Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-05
20:14:01
| Nuoroda
Jordan23 rašÄ—:
31.sukilimas 1863-64 32.Kartuve Muravjovas sukilimo numalsinimui pakore sukilimo vadu suns uodega muravjovas buvo paklusnus carui ir norejo uzgniauzti sukilima bet kokia kaina 33.sovietu rusija lietuviai atsilaike sovietu rusija pripazino lietuva kaip nepriklausoma valstybe, pakilo Lietuvos autoritetas europos atzvilgiu 34.bermontininku rusus ir vokieciu 35zeligovskio baigesi lietuvos nepriklausomybes kovos 36klaipedos krastas 1923 37. partizanines kovos atkurti LR nepriklausomybe 38.teigiamai visuomene palaike rezistecini judejima 39. lietuviu tremimas i sibira masine kolektivizacija 40 lietuviu pergale lietuviu pralaimejimas lietuva tapo nepriklausoma lietuvoje isigalejo ssrs diktatura Aš panašiai atsakiau į šiuos klausimus, tik kad Sovietų Rusija tik nuo 1922m. vadinosi, tai Äia jau kaip klaidÄ… tikriausiai galima skaityt, o 35kalusime , manau, tereikÄ—jo parašyt lenkų :]] |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-20
12:01:37
| Nuoroda
lietuvaite77 rašÄ—:
koks? rašÄ—:
justelyte rašÄ—:
koks? rašÄ—:
Cr305 reiskia, kad tavo kabineto, atsakinejimo patalpos numeris yra 305 kabinetas. Tai yra 3 aukstas, bet siaip yra nurodymai, kur eiti , priklijuoti lapai su rodyklemis, blogiausiu atveju paklausk ko nors. O del rezultatu , jie bus paskelbti lamabpo, jusu prasyme, kai prisijungsite paspauskite egzaminai ir ten bus nurodytas rezultatas, bent jau man, as laikiau vakar si testa, tai siandien jau yra. Gavau 2 ir kiek gavai? neisivaziduoju,kaip imanoma gauti 2,reiskia nei kiek tu netinki tam darbui
Na šiaip 2 yra didžiausias balas, aš tiek pat gavau kartais atrodo, jog kai kurie tiesiog nesidomi tuo, kÄ… daro... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-20
14:58:21
| Nuoroda
JustÄ—, rašÄ—:
nebuvau as ten,bet skaiciau kad 3 didziausias... Apsirikai, tikrai 2 yra didžiausias, taip parašyta |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-20
15:01:00
| Nuoroda
juliet rašÄ—:
bet vistiek kaip baisoka.... o pvz sniego gniūžtÄ—s organizacija skaiÄiuojasi arba jaunųjų lyderių? be to kažkaip nÄ—ra prasmÄ—s to motyvacinio jei visi gauna po 2 balus... (iš pažįstamų nieks mažiau negavo) Aš irgi bijojau, bet nieko ten baisaus tikrai :] Taip, skaitosi dar ir kaip:] Va dÄ—l to vertinimo tai taip, labai daug kas maksimumÄ… gavo... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-21
08:55:06
| Nuoroda
Tomis rašÄ—:
Tie, kurie jau laukÄ— gal norÄ—tų pasidalinti patirtimi, kaip sekÄ—si su rašymu ? Ar buvo rašoma laisva forma ar reiktų kažkÄ… žinoti apie rašymÄ… ? Tiesa, kai buvo dialogas, tai patalpoje buvo psichologas tik ar dar kas nors ? Bent kiek aš žinau, tai reikia rašyt paprastai, tiesiog atsakinÄ—t į klausimus (aš taip paprastai ir rašiau)... Pokalbio metu bÅ«na psichologas ir dÄ—stytojas, jie abu ir klausinÄ—ja. Bet taip pat gali bÅ«ti ir taip, kad pokalbį stebÄ—s dar bent trys žmonÄ—s... (turi teisÄ™ stebÄ—ti komisija) Tai va, o šiaip nieko ten baisaus, jei kÄ… :] |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-21
08:56:09
| Nuoroda
Nonselora rašÄ—:
Ar laikydama motyvacinį testÄ… ir jį išlaikiusi nebegalÄ—siu taisyti savo prašymo? Rašoma, jog prašymÄ… turÄ—jau užpildyti likus 24 valandoms iki stojamojo egzamino pradžios, nors nelaikantiems galima jį pildyti iki liepos 19d. Ar man to prašymo pildymo laikotarpis nebegalioja?
