Vartotojo nooryes pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-06 19:42:55 | Nuoroda
pakeleivė rašė:
nooryes rašė:

kiek zinau,kai rasai apeliacija tai pirmiausia i tavo e-maila atsiuncia tavo darbo kopija,kad isitikintu ar tai tikrai tavo darbas.Tai ,MINDAUGAI,tau turetu atsiust kopija ir tu isitikintum ar buvo sumaisytas tavo darbas su kitu

cia pasvajojot ar isties tokia pazanga Lietuvoj, NECe?

sita esu skaicius,be to mokytoja man yra sakius,kad is tavo darbo atsiuncia tik viena lapa,kuriame daugiausia klaidu yra ir tada pasiziuri ar cia tavo darbas.BET ,kad tikrai isitikintum butinai pasiteirauk savo mokykloje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Žinutė parašyta: 2010-07-07 12:35:32 | Nuoroda

oj dar ir kaip gali numazinti,vienam mokiniui 11 tasku numazino,tai cia labai jau daug....jiems neapsimoka visiems pakelt,nes tada issaiskietu,kad vertintojau dirba labai prastai

Žinutė parašyta: 2010-07-07 12:38:31 | Nuoroda

man tai trb jau tikra depresija,nes nesijaudinu beveik,zinau,kad blogai parasiau,is testo tik 19 surinkau....

Žinutė parašyta: 2010-07-07 12:41:45 | Nuoroda
Rubi15 rašė:

Yra daug blogiau gavusių iš testo, aš tik surinkau 17, nors istorija man šiaip neblogai ir sekėsi... :(

man tai nelabai kaip sekes,bet man ji patiko,tiesiog nepasimokinauniki 11 klases,tai spragu daug

Žinutė parašyta: 2010-07-07 13:20:16 | Nuoroda
indekas rašė:
kristaliukkkas rašė:

katik drauge pasake jog pavaduotoja sake rezultatai bus siand 16h arba tik rytoj... baisu... jau dabar baigiu isprotet nuo tos nezinios

kaip mane nervuoja tai, kad tenka laukti visa diena, ir taip nieko nenuveikiu :(

nesijaudink,Indre,Vilniuje nereikes taip laukti

Žinutė parašyta: 2010-07-07 16:12:08 | Nuoroda

Įdomu,ar tik nebus taip,kad per tą užlūžimą klaidų įsivels...

Žinutė parašyta: 2010-07-07 17:51:29 | Nuoroda

mano mokykloje belekaip blogi rezultatai,dauguma gavo 7......as istempiau 42,nors tie mokiniai kur ale geriau mokesi gavo po 5,ir semestruose po 8-9 turejo :) va kur teisybe,ne taip kaip per lytu egza 

Žinutė parašyta: 2010-07-07 21:50:23 | Nuoroda

na lyginant su lietuviu egzaminu,tai istorijos yra labai objektyvus.Mano klaseje visi beveik gavo kiek verti,o lietuviu kai kurie buvo per daug ivertinti,arba nuleisti ziauriai ant zemes

Žinutė parašyta: 2010-07-13 19:47:48 | Nuoroda
Nauji batai rašė:

Šiaip istorija VDU visai fanai, tik šiek tiek būna kartais sunku, nes labai didelis krūvis, o kai kuriems dėstytojams visiškai dalempacki būdavo, kad likus kelioms dienoms iki egzo dar viena knyga uzkrauna. Del pazymiu, tai susitarti visada galima, visada reikia but nagliems, ir moket akim pamirkset ar nutaisyt gailestinga veida. Kai kurios paskaitos monotoniskos, o kai kurios tiesiog is kedes vecia, zvengi visa paskaita ir nieko. Prikolniu destytoju buna...Siaip ir grupes papuola nuostabios, bent jau musu kursas tai buvo legendinis, apie ji ir po simto metu kalbes....Siaip klauskit atsakysiu i klausimus, kaip tik siemet baigiau, tai dar ziniomis galiu pasidalint kol nepamirsau.

tai ar tikrai verta ir ka pvz po studiju istorijos zaidi dirbt??as ir mastau apie istorija..

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:30:36 | Nuoroda

as nelaikiau to motyvacjos testo,taciau rasiau i socialine pedagogka KTU ir man ismete,kad patekau i valstybes finansuojama!!cia klaida ar kas,juk jei nelaikai to testomtei nepatenki i VF.PATARKIT!!!!!

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:30:41 | Nuoroda

as nelaikiau to motyvacjos testo,taciau rasiau i socialine pedagogka KTU ir man ismete,kad patekau i valstybes finansuojama!!cia klaida ar kas,juk jei nelaikai to testomtei nepatenki i VF.PATARKIT!!!!!

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:33:43 | Nuoroda

as neva istojau i ktu socialine pedagogija i VF,nors nelaikiau motyvacijos testo,gal cia kokia klaida,o gal jo net nereikejo man laikyt??

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:03:57 | Nuoroda

kas socialine pedagogika i KTU??:)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 12:56:22 | Nuoroda

bet gali cia buti ,kad rezultatai sumaisyti,pernai pateko i mano spec su beveik 17,siemet as patekau su 15 i VF,kad per nesamone??

Žinutė parašyta: 2010-07-24 13:16:25 | Nuoroda

jau yra VNF

Žinutė parašyta: 2010-07-24 13:24:08 | Nuoroda

I kolegijas resultatu taip pat neskelbia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bent man

Žinutė parašyta: 2010-07-24 13:26:24 | Nuoroda
IndreVo rašė:

Gal kas I VDU?

turbut as :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 13:53:33 | Nuoroda

žmonės patarkite!!! gavau nemokama KTU socialine pedagogika ir VDU mokama istorija.Ka man daryti??zinau,kad soc,pedagogika sunku ir mazai labai moka....

Žinutė parašyta: 2010-07-24 13:57:34 | Nuoroda
zygiskr rašė:
nooryes rašė:

žmonės patarkite!!! gavau nemokama KTU socialine pedagogika ir VDU mokama istorija.Ka man daryti??zinau,kad soc,pedagogika sunku ir mazai labai moka....

o ką tu toje istorijoje? kiek ji kainuoja? kokios perspektyvos? nebent magistrantūroj pasirinksi kažka vykusio

kainuoja 4 tukst, yra perspektybu,bet ne daug,tiesiog noriu studijuoti,kad man patinka,o KTU manau,man bus sunku,nes matematika kis koja

Žinutė parašyta: 2010-07-24 14:00:17 | Nuoroda
zygiskr rašė:
nooryes rašė:
zygiskr rašė:
nooryes rašė:

o ką tu toje istorijoje? kiek ji kainuoja? kokios perspektyvos? nebent magistrantūroj pasirinksi kažka vykusio

kainuoja 4 tukst, yra perspektybu,bet ne daug,tiesiog noriu studijuoti,kad man patinka,o KTU manau,man bus sunku,nes matematika kis koja

imk istorija, tada:))

o gal kas turi daugiau ziniu apie ta soc pedagokika,nes KTU pateikia ja kaio labai idomia specialybe ir labai reikalinga,nors Lietuva jos visai nevertina