Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-08-01
09:54:20
| Nuoroda
o nenorit LAMA'i į Skype parašyt ir paklaust, kada tiksliau rezultatai bus? :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
09:59:12
| Nuoroda
[09:56:57] lama-bpo: Tiksliai nežinome; kam varvint akis, jei pranešimą gausite e. paštu ir jokio skirtumo, kada tai perskaitysite - šiandien studijų sutarčių vis tiek dar negalima pasirašyti. |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
14:07:08
| Nuoroda
įstojau į viešąją komunikaciją VDU, vf ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
15:59:35
| Nuoroda
Inigma rašė:
Kaip skaudu dabar man, nepaskaiciusi pries tai lamoj,nuejau pasirasyti sutarti VU ir paklausti ar imano,kad liks vietu,ten kur noriu,sako kiekvienais metais kitaip,bet pasirasom sutarti,kad issaugoti vieta ir sako tiesiog pazymek lamoj,kad dalyvausi 2 etape,pas mane visos vietos buvo vf,tai jeigu nebuciau pasirasius sutarties,buciau istojus ten,kur norejau per 2 etapa,jauciuosi apgauta tai nutrauk tą sutartį ir stok ten, kur gavai pakvietimą per antrą etapą! |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
23:43:46
| Nuoroda
Inigma rašė:
sLsLs rašė:
Inigma rašė:
Kaip skaudu dabar man, nepaskaiciusi pries tai lamoj,nuejau pasirasyti sutarti VU ir paklausti ar imano,kad liks vietu,ten kur noriu,sako kiekvienais metais kitaip,bet pasirasom sutarti,kad issaugoti vieta ir sako tiesiog pazymek lamoj,kad dalyvausi 2 etape,pas mane visos vietos buvo vf,tai jeigu nebuciau pasirasius sutarties,buciau istojus ten,kur norejau per 2 etapa,jauciuosi apgauta tai nutrauk tą sutartį ir stok ten, kur gavai pakvietimą per antrą etapą! Tame ir esme,kad del tos pasirasytos sutarties negavau jokio pasiulymo,rase lzmoj,kad nedalyvavau 2 etape :(
tai nedalyvavai ne dėl pasirašytos sutarties, o dėl to, kad Lamos puslapy nepaspaudei, kad nori dalyvaut antram etape |