Vartotojo Nepavyzdinga pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-30 22:11:16 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:

nebijot? as jauciu visa nakti neuzmigsiu

nei kiek:D jei ne sitas tinklapis buciau pamirsus:D man kazkaip visai nerupi.. kiek surinkau tiek.. :D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 13:54:16 | Nuoroda

blemba a kas nors zinot ar PASAKYTU REZULTATA PASKAMBINUS?? nes vieni sako kad tik nuejus,kiti kad ir skambint galima:/ nenoriu eit, geriau kad nematytu mano nusivylimo

Žinutė parašyta: 2010-07-01 13:57:24 | Nuoroda
Deivizs rašė:
Nepavyzdinga rašė:

blemba a kas nors zinot ar PASAKYTU REZULTATA PASKAMBINUS?? nes vieni sako kad tik nuejus,kiti kad ir skambint galima:/ nenoriu eit, geriau kad nematytu mano nusivylimo

mūsų šūlėj  sakė skambint, o neit.

o kam reikia skambint?man vakar aukletoja sake kad paskambinus niekas nepasakys, bet tai gal pati dar nezinojo ar galima:/

Žinutė parašyta: 2010-07-01 14:46:58 | Nuoroda

kaip suzinot? i sule tik nueje?

Žinutė parašyta: 2010-07-01 14:49:52 | Nuoroda

as turbut busiu prie tu neislaikusiu. skambint nezinau ar galima o nueit tik ryt iseis :/

Žinutė parašyta: 2010-07-01 14:56:42 | Nuoroda
Leeee rašė:
Turka rašė:

kas cia per genijai susirinke, kur normaliu zmoniu forumas

tiesiog zmones gawe gan mazai abejoju kad lb girsis..;D

as net neislaikysiu:D o cia visi verkia 40 surinke..

Žinutė parašyta: 2010-07-01 14:59:59 | Nuoroda

jum pasako paskambinus?? o kam skambinat ? direktorei?

Žinutė parašyta: 2010-07-01 15:04:35 | Nuoroda

kaip as jum pavydziu. viska atiduociau kad man kas parasytu zinute su rezais, kiek gavau.. o db ryt teks eit ir gadintis nervus

Žinutė parašyta: 2010-07-01 17:58:32 | Nuoroda

gavau 77 :D gyvenime tiek nesitikejau!!! metiniam vos ant 6 istraukiau, moksliukai uz mane dvigubai maziau gavo:D nerealu!

Žinutė parašyta: 2010-07-01 18:22:00 | Nuoroda

kam kaltinat tuos kurie prasciau mokes ir gavo dabar daugiau? nereikejo taip jum savo jegom pasitiket ir NEREIKEJO TIEK KALT VISKO. as pvz niekad gerai lt nesimokiau, nes tingejau. pries egza irgi nelabai ruosiausi, atsiputus nuejau, parasiau lengvai ka mokejau susikaupus ir va surinkau gerai. savo jegu niekad nepervertinau, tiesiog zinojau kad kaip bus taip. o jus cia skundziates dabar. nereikejo viso laiko skirti tiems mokslams, butu ir jum pasiseke.

Žinutė parašyta: 2010-07-01 18:34:20 | Nuoroda

as nesakau kad visi kas gerai mokos ir gauna levai.. per skubejima rasiau ir tiek. nes tikrai nesamone kad jus cia dabar puolat uz save prasciau besimokancius :) jeigu jums nepasiseke, o jiems pasiseke, tai kas cia blogo? patys saket, kad cia sekmes dalykas, nu tai va, jiem pasiseke jum ne.

ir beje tikrai nevisi gerai besimokantys blogai ir islaike. pas mane klasej tos paneles kurios gerai mokesi- ir gavo laaabai aukstus balus ;) dziaugiuos uz visus kurie tik islaike ypac tuos kurie mokes blogiau bet vis tiek parode kad susikaupe gali pasistengt. nes tikrai, kai tau nuolat mokytoja sako: kaip gali laikyt egza, tu paziurek i savo pazymius, neislaikysi net'. tai dar labiau noris irodyt kad kazka sugebi. taip kalbedami mokytojai tiems 'blogiems' mokiniams ir suteikia sansa kaip tik parodyt kad nera tokie dundukai kokiais juos bando paverst:)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 18:52:33 | Nuoroda
atene rašė:
nooryes rašė:
erika** rašė:

Mokykloje turejau 8 metinio,o sugebejau neislaikyti,kas gali buti ziauriau? niekada lietuviu net penketu negaudavau,ar gi neapsurdas? rasysiu apeliacija. Gyvenime dar tiek neverkiau,didziausia neteisybe. Bandomojo surinkau 89 taskus! ;(

as ir turejau 8,bet islaukiau tik 15,na be ttu visai neislaikei..tokia neteisybe cia,dundukai gavo po 80 ,o mes....

