Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-29
17:13:50
| Nuoroda
babiLSMU rašė:
Sveiki, busimi bendramoksliai, studijuosiantys LSMU medicina oktenas |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
11:27:43
| Nuoroda
taip |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-02
09:36:54
| Nuoroda
Pirma reikia užpildyti duomenis. Kažkur mačiau, kad per savaitę padaro, bet lsp gaminančiams žmonėms pirma reikia patvirtinimo , kad esi atitinkamo universiteto studentas. Taigi, darymo procesas greičiausiai prasidės po III etapo ( papildomo) |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-03
13:53:17
| Nuoroda
Norėjau paklausti studijuojančių. Kiek girdėjau rugsėjo 1d. dar nereikia mokytis, o rugsėjo 2d. viskas prasideda |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-03
16:37:34
| Nuoroda
logiškai mąstai jie tam ir dalyvavo, kad gautų vf vietą. Taigi, manau, kad visos vietos užimtos... |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-03
18:16:31
| Nuoroda
Ighnaz rašė:
Light Arus rašė:
logiškai mąstai jie tam ir dalyvavo, kad gautų vf vietą. Taigi, manau, kad visos vietos užimtos... Logiskai mastant ir pirmam etape visi dalyvavo kad gaut vf vieta, bet pasitaike tokiu kurie atsisake. Tik aisku tikimybe, kad atsisakys kazkas is tu sesiu labai maza Nebūtina kartot . Pirmam etape dalyvauja daugiau žmonių ir pasirinktų prioritetų žymiai daugiau , nei antrame. Buvo atveju kai žmogus norėjo tarkim į odontologiją , bet gavo pakvietimą į mediciną , ir kažkas pan. Antras etapas visai kitoks. Jame dalyvauja tie, kurie neįstojo arba gavo vnf vietą, ir nori įstoti būtent kur nori. Todėl savaime aišku, kad visi kas gavo vf vietą pasirašys(-ė). |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-11
11:44:57
| Nuoroda
Sakė kitą savaitę |
||
Žinutė parašyta:
2011-12-01
20:11:07
| Nuoroda
Barška rašė:
gyxsta rašė:
O gal kas galite papasakoti apie medicinos studijas VU?:) Studijuoju mediciną VU. Apie dalykus- rinkausi istoriją, chemiją, biologiją, matematiką ir lietuvių Alygiu. Istoriją- sportiniam interesui:DD B praktiškai nieko ir neturėjau.. Laiko buvo sočiai visiems mokslams. Bet, jei grįžt reiktų atgal, imčiau istoriją ir fiziką B. Tikrai imčiau fiziką... Nes.. Sakot, nesinori apsikraut arba reikia susikoncentruot ties svarbesniais dalykais. O patikėkit, kaip laiko fizikai gaila universitete, kai to laiko iš vis nedaug. Ir apsikraut fizika vietoj anatomijos tikrai nesinorės:D Teoriškai- taip, čia yra paskaitos, kuriose galima išgirsti daugmaž tą, iš ko ir laikysit egzą, bet.. 1) neturint pagrindų, dažnai nesuprasit ką girdit 2) net ir turint pagrindus ne visada lengva suprasti dėstytoją, kalbantį 200 žmonių auditorijai, kuris vis dėlto jau galvoja, kad esat pakankamai išprusę fizikos srityje(tikrai bus papraščiau su mokytojais) 3) VU medikams 1kursiams fizikos paskaitos nuo 8.oo ryto. Todėl ateiti į jas- žvėriškai sudėtingas išbandymas... O jei jau ir pasiryžtama tokiam išbandymui, sėdėti ir girdėti, ką tau kalba, kai tavo akyse vis dar bėgioja sapnų personažai irgi nelengva. Labas. Esu LSMU MF studentas. Aš trumpai. Nestudijavau VU, todėl nekalbėsiu apie jį. Norėčiau paskatinti stoti į šį universitetą, jei abejojate kurį pasirinkti. Kodėl? Tik čia taikoma nauja, įdomi mokymosi sistema, t.y probleminis mokymasis. Tai panašu į Hauso komandos darbą. Nesutikčiau su kolegos išsireiškimu , kad LSMU MF yra lengviau , nei VU MF. Nors mes mokomės ciklais, tačiau tai nėra lengva kaip atrodo. Tarkime ,kai man būdavo Citologija - parazitologija. Prasidėdavo 10:00 ir baigdavosi 16:00. Pareini namo ir turi ruoštis apklausai ( kuri vyksta kas dieną ) . Taigi , čia reiktų kiekvieno klausti kas jam geriau, mokintis kasdien, ar paskutinėmis valandomis ir neaišku kiek po to užsilieka... |
||
Žinutė parašyta:
2011-12-04
09:24:50
| Nuoroda
taip, įstojau kur norėjau |
||
Žinutė parašyta:
2011-12-07
10:17:38
| Nuoroda
Beto, konkursinis balas į vf vietą nėra didelis, šiemet virš 17, man atrodo, buvo |
||
Žinutė parašyta:
2012-04-11
08:52:20
| Nuoroda
Chemija geriausiai mokintis iš Pranienės. Spręsk visas užduotis, po to visus egzaminus. Dėl biologijos, tai - https://www.knygos.lt/lt/knygos/biologija-pries-egzamina/- . Šią knygą vertinga derinti su Maderiu. Ten daug paveiksliukų. Spręsk visas užduotis. Na, biologijos egzaminų begalo daug, užduočių tikrai užteks. Sekmės!
