Vartotojo Arus pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-19 12:12:48 | Nuoroda

Kiekvienoje saloje vis kitokios sąlygos. Tai jei būtų išskiriančioji , tai vienoje saloje gyventų ne vieno fenotipo, o keletos fenotipų ar rūšių kikiliai.

Žinutė parašyta: 2011-06-19 12:13:57 | Nuoroda

Tai gal seniau stojo...

Žinutė parašyta: 2011-06-19 15:12:37 | Nuoroda
Justėėė rašė:
vitern rašė:
Justėėė rašė:
vitern rašė:
dona92 rašė:

ziurekit zmones ;] o per antra rata i medicina LSMU mokama su 17.5 kazkur istoti imanoma ? cia siaip jusu nuomone idomi ;]

man atrodo pirmu stojimu pateksi..

Gal zinote, kur galima rasti kaip kito pirmojo ir papildomojo priemimo balai?

www.lsmuni.lt ieškok praeitų metų balų stojimo

ten yra paduoti pirmojo ir pakutiniojo KB, o as ieskau kap keitesi balai per abu stojimus...

na aš tuos balus mačiau tik lamabpo savo anketoje kai jau parodė kur įstojau, tai net nežinau, kur daugiau yra :)

Malace esi :) Pritariu tavo nuomonei :)

Žinutė parašyta: 2011-06-19 15:15:07 | Nuoroda

Susitaikikit su pralaimėjimu. Geriausi biologijos mokytojas- vertintojai nusprendė, kad kryptingoji. Tai veltui ginčijames :)

Žinutė parašyta: 2011-06-19 15:23:51 | Nuoroda

Mažiau pirk tų žurnalų

VNF min. 16,48

VF min. 19,18

Žinutė parašyta: 2011-06-19 15:29:16 | Nuoroda
Pride rašė:
Justėėė rašė:
NachNachas rašė:

Dabar viską suprantu, kai pašaukimo nėra, tai tik kvaili balai bei pinigai ir rūpi. Tuomet sėkmės stojant ir mokantis universitete, kuriame reiks praleist didžiąją savo gyvenimo dalį. :) Žinok šiuo metu tiek apie stojimus, priėmimus, nepriėmimus ir apie pačią mediciną žinau tikrai daug daugiau negu tu, taip kad man visiškai dzin kiek aš gavau iš tų egzaminų, ir čia pasisekė ar nepasisekė, koks skirtumas, džiaugiuos už visus norinčius ir patenkančius čia, kad ir kiek jie gavo. :)

O kas yra pašaukimas? "Nuo penkių metų norėjau būti gydytoju." visiškai nepašaukimas čia, o tėvų įtaka. Tas penkiametis vaikas nė nesupranta ką gydytojas turi daryti.

Neturiu nei tėvų, nei senelių gydytojų, o svajojau nuo pat mažų dienų kokia gera gydytoja aš būsiu, visi žinojo, kad stosiu į medicina ir niekas net neabejojo, jeigu pernai bučiau neįstojus į mokama, buciau siemet vel bandzius ir taip kasmet kol buciau istojus. :) Ne pinigai visu svarbiausi, kad ir kiek susimokesiu uz savo mokslus vis tiek busiu laiminga kad esu ten kur noriu, padirbus su zmonemis, padejus jiems tik dar karta isitikinau esu savo vietoje, stai kas yra pasaukimas. :)

O budama penkiu metu tu bent zinojai, ka daro medikai, ar buvo tiesiog "Jie gelbeja zmones" tipo zinios? Ar budama maza vaziuodavai pas senelius paziureti skerdziamas kiaules, pasiknaisioti ju viduriuose, kanors nusipiesti? Ne? tada as nematau cia pasaukimo.

Aš maždaug tokių metų kraują iš kiaulės krūtinės semdavau :D

Žinutė parašyta: 2011-06-19 15:32:08 | Nuoroda

Niekas ir nekalba apie veterinarija

Žinutė parašyta: 2011-06-19 15:36:03 | Nuoroda

Bet ji medicinoje , todėl pranašensnė:)

Žinutė parašyta: 2011-06-19 15:41:51 | Nuoroda

(klausimas JUstei)

Jeigu nesusidaro rusų kalbos grupė , tai  kur juos permeta? Beje kiek reikia žmonių grupei sudaryti?

Žinutė parašyta: 2011-06-19 15:48:31 | Nuoroda
Justėėė rašė:
Light Arus rašė:

(klausimas JUstei)

Jeigu nesusidaro rusų kalbos grupė , tai  kur juos permeta? Beje kiek reikia žmonių grupei sudaryti?

Šiaip grupėje yra apie 11-13 zmoniu, bet del rusu as tiksliai nezinau, nes vokieciu kaip ir minejau yra atskira grupe, o rusakalbiu pas mus yra nemazai tikrai, tai manau kad jiems yra padarytas atskiras laikas rusu kalbos karta per savaite ir ten susirenka visi besimokantys rusu is visu srautu ir visu grupiu. :)

Tai gal geriau anglų k. rinktis, o rusų k. - kaip papildomą?

