Vartotojo Laura18 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-01 15:33:11 | Nuoroda
Dofile rašė:
Leeee rašė:
Dofile rašė:
Jenny rašė:

patarkit ka daryti metinis isejo 8 lietuviu o islaikiau  tik 40 % tikejaus maziausiai 60% kazkokia nesamone grupiokai kurie mokesi 5-6 gavo 70%   dieve kaip gaila negaliu ...

Man panasi situacija, lietuviu puikiausiai mokejau, interpretacijos visada gerai pasisekdavo, net zinau, kad atskleidziau teisinga tema, o suvokime irgi nesijauciau nugrybavus. Bet balu nepatenkinta, labai rimtai mastau apie apeliacija.

o ka gawai kad jau apie apeliaciaj mastai?

81. Manau, vertintojas nekoks pakliuvo. Uz suvokimus apie 8 gaudavau, bet interpretacijas mokytoja gerai ivertindavo, is manes 100 tikejosi, nes nei rasybos klaidu nedarydavau, nei i pievas nubrisdavau. Lietuviu kalba buvo mano stiprioji puse, nezinu, ko is kitu egzu dabar tiketis...

Jei is suvokimu 8 gaudavai, o dar beto siemet labai sunkus sovokimas buvo tj mazdaug 81 ir yra normalus balas, nematau ko cia apeliacija rasyt. Bet aisku cia tavo balai, tavo reikalas sprest :)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 15:38:58 | Nuoroda

Negaliu kaip nervuoja ,kad mums tik ryt pasakys. Iki siandein isvis nesinervinau, atsotogavau , bet dabar tas laukimas tai zudo, dar kai cia pasiskaiciau kitu balus, tj nezinau fantazija atsoko 

Žinutė parašyta: 2010-07-01 21:54:41 | Nuoroda
grečius rašė:
oniponi rašė:

Pasiskaičius komentarus kad ir po šiuo straipsniu ( www.lrytas.lt/-12144762961213949104-po-baigiamojo-gimtosios-lietuvi%C5%B3-kalbos-egzamino-kilo-viesulas-papildyta.htm ), ėmiau jaustis kaip nevykėlė, kuri per klaidą tą savo 100 gavo. Suprantu kai kurių pasipiktinimą, bet nereikia iškart kurti konspiracijos teorijų, kad kažkas buvo sumaišyta, idioto vertinta ir panašiai. Klaidų, aišku, pasitaiko, ir aš tikiu, jog jų šįmet taip pat nebuvo išvengta: žmones ir pervertina, ir nuvertina. Taip bus tol, kol abiturientai rašys interpretacijas ir rašinius, o darbus taisys... žmonės. Rašto darbų neįmanoma objektyviai įvertinti.

Bet kuriuo atveju, reikia nepamiršti, jog stresas ir pritempti kai kurių mokytojų pažymiai taip pat daro savo. Gal visgi ne visi buvo tokie stiprūs, kokie tikėjo esą, o kažkam gal paprasčiausiai nepasisekė. Gaila, bet taip būna ir gabiausiems mokiniams: vieni 'iš didelio rašto išeina iš krašto', kiti nepataiko į temą, tretiems tas pats jaudulys pakiša koją -- ar tikrai reikia dėl to ieškoti kaltų?

O kad prastai besimokantys džiaugiasi stebėtinai aukštais rezultatais, išties šokiruoja, bet kartais tikrai būna, jog žmogus būna nederamai nuvertinamas, arba nesutelpa į mokyklos rėmus, todėl ir pažymiai atitinkami. Aišku, keistoka, kai žmogus, komentare privėlęs 20 gramatinių klaidų, giriasi gavęs 89. :O

Faktas tas, kad egzaminai tikrai neparodo realių žmogaus gebėjimų. Tas ir yra didžiausia bėda.

Bet kuriuo atveju, aukštyn nosis, nes gyvenimas ties tuo nesibaigia (ech, bepigu man kalbėt, a?), bet jeigu tikrai jaučiat, kad kažkas ne taip, ieškokit teisybės -- turit tokią teisę.

pažiūrėkit į staripsnio datą prieš dėdami čia..

