Vartotojo laipsnis pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-08-05 16:16:22 | Nuoroda
Avietytte rašė:

Neagresyvi as :D utena rasiau pacia paskutine, kaip "del visa ko" ir istojau tik ten. Taip kad jau taip gavos, kiekvienas eina uz save, norejau uzpildziau ta prasyma, jei istosiu i vnf ir jei mama mokes uz  moksla tai ir stosiu ten.

Tai gal pirma issiaiskink ar mokes ir tada kazka galvok,nekeldama bereikalingos konkurencijos,paskui bus : „Ai istojau,bet mama sake nemokes,tai tik siaip vieta uzemiau (happy)“....sakykit ka norit,bet zudantys toki  :DDD

Žinutė parašyta: 2010-08-05 16:20:48 | Nuoroda
litas rašė:
Dolly rašė:
Sunkus Vaikas rašė:

Cia daug kas sneka kad pagal praitus metus butu istoje y nemokamas ir pan,bet kaip patys matot,siais metais viskas pasikeite,ziurekit pagal siuos metus o ne pagal praitus. 

kad nepervertint savo galimybių įstoti , tai sakyčiau yra būtina peržiūrėti praėjusių metų balus. kadangi balus sukėlė, o per 2 etapą neleido keisti prašymo, daug kam neliko galimybės įstoti. o tik dabar  per papildomą priėmimą reikia žiūrėti į šių metų balus.

man idomu kur reikia rasti siu metu balus?

baluskaiciuokle.lt bent kiek ziurejaus,tai ten nauji (siu metu) balai pateikiami i VF vietas.

Žinutė parašyta: 2010-08-05 19:23:23 | Nuoroda

Man irgi buvo, bet jau veikia... Nera kai kuriu specialybiu,tai kaip suprasti? Tipo visos vietos uzimta ar kaip ? Tarkim Klaipedos universitetas (KU) - rekreacija ir turizmas arba krastovaizdzio architektura, jum yra?

Žinutė parašyta: 2010-08-09 13:46:45 | Nuoroda

Na ka gavau kvietima, jei daugiau jokiu pasiulymu negausiu, tai studijuosiu laimingas cia :)

Žinutė parašyta: 2010-08-09 15:23:34 | Nuoroda

O kaip su apmokejimu? Ten 120lt stojamasis,o uz studijas per kiek laiko,jei i vnf istojai..?

Žinutė parašyta: 2010-08-09 19:58:57 | Nuoroda
.Deimantė rašė:

Gal susimetam į skype, archyvistai? :)

Laisvai ;p

Žinutė parašyta: 2010-08-09 21:50:00 | Nuoroda

giedrius43

Žinutė parašyta: 2010-08-14 16:36:48 | Nuoroda

Gal kas zinote, kuria diena skelbs VU zmoniu sarasa,kurie gavo bendrabuti?

Žinutė parašyta: 2010-08-15 22:58:55 | Nuoroda

O kur cia uzsiregistruoti stovyklai?  per priemima kazka minejo,kad elektroniniu pastu atsius ,bet tai kol kas nieko.. ;s

Žinutė parašyta: 2010-08-15 23:06:27 | Nuoroda

Nebereikia,turiu visa info.

Žinutė parašyta: 2010-08-20 20:58:05 | Nuoroda

Gavau ta patvirtinima, galvoju nueisiu i banka sumokesiu..bet sako reikia to kvito ar ko ten, niekur nerandu as jo, is kur jus ji gavote?

Žinutė parašyta: 2010-08-21 14:40:22 | Nuoroda
Dat New rašė:

kur tu uzsiegistraves? lsp.lt ar lsp.lsas.lt ? jei antram,tai kai pasirinkai banko skyriu diena i laika,tai buvo dvi nuorodos pirma atspausdinti anketa ir zemiau buvo nuoroda atspausdinti kvita

Pirmajame...su tais bankais jau pildziau,bet nepamenu buvo ar nebuvo ten,o dabar jau kaip ir nerandu,tai skaitos patvirtinta ..bet pasiknisinau,tai radau stai ka : „Įmokų kvitų pavyzdžiai (bus pateikta vėliau)“,tai sita cia ko gero reikia atsispausdinti ir nestis i banka? Idomu kodel, taip gryba pjauna.

Žinutė parašyta: 2010-08-21 15:56:29 | Nuoroda

Ne internetu ,o per banka...nieko man nedave,reike atsinest ten kazkoki lapa,nuotraukos..tai cia gal  ir skaitosi tas kvitas?

Žinutė parašyta: 2010-08-21 19:00:45 | Nuoroda

Oho,darbui kompiuteris uz 2000lt++ , kai  pas mane finansavimas mazas tai ziurejaus anglijoje skelbimuose...tai uz 100-120 svaru su nemirusia batke,mano poreikiams pilnai uzteks..aisku neturi ten 300+gb kietojo disko ar 4gb ramo, nors nesuprantu kam tokio monstro reikia darbui.

Žinutė parašyta: 2010-08-22 00:26:27 | Nuoroda

Na man tai uzteks ir kuklesnio :

Intel Pentium M 1.60 GHZ Processor
Memory (RAM): 1 GB
Hard Drive Capacity: 60.0 GB

batareikia iki 3,5val. laiko..kadangi ir mokslai nelabai susije su IT. Taip iseina puse merginu su autocadu dirbs ir nezino kokio monstro reiks ;P? Idomu dar su kokiomis programomis tenka studentam dirbti,na tokiom "apciuopamom" ,kai autocadas 17gb++ dydzio.

Žinutė parašyta: 2010-08-22 00:34:17 | Nuoroda

Aisku,dekui :) turiu dar galiojanti moksleivio pazymejima,tai tureciau gauti kokias nuolaidas traukinio ar autobuso bilietams? tiesiog neteke labai daug bendrauti su viesoju transportu.

Žinutė parašyta: 2010-08-26 15:46:35 | Nuoroda

Man isvis vel leidzia banka keisti kur atsiimti ir paraso,kad : „Žemiau yra Tavo pasirinktas banko padalinys, į kurį bus pristatytas pagamintas LSP.
Banko padalinį gali pakeisti, kol LSP gamyba nepradėta.
“ ..o buvau as ta banka jau anksciau pasirinkes (pries savaite tikrai) ir dabar vel ismete, jau antra diena leidzia keitalioti tuos bankus..idomu kada to savo lsp sulauksiu kai tokios nesamones dedasi.

Žinutė parašyta: 2010-08-26 18:22:17 | Nuoroda

Uzteks ir portfelio.