kdl jus taip varot iskarto ,,dundukai'', tikrai zinau zmoniu kurie tingi mokytis, daznai net neina i pamokas, bet galvas turi ir mastyti sugeba, gal vietoj tu verkimu ir kaltinimu pagalvokit ar tikrai tokie jau geri esat ir ar visada tas geras pazimys budavo pelnytas :)

va butent. ;] as tingejau mokytis ir pamoku praleisdavau, bet vis tiek turejau mastyma ir supratima. visad tai zinojau tik nevaidinau protingos. ir tuo paciu metu zinojau, kad nesu ir kvaila. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:02:54 | Nuoroda

as pvz buvau tikra kad stosiu i kolegija, bet dabar ir univierui sansu atsirado. ziuresim kaip pasiseks su kitais egzais. gal ir netaip gerai kaip siandien, bet svarbu dabar esu lb lb laiminga;D

Žinutė parašyta: 2010-07-02 11:24:39 | Nuoroda

odieve baisu skaityti. suprantu kad nusivyle tie, kurie mokesi gerai bet gavo neitiketinai mazai. bet tiesa raso kiti zmones: sis egzaminas, sekmes dalykas. as gavau daug palyginus su tuo kaip mokiausi visus metus BET visada buvau rastinga, gramatikos klaidu nedarydavau niekada, turedavom bedu tik su stilistika. o suvokimuose nieko doro neparasydavau nes tiesiog per pamokas blaskydavaus ir nesusikaupdavau. nors seip mastyma turiu ir galiu ismastyt protingus atsakymus :) manau ir dauguma , kuriuos jus vadinat BERASCIAIS, panasus i mane. pamokose atrode kad nesistengia, bet galbut ju galvoje sukosi visai kitokios mintys ir jei jie butu stengesi tai ir uz jus tam metiniam butu tureje daugiau. o jus pripratot prie mokytoju pagyru, likot be ju, vieni ir pasimetet, skundziates dabar kad nebegavot tiek kiek gaudavot. :) juokina istikro skaityt kai daugiau gave yra visaip isvadinami. as kaip tik laaaaabai dziaugiuosi uz tuos kurie mokesi prasciau bet pasistenge egzamine ir irode, kad nera visiskai buki kaip galejo pasirodyti per pamokas :) ir jie nera del to kalti, kad jus pasitikejot per daug savo jegom ir ejot i egza zinodami kad tikrai gerai islaikysit. :) as ejau tikedamasi blogiausio, o stai kaip mane viskas nustebino :) niekada nereikia tiketis kazko daug, nes daznai tenka nusivilti. :) o cia kad paskleidet gandus kad kodai sumaisyti tai tuo labiau nesamone, nebeturit kur detis is nevilties. verciau jau pripazinkit savo klaidas ir susitaikykit su tuo. kam cia dar kelt bangas kazkokias kurios nieko gero neduos.. :) 

ir jus sakot, kad visi kas gerai mokes tai blogai ir gavo. tikrai ne. mano mokykloje tos merginos kurios tikrai mokesi del saves ir kurioms tiesiog tai patiko, tai ir gavo ziauriai gerus balus. daug ir vos simtuko nepasieke :) o jei jus moketes tik tam kad mokytis ir mokytojai kazka irodyt tai cia jusu bedos :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-02 11:31:27 | Nuoroda
jacikaas rašė:

Visi tiesiog neimkit tiek į galvą... Dabar paskaičius komentarus atrodo, kad negavęs 90 proc. į norimą ir nemokamą specialybę įstot nėra šansų... Jau kurie virš 50 gavo, tas yra gerai, taip pat ir netoli 50 yra puikus rezultatas. Kurie gavo dar mažiau, iškarto neieškokit kaltų. Pagalvokit, gal patys sustresavot per egzaminą perdaug, susipynė mintys. Gal, kaip kai kur skaičiau, buvot perdaug mylimi mokytojų, turėjot neobjektyvų įvertinimą. Gal šiaip tiesiog buvot kalikai, kažką buvot iškalę ir nusistatę, kad tai yra neginčyjama tiesa. Daug faktorių galėjo nulemt jūsų rezultatą. Bet pati mažiausia tikimybė, manau, galėjo įvykti su darbų sumaišymais. Netikiu, kad NEC'e jau taip atmestinai dirba...

Turka rašė:

o kaip logiskai paaiskinsi, kai lodariai gauna 90, o olimpiadininkai net neislaiko? 

pamastyk, bet ramiai, be emociju. cia taip imanoma? 

Vat čia tai pasakei žiauriai...  O gal tie tavo vadinami lodoriai buvo tiesiog žiaurūs tinginiai: per pamokas mokytis tingėdavo, o per egzaminą parašė tai ką mokėjo, be jokio streso ir jiems buvo px. Kai parašė negalvojo, ar aš čia sąmonę parašiau, ar nesąmonę, parašiau i vsio. O vertintojams, kurie tasė darbą, tai pasirodė labai protinga mintis. O ir tie olimpiadininkai gal kalikai buvo ir jiem taip atrodė, kad jie čia pasaulio bambos... O po rezų ir liko nusodinti...

nereali nuomone. pritariu visaip kaip :) !!

