Vartotojo Svaja09 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-17 20:43:18 | Nuoroda

Tuomet reikia griebt atestatą ir pirmadienį iš pačio ryto bėgti į priėmimo punktą, kad suvestų.
Gal perkaito vargšams makaulės per tokius karščius...arba visi išdvėsė 

Žinutė parašyta: 2010-07-17 22:40:47 | Nuoroda
graphy36 rašė:

o jeigu tam punkte dideles eiles ir nespeji priduot iki 15h? absurdas kazkoks. jie bus kalti del to, bet ar prisiims atsakomybe?...

Abejoju ar jie kažką tai prisiims...
Viskas bus suvesta paskutinę minutę....
Bent jau mane tokia nuojauta kankina 

Žinutė parašyta: 2010-07-17 23:36:31 | Nuoroda

O siaube.
Tuomet bėgsiu pirmadienį į vieną iš priėmimo punktų, nes man labai neramu.Atsarga gėdos nedaro 

Žinutė parašyta: 2010-07-18 01:40:21 | Nuoroda

O, jėga, bravo LAMA BPO, pagaliau ir pas mane atsirado rezultatai 

Žinutė parašyta: 2010-07-18 02:24:25 | Nuoroda

Atsiprašau už off topic'ą, bet galvojau čia man vienai nesimiega 
O čia dar diskusijos verda  

Žinutė parašyta: 2010-07-18 22:53:17 | Nuoroda

Jei tavo balas pakankamas toms VF vietoms. Jei nerašei VNF ir tavo balas VF vietoms nepakankamas, tai nieks nesiūlys tau mokamos vietos, nes nenurodei tokio pageidavimo.

Žinutė parašyta: 2010-07-19 13:57:23 | Nuoroda

Gal ir neblogai būtų susižinot sms'u, nes LAMA BPO sistema gali ir neatlaikyti prisijungimų antplūdžio.

Žinutė parašyta: 2010-07-19 14:51:22 | Nuoroda

Kreipkitės tiesiogiai į lama bpo, o ne patys nustatinėkit, kodėl neatsiranda tie rezultatai. 

Žinutė parašyta: 2010-07-19 14:52:40 | Nuoroda

Taip, bet yra toks prierašas, jog ne vėliau kaip iki 25d.
Aš tiek neišlauksiu 

Žinutė parašyta: 2010-07-19 14:55:05 | Nuoroda
Fortuna nenusisuks rašė:
Armantele rašė:

Šiemet iš abiturientų išsidirbinėja kaip niekad..

visiskai pritariu

Aš irgi nesuprantu tikslo tų dviejų priėmimų ir kaip į juos skirstys žmones. Išvis, tvarkos aprašas padarytas, bet ne iki galo, o apgraibom. Galėtų ir išsamesnį padaryt. 
Atsibodo, taip norisi, kad greičiau viskas pasibaigtų. (Prisipažinsiu, kad penktadienio paniškai bijau)

Žinutė parašyta: 2010-07-19 14:59:27 | Nuoroda

Tai tuomet tikrai belieka laukti, tačiau kaip šitaip galima. 
Užjaučiu, nes įsivaizduoju kiek nervų tai kainuoja 

Žinutė parašyta: 2010-07-19 15:26:27 | Nuoroda

Aš tau siūlyčiau nuvažiuot į priėmimo punktą kartu su atestatu ir lai viską sutikrina.
Nes maža kas, tai po to dar pasakys, kodėl neatvykote, jei matėte, jog kažkas yra negerai.

Žinutė parašyta: 2010-07-19 18:03:16 | Nuoroda
Auwris rašė:

Aš čia turiu tokį klausimą. Paskaičiau š.m. priėmimo tvarkos aprašą ir radau tokį punktą:

7.1.5 Stojantysis LAMA BPO informacinėje sistemoje gali pasitikrinti konkursinį balą pagal kiekvieną iš jo prašyme nurodytų pageidavimų. Šį veiksmą jis gali atlikti, kai jo išsilavinimo duomenys yra įvesti bendrojo priėmimo duomenų tvarkymo punkte arba jau yra įkelti iš valstybinių duomenų bazių. Pastebėjęs klaidų, jis gali raštu teikti apeliaciją LAMA BPO arba vienam iš bendrojo priėmimo duomenų tvarkymo punktų.

