Vartotojo Maury pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-01 18:13:35 | Nuoroda

kazkaip pas mus kas gerai mokesi gavo maziau uz tuos kurie mokesi prastai ir nuo visu nusirasinejo :P nesamone kazkokia

Žinutė parašyta: 2010-07-02 13:00:03 | Nuoroda

gavau 81. is pradziu dziaugiausi, bet kai suzinojau, kad visiski tinginiai, kurie ateidavo karta i pora savaiciu i pamoka, draskydavosi pries mokytojus, nusirasinedavo gavo virs 90, pasijutau neivertinta. Tikrai daugiau darbo idejau nei jie.. kita vertus palyginus su kitais, tikrai talentingais ir besimokanciais zmonem, kurie gavo 30 - 40, suprantu kad netureciau skustis savo 81

Nevertina Lietuvoj besimokanciu zmoniu :/

Žinutė parašyta: 2010-07-02 13:16:19 | Nuoroda

cia isvis nesamone kazkokia.. gavau visai gerai ir nepavydziu as tiem kurie daugiau nei 90 gavo, tiesiog gaila tikrai gabiu ir nusipelnusiu zmoniu, gavusiu 30 - 40. Man rodos turi isvis visus darbus is naujo pervertinti.. nes cia kazkas tikrai ne taip

Žinutė parašyta: 2010-07-02 13:18:07 | Nuoroda
GytisB rašė:
sometimes rašė:

NEPASAKOKIT NESAMONIU!!!!!! kaip galima gauti maziau uz ta zmogu kuris net zodį grįžau su  y ilgąja parašo???WTF???

Mokėtai gramatiką dar nereiškia būti išmintingų, o būtent išmintingumo reikia rašant samprotaujamąjį rašinį, interpretaciją ar teksto suvokimą.

uz gramatika skiriama daugiau tasku nei uz ta "ismininguma"

Žinutė parašyta: 2010-07-02 13:20:38 | Nuoroda
fiellmann rašė:
Maury rašė:

cia isvis nesamone kazkokia.. gavau visai gerai ir nepavydziu as tiem kurie daugiau nei 90 gavo, tiesiog gaila tikrai gabiu ir nusipelnusiu zmoniu, gavusiu 30 - 40. Man rodos turi isvis visus darbus is naujo pervertinti.. nes cia kazkas tikrai ne taip

Gavo 30-40 ir jie yra gabūs?

tai va butent kad neteisingai ivertino, jiems simtukus prognozavo, rasinius rase superinius

Žinutė parašyta: 2010-07-02 13:26:15 | Nuoroda

o as isvis kazka sakiau pries lakoniskuma??

Žinutė parašyta: 2010-07-05 13:02:24 | Nuoroda

Sveiki! Gal kas zino kur koki reikia prasyma rasyt norint gauti ar bent paziureti savo darba? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 16:14:10 | Nuoroda

mums sake kad rezultatai bus tik rytoj

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:42:26 | Nuoroda
Khamuhl rašė:
Paskendus rašė:
Khamuhl rašė:
Mellinda rašė:
Khamuhl rašė:

Sveiki, panašu, jog blogai suskaičiavo mano konkursinį balą - stoju į anglų filologija, tai reikia antros užsienio kalbos arba gimtosios kalbos metinio pažymio. Antros užsienio kalbos aš neturiu, mano lietuvių metinis 9, bet patikrinus konkursinį balą matosi, jog vietoj gimtosios kalbos pažymio įskaičiuotas 0, t.y., antros užsienio kalbos pažymys, kurios aš neturiu. Kas nors susidūrėt su panašiom problemom ir gal kas žinot, kur ir iki kada reik eit aiškintis? xD 

Kai klausiau,tai sakė ,kad gimtosios kalbos pažymį įrašo tik kitataučiams

To sąlygose neparašyta, daugybė mano draugų stoja į anglų, nors neturi antros užsienio kalbos, nes VU priėmimo sąlygose tokios išlygos nėra. Turiu egzaminų rezultatus 98, 98, 97 ir dabar neįstosiu į savo norimą specialybę vien dėl to, kad kažkoks idiotas nenurodė tiksliai stojimo sąlygų??? WTF.

Tiesą sakant, logiškai galima išmąstyti,kad lietuvių gimtosios pažymio neskaičiuos, juk skaičiuojant balą negali imt dalyko,kurio egzaminą laikei, metinio pažymio, čia bet kurioj specialybėje. Tad nekaltinkit, kad kažkas nepasakė, tereikėjo pagalvot ir tiek. 

Sąlygose to nenurodyta, man nusispjaut, ką turėjau "pats suprast". Sąlygos yra aiškios. Taigi, čia jų problemos, taigi, aš su tuo nesiruošiu taikstytis.

pas mane panasi problema: norejau stot i medicina, metini pazymi turejo imti matematikos, bet uzskaite chemijos, kuris pas mane 0. Litexpo parodoj sake: jei laikai matematika, tai metini irgi ims matematikos. Mane suklaidino, dabar reikia kazkaip aiskintis, nes visus egzaminus islaikiau virs 90, baigiau raudonu, o istoju visai ne ten kur noriu

Žinutė parašyta: 2010-07-23 21:33:02 | Nuoroda
vtrgv rašė:

skaitykit ir lyginkit siuos du straipsnius:

2010 liepos mėn. 23 d. 15:46
Daugiausia krepšelių susižėrė VU, VGTU ir KTU
www.delfi.lt/news/daily/education/daugiausia-krepseliu-susizere-vu-vgtu-ir-ktu.d?id=34770929

2009 liepos mėn. 22 d. 11:31
Krepšelių dalybose triumfavo VU ir VGTU, labiausiai nuskriausti – LŽŪU, LVA, LKKA ir VPU
www.delfi.lt/archive/article.php?id=23220951

matot, kaip vf vietu zenkliai sumazejo visuose univeruose siemet? stai todel ir neistojot, nes jeigu pernai uztektu vidutinisku balu, tai dabar jau reikia tikrai geru.

zodziu, reikejo but siek tiek protingesniais, daugiau laiko skirt mokslams ir geriau islaikyt egzus. nes visiskai teisingai, kad valstybe neturetu finansuot visokiu durniu is mokesciu moketoju kiseniu. 

visa laika mokiausi, buvau pirmune, nuosirdziai dariau namu darbus, ruosiausi kiekvienam kontroliniui, islaikiau egzaminus virs 90, baigiau raudonu ir neistojau. Tai turbut tokie zmones kaip as tikrai durniai, kad naiviai tiki, jog Lietuva puoseles dirbancius zmones:)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 19:59:55 | Nuoroda

o antram ture atsiranda vietu tik del to, kad kazkas atsisake? kokia isvis galimybe, kad pakvies

Žinutė parašyta: 2010-07-30 08:40:42 | Nuoroda

Gali. Buvau kazkada nuejus i NECa del perziuros, bet tuo metu jie buvo uzsieme apeliacijom ir sake ateiti veliau, kai viskas aprims. Bet geriau neveluoti, nes musu darbai bus sunaikinti :D

Žinutė parašyta: 2010-08-04 17:33:30 | Nuoroda

klausimas labai ne i tema, bet nesugalvojau kur dar galeciau parasyti: kur galima rasti siu metu egzaminu vertinimo instrukcijas ar ju dar isvis neskelbia? dekui :)

Žinutė parašyta: 2010-08-04 17:42:08 | Nuoroda

Istojau i sporto ir sveikatos fakulteta;)))

Žinutė parašyta: 2010-08-05 20:54:00 | Nuoroda

o gal kas zino kada bus zinomi tvarkarasciai?