Kažko labai susivÄ—liau skaitydama taisykles ir dabar neramu. Aš manau, jog galÄ—si, nes aš pati laikiau, ir po laikymo jau spÄ—jau jį pakoreguot... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-25
14:29:34
| Nuoroda
SuperHP rašÄ—:
Ar sutikciau moket 8k lt i metus? :D Viso 32 k lt :D:D Isties labai sunkus klausimas... Visu pira, jei jau negauciau vf, nors kiti gautu, tai reikstu, kad, greiciausiai, esu nelabai tikes i sia specialybe (informatika). Esu grieztai nusiteikes pries studijavima vien del diplomo... Zinoma, ieskociau alternatyvu. Gal net pasvarstyciau, ar ne labiau apsimoka studijuoti uzsienyje (jei jau nuspresciau, kad taip, tai prisideciau prie uzsienio bukinimo programos - tikrai nepavadinciau to proto nutekejimu , nes nemazai tu, kurie isvaziuoja, tiesiog negauna vf, o negauna, nes nesimoke. tokiu musu universitetams tikrai, manau, nereikia...) Taip pat sunku pasakyti, ar mano studijos vertos 8 k lt per metus... Dar tik pirmas kursas, nemazai bendruju dalyku, o kai prasides daugiau specialybes dalyku, tada ir galesiu daugiau siuo klausimu pakalbeti Iš dalies nesutikÄiau su pasakymu, jog vf vietos negauna tie, kurie nesimokÄ—, nes yra nemažai ir kitų aplinkybių |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-01
15:00:06
| Nuoroda
98, neapsakomai džiaugiuosi, nes nesitikėjau tiek ;] |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
22:47:01
| Nuoroda
Tai buvo viena iš mano svajonių, bet rezultatai, manau, mano per menki bus |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
23:35:38
| Nuoroda
Tai aš paliksiu šitÄ… dalykÄ… savo prašyme, nors mažai tikÄ—tina, kad patekÄiau į vf... Lietuvių gavau 98, o istorijos 80... bet iš anglų irgi nesitikiu kažin ko, tai, matyt, manÄ™s laukia tiesiog lietuvių filologija... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-07
23:52:49
| Nuoroda
Na, bus matyt Tik bÄ—da ta, kad aš ir pati jau nelabai žinau, kur labiau noriu... Bijau, kad jei ir įstoÄiau, tai nepatemÄiau ir lietuvių, ir ispanų... ech:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-10
13:24:57
| Nuoroda
jean-claude van damme rašÄ—:
šiandien ne darbo diena. pirmadienis paskutinÄ—. Kad man teko skaityt, jog apeliacijas buvo galima rašyt iki liepos 11dienos |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-10
15:24:47
| Nuoroda
Aglo rašÄ—:
Taip Gimtoji kalba arba kitaip - lietuvių kalbos metinis pažymys. Na, bijau suklysti, bet man kiek kitaip paaiškino šÄ¯ dalykÄ…... Kad turi bÅ«t arba antrosios užsienio kalbos metinis pažymys, arba gimtosios kalbos (tiems, kurių gimtoji kalba nÄ—ra lietuvių) .... Tai kaip iš tiesų yra? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-10
15:28:51
| Nuoroda
mildmyle rašÄ—:
swlabr rašÄ—:
kad ziauriai sunku susiskaiciuot taskelius rasinio ;D kaip tu,Maklaudai is Maklaudu gimines, taip drasiai teigi ,jog 96? as tik ta pirma dali susiskaiciavau, tai apie 63.. o rasinio visiskai nedristu speti Pritariu. Ir jei kažkam egzaminas pasirodÄ— lengvas, nebÅ«tinai jis toks ir buvo visai Lietuvai. NÄ—ra jau tiek daug gerai mokanÄių tÄ… anglų, savo klasÄ—j aš tik kelis vaikuÄius išskirt galÄ—Äiau... Vat, vat... Man anglų egzaminas irgi buvo ne toks jau ir lengvas. Taip pat pažįstu daug tokių, kuriem jis pasirodÄ— sunkus... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
