Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-05-24
15:50:15
| Nuoroda
Kaip manot ar pavyktų man gauti 9-is, jei.. rašynys parašytas neblogai, tik per daug žodžių iš teksto suvokimo praradau kažkur 10 taškų o iš gramatikos 7 tašku? O kalbėjimas bus maksimumas?
|
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
15:52:47
| Nuoroda
IGiT^ rašė:
Kuo jum tas teksto suvokimas toks sunkus buvo? Man pats teksto suvokimas nebuvo sunkus, į visus klausimus atsakiau, bet vistiek manau, jog į kelis blogai atsakiau. Su meninėmis išraiškos priemonėmis blogai padariau ir dar porą (gal) |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
15:53:38
| Nuoroda
Zeeki rašė:
Merrhaba rašė:
Kaip manot ar pavyktų man gauti 9-is, jei.. rašynys parašytas neblogai, tik per daug žodžių iš teksto suvokimo praradau kažkur 10 taškų o iš gramatikos 7 tašku? O kalbėjimas bus maksimumas?
Pagal mano skaičiavimą MAX 9. Nes 10 taškų intervalu keičiasi pažymys. Kad tik gaučiau 9-is.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
15:54:32
| Nuoroda
IGiT^ rašė:
Už rašinio ilgumą taškų nemažina, Mažina, jei per mažai žodžių. Tai tada labai gerai Rėmiausi literatūra, spektakliu, laida ir asmenine patirtimi. Tai manau bus pakankamai gerai |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
15:56:03
| Nuoroda
cherrypop rašė:
o sesetas buvo skaitvardis vyriska gimine ir daugiskaita,ar klystu? siaubas, parašiau vienaskaita |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
15:59:10
| Nuoroda
Taukst rašė:
as tai nezinau, kad per rasini man uzejo, argumentus parasiau tik 2, pamirsau asmenine patirti.. Pas mane buvo kaip ir priklauso 6 argumentai.. Naudojau tik vieną asmeninį patirtį. Pagrindą sudarė literatūra.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
16:02:08
| Nuoroda
šešetas (kuop. kiek. skait., vyr. g. pagr. f., vyr. g. vns. vard.)
Taigi reikėjo parašyti - vyr.g, vns ir vardininko linksnis. nuojauta kužda , kad neparašiau linksnio |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
16:03:10
| Nuoroda
cherrypop rašė:
Merrhaba rašė:
Taukst rašė:
as tai nezinau, kad per rasini man uzejo, argumentus parasiau tik 2, pamirsau asmenine patirti.. Pas mane buvo kaip ir priklauso 6 argumentai.. Naudojau tik vieną asmeninį patirtį. Pagrindą sudarė literatūra.. turejo buti 6 argumentai?Bent jau mus taip mokė. teiginys. du argumentai. komentaras ir taip du kartus |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
16:03:47
| Nuoroda
Tiksliau, ir taip 3 kartus ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
16:05:09
| Nuoroda
cherrypop rašė:
Merrhaba rašė:
šešetas (kuop. kiek. skait., vyr. g. pagr. f., vyr. g. vns. vard.)
Taigi reikėjo parašyti - vyr.g, vns ir vardininko linksnis. nuojauta kužda , kad neparašiau linksnio kodel vienaskaita? šią info iš googles daugiau.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
16:05:54
| Nuoroda
Devia rašė:
Jo, vienaskaita... Vis randu klaidų. Geriau užmiršti ir nebegalvoti, kiek gausim, tiek. Dabar tik nervai gadinami. Pritariu.. Ech, dabar reikia gerai kalbėjimui pasiruošti, o ne galvoti, kiek kur klaidų padarėme |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
16:06:46
| Nuoroda
IGiT^ rašė:
Kas gali paskaičiuot, kiek maximum galima taškų prarast, kad gautųsi 10 bendras? Man atrodo, kad apie 10 taškų, na, gal 11 :) |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
16:12:53
| Nuoroda
Kada žinosim rezultatus? Gal iki matkės egzamino jau sužinosim kiek gavom..? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
16:12:54
| Nuoroda
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
16:13:08
| Nuoroda
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
16:19:21
| Nuoroda
IGiT^ rašė:
Per sia savaite turi istaisyt siandienos darbus. Rimtai? :O Kaip faina.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
17:14:44
| Nuoroda
Man ten ta paskutinė užduotis košmaras buvo viską blogai padariau spėju. O ten su tom savaitėm tai parašiau Dviem Gal radot kur atsakymus? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
18:04:44
| Nuoroda
Aš pasirinkau temą ,,Žmogus ir aplinka". Ruošiuosi visapusiškai, tačiau eisiu atsakinėti ne anksčiau kaip 13val, taigi.. manau, jog spėsiu išmokti |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
22:50:08
| Nuoroda
4free rašė:
Rašinys sekėsi nekaip. Parašiau tinkamą kiekį žodžių, paminėjau kultūros kontekstų, sukūriau pavadinimą, tačiau jų tarpusavyje susieti nepavyko. Ir taip pat, kaip visada, man nepasisekė sukurti normalios įžangos ir pabaigos. Taigi mano rašinys gavosi labai vaikiškas ir gal net nelabai aiškiai suprantamas. O teksto suvokimas kaip tik sekėsi gerai. Tiesą sakant taip sklandžiai atsakyti į teksto suvokimo klausimus man nepavyko per visus mokslo metus. O dėl meninių priemonių, tai parašiau epitetai ir palyginimas (nors buvau prieš tai parašęs metafora, tačiau kažkaip man tai buvo labiau panašiau į palyginimą). Gramatika sekėsi neblogai, pirma ir antra užduotys buvo įveiktos be problemų, trečioje gal šiek tiek susimoviau, užduotyje, kur reikėjo parašyti tinkamo linksnio, asmens ir t.t. žodžius padariau vieną klaidą, budinio gale parašiau -i, o ne -e, morfologijos pratime padariau klaidą su skaitvardžiu, nes, mano manymu, jis neturi giminės (šešetas vyrų ir šešetas moterų, argi ne tas pats?), o mylimajai ir didžiai gerbiamai kalbos kultūrai vėl teko lenktis ir atiduoti pagarbą prieš jos galybę ir suktybę. O šiaip tikiuosi gauti bent kuklųjį septynetą, o, jei fortūna nusišypsos, gal net ir aštuonis. kad jau taip viską parašei, gal radai kur atsakymus? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-25
09:54:50
| Nuoroda
Gal kas žinote, jei pas mane metiniai pažymiai vien 9,10, o už tą lietuvių patikrą gausiu 8. ar man duos pagyrimo raštą, už l.gerą mokymąsi? |