|
||
Žinutė parašyta:
2012-05-24
18:31:06
| Nuoroda
Arvydelis rašė:
Dėkui Light Arus ;] p.s. ar tu kartais ne iš LSMU medicinos? :]]
Taip, iš LSMU MF I k.
|
||
Žinutė parašyta:
2012-05-28
18:25:03
| Nuoroda
Veterinarijos bendrabučiai tikrai gerame stovyje. Net nėra ko lyginti su medicinos , ypač 3 baraku ;D Tačiau tie bendrabučiai stovi Vilijampolėje, o tai viską pasako |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-02
16:14:27
| Nuoroda
Tas pats |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-02
16:22:34
| Nuoroda
Turiu klausimą. Praeitais metais įstojau į mediciną LSMU vnf. Šiemet perlaikiau lietuvių kalbos egzaminą. Jei gausiu pakankamai ir įstosiu į vf , tai kur man reiks kreiptis, kad užskaitytų pirmą kursą ( neturiu skolų ) ? |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-06
23:11:20
| Nuoroda
Pilkuma rašė:
Gal studijuojantys galėtų papasakot kaip LSMU bent pirmam kurse su krūviu? Kiek laiko duota ir kokia apimtis (lapais ar dar kuo) informacijos? Be to, kaip tvarkaraštis? Įmanoma be mokymosi dar kažką nuveikt ar nuo kokių 8h iki 18h po vieną paskaitą pavieniui kaip nors išmėtyta?
Aš jau baiginėju pirmą kursą. Papasakosiu kokį vaizdą susidariau . Krūvis - labai individualus. Vieniems - labai sunku, , kiti - dešimtukais mokosi . Aš asmeniškai dešimtukais nesimokau, tik patariu kas įstosit pradėkit mokintis kasdien . Taip nepavargsit ir pasieksit gerų rezultatų. Laiko duoda apie mėnesį, išskyrus anatomiją ( žinoma kalbu apie svarbiausius dalykus). Anatomija tikrai smagumėlis. Atrodė, kad kaulai sunku, tačiau antram semestre per nepilną mėnesį išmokti NS, kraujotaką , tikrai didelis iššūkis. Kiti ciklai lengvesnis, tačiau nereiškia, kad galima bus atostogaut. Kalbant apie medžiagą, tai aš turiu konspektus, pats daraus arba gaunu, tai nėra labai daug palyginus su 3 pilnais anatomijos vokais
|
||
Žinutė parašyta:
2012-06-13
20:39:45
| Nuoroda
ir man reikia išstoti ?:) |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-14
08:27:23
| Nuoroda
gerai, ačiū:) |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-16
17:49:36
| Nuoroda
antanas rašė:
Tikrintas egzaminas štai čia l2blaze.net/invite/index.php?pakviete=BlindUp Mąstantis žmogus nespaus ant tavo linko. Angliškai dauguma moka, perskaitę supras.Tikrai čia lankosi daug protingų žmonių. Taigi, baik kurt bevertes temas, toliau lošk savo Lineage.
|
||
Žinutė parašyta:
2012-06-20
14:27:51
| Nuoroda
o kas tuo pasirūpins ?:D Atsakymą žinome |