Vartotojo Anele pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-14 21:49:54 | Nuoroda
zirklūtes. rašė:
Anele rašė:

ugu,mieli žmogiukai....keista suvokti,kad va,jau baigės man egzaminai...12m ariau nuoširdžiai,bet esu savimi nusivylus,nes šiaip esu gan glušas žmogas. Bet juk gyvenime nepražūsim. Egzaminas buvo nesunkus,bet aš primaliau tiek ten visokio brudo,kad jei gausiu 70,tai nežinau...būsiu labai laiminga.

draugė;)

taip...

Žinutė parašyta: 2010-06-14 22:09:39 | Nuoroda

kiek galima tiketis uz kokius 75...

Žinutė parašyta: 2010-06-14 22:28:46 | Nuoroda
RikArdO rašė:
Anele rašė:

kiek galima tiketis uz kokius 75...

pas mane turbūt tas pats :/

na aš gan preliminariai,žmogau...tarki iš pirmos dalies durinkau kokius 58/70,o jau rašymas tai man mirtis...tai negausiu 30 už jį. Geriausiu atveju kokiį 18-20.:(

Žinutė parašyta: 2010-06-16 15:06:01 | Nuoroda

Taip,mieli žmogiukai, jau nervai gerokai daugelio paveikti...aš  va svajojau, kad po egzaminų atsipūsiu, mėgausiuos vasara, bet esu toookioj deresijoj...Naktimis sapnuoju,kad gaunu rezultatus siaubingus,neišlaikau, mokytojai rėkia,tėvai nusivilia...Ir aišku, kad tai mano pačios problema, dėl to labai pykstu ant savęs, bet va neišeina nusiramint..Esu nusivylus savo egzaminais, visada buvau gera mokinė, bet buvau iš tų vadinamų "kalikų" , neturėjau niekad galingo loginio mąstymo,yppatingų gebėjimų, visada namų darbams man reikėdavo daug laiko, tiesiog turėjau daug kantrybės sėdėdavau ilgai...ir štai po kiekvieno egzamino šiemet jaučiuos kaip netekus kokios nors kūno dalies. Na,žinoma, daugeliui atrodys kvaila, nes kitiems viskas pasisekė ir panašiai ir aš už tuos žmogiukus džiaugiuso labai..mano rezultatai nebus blogi, bet dabar jaučiu, kai daugeliui buvo taip lengva(o išties ir buvo lengva), kad rezultatai nebus pakankami stojimui į nemokamą..,Štai,kad ir po anglų...žinau,kad praradau jau 12taškų..58/70..o juk žiopla būdama parašiau rašinį ne apie konkrečią profesiją,o kaip kokią rinktis, pagal kokius kriterijus...Tai dabar sukas mintys,kad negausiu nei 70proc, jei mane nubaus 0 už nepataikymą į temą.Matematiką iššvaisčiau balus per žioplumą,....ah..supranti,jog 12m mokeis ir va neparodei geriausio,nes nesugebi susikaupti, suvaldyt savęs, jog esi kažkiek glušas. ..:) Na ir niekam čia nepasiskųsi...atleiskit už minčių kratalyne, nenorėjau aš čia jums paverkti ar panašiai. Tik mąstau,gal kas nors yra panašioj būsenoj ir mane supras..Ir gal išgerty norės???      sėkmės,žmogeliukai.

Žinutė parašyta: 2010-06-16 15:48:37 | Nuoroda
fainaa rašė:
matrica rašė:
Anele rašė:

Taip,mieli žmogiukai, jau nervai gerokai daugelio paveikti...aš  va svajojau, kad po egzaminų atsipūsiu, mėgausiuos vasara, bet esu toookioj deresijoj...Naktimis sapnuoju,kad gaunu rezultatus siaubingus,neišlaikau, mokytojai rėkia,tėvai nusivilia...Ir aišku, kad tai mano pačios problema, dėl to labai pykstu ant savęs, bet va neišeina nusiramint..Esu nusivylus savo egzaminais, visada buvau gera mokinė, bet buvau iš tų vadinamų "kalikų" , neturėjau niekad galingo loginio mąstymo,yppatingų gebėjimų, visada namų darbams man reikėdavo daug laiko, tiesiog turėjau daug kantrybės sėdėdavau ilgai...ir štai po kiekvieno egzamino šiemet jaučiuos kaip netekus kokios nors kūno dalies. Na,žinoma, daugeliui atrodys kvaila, nes kitiems viskas pasisekė ir panašiai ir aš už tuos žmogiukus džiaugiuso labai..mano rezultatai nebus blogi, bet dabar jaučiu, kai daugeliui buvo taip lengva(o išties ir buvo lengva), kad rezultatai nebus pakankami stojimui į nemokamą..,Štai,kad ir po anglų...žinau,kad praradau jau 12taškų..58/70..o juk žiopla būdama parašiau rašinį ne apie konkrečią profesiją,o kaip kokią rinktis, pagal kokius kriterijus...Tai dabar sukas mintys,kad negausiu nei 70proc, jei mane nubaus 0 už nepataikymą į temą.Matematiką iššvaisčiau balus per žioplumą,....ah..supranti,jog 12m mokeis ir va neparodei geriausio,nes nesugebi susikaupti, suvaldyt savęs, jog esi kažkiek glušas. ..:) Na ir niekam čia nepasiskųsi...atleiskit už minčių kratalyne, nenorėjau aš čia jums paverkti ar panašiai. Tik mąstau,gal kas nors yra panašioj būsenoj ir mane supras..Ir gal išgerty norės???      sėkmės,žmogeliukai.

