Vartotojo nogood pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-14 15:47:49 | Nuoroda
Jordan23 rašė:

dar ten turejo buti wishes he hadn't missed ;D

aš dėl to nesu taip įsitikinus :D į kokį uni stoji su ielts?:D

Žinutė parašyta: 2010-06-14 16:07:18 | Nuoroda
skirtingoskojines rašė:

gal kas iš ankstesnių metų ar šiaip žino, kiek plius minus galima gauti surinkus 80-85 taškus? :)

www.egzaminai.lt/failai/1288_ANGLU_K_ST-AN_2009.pdf

pasižiūrėkit kaip maždaug pernai buvo ir orientuokitės.... 80 taškų tai maždaug 85%

Žinutė parašyta: 2010-06-14 18:01:44 | Nuoroda
Justina.s. rašė:

o negali part4 3 but has contributed?

tai taip ir yra.

Žinutė parašyta: 2010-06-14 18:08:09 | Nuoroda
Jupijee rašė:
nogood rašė:
Justina.s. rašė:

o negali part4 3 but has contributed?

tai taip ir yra.

have been contributing turi but nes yra since

nuo kada It have?

Žinutė parašyta: 2010-06-14 18:24:02 | Nuoroda

o kodėl 5,2  ne wishes he didnt miss?
ir kaip su tais dviem taškais tiems sakiniams, jei pvz pirmą parašiau : am not used to study; gal vieną tašką gausiu?

Žinutė parašyta: 2010-06-14 18:55:55 | Nuoroda
portico rašė:
NONcom rašė:
portico rašė:

sveiki, o kas nors laiske rasete adresa savo?

Datą, adresą... :)) Tu savo adresą parašei? :) Ar išgalvotą bent? 

as savo adresa rasiau.. o cia labai blogai?

nu lol..... išprotėjot žmonės :)

Žinutė parašyta: 2010-06-14 18:59:03 | Nuoroda
portico rašė:

as nelabai suprantu, koks skirtumas koki adresa rasai? juk galima pataikyt ir i laikancio zmogaus adresa.

tai tame ir esme kad adreso isvis negalima rasyt :D dar varda pavarde, mokykla reikejo pridet...

Žinutė parašyta: 2010-06-14 19:04:30 | Nuoroda

Kaip manot, jei antras rašinys ne apie konkrečią specialybę, o apskritai..... 0 taškų? :D

Žinutė parašyta: 2010-06-14 19:06:02 | Nuoroda
Nutella rašė:
nogood rašė:

Kaip manot, jei antras rašinys ne apie konkrečią specialybę, o apskritai..... 0 taškų? :D

Tikrai ne 0 taškų, bet kažkiek nuimt gali.. :)

nu svarbu, kad už temą ne 0, nes tada - 18 taškų.... ;D blemba.

Žinutė parašyta: 2010-06-14 19:08:47 | Nuoroda
Jelefant rašė:

O nieko tokio jei uzrasiau savo varda, pavarde, adresa, kontaktinius numerius, emaila, mobilaus pin koda, kreditines numeri, savo megstamiausia spalva ir nusipiesiau sioki toki autoportreta juodrascio lape?

Nieko tokio. užtušuos :DDD

Žinutė parašyta: 2010-06-14 19:11:02 | Nuoroda
portico rašė:

su savo vaikiskais komentarais cia ne vieta. O jeigu as sugalvociau toki adresa, kuris atitiktu tavo adresa tada tau anuluotu darba,ane?

tau anuliuotu, nes tavo kodas ant darbo :)

Žinutė parašyta: 2010-06-14 21:12:19 | Nuoroda
Anele rašė:

o jei esi nevykes ir neatsakai i tema....tai 0 uz rasini gauani ar tik uz kazka nuima dali balu?nes pvz as parasiau rasini ne apie konkrecia profesija,o bendrai...kaip pasirinkt ir pagal ka. :(((Man jau...."p..ui.."rezimas.

Musu mokytoja sake, kad uzskaitys ir sita atsakyma, bendriniu atveju.

Žinutė parašyta: 2010-06-15 10:54:06 | Nuoroda
witiulka rašė:

Aš šiek tiek pasimečiau... gal jūs galite atsakyti :) nec.lt rašė, kad lietuvių kalbos rezultatus sužinosime liepos 1 d. tačiau mokytoja sakė, kad jie darbus taisyti baigia 16d. ir geriausiu atveju rezultatus sužinosime iki Joninių. Tai kaip čia ištikrųjų? Kada tie rezultatai?

as irgi girdejau tokias kalbas... :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 23:38:43 | Nuoroda
Sandrittta rašė:

sveiki:) kreipiuosi i tuos, kurie lt egza islaike virs 80proc. ir rase rasini.Norejau paklaust ar jus argumentavot remdamiesi vien kuriniais is mokyklos kurso, nes man idomu ar uztenka vien to gauti tokius gerus balus. Musu mokytoja pastoviai bamba, kad is tu kuriniu kuriuos einam per pamokas naudojant egze nebus dideles naudos, tipo turim rasyt argumentus is tu kuriniu, kuriu nera kurse, kad parodytume kokie mes apsisviete ir pan. Tai man butu idomu suzinot kuom jus remetes argumentuodami :)

P.s. as busima abituriente ir labai uzjauciu tuos, kurie nusivile savo rezultatais.Paciai beveik asaros pradejo kauptis kai pasiskaiciau si foruma:(

Gavau 100, rėmiausi vienu kūriniu ne iš mokyklinio kurso :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 23:46:41 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
nogood rašė:
Sandrittta rašė:

sveiki:) kreipiuosi i tuos, kurie lt egza islaike virs 80proc. ir rase rasini.Norejau paklaust ar jus argumentavot remdamiesi vien kuriniais is mokyklos kurso, nes man idomu ar uztenka vien to gauti tokius gerus balus. Musu mokytoja pastoviai bamba, kad is tu kuriniu kuriuos einam per pamokas naudojant egze nebus dideles naudos, tipo turim rasyt argumentus is tu kuriniu, kuriu nera kurse, kad parodytume kokie mes apsisviete ir pan. Tai man butu idomu suzinot kuom jus remetes argumentuodami :)

P.s. as busima abituriente ir labai uzjauciu tuos, kurie nusivile savo rezultatais.Paciai beveik asaros pradejo kauptis kai pasiskaiciau si foruma:(

Gavau 100, rėmiausi vienu kūriniu ne iš mokyklinio kurso :)

o kuom dar remeisi?

Ir dar 5iais kūriniais iš mokyklinio + konstitucija :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 23:54:24 | Nuoroda
Sandrittta rašė:
nogood rašė:
Sandrittta rašė:

o kuom dar remeisi?

Ir dar 5iais kūriniais iš mokyklinio + konstitucija :)

oho, na tai sveikinu su tuo simtuku :)

ačiū, linkiu ir tau to paties kitais metais ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-04 00:34:19 | Nuoroda
mildmyle rašė:
MonikutRaganele rašė:

bet man kaip gaila, kai protingi zmones tokias balais islaiko. mano viena drauge proto galva tik 9 gavo, tai db nezino kur detis. as pati pora dienu taip tragiskai jauciausi. nei valgiau, nei miegojau. cigareciu gal kokius tris pokus surukiau. isivaizduoju kokios mintys db galvoje sukasi, kokie jausmai apima

Aš jau labai daug komentarų perskaičiau ir pastebėjau vieną dalyką- dauguma gavo būtent 9 procentus ! Dar kad kas 8 ar 11 ar 12 ar 15 gautų negirdėjau... kažkuo netaip kvepia.

mano pažįstamas taip pat 9 gavo...