Vartotojo Svaja09 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-23 15:36:24 | Nuoroda
JustinB rašė:

nx..paskelbe....neten kur nioriu...bet px :D :D

Ką Tau paskelbė, jei net į puslapį neįleidžia?????

Žinutė parašyta: 2010-07-23 15:38:43 | Nuoroda

Manęs net užeit neleidžia...Išprotėsiu... 

Žinutė parašyta: 2010-07-23 15:41:15 | Nuoroda

Tuoj pradėsiu keiktis ir ...labai negražiai 
Kaip jie šitaip gali. Lyg tai nežinotų, jog jaudinasi ir bijo daug jaunų žmonių.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 15:46:42 | Nuoroda

Idiotiškesnių metų neteko matyti dar!!!!
Kiek kas iš pažįstamų stojo - dar šitaip tikrai nebuvo. Neleidžia prisijungt, sms negaunu, nieko negaunu ir nebežinau ką galvoti.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 15:53:52 | Nuoroda
ji112 rašė:
pringle rašė:

Man tai tušti tie langeliai, kur kvietimas studijuoti :|

man irgi, trbt neistojom ar kaip..........

Nieko nesuprantu, kaip tada atrodo pakvietimas studijuoti???
tai neleidžia prisijungti, tai tuščia....
nebegaliu, sėdžiu, bliaunu...

Žinutė parašyta: 2010-07-23 15:59:05 | Nuoroda
ji112 rašė:
Svaja09 rašė:
ji112 rašė:
pringle rašė:

Man tai tušti tie langeliai, kur kvietimas studijuoti :|

man irgi, trbt neistojom ar kaip..........

Nieko nesuprantu, kaip tada atrodo pakvietimas studijuoti???
tai neleidžia prisijungti, tai tuščia....
nebegaliu, sėdžiu, bliaunu...

as irgi negi ir i vk manes nepriima.......

Negali būti, juk į biologiją VF pernai paskutinis buvo 16,46 . mano šiemet 16,56
į ekologiją ir aplinkotyrą 16,06 , o mano 16,56???
Negi nepraėjau su tokiu balu????
Nebežinau ką galvoti. Svarbiausia, kad sms negavau, o kažkas, kas tik antruoju etapu stos jau gavo.
Reiškias mano dar nepatvirtinti????
Nieko nebesuprantu, tik sėdžiu ir bliaunu niekaip nesustodama...

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:04:16 | Nuoroda

Jūs galit nors vienas, kuris gavote pakvietimą, parodyti kaip jis atrodo?????
Kur jo ieškoti????

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:45:46 | Nuoroda
Linksmas22 rašė:

oho jau keturiese stojantys i biomedicina su normaliu kb niekur pakvietimo negavom... 

Aš irgi nelabai suprantu.
Juk kažkas gavo sms, jog pirmuoju etapu niekur nepakliuvo, todėl teks stot antruoju.
Aš negavau nieko. Prašymas tuščias. Netikiu, kad su savo KB niekur nepraėjau! Tebūnie jis ir neblizgantis labai, bet vis tiek...

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:47:42 | Nuoroda
ji112 rašė:
Svaja09 rašė:
Linksmas22 rašė:

oho jau keturiese stojantys i biomedicina su normaliu kb niekur pakvietimo negavom... 

Aš irgi nelabai suprantu.
Juk kažkas gavo sms, jog pirmuoju etapu niekur nepakliuvo, todėl teks stot antruoju.
Aš negavau nieko. Prašymas tuščias. Netikiu, kad su savo KB niekur nepraėjau! Tebūnie jis ir neblizgantis labai, bet vis tiek...

as irgi negaliu aptiket ir sms negavau, gal kazka blogai uzpildem nzn jau

Mano draugė ramina, kad jie vėluoja visų duomenis sukelt kaip ir prieš tai.......
Aš meldžiuos, kad tik taip būtų

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:30:04 | Nuoroda

kas įstojot į KU arba VDU biologiją????
Arba KU ir VDU ekologiją ir aplinkotyrą???parašykit savo KB, please

Žinutė parašyta: 2010-07-23 18:10:24 | Nuoroda
cacalele rašė:
pringle rašė:
fuckthesystem rašė:

Labai prasau, atsakykite kas zino, ka raso jeigu zmogus neistojo? ar palieka tuscia? jeigu kam nors taip atsitiko, pasidalinkit, idomu :) 

Man rodo tuščia

man ir, bet mano balai tikrai buvo normalus ir i prastesnes specialybes. man jau bloga rankos dreba

Man jau irgi bloga. Niekaip nenustoju bliaut....... 

Žinutė parašyta: 2010-07-23 18:29:43 | Nuoroda

Aš irgi bliaunu ir bliaunu...
Vienąkart užkrovė prašymą su nuliu pakvietimų, nors KB mano į vf pagal pernai buvo tikrai pakankamas ir dar geriau.O čia žiauru.....
Nžn, užsiverksiu tuoj čia....

Žinutė parašyta: 2010-07-23 18:45:06 | Nuoroda
Ray Ray rašė:

Gavau is LAMA patvirtinima. Visi einat per bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html ir žiūrit, ar gavot VF vietas. Viskas sutvarkyta. Tik VNF bus 20-21h.

