Vartotojo Sandra1 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-22 10:01:13 | Nuoroda
Justt rašė:
JustinasK rašė:
Saldukas :D rašė:

Kas ruosesi tiem ir buvo lengvas :)

Tikrai nebūtinai. Ir nevisada šitai tinka. Ruošiaus, mokiaus papildomai, bandomą puikiai parašiau, svajojau apie 100 ir visiškas šūdas gavosi, nes praradau apie 12 taškų (geriausiu atveju. Blogiausiu - netgi apie 14-15). Nu tai kur čia tas ruošimasis ir lengvumas? Ne vien nuo to priklauso. Visad yra išimčių ;)

Visiskai pritariu.. As taip pat Daug dirbau papildomai su mokytojais.. Daug olimpiadiniu uzdaviniu sprendziau ir tikrai rimtiems uzdaviniams ruosiaus o egze nieko net panasaus nebuvo... Vidutiniokams nuskilo siais metais nes be problemu galejo perfect parasyt.. O zioplu klaidu visi pridaro :P

tai ką manai ne vidutiniokai nesprendzia mokyklinio kurso kurso uždavinių?  kad stipresnieji prarado pranašumą, nes nebuvo olmpiadiniu tai faktas, bet  dėl to jie netapo prastesniais už vidutiniokus, kad blogiau išsprestu uždavinius iš programos 

Žinutė parašyta: 2011-06-30 10:48:01 | Nuoroda

po šiandienos nesėkmės labai tikiuos, kad ryt išsipildys mokytojo prognozė ir gausiu 96+, o jei ne aš žuvus 

Žinutė parašyta: 2011-06-30 10:53:34 | Nuoroda
Zigmukas rašė:

Sandra uz kiek tasku tau mokytojas prognozuoja 96? 

praradau 1-4 taškus

Žinutė parašyta: 2011-06-30 14:16:43 | Nuoroda
Mūza rašė:
Viliussss rašė:

Siaip nieko gero kad 10% neislaike. Praeitais metais ir tai tik 6%. Vadinasi aukstas praeinamas balas.

Arba reikšias, kad ne toks ir lengvas tas egzas buvo... :)

Visą tiesą sužinosim kai pasirodys rezultatų analizės 

Žinutė parašyta: 2011-06-30 18:01:27 | Nuoroda
'Lukas rašė:

Nu va tikrieji (siųskitės abejus failus): 1 dalis ir 2 dalis Sorry, kad susimaišiau ;)

o iš kur  tas instrukcijas gavot?

Žinutė parašyta: 2011-07-01 01:18:04 | Nuoroda

visiems kuo geriausių rezultatų ryte , o dabar labanakt

Žinutė parašyta: 2011-07-01 06:43:54 | Nuoroda

62 taškai 98% taip širdį suskaudo pamačius bent jau negavau mažiau nei tikėjaus 

Žinutė parašyta: 2011-07-01 08:17:10 | Nuoroda
Justt rašė:

o nezinot dar ar uz 63taskus 99 ar 100? 

63-99

62-98

Žinutė parašyta: 2011-07-01 09:09:23 | Nuoroda
Boykinsas rašė:
Fikcija rašė:
Foxiz rašė:

63 taškai 99%. Nusivylimas. Dar netikėjau kai rašė jog reikės surinkt visus balus kad gautum 100. Visi atsakymai buvo geri, reiškia kažkur prie sprendimo prisikabino. Na, paguoda tik tokia, kad rezultatas neblogas, nors tikrai žinojau kad parašiau šimtukui.

Na, jau nuo tokių proto invalidų, tai apsaugok Dieve mūsų varganą Lietuvos žemelę. Gauti 99 procentus ir kalbėti, kad nusivylimas, tai čia nežinau ar gėdos ir sąžinės žmogus neturi, ar godumas per burną ir akis jau lipa. Pasibaisėtina.

p.s. nieko asmeniško nėra būtent Jums, mielas/a komentatoriau/e, tiesiog toks mano minčių proveržis apeliuotas visiems tiems, kurie bamba, kad yra nepatinkinti, jog surinko 98/99 and other 90+ results.

visiskai sutinku su Fikcija. gavot 90 arba daugiau balu tai ir sedekit tyliai o neverkit.. yra zmoniu kurie vidutiniskai arba  labai silpnai islaike (tarp ju ir as) ir dziaugiasi.. o cia gavo 99 ir verkia..nesuprantu tokiu zmoniu..

kiekvienas kalba iš savo varpinės pvz. aš kone miriau iš laimės iš anglų gavus 65, o va dėl matiekos apmaudu nes žadu matematiką studijuot tai mano KB ant ribos ir neduok dieve neistosiu per tuos 2%

Žinutė parašyta: 2011-07-03 17:36:15 | Nuoroda

kaip manot ar kils KB šiais metais? labai norėčiau į ekonometriją bet bijau kad prastas lietuvių balas gali pakišti koją 

Žinutė parašyta: 2011-07-03 17:55:13 | Nuoroda
Dolnida rašė:
andriusk92 rašė:

Žinai gal kas yra perstoję iš MMT,statistikos į FDM ar ekonometriją?Ar daug tokių atsiranda ir ar sunku tai padaryti ?:) Beje,kaip su anglų kalba ,daug vyksta paskaitų šia kalba ?

