Vartotojo vakarpuse4 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:49:01 | Nuoroda

84. pries egza tikejaus virs 90 ar net 100. na, bet isejus supratau, jgo jaudulys padare savo, aisku ir neisprendziau vieno. tad netekau 12oks tasku. na, bet ka jau padarysi. ;) kiek tikejaus isejus is egzo gaut, tiek ir gavau. 

Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:49:53 | Nuoroda

Sveiki. tikriausiai aš čia ne į temą, bet noriu pasiteirauti, gal kas žinote atsakymą į mano klausimą. Kiek panašiai nemokamų vietų yra  tam tikroje srityje. pvz, tai yra fiziniai- technologijų mokslai. tarkim VU finansų ir draudimo matematika. ar yra nustatytas kažkoks skaičius nemokamų vietų? ar tiesiog, jei tavo balas patenka į tą srity, kuris yra VF balas, jau gali manyt, jog tu studijuosi nemokamai?

Žinutė parašyta: 2010-07-12 15:41:52 | Nuoroda

83. man uztenka ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-12 16:41:44 | Nuoroda
Tadas Blinda rašė:
vakarpuse4 rašė:

83. man uztenka ;)

Šaunuolė :)

aciu ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-22 01:43:34 | Nuoroda

Sveiki, man iškilo toks klausimas. viena draugė stojo i magistrantūrą ir sistema buvo ta pati. tik prie kiekvienos specialybės jai jau paskutinę dieną buvo prirašyta, kelintu eil. nr. gali įstoti į ta spec. aš truputį nesuprantu. jei mums bus parašytas tik tas eil. nr. tai kaip suzinoti kiek vietu yra toje specialybeje? ta prasme is kurzinot kad ten gali istoti?

Žinutė parašyta: 2010-07-27 18:07:53 | Nuoroda

heeey.;D aš ir.;> auksytea_16 laukiu jūsų ;D

Žinutė parašyta: 2010-07-30 23:00:18 | Nuoroda

pildom pildom ;D

Žinutė parašyta: 2010-08-23 17:02:47 | Nuoroda

as taip pat noreciau pamatyti savo lietuviu.. ir fizika. :)

Žinutė parašyta: 2010-08-26 13:46:26 | Nuoroda
Countess Raven rašė:

o kam nors is VU pasikeite 'laukia gamybos' busena i kuria nors kita? :/

man ne....

Žinutė parašyta: 2010-08-26 13:49:07 | Nuoroda
Artas1991 rašė:

Man irgi raso, kad jau pagamintas

o kuriam banko padaliny daretes?

Žinutė parašyta: 2010-08-26 20:20:50 | Nuoroda
c(: rašė:
katisa rašė:
Countess Raven rašė:

o kam nors is VU pasikeite 'laukia gamybos' busena i kuria nors kita? :/

man šiandien atsirado, kad gamintojas priėmė lsp duomenis gamybai

man irgi pasikeite busena i gamintojas prieme lsp duomenis gamybai:D

man taip pat :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 09:52:37 | Nuoroda
Dolnida rašė:
andriusk92 rašė:

Žinai gal kas yra perstoję iš MMT,statistikos į FDM ar ekonometriją?Ar daug tokių atsiranda ir ar sunku tai padaryti ?:) Beje,kaip su anglų kalba ,daug vyksta paskaitų šia kalba ?

Labas,

stojant tikrai ne vienas planuoja po pusmečio perstoti į FDM arba EKO, tačiau jau vos po menesio įsimyli savo specialybę ir nusprendžia niekur neišeit.

Realiai perėjimas yra tikrai įmanomas (studijų programos turi skirtis ne daugiau, kaip 2 dalykais), bet tokiu atveju siūloma per tą semestrą papildomai namuose mokytis matematinės analizės (ypač norint perstoti į FDM), kadangi visiškai skyriasi lygiai. 

Asmeniškai, deja, žmonių, kurie iki galo nusprendė perstoti nepažįstu.

Paskaitų anglų kalba beveik nėra, išskyrus užsienio (jeigu pasirinkai anglų).

Emm, turiu komentarą, kambariokė mokosi MMT ir jiem matematinę analizę dėsto tas pats dėstytojas kaip ir FDM (bendra paskaita). Iš tikrų ekonometrijos analizę tikrai reiktų mokytis papildomai, nes ten ir kreditų skaičius skiriasi ir sudėtingumas.

