Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
18:13:06
| Nuoroda
SVARBU! Prieš atvykstant pasirašyti sutarties reikės priimti kvietimą studijuoti (tai bus galima padaryti užsiregistravus VU interneto svetainėje www.vu.lt nurodytu adresu). Atvykus pasirašyti studijų sutarties reikia turėti Priėmimo į Vilniaus universiteto pirmosios pakopos ir vientisąsias studijas 2010 m. taisyklių 5 priede nurodytus dokumentus. Kiek suprantu, kai jie pakvies studijuoti duos nuorodą, kur galėsim užsiregistruot |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:40:12
| Nuoroda
Įstojau į Ekonometriją |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:41:01
| Nuoroda
Sveiki, kurie įstojot į Ekonometriją gal norit susipažint? :) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:47:26
| Nuoroda
na su kokiu balu įstojai? :)) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:54:06
| Nuoroda
Be to nepamirškit į stovyklą užsiregistruot :}}} mifsa.lt/component/content/article/35-kiti-puslapiai/58-stovyklos |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:58:03
| Nuoroda
na mano 19,5 ... vyliausi į FDM patekt.. bet deja |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
16:58:27
| Nuoroda
Veronikusia rašė:
ievaj rašė:
na su kokiu balu įstojai? :)) !19.12, o tu?
kodėl nevažiuosi?? :}} juk smagu turi būt |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:09:07
| Nuoroda
gal skype savo nori duot? per forumus sunku čia.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
17:18:29
| Nuoroda
nejau neatsiras daugiau ekonometrų.. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
18:00:11
| Nuoroda
Aš dokumentus nešiu taip pat pirmadienį |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
19:05:28
| Nuoroda
Apie ekonometriją. Visi mokslai yra sunkūs - ekonometrija nėra išimtis ;} Ką tik baigiau pirmą kursą ir galiu pasakyt, kad nėra lengva, bet nėra ir taip jau beprotiškai sunku ;} Sunku ta prasme, kad mes patys turim gilintis į konspektus, t.y. keičiasi tvarka, nes čia nebe mokykla, kur mokytojai visokiais būdais bando, kad mes suvoktume visą informaciją ;} Dėl programavimo - nebijokit. Taip, jo yra. Tačiau aš irgi neturėjau jo 12 klasėj, o čia tiesiog viską dėsto nuo pat pradžių, taigi, tikrai nereikia dėl to pergyventi :} Bus noro - išmoksit, nes informacija tikrai bus visa išdėstyta :} Jei bus dar klausimų susijusių su ekonometrija, galiu atsakyti |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
21:09:29
| Nuoroda
Buvo :} Atėjo viena mergina iš finansų ir draudimo matematikos ir viena mergina iš kito universiteto ;} |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-10
11:09:32
| Nuoroda
Guvilė rašė:
ievaj rašė:
Apie ekonometriją. Visi mokslai yra sunkūs - ekonometrija nėra išimtis ;} Ką tik baigiau pirmą kursą ir galiu pasakyt, kad nėra lengva, bet nėra ir taip jau beprotiškai sunku ;} Sunku ta prasme, kad mes patys turim gilintis į konspektus, t.y. keičiasi tvarka, nes čia nebe mokykla, kur mokytojai visokiais būdais bando, kad mes suvoktume visą informaciją ;} Dėl programavimo - nebijokit. Taip, jo yra. Tačiau aš irgi neturėjau jo 12 klasėj, o čia tiesiog viską dėsto nuo pat pradžių, taigi, tikrai nereikia dėl to pergyventi :} Bus noro - išmoksit, nes informacija tikrai bus visa išdėstyta :} Jei bus dar klausimų susijusių su ekonometrija, galiu atsakyti Kaip su dėstytojais? Ar labai nusenę? Ačiū už kantrybę atsakinėjant Dėstytojų yra įvairių, bet yra vienas, kurį dievinu, praskaidrina visą laiką nuotaiką :} Iš pradžių jų juokeliai gali pasirodyti nelabai juokingi, bet po poros savaičių visi pripranta ir juokiasi kartu Na aš kaip matematikė patarčiau tau MIF'e studijuot :} Žmonės labai draugiški, studijos geros ir stiprios, išsilavinimas aukšto lygio garantuotas Kiek es girdėjus Ekonometrus į ERASMUS išleidžia tik nuo 3 kurso Tikiuosi, kad atsakiau į klausimą Laukiu dar klausimų!!!! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
23:08:35
| Nuoroda
JustSmile rašė:
ievaj rašė:
Guvilė rašė:
ievaj rašė:
