Vartotojo JapaneseKoreanLover pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:10:01 | Nuoroda
aurete rašė:
JapaneseKoreanLover rašė:

Man toks jausmas,kad aš pirmą dieną kur nors pasiklysiu ten :D  

Žinok, kad ne tau vienai toks jausmas 

Bet tai neįsivaizduoju ką reiks daryt, telefoną su gps' u pirkt ar Vilniaus mepą visąlaik nešiotis... :D

Žinutė parašyta: 2010-07-03 21:48:05 | Nuoroda

Istorijos egzas man buvo epic fail  tikiuosi išlaikymo kartelė nebus aukštai pakelta  

Žinutė parašyta: 2010-07-03 22:08:55 | Nuoroda
MonikutRaganele rašė:

sveiki :) as bandomajame surinkau 51, nors nei moku, nei ziniu realiu kokiu turiu ;D nu ka man beliko tik istorijos egzaminas :) bet po lietuviu tai jau neturiu visai vilties. dalykas, kuris man visad atrodo sekesi visiskai mane suzlugde :D dabar tikiuosi, kad istorija bent islaikiau ;D jeigu bus kokia 20, tai siausiu kokia savaite :D

Aš irgi, jei bent 20 gaunu, tai tą pačią dieną komytė man nusimato :D

Žinutė parašyta: 2010-07-03 22:21:36 | Nuoroda
Dayzas rašė:

is lt 99 gavai tj tau cia maziausiai parintis :D

Man ne lt svarbiausia, istorkės koef. 0,4 :D

Žinutė parašyta: 2010-07-03 22:36:04 | Nuoroda
Berilė rašė:
July3 rašė:

Gal kas turit, ar radot kurnors internete Vaiciunaites eilerascio interpretacija? Arba tie, kurie gavo labai gerai , gal galit papasakot kaip mazdaug reikejo suprast ?? Nes po rezultatu , pasirodo, turejau visai to eilerascio nesuprast.. Idomu kaip cia istiesu yra:D

Vaičiūnaitės eilėraščiai dauguma yra panašūs, esmė tapati, nekažinką ten naujo galima prifantazuoti. Bet visiškai neatsimenu koks eilėraštis buvo? :D Matydama prieš akis labiau galėčiau pakomentuoti, ką rašiau, nes dabar prisimenu tik esmę, smulkių detalių ką ten atradau nelabai pamenu. Bet šiaip kaip skaitymo kryptį pasirinkau, kad Vaičiūnaitės lyriniam subjektui yra svarbi tarsi kova tarp praeities ir dabarties, dabartyje vis prasiveržia praeities simboliai, istoriniai įvykiai. Svarbi ne tik dabartis, bet ir praeitis, nuo jos nepabėgsi. Visas eilėraštis yra kuriamas asociacijų principu, tarsi miniatiūra, spalvingas, faktūriškas, įkvėpimą gali paskatinti net menkiausios smulkmenos, daiktai. Nemažai prirašiau, dar rašiau apie menines raiškos priemones, sąskambį, kad labai svarbus žodžių žaismas, derinami, iš pirmo žvilgsnio, nesuderinami dalykai, tai ir kuria ypatingą nuotaiką. Aišku, čia taip sausai parašiau, šiaip vartojau sakyčiau net kiek pompastišką žodyną, nemažai "gudrių" žodžių, ko kasdieninėje kalboje nelabai vartoju. Matyt, vertintojams tikrai patiko (vat čia jau rizikavau), nes kaip įsivaizduoju, interpretacija mane ir išgelbėjo, nes tekso suvokime žinau, kad padariau klaidų...

Aš irgi panašiai rašiau, tik tai buvo įkomponuota ir apibendrinta kaip autorės kūrybos bruožai pas mane :) Ir daugiau dėmesio turbūt skyriau lyrinio subjekto išgyvenimams, susijusiems su istorija :)

Žinutė parašyta: 2010-07-04 15:30:27 | Nuoroda

Tai niekur nereikia nieko siųsti, tiesiog užpildai tas 12 vietų ir jie visą tą galutinį variantą 19d. matys ? 

Bijau,kad užlipdysiu, vat nepadarysiu kažko ir negaus jie to mano prašymo... 