Žinutė parašyta: 2011-06-19 15:50:38 | Nuoroda
Justėėė rašė:
Pride rašė:
Justėėė rašė:
Pride rašė:
Light Arus rašė:

Aš maždaug tokių metų kraują iš kiaulės krūtinės semdavau :D

Manasi situacija ir pas mane :D Iki siol atsimenu, kaip senele i kazkoki metalini bliuda sudejo visus kiaules organus, o as kiekviena ju apziurinejau :d Budamas 10 metu jau turejau nusipaises visus tuos organus :)

Juste -> o tai kliutis, kad ne kaime gyveni? Negi tiap sunku iseiti i lauka ir, kad ir tuos pacius paukstelius pastebeti? Manai, kad kiti, kurie stoja i medicina niekada gyvenime nebuvo iseje gamtos stebeti? Mane nuo pat vaikystes zavejo viskas, kas gyva. Negi tu neturi poros litu ir negali nusipirkti, kad ir kokios kiaules sirdies turguje? Galisausiai negi tevai nevalgo zuvu? Negi taip sunku paimti tu zuvu organus, kai mama mesineja ir apziureti? Nebutina kiaules auginti.

O as nesuprantu, is kur tu žinai, ka as darydavau vaikysteje? is kur žinai, kad taip nebuvo? Tame ir esme kad tu nieko nezinai, kad tu visiskai nezinai kaip as norejau ir kaip as to siekiau, taip kad geriau savo nuomone pasilaikyk sau apie paukstukus ir zuvytes. ;)

Nes jeigu butum norejusi studijuoti medicina nuo pat mazu dieneliu butum pasiknaisiojusi po organus :) Is tavo pasisakymu atrodo, kad visas noras studijuoti medicina baigiasi ties klausimu "O ka padarei savarankiskai?"

Ka as padariau savarankiskai? nuo mazu dienu tampydavau visus po muziejus, kad galeciau pamatyti, nuo mazu dienu kalbejausi su gydytojais apie ju darba, isklausinejau viska iki smulkmenu, nuo mazu dienu jau net nesukaiciuosiu kiek suniuku gimdymu esu priemusi pati, kiek operaciju maciau, nes buvau nagla ir isiprasydavau ten kur noredavau. :)

Aš prisimenu , kai dar net nėjau į mokyklą gaminau vaistus. Pavogiau iš prosenelės  ir gaminau kažkokia nesamone :D Bet farmacininku niekada nenorėjau būti:D

Žinutė parašyta: 2011-06-19 15:57:40 | Nuoroda

apie biochemiją niekada negalvojau. Medicina mano galvoje.  Bet neslėpsiu, chemija patinka :)

Žinutė parašyta: 2011-06-19 19:33:46 | Nuoroda

Atsibodot su savo nesamonėm. Geriau ką nors įdomiau pašnekam :P

Žinutė parašyta: 2011-06-19 22:04:54 | Nuoroda

Papasakok apie fuksų stovyklą :D

Žinutė parašyta: 2011-06-20 11:39:46 | Nuoroda
Ighnaz rašė:

Darbu vertintojams sake, kad rezultatai turetu buti paskelbti birzelio 29 jei viskas ok :)

Beje jei idomu del neaiskiu klausimu:

Testas. 2-as tikrai A, 7-tas taip pat A .

6 klausime atranka Kryptingoji (sadly...)

5 klausime reikejo rasyti GRgrxgrgr arba pagal abu fenotipus kryzminti (pilkos kuno, raudonu akiu x juodos kuno, purpuriniu akiu)  . Genai sukibe gr ir GR

8 kur zodi irasyti reikejo, procesas kurio metu isvedamo naujos veisles be selekcijos tiko "kryzminimas ir atranka" ir "dirbtine atranka"

5 zodi kur irasyti tiko skaidymo, katalizine, skilimo, fermentine ir dar lyg kelios.

Gal dar svogūno gabalėlio savybes gali parašyt ?;) (9kl. 2)

Žinutė parašyta: 2011-06-20 13:55:33 | Nuoroda

tikiuosi , kad gavau 97 :DDDDDDD

Žinutė parašyta: 2011-06-20 14:01:35 | Nuoroda

evoliucijos ką nors pameni? Ir kaip ten su tom palaipom, kodėl M ilgesnės už N? Kažint tinka toks ats:

M palaipos augalas yra išsivystęs, o N augalas - besivystantis. Kadangi augalas auga kartu su palaipa,todėl N augalo palaipa trumpesnė.

Žinutė parašyta: 2011-06-20 14:11:20 | Nuoroda

Aš parašiau prielaidas. Jos įeina į programą , tai logiška , kad tiktų :)

Žinutė parašyta: 2011-06-20 14:28:43 | Nuoroda

abejoju, nes iš viso keturi taškai, o reikia tris organus apibūdinti.

Žinutė parašyta: 2011-06-20 14:53:26 | Nuoroda

kokia buvo hipotezė? Ar gaurelio reabsorbcijos funkcija  tiko? Kaip reikėjo atsakyti į klausimą , kur buvo paklausta apie insulino ir gliukagono trūkumą?