Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-17
11:05:03
| Nuoroda
ryshkau rašė:
melynakoala rašė:
O gal kas į filosofiją galvojat? :] Aš!!! Kiek klausinėjau,visur tyla,jau maniau,kad aš viena č ia veržiuosi tik labai bijau neįstoti,nes įrašiau tik vf turėtum įstot aš tai ir nf užrašiau.
|
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
18:58:59
| Nuoroda
o gal kas į vpu filosofiją vf patekot?? Labai įdomu koks balas, mano 16,34 ir neįstojau. Keista, kad balas nuo praitų metų taip pakilo |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:19:28
| Nuoroda
Gal kas įstojot? Labai įdomu koks balas įstojusių? Mano 6,34 ir nepatekau Negi taip pakilo nuo praitų metų balas? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:43:55
| Nuoroda
tame ir esmė, kad motyvacinio nebuvo į filosofiją. Dar stebėjaus, klausiau lama bpo, bet sakė nereikia ir "kur stoti 2010" žurnale žiūrėjau-nereikia jo. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-23
19:58:10
| Nuoroda
Man ir kiek keistoka, kad į VPU nemokamą nepatekau. Mano balas 16.34 praitų metų mažiausiu priimtas žmogus su 15,18. Ir šiaip pirmu numeriu šią specialybę tik 13 žmonių užrašę... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
20:05:11
| Nuoroda
Ad Absurdum rašė:
melynakoala rašė:
o gal kas į vpu filosofiją vf patekot?? Labai įdomu koks balas, mano 16,34 ir neįstojau. Keista, kad balas nuo praitų metų taip pakilo Aš gavau kvietimą vf. KB -- 17.96 Dar nežinau, ar priimsiu pasiūlymą. Nepriimk, man antram etape gal pavyks tą vietą gaut O kaip manot ar verta bijoti, kad neliks mokamos vietos filosofijoj per antrą etapą? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
20:07:40
| Nuoroda
ruduoas rašė:
su kokiais balais įstojot į vnf ir vf?.. ir man įdomu, gal dar yra šansų į mokamą |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
11:36:29
| Nuoroda
Ad Absurdum rašė:
melynakoala rašė:
o gal kas į vpu filosofiją vf patekot?? Labai įdomu koks balas, mano 16,34 ir neįstojau. Keista, kad balas nuo praitų metų taip pakilo Aš gavau kvietimą vf. KB -- 17.96 Dar nežinau, ar priimsiu pasiūlymą. O gavai ga į VU nefinansuojamą dar? :) |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
13:32:10
| Nuoroda
Ad Absurdum rašė:
melynakoala rašė:
Ad Absurdum rašė:
melynakoala rašė:
o gal kas į vpu filosofiją vf patekot?? Labai įdomu koks balas, mano 16,34 ir neįstojau. Keista, kad balas nuo praitų metų taip pakilo Aš gavau kvietimą vf. KB -- 17.96 Dar nežinau, ar priimsiu pasiūlymą. O gavai ga į VU nefinansuojamą dar? :) Taigi, kad negavau. Blem, praeitais metais būčiau gavus. Na, bet šiais metais smarkokai situacija pakito. Net pedagogyne balai užkilo, pernai pakako čiut daugiau 15, kad į vf praeitum. Tai ką žadai daryti? O gal verta kitų metų palaukt O VDU nebandei? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
14:17:59
| Nuoroda
O jeigu aš dabar atsisaku VPU vnf vietos, o užrašau pirmu nr. VPU vf antram etape tai dar turiu galimybę blogiausiu atveju vėl gaut pakvietimą į VPU vnf? :D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
15:03:59
| Nuoroda
Ad Absurdum rašė:
melynakoala rašė:
Ad Absurdum rašė:
melynakoala rašė:
Ad Absurdum rašė:
melynakoala rašė:
o gal kas į vpu filosofiją vf patekot?? Labai įdomu koks balas, mano 16,34 ir neįstojau. Keista, kad balas nuo praitų metų taip pakilo Aš gavau kvietimą vf. KB -- 17.96 Dar nežinau, ar priimsiu pasiūlymą. O gavai ga į VU nefinansuojamą dar? :) Taigi, kad negavau. Blem, praeitais metais būčiau gavus. Na, bet šiais metais smarkokai situacija pakito. Net pedagogyne balai užkilo, pernai pakako čiut daugiau 15, kad į vf praeitum. Tai ką žadai daryti? O gal verta kitų metų palaukt O VDU nebandei? Palauksiu aš dar tų išganingųjų diagramų, kurios, aišku, man niekuom nebepadės, paveizėsiu ir, ko gero, susiksiu su šiuo pasiūlymu. VDU? Neee... Man, trenktis dabar iš Vilniaus į Kauną Aš ir laukiu diagramų Man tas pats dėl Kauno Bet galvoju jei ten nemokamai įstočiau tai gal prisiverst... Nepatinka, kad nėra ištestinių. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