Žinutė parašyta: 2010-07-06 18:25:34 | Nuoroda

Šitas rezultatas nulems viską, taip bijau :D

Šiandien net pasiprašiau savo noru pas babulę į daržus,kad tik tą laiką greičiau prastumt :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-06 18:28:25 | Nuoroda

Į japonologiją, ten istorija 0,4 :D jei gaunu žemiau 80, jau nebeįstoju :D  

Žinutė parašyta: 2010-07-06 18:43:00 | Nuoroda

nežinau kaip šiais metais tiksliai bus, bet imu pagal 2008 metų (nes ten priima tik kas du metus ), o tais metais paskutiniu numeriu į vf priėmė su konkursiniu balu 19,85 :D Siaubas kažkoks.... v a taip žlunga visos viltys :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-06 19:51:48 | Nuoroda
witiulka rašė:
JapaneseKoreanLover rašė:

nežinau kaip šiais metais tiksliai bus, bet imu pagal 2008 metų (nes ten priima tik kas du metus ), o tais metais paskutiniu numeriu į vf priėmė su konkursiniu balu 19,85 :D Siaubas kažkoks.... v a taip žlunga visos viltys :D 

Nepamirškit, kad tada tokie aukšti balai buvo, nes maximumas nebuwo ne 21... ne taip kaip dabar pvz gaunant iš visko 100 ir turint A lygio pažymį gaunasi kad maximum gali turėt 20,8. Plius dar tada VU pridėdavo papildomų balų už Rytų mokyklą (net 70). Šiemet tokių aukštų nebus ;) vien jau 70 balų ka daro :) 

Ji už rytų mokyklą tiek balų duoda, tai tada man tikrai šakės,nes aš jokių rytų mokyklos nelankius :D

Žinutė parašyta: 2010-07-06 19:55:16 | Nuoroda
Elisa rašė:

Ji už rytų mokyklą tiek balų duoda, tai tada man tikrai šakės,nes aš jokių rytų mokyklos nelankius :D

Šiemet neduoda. Tikrai žinau, nes pas mus gimnazijoj buvo iš VU OC ir specialiai paklausiau:)

Tada labai šaunu, atsirado viltis :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-06 19:57:52 | Nuoroda

Ahneli, labai gražiai paaiškinai ;)  

Žinutė parašyta: 2010-07-06 19:58:40 | Nuoroda
Elisa rašė:

Kaip keista, kad kinai sukūrė hieroglifus, o dabar nebesupranta japonų hieroglifų, kurie pasiskolinti iš jų, nes savuosius taip supaprastino:)
O hiragana ir katakana išties sako kai ką:) Mano galva,  jos labai naudingos mokantis kanji:)

Gal irgi esi pradėjusi mokytis japonų kalbą ? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-06 20:03:42 | Nuoroda

Atsakymų ! :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-06 20:05:31 | Nuoroda
witiulka rašė:

Dabartiniai antrakursiai kaip stojo, jiems reikėjo istorijos metinio pažymio. O aš jau žadu save nuteikti, kad nebūsiu sinologijos studente, nes per mažai gavau iš lietuvių...manau, kad net ir geografijos A10 turėdama neįstosiu...taigi...visdėlto parašiau Sinologija pirmu numerio, o antrru sinologija vnf ir dar arabistika. Kai buvau OC dėstytojas vienas pasakojo, kad arabistikoje labiau yra laukiami vaikinai, nes arabai nebertina moterų, tačiau viena mergina studijuojanti arabų kalba nesiskunbdė :) Apskritai negirdėjau nei vieno OC studento, kuriam nepatiktų studijos. Teoriškai galima pereiti po pirmo  pusmečio į OC, tik svarbu, kad nesipjautų paskaitos ir laisvai pasirenkamą turėtum kinų k. nes reikės jos egzaminą laikyti ir kiti dalykai turi būti panašūs :) galvoju, kad jei nepasiseks stosiu į kultūros istoriją ir antropologija, o tada mėginsiu į OC :) nes paskaitos tos pačios it kreditai atitinka :)

Lietuvių kalba dar ne viskas, juk istorija svarbiausia, o istorijos tu gausi tikrai gerai ;) 

Žinutė parašyta: 2010-07-07 10:07:12 | Nuoroda

Aš užmigau valandžiukei, susapnavau,kad gavau 8, atsikėliau ir tada jau taip ir nebeužmiau iš išgąsčio :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-07 10:20:13 | Nuoroda
7day rašė:

Kaip nervina, kad neleidžia profilyje įvesti rezultatų.. Spaudau visas varnytes, ir nieko - suvedu egzamino įvertinimą, paspaudžiu varnytę, puslapis atsinaujina, ir įvertinimas dingsta.... Kaip yra?... 

Pirma padaryk pasirinkimą, kad tu esi pasirinkusi laikyti tuos egzaminus :)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 14:47:53 | Nuoroda

Gal kas nors žinot kaip reikia garso driver'ius perrašyt ? :D man nėr ką veikt :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-07 14:54:06 | Nuoroda

nebeprikolinam žmonės, vanduo 100 išlaikys  

Žinutė parašyta: 2010-07-07 14:59:12 | Nuoroda
Vik... rašė:

girdejau sakant jog rezultatai bus tik apie 16h...

ką nors padegsiu,jei tai tiesa