Vartotojo Laurynas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-16 00:18:32 | Nuoroda
lintu13 rašė:
PinkPink rašė:
ignas90 rašė:
Apt18 rašė:

Ziurekite, o yra point'as pildyti du kartus NL studijas kaip parodyta paveikslelyje ar uztenka tik pazymeti viena karta NL (jei as tik noriu stoti i NL)?

Užtenka nurodyti vieną prioritetą, jei nori stoti tik į NL. Antru prioritetu vėl nurodžius NL niekas nepasikeis.

Ka reiskia tas NL?

Nuolatinės studijos. Aš žodžiu šokiruota  jūsų daugumos 'domėjimųsi' ir 'žiniomis' apie šių metų stojimus. Darote ir nežinote ką. Baisu pagalvoti, kokių pirmakursių prisirinks šiais metais

O gal klausia, bes bijo klaidų privelt ?

Žinutė parašyta: 2010-06-17 21:31:37 | Nuoroda
živilė rašė:
RikArdO rašė:
Saulute6 rašė:

Geras... Kiekviena diena man po naujiena... Tai rimtai cia?? PAsiulys net 4 vietas ,is kuriu galesiu issirnkt  viena?    Maniau , kad tik du pasiulys, tipo vf ir vnf... nu gerai butu jei tiesa sakytu tas straipsnis :DD

Blem aš tai nesuprantu kaikurių žmonių... Kodėl jūs nesidomite visais šitais dalykais? :/ juk jau seniai tai yra aišku, kad siūlys 4vietas... ehh

Saulute, iš dalies esi teisi, jeigu balai bus nepakankamai aukšti, gali būt, kad sulauksi 2 arba tik  1 pasiūlymo... viskas priklauso nuo balų.

As domiuosi, bet vis tiek nesuprantu. Net jei per stebukla ir istociau i pirma parasyta spec., man vis tiek siulytu ir zemiau esancias? Paaiskinkit, aciu

Šitų dalykų net Stepukas nesupranta. Kai buvo mokykloj, nesugebėjo mum į šį kl atsakyt. Maždaug buvo "reik tartis su specais, kurie programuoja tą programą, kuri atrinks" :)

Žinutė parašyta: 2010-06-23 11:37:24 | Nuoroda

Teko girdėt, kad VDU turi pirmom dienom kažkaip tai pats ieškot dėstytojų, lyg ir pats juos renkies.

Ir tie kurie žino universitetą, kas kur, subėga pas geruosius, o kas nežino kur eita, gauna tai kas lieka.

Ar čia tiesa, ar kažkas labai nusišneka ? :D

Žinutė parašyta: 2010-07-05 12:18:11 | Nuoroda
erikiux1991 rašė:

sveiki,gal kas zinot kelinta val bus paskelbti istorijos ir matematikos rezultatai? :) dekui pranesikt man i pm. 

Taip pat, kaip lt ar it. Apie 3-4h manau :)

Žinutė parašyta: 2010-07-06 21:16:25 | Nuoroda

Lietuvių nesveikai bijojau. Gavau gerokai mažiau nei tikėjausi, kai pora klasiokių, kurios net pamokų nelankė, virš 80.. Visiškai nebetikiu nec'u, todėl isotrijos visiškai nebebijau :) Kaip bus taip, visvien nec'as ir visa Lietuvos švietimo sistema yra šūdo verta :)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 21:15:26 | Nuoroda

98 :) Puiku :)

Žinutė parašyta: 2010-07-09 18:10:44 | Nuoroda
Maklaudas iš Maklaudų giminės rašė:
samsung4u rašė:

bus 18 balu ir nesukit galvos :D tai cia pagal viska uz 70 tasku 50proc tureciau gaut ane?? :D 

Nu man su 96t beveik nėra šansų šimtuką surinkt, nes egzas pats matai buvo neraliai lengvas, gausiu nebent 99, jeigu tik nesugalvos prisikabint prie antro writingo, kad per daug formal.  O tau linkiu bent 50-60 procentų išsikovot :D Istorijos egzas va buvo tikrai sunkus, užteko 94-96 gaut šimtukui, o aš su maždaug 77t gavau 95 procentus..

Iš kur jūs tokius skaičius traukiat ?

Žinutė parašyta: 2010-07-11 19:27:33 | Nuoroda

Sveiki,

kažkaip niekada į šias studijas niekada nebuvau atkreipęs dėmesio, tačiau pažiūrėjęs studijų programa gana stipriai susigundžiau, bet.. Praktiškai nėra jokių atsiliepimų..

Gal yra žmonių studijuojančių šią specialybė, kurie galėtų ką nors papasakoti ? :)

Taip pat, gal yra žadančių čia stoti ? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-12 10:48:12 | Nuoroda

Nejau nesuprantat , kad ten kažkoks pienburnis užsiregino tik tam, kad panervint visus ? :)

Nei jis laikė kokius egzus. Paprasčiausias klaviatūros kaubojus sėdi anapus laido ir viskas :)

Žinutė parašyta: 2010-07-12 11:47:43 | Nuoroda

85% . Visai neblogai, nedaug iki tikslo trūko :)

Žinutė parašyta: 2010-07-12 17:01:58 | Nuoroda

Nejau niekas nieko negali pasakyt ?

Žinutė parašyta: 2010-07-12 17:37:22 | Nuoroda

Sveiki, ar pirmam semestre yra mokamos stipendijos ? Jei taip, pagal ką ? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-12 19:30:24 | Nuoroda

Klaipėda man arčiausiai. iki Kauno 250km iki Vilniaus 350km. O su pinigais irgi nepyragai :)

Žinutė parašyta: 2010-07-13 12:37:47 | Nuoroda
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:
Laurynas rašė:

Sveiki, ar pirmam semestre yra mokamos stipendijos ? Jei taip, pagal ką ? :)

Sveiki,

Stipendijos būna mokamos tik tiems kurie įstoja į valstybės finansuojamas vietas ir jų dydis būna mažesnis, nes mokama ne pagal pasiekimus.

Tai pradžioje mokama visiems, kurie įstoja į vf ? ~ Kokio dydžio stipendijos  ?

Ačiū už atsakymus :)

Žinutė parašyta: 2010-07-18 12:14:39 | Nuoroda
Avietytte rašė:

as zadu studijuoti turizmo ir viesbuciu vadyba :)  

Ar jai nereikia matematikos ?

Žinutė parašyta: 2010-07-19 19:57:10 | Nuoroda

Bandau taikyt į viešąjį administravimą :)

Žinutė parašyta: 2010-07-19 22:52:04 | Nuoroda

Praktiškai viską mokų, išskyrus exelį ir wordą , tad info teks mokytis, damn.. :D

Žinutė parašyta: 2010-07-20 16:59:00 | Nuoroda

Ar pasirašant sutartį reikia medicininės pažymos ?

Žinutė parašyta: 2010-07-20 17:34:18 | Nuoroda
vtrgv rašė:

skaitau sia tema ir stebiuosi, kokiu gi debilu prikepta siu metu laidoje. kiek nesamoniu, idiotisku fantaziju ir siaipnepatikrintos info prirasyta. ankstesniais metais tokio nebudavo, ne 

Seniau buvo viskas aišku, nes viskas vyko eilę metų taip pat. Šias metais, lama su savo skylėm baido visus, todėl ir kyla visokių nesąmonių :)

Žinutė parašyta: 2010-07-20 20:39:32 | Nuoroda

Gal galit pasakyt kas įeina į informatikos testą ? Wordas, Exelis, Pascalis ?

Ačiū.