai. Žmonės yra suaugę, turintys darbus bei žinantys ko nori, todėl studijų kokybė kai kuriem yra pakankamai svarbi. O kadangi jie dirbantys, tai ir mokslui viso savo laiko paskirti negali. teisingai sakai, patinki |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-20
22:06:18
| Nuoroda
oniponi rašė:
zygiskr rašė:
o reikia šauktinio pažymėjimo ir kokios nuotraukos reikia? Nuotraukos tai dokumentinės. Trijų iš viso reikės: sutarčiai ir studento pažymėjimui. Kažin ar dokumentinės nuotraukos yra spalvotos ar nespalvotos? Dėl nuotraukų nebučiau tikras, nes VU reikia 1, ISM 2 ir t.t. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-21
08:35:35
| Nuoroda
Reiks labai pasistengti, kad surinktum virš 20,50
|