suprantu, man irgi panasiai..iki rezultatu paskelbimo man visos mintys suksis apie egzus nors tu ka..ir apmaudu kai jauti, kad susimovei, nors galejai..man labiausiai skauda sirdi del istorijos, nes tikrai daug moku, idejau labai daug pastangu, o per egza se tau, kad nori..pasimoviau ant nekonkreciu klausimu ir net nesuspejau visko padaryt..bet jau susitaikau, gyvenimas tesiasi tik baisiai sunku tu rezultatu islaukt..

Negausi 0 uz rasini.As irgi nepasirinkau jokios specialybes ir rasiau bendrai,ir kas tau pasake,kad butina buvo pasirinkt,bent jau as uzduoti niekur nemaciau ,kad butu taip parasyta,ir su daug kuo kalbejau tai bent jau puse zmoniu rase bendrai.Tiesiog nusiraminkim ir laukim rezultatu,blogiausiu atveju prarasim du taskus uz turini ;)

Bless you :*

Žinutė parašyta: 2010-06-16 15:54:55 | Nuoroda
fainaa rašė:
matrica rašė:
Anele rašė:

suprantu, man irgi panasiai..iki rezultatu paskelbimo man visos mintys suksis apie egzus nors tu ka..ir apmaudu kai jauti, kad susimovei, nors galejai..man labiausiai skauda sirdi del istorijos, nes tikrai daug moku, idejau labai daug pastangu, o per egza se tau, kad nori..pasimoviau ant nekonkreciu klausimu ir net nesuspejau visko padaryt..bet jau susitaikau, gyvenimas tesiasi tik baisiai sunku tu rezultatu islaukt..

Negausi 0 uz rasini.As irgi nepasirinkau jokios specialybes ir rasiau bendrai,ir kas tau pasake,kad butina buvo pasirinkt,bent jau as uzduoti niekur nemaciau ,kad butu taip parasyta,ir su daug kuo kalbejau tai bent jau puse zmoniu rase bendrai.Tiesiog nusiraminkim ir laukim rezultatu,blogiausiu atveju prarasim du taskus uz turini ;)

Bless you :*

Žinutė parašyta: 2010-06-18 14:25:41 | Nuoroda

Nestresuokit, viskas ten labai paprasta, niekam aš nesiruošiau, nes paprasčiausiai nėr kam. Paklausia,kodėl renkies šią profesiją, kas tave prie to traukia, kokie tavo ateities tikslai...na negausite nieko nieko ,kas jus sužlugdys ar užvartys. Apmąstykite,ką atsakysite, parodykite savo motyvaciją. Aišku, jei jos nėra,bus sunkiau, pasitelkite kūrybingumą tada:) Na aišku,jei pradėsit pompastiškai" mano svajonė skleisti šviesą, ugdyti Lietuvos ateitį,pašvęsti savo gyvenimą pedagogikai...." -gali kilti įtarimas :DDDD. Pokalbyje tau maloniai šypsos, aura gera....Viskas bus gerai,žmogiukai:)

p.s. čia toks asmeninis patarimas..atsiminkit,kad einate į pokalbį, žadate tapti pedagogais, tai ir apsirenkite deramai,tvarkingai, neateikite kaip į pležą...nes teko ir tokių prisižiūrėt:) Na,žinoma, čia kiekvieno asmeninis reikalas, tiesiog aš taip pamaniau...:) sėkmės