16:51:37
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašÄ—:
House'as rašÄ—:
Sveiki. Mano rezultatai: istorija - 99m lietuvių ir anglų po 98, matematikos A lygiu 9, kaip manot dar turiu šansų Äia įstoti? Mane labai gÄ…sdina tai, kad VU kelia didžiulius reikalavimus, daug ten patenka iš teisininkų šeimų, o mano rezultatai mane labai nuvylÄ—, tai kaip manot, ar dar lieka man šansų ar jau galvoti apie MRU? :DDDDD kaip prajuokinai Rimtai, kartais ne tai kad juokinga, o graudu darosi... ÄŒia jau man reik galvot apie MRU, o ne tiem, kurių visi balai virš 90 |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
17:00:09
| Nuoroda
House'as rašÄ—:
Mano balas nÄ—ra aukštas.. NÄ—ra nÄ— vieno šimtuko, o prieš egzaminus maniau, kad visų keturių egzaminų balas bus šimtas.. Matematikos mokytoja irgi gera, neugebÄ—jo dešimt išvesti metiniame, dabar bÅ«tų bent jau atestatas vieni dešimtukai, o Äia.. visiškai katastrofa... Kiek kainuoja rašyti daugiau pasirinkimų negu vienÄ…? Neabejoju, kad šansų, jog neįstosiu tikrai daug, bet ir MRU kiekvienais metais gerÄ—ja, taip? Ne nu Tu tai... Nieko nekainuoja, gali rašyt 12 |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
17:05:12
| Nuoroda
House'as rašÄ—:
R♥ rašÄ—:
House'as rašÄ—:
Mano balas nÄ—ra aukštas.. NÄ—ra nÄ— vieno šimtuko, o prieš egzaminus maniau, kad visų keturių egzaminų balas bus šimtas.. Matematikos mokytoja irgi gera, neugebÄ—jo dešimt išvesti metiniame, dabar bÅ«tų bent jau atestatas vieni dešimtukai, o Äia.. visiškai katastrofa... Kiek kainuoja rašyti daugiau pasirinkimų negu vienÄ…? Neabejoju, kad šansų, jog neįstosiu tikrai daug, bet ir MRU kiekvienais metais gerÄ—ja, taip? Ne nu Tu tai... Nieko nekainuoja, gali rašyt 12 Rimtai? :) aÄiÅ« nesuprantu, ko jÅ«s visi taip nervinatÄ—s, Äia man nervintis reikÄ—tų.. Su savo tokiom kalbom Tu tiesiog verti kitus nervintis |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
17:09:29
| Nuoroda
Njateneri rašÄ—:
Na kÄ…, jau žinau savo anglų k. rezultatÄ…, tad manau, jog susitiksime VU Na ir kokie Tavo istorijos, lietuvių k. ir anglų rezultatai? Pati galvoju, ar mÄ—ginti Äia stoti, bet manau su savo balais nepatekÄiau į vf.... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-12
17:18:20
| Nuoroda
R♥ rašÄ—:
Njateneri rašÄ—:
Na kÄ…, jau žinau savo anglų k. rezultatÄ…, tad manau, jog susitiksime VU Na ir kokie Tavo istorijos, lietuvių k. ir anglų rezultatai? Pati galvoju, ar mÄ—ginti Äia stoti, bet manau su savo balais nepatekÄiau į vf.... Jau pamaÄiau, man nÄ—ra šansų |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-13
12:19:53
| Nuoroda
Njateneri rašÄ—:
Kokie taviškiai? Manau, yra šansų, nes ši specialybÄ— nesulaukia didelio konkurso Istorija 80, lietuvių 98 ir anglų 72... Nežinau, ar bandysiu stot, tiesÄ… sakant... |