Žinutė parašyta: 2010-07-02 11:57:45 | Nuoroda
Bubblegum rašė:
jacikaas rašė:
Vat čia tai pasakei žiauriai...  O gal tie tavo vadinami lodoriai buvo tiesiog žiaurūs tinginiai: per pamokas mokytis tingėdavo, o per egzaminą parašė tai ką mokėjo, be jokio streso ir jiems buvo px. Kai parašė negalvojo, ar aš čia sąmonę parašiau, ar nesąmonę, parašiau i vsio. O vertintojams, kurie tasė darbą, tai pasirodė labai protinga mintis. O ir tie olimpiadininkai gal kalikai buvo ir jiem taip atrodė, kad jie čia pasaulio bambos... O po rezų ir liko nusodinti...

Pritariu :) pati buvau lodorė, nors pažymius neblogus gaudavau, bet niekada labai nesistengdavau. Rašyt rašinių nemėgau, o kitų namų darbų apskritai nedarydavau. Ir ką jūs manot? surinkau 96balus ir negaliu patikėti. Nors dėl egzo išvis nesijaudinau, žadėjau stot į užsienį. Bet kai tokie rezultatai jau pradedu galvot gal ir Lietuvoj gerai įstočiau :D

P.S. Dar džiaugiuos, kad nušluoščiau nosį moksliukams :D

as irgi :) tegu dabar pabando pasakyt man, kad nieko nesugebu :) ir dar lietuviu mokytoja sutikti noreciau, kuri man sake, kad su tokiais teksto suvokimais net 50% ribos neperzengsiu :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 12:08:13 | Nuoroda
Veronikusia rašė:

Skustis tikrai nezadu, savo balu tikrai didziuojuos, turejau mokykloje 9, rasiau geras interpretacijas, ir zinau viena, kad gera interpretacija nuo blogos gali skirti vienas zingsnis, tad nesistebiu, kad kaikurie surinko maziau (is mano pazistamu rato). Klasioke mano literatura mokejo tiesiog tobulai, analizes jos budavo nepaprastai izvalgios ir tikslios ir ji gavo atitinkama bala, surinko 99.

Viskas cia butu gerai, tik kad man slykstu skaityti visus tuos pasisakymus:

"Va mokykloj durniu voliojau, pamoku nelankiau ir irodziau, kad lietuviu nereik mokytis, jeeeee surinkau ten 60-90 (cia visa intervala paimu), o tie kurie visa gyvenima mokes uz mane daugiau (juos vadina kalikais) gavo prasciau, jeeeee (pasidziaukim kitu nelaime) ir dbr eikm prisigert, nes mno atlygis buvo didesnis nei darbas! URA "

cia emiau kaip pavyzi, necitavau jeigu ka.....

Tai mane nervina butent tokio mastymo zmones, nes cia per visus galus univerai plesos ir skelbia, kad cia siais metais reik butinai atrink studentus, kurie yra motyvuoti. Aha tikrai labai motyvuoti, baisu ziuret.

;D tu nemanai kad jei jau tikrai butume nieko nesimoke, tai butume ir negave tiek? pvz tie kurie jau zinau tikrai nesimoke ir ten tikrai nusivvaziave buvo, tai tie pas mus ir gavo vos 20% :) mes nesakom kad durniu voliojom, mes tik sakom, kad nuejom atsipalaidave ir nieko per daug stengtis nereikejo :) tik paskutini vakara uzteko pasiskaityt buvusias interpretacijas, permest akim buvusias klaidas ir viskas - rezultatas yra :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-02 13:52:58 | Nuoroda

kiek gavot tiek IR BUVOT VERTI kaip jus nesuprantat? mano geriausia drauge gavo 99, mokes tikrai gerai ir daug pastangu dejo. ir daug tokiu mergicku yra kur tiek gavo. o jei jus tarp ju nepapuolet TAI REISKIA KAZKA NETAIP PADARET. uzteks cia cypaut ir kaltint visus tik ne save;DD

Žinutė parašyta: 2010-07-02 14:06:27 | Nuoroda
Jenny rašė:
Nepavyzdinga rašė:

kiek gavot tiek IR BUVOT VERTI kaip jus nesuprantat? mano geriausia drauge gavo 99, mokes tikrai gerai ir daug pastangu dejo. ir daug tokiu mergicku yra kur tiek gavo. o jei jus tarp ju nepapuolet TAI REISKIA KAZKA NETAIP PADARET. uzteks cia cypaut ir kaltint visus tik ne save;DD

uzsiciaupk tu isvis niekam neidomus tavo komentarai

kodel tureciau uzsiciaupt? ka as tau blogo padariau? nestumiu nei ant tu kur maziau gavo nei ant tu kur daugiau. :) tiesiog yra kaip yra ka cia pakeisi jau :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-02 14:09:16 | Nuoroda
Melija rašė:

Mielieji, ko tikites iš istorijos? (Jei laikėt) :)

istorijos nieko nesitikiu, nuojauta kad neislaikiau arba surinkau maziau nei 10 ;D bet kazkaip neliudziu del to.. bus kaip bus, esu verta ir prasto balo nes nelabai stengiausi ;>>