Taigi klausimas, kur tą konkursinį balą turi rašyti? :D Ar čia pačiam tipo pasiskaičiuok, pagal duotus įvertinimus?

Tikrai,  o kaip sužinoti ar jie neprivėlė klaidų skaičiuojant konkursinį balą? 

Žinutė parašyta: 2010-07-20 01:25:00 | Nuoroda
melanie rašė:

sveiki, nesuprantu as, lamoj bpo atsirado dvi skiltys kur uzpildytas prasymas, ten viena skiltis- balas geriausias eileje, ir kita konkursinis balass programoje. ka tai reiskia????

Konkursinis balas programoje - tai pagal Tavo rezultatus apskaičiuotas KB.
O geriausias eilėje, tai taip suprantu, stojančių būtent į tą programą.
Bet čia tik mano supratimu......

Žinutė parašyta: 2010-07-20 01:26:24 | Nuoroda

O jūs užrašą skaitėte, kad leidžiama tik tiems, kas yra pateikęs apeliacijas. Atsargiai, neprisidirbkit.  Nes matant šių metų neorganizuotumą, tai galima ir prisižaist.

Žinutė parašyta: 2010-07-20 01:30:53 | Nuoroda
buffo rašė:

Blemba as jau nezinau ka daryti, pas mane dar vis nerodo egzaminu rezultatu, metiniu pazymiu. ka daryti?

Žygiuot su savo atestatu į priėmimo punktą.
Arba pasiskambint jiems ir jie gali paprašyti nufotografuoti/nuskenuoti atestą bei atsiųsti jiems.

Žinutė parašyta: 2010-07-20 01:31:33 | Nuoroda
CiaCia rašė:
Svaja09 rašė:
melanie rašė:

sveiki, nesuprantu as, lamoj bpo atsirado dvi skiltys kur uzpildytas prasymas, ten viena skiltis- balas geriausias eileje, ir kita konkursinis balass programoje. ka tai reiskia????

Konkursinis balas programoje - tai pagal Tavo rezultatus apskaičiuotas KB.
O geriausias eilėje, tai taip suprantu, stojančių būtent į tą programą.
Bet čia tik mano supratimu......

Erm mano kb pagal juos kai kur isvis lygus nuliui :/ nesuprantu

Maniškis jau paskaičiuotas kažkodėl. Nesijaudink, gal ir Tavo greit paskaičiuos. Gal tiesiog dar nespėjo.

Žinutė parašyta: 2010-07-20 01:33:18 | Nuoroda
pakeleivė rašė:

apskritai ,kaip jie jau gali skaiciuoti, jei apelaicininku duomenys dar nepasieke LAMABPO?

Gali, nes apeliacininkams yra pratęstas prašymų pildymo laikas iki liepos 22d. Ir jų nėra tiek daug, kad reikėtų jų laukti, nes vienok apie 39tūkst. stojančiųjų juos reikia apskaičiuoti.

Žinutė parašyta: 2010-07-20 01:36:31 | Nuoroda
pakeleivė rašė:

ir mano nerodo. kokiu elefonu galima ryt skambinti ir nuo kelintos? Kaip jie gali skaiciuotiKB, kai dar tiek klaidu/  juk jas istaisius visiems keisis ir tas pats KB?

Nuo kokių klaidų keičiasi KB?
Nebent Tavo atestato duomenys suvesti neteisingai, kas manau yra mažai tikėtina.
Jų telefonai yra lamabpo.lt svetainės pačioje apačioje, smulkiu šriftu. 

Žinutė parašyta: 2010-07-20 01:40:04 | Nuoroda
pakeleivė rašė:

man rodo KB, taciau juokingai mazus, "is lubu":(

Jei Tavo KB rodo ne tokį, kokį Tu preliminariai buvai pasiskaičiavus, tai turi pateikti apeliaciją. Juk tvarkos apraše yra pasakyta iki kada tai galima padaryti.
Bet šiaip, siūlyčiau rytoj nuo kokių 8-9 ryto jiems pasiskambinti ir išaiškinti situaciją.