Apie ekonometriją. Visi mokslai yra sunkūs - ekonometrija nėra išimtis ;} Ką tik baigiau pirmą kursą ir galiu pasakyt, kad nėra lengva, bet nėra ir taip jau beprotiškai sunku ;} Sunku ta prasme, kad mes patys turim gilintis į konspektus, t.y. keičiasi tvarka, nes čia nebe mokykla, kur mokytojai visokiais būdais bando, kad mes suvoktume visą informaciją ;} Dėl programavimo - nebijokit. Taip, jo yra. Tačiau aš irgi neturėjau jo 12 klasėj, o čia tiesiog viską dėsto nuo pat pradžių, taigi, tikrai nereikia dėl to pergyventi :} Bus noro - išmoksit, nes informacija tikrai bus visa išdėstyta :} Jei bus dar klausimų susijusių su ekonometrija, galiu atsakyti Kaip su dėstytojais? Ar labai nusenę? Ačiū už kantrybę atsakinėjant Dėstytojų yra įvairių, bet yra vienas, kurį dievinu, praskaidrina visą laiką nuotaiką :} Iš pradžių jų juokeliai gali pasirodyti nelabai juokingi, bet po poros savaičių visi pripranta ir juokiasi kartu Na aš kaip matematikė patarčiau tau MIF'e studijuot :} Žmonės labai draugiški, studijos geros ir stiprios, išsilavinimas aukšto lygio garantuotas Kiek es girdėjus Ekonometrus į ERASMUS išleidžia tik nuo 3 kurso Tikiuosi, kad atsakiau į klausimą Laukiu dar klausimų!!!! labas vakaras Labas Statistikoj iš esmės yra tie patys dalykai, kaip ir fdm ar eko Kiek pamenu pirmame semestre buvo ir bendrų paskaitų dar čia gali paskaityt: http://mif.vu.lt/lt/studijos/sta/stat |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-14
15:06:23
| Nuoroda
Pirmiausia - žmogus, kuris sako, kad MIF'e neįmanoma - ryškiai nesimokė. Tai jei nesimokei ir tik studentavai, o ne STUDIJAVAI, tai tavo bėdos. Jei nori lengviausiu būdu diplomo, tai eik ir nusipirk, o kai kurie žmonės stengiasi būti verti diplomo. Mokytis MIF'e nėra lengva, bet aš nekeisčiau šių studijų į nieką. Neturiu skolų, taigi nevsi turi tų skolų
O kalbant apie specialybes. Suskirstyti jų nuo 1-4 nelabai galima. Nes čia kiekvieno labai skirtinga nuomonė. Pvz, prieš stojant būčiau skirsčius taip: FDM, ekonometrija, MMT, statistika. O dabar manau, kad yra taip: ekonometrija, FDM, MMT, statistika. Tik neužverdam ginčų, čia mano nuomonė ir kiekvienas turi savo nuomonę
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-14
15:20:39
| Nuoroda
Sandra1 rašė:
ievaj rašė:
Pirmiausia - žmogus, kuris sako, kad MIF'e neįmanoma - ryškiai nesimokė. Tai jei nesimokei ir tik studentavai, o ne STUDIJAVAI, tai tavo bėdos. Jei nori lengviausiu būdu diplomo, tai eik ir nusipirk, o kai kurie žmonės stengiasi būti verti diplomo. Mokytis MIF'e nėra lengva, bet aš nekeisčiau šių studijų į nieką. Neturiu skolų, taigi nevsi turi tų skolų
O kalbant apie specialybes. Suskirstyti jų nuo 1-4 nelabai galima. Nes čia kiekvieno labai skirtinga nuomonė. Pvz, prieš stojant būčiau skirsčius taip: FDM, ekonometrija, MMT, statistika. O dabar manau, kad yra taip: ekonometrija, FDM, MMT, statistika. Tik neužverdam ginčų, čia mano nuomonė ir kiekvienas turi savo nuomonę
visiškai sutinku su tavimi, studentauti ir studijuoti du visiškaiskirtingi dalykai Na, net nežinau. Dalykus mokėmės vienodus, bet iš esmės skirėsi matematinė analizė Dar nemažai dėstytojų per paskaitas kartoja, kad ekonometrija geresnė specialybė už FDM, nes FDM tiesiog skambus pavadinimas, pritraukiantis studentus, kurie tiesiog nepasidomi studijų programa, arba tiesiog stoja, nes ten populiariau
P.S. Tikrai nestumiu ant FDM |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-18
18:30:31
| Nuoroda
Realiai aš tiesiog bandžiau pasakyti kodėl pasikeitė mano vertinimas ;} Dėstytojai, manau, kiekvienai specialybei sako, kad ji geriausia O šiaip abi specialybės tikrai geros |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-19
23:17:58
| Nuoroda
Nusiraminkit Manau, kad ekonometrijoj ir FDM balas neužkils iki tokių aukštumų ;} Manau, įstosit ten, kur norit ir tikrai nebijokit ;] |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
09:40:51
| Nuoroda
Sandra1 rašė:
Kumana rašė:
Kaip manot ar mane priims pirmame rate vf ekonometrija su 19.16KB? žiūriu daug kas čia su tokiais balais stoja, ar tik neliksiu už borto Nebijok |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
22:34:13
| Nuoroda
Sveiki sveiki!!! Būsiu jūsų kuratore ateinančiais metais Visi laisvai galit klausti manęs bet ko apie ekonometriją ir ne tik
O su visais pasimatysim per priėmimus!! |