Žinutė parašyta: 2010-06-19 19:26:39 | Nuoroda

Turi būti ant auditorijos durų iškabinti sarašai, ieškok savo vardelio ten...Na ,manau,kad panašiai ir klausinės visų...Pamatysit,viskas bus labai lengva.ypač jei va stengiesi...nes atėjo daugybė tokų,kurie net nelabai gaudės aplinkoj ir patys nelabai žino ko nori (bent man taip atrodė:) ) bet ir jiems viskas puikiai pavyko...aš manau,kad visų klausia panašiai..manęs klausė, kodėl renkuosi, kaip sekės mokslai, ką man reiškia bendravimas, kaip įsivaizduoji ateitį...Na, nieko neprikūriau,manau viskas bus liux. Čia nėra ką lyginti su egzaminais...būkite savimi:) sėkmės

Žinutė parašyta: 2010-06-19 19:30:05 | Nuoroda

vertinimo instrukcija teisinga,čia kalbama apie praeitį, tai nėra tariamoji nuosaka  " o kad aš būčiau, nebūčiau..." Todėl turi būti Wish i had....:)

Žinutė parašyta: 2010-06-20 20:40:56 | Nuoroda

o man  sake,kad atsiras tik 23diena,po to kai visi islaikys:)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 10:36:17 | Nuoroda
sarma rašė:

Oho, kokie visi įsitempę .

Svarstau, gal reiktų kokį filmą pažiūrėti, kad greičiau laikas praeitų, jum irgi siūlau kokią nors veiklą (naudingą ar nenaudingą, nesvarbu) nusitvert, užsimiršit, nervų sutaupysit .

keliauju ir as paziureti filma koki nuotaikinga...:)Nieko nebus.

Žinutė parašyta: 2010-07-01 13:50:05 | Nuoroda
Turka rašė:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nejuokinga,zmogiuk:DDDDD ir man viduj uraganai....

Žinutė parašyta: 2010-07-01 13:53:07 | Nuoroda

dar sake ,kad kalbejau per miegus:D Taip ir isivaizduoja: " ne, prasau, ne...tik ne 2 procentai...ne...!Cia fake! Klastote! NEEEEEEE!"--ir pabundi ispiltas prakaito...:D ant SLAPIOS patalynes...:DDD

Žinutė parašyta: 2010-07-01 13:56:54 | Nuoroda
Vetute :) rašė:

jau yra rezultatai

na,ir koks tavasis,mergyt?Kaip pasiseke? Idomu ar ir kitur jau?

Žinutė parašyta: 2010-07-01 13:58:57 | Nuoroda
astro75 rašė:

O man ir 1% užtektų. Ryt į kelionę išvažiuoju tai negalėsiu perlaikyt.

Jei uztektu 1proc. Tai ir bus:) Ir daugiau

Žinutė parašyta: 2010-07-01 14:10:00 | Nuoroda
Sandruti rašė:

Pas mus sklando gandai, kad 15 val bus rezultatai..................... tiesa slypi kažkur anapus xDDD X-FAILAI :DDDD

pro mano langa vejas kazkoki lapa pranese....mastau..gal tai jie?..rezultatai?...:DDD

Žinutė parašyta: 2010-07-01 14:18:36 | Nuoroda
Sandruti rašė:
Anele rašė:
Sandruti rašė:

Pas mus sklando gandai, kad 15 val bus rezultatai..................... tiesa slypi kažkur anapus xDDD X-FAILAI :DDDD

pro mano langa vejas kazkoki lapa pranese....mastau..gal tai jie?..rezultatai?...:DDD

:DD O gal tavo darba atnese?.............. tiesiog ispute is NEC'o...... O gal tai buvo visai ne lapas? gal tai buvo.... NSO?? xDDD

NE! Tem buvo popieriaus lapas su uzrasu " ZINAU ,KA VEIKEI ANA PUSMETI.....................................................................................OGI  DURNIU VOLIOJAI!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Žinutė parašyta: 2010-07-02 22:36:38 | Nuoroda

nerealiai patenkinta...99gavau!!!

Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:57:38 | Nuoroda

aš tai ,kai tikrinuos,tai rodos surenku apie 75 taškus,nežinau,kiek tikėtis už tiek. Bet juk ir atrodyt gali vienaip...gal ten mažiau.

Žinutė parašyta: 2010-07-03 22:03:26 | Nuoroda
swlabr rašė:
Anele rašė:

aš tai ,kai tikrinuos,tai rodos surenku apie 75 taškus,nežinau,kiek tikėtis už tiek. Bet juk ir atrodyt gali vienaip...gal ten mažiau.

man mokytojas istaise tai viska suskaiciavus(testas 50proc ir saltiniai 50proc) uztikrintai tureciau gauti 75 taskus. Bet dar yra tokiu"ant kabliuko" tai gal ir daugiau ;o 

tikiuos bus kaip ir praeitais metais procentu paskirstymas :D

na tai va...panašiai. Bet išries sunku kažką spėliot, nes lietuvių buvo daugeliui TIKRAS PERLIUKAS:)