Žinutė parašyta: 2011-07-26 10:45:37 | Nuoroda
hostage rašė:
Dxlino rašė:

į statistika yra 48 vietų ir kasmet jos užpildomos tad tikrai stoja ;)

įstoja, kai kurie su stojamuoju 10,02 ir užpildo

sut okiu balu čia niekas neįstoja, kam taip nuvertinti. pati studjuoju statistiką, būsiu pirmakursių kuratorė ir galiu pasakyti, jog mano kurse yra žmogus su 20< balu, tad.. :) manau yra žmonių, kurie įžvelgia neblogas perspektyvas ir čia. jei mažas balas, tai nereiškia, jog specialybė yra labai bloga. pirmą semestrą eko, sta ir fdm mokosi tuos pačius dalykus, du iš jų net pas tuos pačius dėstytojus. mano galva, jei visos specialybės būtų aukštais balais, tai galima būtų prilyginti vos ne diskriminacijai tų, kuriems gal būt nepasisekė gerai išlaikyti brandos egzaminų. be to, pamirškite mokyklinę matametiką, nes ten nebuvo matematika, ir tai, kad gavot 90-100 balų galima sakyt beveik nieko nereiškia.:)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 10:50:46 | Nuoroda

Esu VU MIF Statistikos II grupės pirmakursių kuratorė -  Auksė Mazgelytė, skype: auksytea_16, jei domina kokia nors informacija - rašykit, papasakosiu, gal būt net sukursim bendrą skype konferenciją.:) 

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:35:44 | Nuoroda
Domantas Kutka rašė:

O  šiaip kilo klausimas, daugiau vaikinu ar merginu studijuoja statistiką? :D

Daugiau visad merginų būna. ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 12:21:04 | Nuoroda
Mirtise rašė:

o iš skirtingų fakų kaip apsigyvent? prašyme žymėt? ar irgi reikia eit šnekėt? ir kada?

is skirtingu faku imanoma, bet sunkiau, nes skirtingus fakultetus skirtingomis dienomis priima, net skirtingi adminai yra, pvz 4 ir 6 baraku ir 10 ir 12 visai kiti :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 12:22:46 | Nuoroda
vakarpuse4 rašė:
Mirtise rašė:

o iš skirtingų fakų kaip apsigyvent? prašyme žymėt? ar irgi reikia eit šnekėt? ir kada?

is skirtingu faku imanoma, bet sunkiau, nes skirtingus fakultetus skirtingomis dienomis priima, net skirtingi adminai yra, pvz 4 ir 6 baraku ir 10 ir 12 visai kiti :)

ir dar, sneketi, jog nori kartu gyventi reikia eiti tada, kai nuvaziavus pasirasyti dokumentu del barako, ieini pas admina i patalpa, kad tau paskirtu kambari , tai eini su draugu ir sakai: noriu gyventi su juo :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 14:00:33 | Nuoroda
Sigirita rašė:

Sveiki, 

Per pirmą etapą įstojau į slaugą KK, bet gerai pagalvojau ir supratau, kad nebenoriu aš jos, norėčiau įstot į finansų ir draudimo matematiką VU, bet mano kb 16,46, tai kažin ar įmanoma? O gal kas ten studijuojat? Ir kaip jums šita specialybė? Yra kokių perspektyvų ateityje?

i FDM su 16,46 neistosi niekaip :) taip ir i Ekonometrija ir i Statistika vargu. :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 14:02:33 | Nuoroda
Gabriele.R rašė:

Aš irgi įstojau i statistiką :) o kaip sužinoti kurioje pirmakursių grupėje busiu?

visiskai neaisku, kurioje busi, nes mes patys suzinosim tik tada, kai turesime sarasus rugseji. :) siaip kasmet budavo tik viena statistiku grupe, tad galit bendraut su visais 48, nes nuo to blogiau nebus, juk daugelis paskaitu jums bus kartu.:) 

Žinutė parašyta: 2011-07-26 21:13:48 | Nuoroda
ewwwaldux rašė:

o kaip del notaro? ten vietoj bus galima susitvarkyt viska?

Notaras, kopijavimas yra viskas vietoj, tik,. aišku, bus eilės, bet VU notaras nemokamas, o visur kitur bus mokama, tik tokie skirtumai. :)