Labas,

stojant tikrai ne vienas planuoja po pusmečio perstoti į FDM arba EKO, tačiau jau vos po menesio įsimyli savo specialybę ir nusprendžia niekur neišeit.

Realiai perėjimas yra tikrai įmanomas (studijų programos turi skirtis ne daugiau, kaip 2 dalykais), bet tokiu atveju siūloma per tą semestrą papildomai namuose mokytis matematinės analizės (ypač norint perstoti į FDM), kadangi visiškai skyriasi lygiai. 

Asmeniškai, deja, žmonių, kurie iki galo nusprendė perstoti nepažįstu.

Paskaitų anglų kalba beveik nėra, išskyrus užsienio (jeigu pasirinkai anglų).

o kaip tas perstojimas vykta? nes pas mane 2 nr. statistika 3 nr. MMT, tai jei nepasisektu ir įstočiau į 2 arba 3 mėginčiau perstoti 

Žinutė parašyta: 2011-07-03 18:04:56 | Nuoroda

Dolnida o pati ką studijuoji, kuriam kurse, ar įdomu, nesigaili?

Žinutė parašyta: 2011-07-04 10:42:59 | Nuoroda
Mirtishiukas rašė:

nes nemėgstu fizikos :D ir nematau ką galėčiau normalaus studijuoti... ir noriu į matematiką :D

pas mane ta pati situacija  tai ką iš MIF'o pasirinkai?

Žinutė parašyta: 2011-07-04 16:55:28 | Nuoroda
Mirtishiukas rašė:
Sandra1 rašė:
Mirtishiukas rašė:

nes nemėgstu fizikos :D ir nematau ką galėčiau normalaus studijuoti... ir noriu į matematiką :D

fdm ir ekonometrijai per mažas balas, tai tikiuosi į MMT patekt.. o vėliau jei liks noras pereit į fdm. Dabar noriu į MMT  :D o tu?

į FDM mano KB irgi per mažas, o ir labiau ekonometrija traukia, tai tikiuos, kad lyginant su praeitais metais KB nekils ir įstosiu  o jei ne mėginsiu pereit iš statistikos (tap pat jei liks noro) 

Žinutė parašyta: 2011-07-04 18:44:57 | Nuoroda
Mirtishiukas rašė:
Sandra1 rašė:
Mirtishiukas rašė:
Sandra1 rašė:
Mirtishiukas rašė:

fdm ir ekonometrijai per mažas balas, tai tikiuosi į MMT patekt.. o vėliau jei liks noras pereit į fdm. Dabar noriu į MMT  :D o tu?

į FDM mano KB irgi per mažas, o ir labiau ekonometrija traukia, tai tikiuos, kad lyginant su praeitais metais KB nekils ir įstosiu  o jei ne mėginsiu pereit iš statistikos (tap pat jei liks noro) 

aš irgi rašiau statistiką, 4 vietoj.. .gal ir kartu pateksim :D 
nors man visvien mmt dabar labiau priimtina nei statistika :)

visko gali būt  

Žinutė parašyta: 2011-07-07 12:01:18 | Nuoroda

jei kas dar nežinot dėl antro stojimo etapo 

" A. A. Pažėra pabrėžė vieną svarbų pokytį, į kurį abiturientams reikia atkreipti dėmesį: „Šiek tiek griežtinama tvarka. Pernai tie, kurie niekur neįstojo per pirmą etapą, buvo perkeliami į antrą etapą automatiškai. Šiemet nuspręsta, kad stojantysis, norintis dalyvauti antrame priėmimo etape, turės parašyti prašymą. Automatiškai į antrą etapą niekas perkeliamas nebus.“ "

Žinutė parašyta: 2011-07-08 23:04:03 | Nuoroda

www.vu.lt/site_files/SD/Stojantiesiems/Informacija_apie_priemima_2010_I_etapas_internetui.pdf

Žinutė parašyta: 2011-07-08 23:15:18 | Nuoroda

nėr už ką 

Žinutė parašyta: 2011-07-11 20:06:52 | Nuoroda

apie FDM ir apie patį MIF'ą jau yra temų, nepatingėkit paieškot 

Žinutė parašyta: 2011-07-11 23:33:47 | Nuoroda

1. VU ekonometrija

2. VU FDM

3. VU statistika

4. VU MMT

5. VGTU  taikomoji statistika ir ekonometrija

6. VGTU technomatematika