16:49:27
| Nuoroda
Ad Absurdum rašė:
melynakoala rašė:
Ad Absurdum rašė:
melynakoala rašė:
Ad Absurdum rašė:
melynakoala rašė:
Ad Absurdum rašė:
melynakoala rašė:
o gal kas į vpu filosofiją vf patekot?? Labai įdomu koks balas, mano 16,34 ir neįstojau. Keista, kad balas nuo praitų metų taip pakilo Aš gavau kvietimą vf. KB -- 17.96 Dar nežinau, ar priimsiu pasiūlymą. O gavai ga į VU nefinansuojamą dar? :) Taigi, kad negavau. Blem, praeitais metais būčiau gavus. Na, bet šiais metais smarkokai situacija pakito. Net pedagogyne balai užkilo, pernai pakako čiut daugiau 15, kad į vf praeitum. Tai ką žadai daryti? O gal verta kitų metų palaukt O VDU nebandei? Palauksiu aš dar tų išganingųjų diagramų, kurios, aišku, man niekuom nebepadės, paveizėsiu ir, ko gero, susiksiu su šiuo pasiūlymu. VDU? Neee... Man, trenktis dabar iš Vilniaus į Kauną Aš ir laukiu diagramų Man tas pats dėl Kauno Bet galvoju jei ten nemokamai įstočiau tai gal prisiverst... Nepatinka, kad nėra ištestinių. Na, aš bent šiokią tokią vietą turiu jau. Dabar jau nieko perdaug nebepakeisiu, pedagoginis tai pedagoginis... Pati kalta, kad balas blogas. Reikėjo istorijos egzui ruoštis ilgiau nei savaitę Taip kad patarimas, vaikai: ,,Stenkitės gauti tai, ką mėgstate, antraip teks pamėgti tai, ką gavote'' (G.B.Shaw) Aha, turi vf ir džiaugkisPatarimas neblgas. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
16:56:25
| Nuoroda
melynakoala rašė:
O jeigu aš dabar atsisaku VPU vnf vietos, o užrašau pirmu nr. VPU vf antram etape tai dar turiu galimybę blogiausiu atveju vėl gaut pakvietimą į VPU vnf? :D kas žinot? :D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
17:16:10
| Nuoroda
maiklasjordanas rašė:
melynakoala rašė:
melynakoala rašė:
O jeigu aš dabar atsisaku VPU vnf vietos, o užrašau pirmu nr. VPU vf antram etape tai dar turiu galimybę blogiausiu atveju vėl gaut pakvietimą į VPU vnf? :D kas žinot? :D na ta vieta automatiskai atiduodama kitam ir visgi 1 nr rasyk vf VPU o 2 rasyk vnf VPU, o siaip tj kdl nerasiai pirmam rate VPU vf?? nesuprantu Rašiau, bet nepatekau. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-25
17:30:50
| Nuoroda
Su kokiais balais įstojot į vf ir vnf? :] |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
09:22:39
| Nuoroda
simulyte rašė:
kaip jus suprantate tas diagramas? ar gali taip buti kad paskutinis pakviestasis balu yra zemiau manes o as i ta programa nesu pakviestas? ar cia kaip suprasti tas paskutinis pakviestasis isvis toks balas gali buti paskutinis? man ir nesuprantama ten |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
10:19:04
| Nuoroda
man o,30 balo pritrūko į vu nemokamą ir žiauriausia, kad vnf to neužrašius... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
10:19:04
| Nuoroda
man o,30 balo pritrūko į vu nemokamą ir žiauriausia, kad vnf to neužrašius... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
10:19:43
| Nuoroda
o gal įmanoma kažkaip su univeru tartis dėl mokamos vietos? :D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-26
10:44:18
| Nuoroda
cantslowdown rašė:
busimoji rašė:
cantslowdown rašė:
gal kas stojot i vgtu istaigu vadyba? pas mane diegramoje rodo kad pakviesta vf 13, o is viso vf vietu yra 87. pagal mano diagrama laisvu vietu vgtu dar yra:D man panasi situacija i vdu viesaji administravima pagal diagrama pakviesta 14 kandidatu, o skirta vietu buvo 99,tai iseina,kad daug vietu liko. Ir prie ko cia treciadienis,juk cia raso kiek PAKVIETE ,o ne kiek PASIRASE. Treciadieni gali tik paaisketi,kad is tu 14 pakviestu pasirase pvz tik 12.
nuuu apie ka as ir kalbu. taip iseina kad yra vilties:D o iš kur žinot kiek kur vietų skirta buvo? |