Nu truksta zodziu, kopina cia staripsnius, savo nuomone reiskia, ir taip balamutina visus, o i data pasiziuret nesugeba.Todel tokie forumai ir sukelia masines isterijas ir visokiu gandu nesamoningu milijonas atsiranda

Žinutė parašyta: 2010-07-01 22:00:28 | Nuoroda
grečius rašė:

ten jau pradžioj matosi, kad ne apie šiuos metus rašo, nes rašo apie tai, kad pernai žmonėm teko perlaikyt egzaminą dėl pardavinėjimo.. įdėmiai skaito žmonės :)

bleem. kai liūdna. gavau tuos sušiktus 80. atrodo nei labai daug, nei labai mažai. nbet nu kamon. ;//

Liudna kad 80 gavai? :D sveikinu tik, dziaukis, labai gerai, kad as tiek gauciau ot laiminga buciau, tik ryt suzinosiu kiek gavau :D sokinesiu is laimes jei 80 bus

Žinutė parašyta: 2010-07-01 22:08:24 | Nuoroda
grečius rašė:

nu man toks tas balas.. kažkaip atrodo 90 jau va norm, o 80 mažai ;/

aš irgi maniau, kad džiaugsiuos, bet nu matai, kaip gavosi.

ir visgi pastebėjau, kiek su draugais kalbėjau, kad interpretacijos gavo visgi daugiau.. ;/

tikiuosi, nes as interpretacija rasiau :DD

Žinutė parašyta: 2010-07-02 11:13:34 | Nuoroda

Gal kas zinot uz kiek balu kiek procentu siemet buvo?  

Žinutė parašyta: 2010-07-02 11:15:42 | Nuoroda

Žinutė parašyta: 2010-07-02 11:17:09 | Nuoroda

Žinutė parašyta: 2010-07-02 11:17:34 | Nuoroda

Žinutė parašyta: 2010-07-02 11:31:34 | Nuoroda
simačka rašė:
Laura18 rašė:

Dar nėra žinoma. Šiaip į nec.lt kažkada turės būt įdėtos rezultatų analizės, tai ten ir galėsi pažiūrėt.

O skelbia tik procentus dabar, balu neskelbia, taip?

Žinutė parašyta: 2010-07-13 19:07:33 | Nuoroda

Kas studijuojat? Ar verta stoti, kaip dėstytojai, atmosfera? Ar Kauno fakultetas prilygsta VU? :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-13 19:36:16 | Nuoroda

Pas mus tai didzaiusia svente simtadienis buna, o va isleistuves tai tik grazios kalbos, sukneles, geles ir atestatu iteikimas :) Aisku poto jau sventimas su klasiokais :D

Žinutė parašyta: 2010-07-14 22:27:35 | Nuoroda

Kas siemet zadat stoti? :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-15 16:42:11 | Nuoroda

Niekas nežadat stoti?  

Žinutė parašyta: 2010-07-15 16:47:12 | Nuoroda

Aš pirmu numeriu parašiau VU ekonomika ;) Bet aš iš Kauno tai į VU KHF  stosiu ;) Nors iš istorijos daugiau gavau, stosiu i ekonomiką, nes kažkaip labiau traukia 

Žinutė parašyta: 2010-07-15 20:51:10 | Nuoroda

Nu va, gal grupiokės būsim :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-18 15:07:47 | Nuoroda
Genius rašė:

Na as irgi jungsiuos turbut prie jusu, jei nepavyks i ekonomika :) 

As lygiai taip pat ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-18 15:10:40 | Nuoroda
in rašė:

Tai faina ;]

o mokami ir nemokami vienoj grupej mokosi? 

nes man lietuviu kalba gyvenima ,,pagadino", tai sedesiu mokamai ;]]]]

As nezinau kaip del tu grupiu. As tik i nemokama rasiau, tai jei neistosiu i sita pirmu numeriu, tada jau i vadyba ir verslo administravima bandysiu

Žinutė parašyta: 2010-07-18 16:00:14 | Nuoroda

Yra pas mane jau, ir viskas be klaidu ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-23 13:31:41 | Nuoroda

Is Kauno esu tj tik Kauna ir rasiau ;)