Neleidžia net prisijungti. Ir netikiu, kad viskas į VF jau sutvarkyta

Žinutė parašyta: 2010-07-23 18:51:47 | Nuoroda
ji112 rašė:
tillary rašė:
ji112 rašė:
pringle rašė:
ji112 rašė:
Svaja09 rašė:
Ray Ray rašė:

Gavau is LAMA patvirtinima. Visi einat per bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html ir žiūrit, ar gavot VF vietas. Viskas sutvarkyta. Tik VNF bus 20-21h.

Neleidžia net prisijungti. Ir netikiu, kad viskas į VF jau sutvarkyta

man jau atidaro ir vietos liko tuscios..

Man irgi tuščia...

tai teks laukt antro etapo

nu ne, dar taigi vyksta pertvarkymai visokie

kazin, jei atidaro ir nk ir dar sms atsiuncia, tai viskas gi jau

KAs viskas? Gryba ten pjauna tas sms. 
Ir kažkas čia su KB 19 ir neįstojo į kineziterapiją????? Oh come on, you must be joking 
Dar norit pasakyt, kad viskas teisinga ir grybo nepjauna??? NETIKIU. Išvis, nepasitikiu aš ta elektronine sistema nei kiek.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:18:33 | Nuoroda
Linksmas22 rašė:
cacalele rašė:
Linksmas22 rašė:
ji112 rašė:
cacalele rašė:
Svaja09 rašė:

Aš irgi bliaunu ir bliaunu...
Vienąkart užkrovė prašymą su nuliu pakvietimų, nors KB mano į vf pagal pernai buvo tikrai pakankamas ir dar geriau.O čia žiauru.....
Nžn, užsiverksiu tuoj čia....

likimo sese, man ir akys užteme nuo ašaru.. dabar kapsi ant klavieturos... nežinau nežinau ka reiks daryti toliau... žodžiu nera kur detis....

man irgi taip,.. ;(

Pastebejote kad mes keturiese i kazkuria viena is biomedicinos sriciu stojam ir visi negavom kvietimu nors balai normalus nemanau akd cia tik sutapimas tikriausiai kad valstybe nusiteikusi priesmumsi ir tiek ;D

o koks jūsų balas? bet tai kokia logika as net i veterinarine maisto sauga neistojau kur anais metais balas buvo 16,06 mano 17,3. turbut ten siais metais profesoriai sustojo....

mano balas 16,5 o pagal lama net neistojau i KU visuomenes sveikata kur praeitais metai kb buvo 14.... ir i maisto sauga kur kb 16 tebuvo..... 

Mano KB 16,56
irgi rašiau į KU. į biologiją, ekologiją ir aplinkotyrą, visuom.sveik.,ergoterapiją
Pernai VF balai nebuvo itin aukšti...nuo 16,06 iki max. 16,46 iš tų mano rašytų.
Nžn net ką ir galvot.........

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:32:17 | Nuoroda
cacalele rašė:
Zigfryda rašė:

ne pas mane vieną dar nėra vnf grafoj vietų- nepanikuokim, vidinasi dar neįkėlė. nes pvz surašiau ir tokios spec vnf, kurioms jau keli metai balas yra paskutiniojo apie 14, o mano apie 18 :) tai taip, kad dar laukim ;)

čia daug tokių kaip tu:) laukiam laukiam ir špygos sulaukiam... okey vaikai nebeužkresiu jūsu pesimizmu:D pas mane grynai biomedicinos profilis uz sveika gyvenima as, bet vat jau cigarete kurinu.. nezinau... sumove gyvenima, dabar maunuos pati:D ciuju reikejo eiti i profke bent specialybe turejus buciau.. o cia ariau visus metus, dar normalius įvertinimus gavau, ir bb i desne aki. suuuuuper:DDD p.s rasiau kineziterapija is lempos lkka apmokama, ziurejau kad anais metais ten buvo maziausias balas 15,6 berods:D tai jei mano 17,3 neuzteks pasprinksiu, nors pasprinksiu ir uz toki mesla mokedama

Pas mane mažesnis balas...16,56 KB.
Pernai paskutinio į vf buvo 16,06...
Pavargau tą kartot...Nžn, išblioviau jau visas akis...

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:38:55 | Nuoroda

Nžn, pas mane irgi vis dar tušti langeliai...
Aš jau nevilty

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:43:13 | Nuoroda
reeva rašė:

Svaja,aš irgi laviruoju ties isteriško juoko ir isteriško varksmo :D

O aš tai ne?
Lygiai taip pat pamačiau tuščius langelius ir nuo to laiko bliaunu...
Nieko nebenoriu...Kai pagalvoju, kiek stengiaus........

Žinutė parašyta: 2010-07-23 22:10:24 | Nuoroda

Jo, man jau stogas irgi važiuoja. jau visus namie aprėkiau, klykiu kaip nenormalna

Žinutė parašyta: 2010-07-23 23:17:24 | Nuoroda
Linksmas22 rašė:

pisa prota tos lamos kad su vf viskas sutvarkyta... uzluzusios pas ju tos sistemos speju kad puse musu prasymu net nepasieke universitetu... patys pamastykite jeigu zmones su KB 18 ir 19 i vf neistoja tai ryskiai ten susimove tos lamos !!!

Aš irgi taip manau kaip Tu.