Vartotojo LoReta.. pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-08-21 19:09:37 | Nuoroda

sveiki . manau jog pirmai-antrai savaitei reiks daugiau pinigu pasiimt, vis delto  reiks susipirkt butinus daiktus, ypač jei gyvensi bendrabuty.. taigi reiks tartis kas ka vesis ir t.t. :] juk viska iš namu nesusivilksi...o juk ir tuose namuose navisada atsiras ką gali  išsivešt :D gi tevų be teliko ar šaldytuvo nepaliksi :D :p na, o aš kadangi esu taupus žmogus tai daug ir neišlaidausiu :) visvien maistas daugiausia bus iš namu ir ekologiškesnis ... jei nori taupyt, sakoma - miegok didžiąją dienos dalį :D na turečiau pragyvent su 200-300lt , na aišku dar reiks už bendika lt, tai dar aišku ta suma padides :]

Žinutė parašyta: 2010-08-22 20:27:58 | Nuoroda

nu kiek žinau dauguma Mažeikiškiu gyvens jaunystes 1 bendike :P tenai valdytoja sako jog galima bendika pavadint vien ju vardu  :D 

Žinutė parašyta: 2010-08-23 13:24:13 | Nuoroda

taigi internete gali rast numerius...

Žinutė parašyta: 2010-08-23 16:14:08 | Nuoroda
Lafasas rašė:

is KVK studentu dar niekam nepatvirtino lsp.lt ? lsp kornatore KVK net neatraso :)

nea.. nepatvirtino... gaila...

Žinutė parašyta: 2010-08-25 14:28:12 | Nuoroda
AgneGudaite rašė:

KVK - Kulturines veiklos vadyba. Sveiki visi! atsiliepkite , busimi kursiokai :D 

labas, parašyk asmeniškai;)

Žinutė parašyta: 2010-08-25 14:42:30 | Nuoroda

nu šakes jau nervai tikrai ima... kiek galiu darytis tas ft... mano ft kuria ikeliau i lsp apibrauke  raudonai, nes buvo išsikiše už konturu veidas ir t.t  žodžiu.. tikriausiai nedea.. reik kuo skubiau vel pasidaryt foto.. teks namie ...

Žinutė parašyta: 2010-08-26 20:06:00 | Nuoroda
Si'Gucia rašė:
Merinda ;} rašė:

ar čia iš anksto reikia susimokėti už bendrabuti? :) paskaičiau dabar išsigandau :D

Taip uz rugseji   :)

mano sesuo trečiakurse, tai sako iškur ištrauket kad jau reik moket už bendika??? visada yra mokama menesio gale, už rugseji net galima spalio men sumoket... taigi, pvz, jei bendike gyventum ir tau ten nepatiktu pirmom dienom o jau sumokejes lt butum tai ka tada daryt? va todel visi moka men gale... nu aišku nieko ir neatsitiks kas susimokes ir pradžioj.  :) tik aš lb išsigandau kad reik tiek greit... tfu... beje nepamirškit kad reik atnest dar 2 fotkes i bendika, ten viena iklijuos i kažkokia registrac.knygą, o kita pažymjimui  bendiko :D  nu nežinau ar čia visiem

Žinutė parašyta: 2010-08-27 14:50:08 | Nuoroda
taspatss rašė:
>Sines rašė:

Del rugsejo pirmos neskubekite. Po 29dienos bus tiksliai zinoma kur ir kaip ta rugsejo pirmoji bus. gal kaip ir praeitais metais. gal ir nea. cea spelioti ir apgaudineti paciam save neapsimoka.

bet tai kad per dokumentu registracija sake kad toj jaunystes gatvej

informacijos lapely kuri dave kvk tai yra parašyta kad R-1diena Jaunystes 1 gatvej ... prie fakulteto.

Žinutė parašyta: 2010-08-27 14:53:59 | Nuoroda

"Studentas, prieš pasirašydamas gyvenamosios vietos bendrabutyje sutartį, privalo sumokėti vieno mėnesio bendrabučio įmokos dydžio išankstinį mokestį ir pateikti bendrabučio valdytojui tai įrodantį dokumentą. Tuomet pasirašoma nuomos sutartis ir gaunamas raktas nuo kambario. Ši įmoka bus užskaitomas kaip mokestis už pirmą gyvenimo bendrabutyje mėnesį. Studentui neapsigyvenus bendrabutyje išankstinis mokestis negrąžinamas." - KLAIPĖDOS VALSTYBINĖS KOLEGIJOS STUDENTŲ BENDRABUČIO NUOSTATAI

omg... ačiū kad pranesei. kokia nesamone

Žinutė parašyta: 2010-08-28 17:38:29 | Nuoroda

lsp jau patvirtino, nu pagaliau :)

Žinutė parašyta: 2010-08-28 17:55:05 | Nuoroda

apie lsp yra jau tema :p galite tenai daugiau pasiskaityt :]

Žinutė parašyta: 2010-08-29 17:17:01 | Nuoroda
JustinB rašė:

kiek uz baraka reikia pervest? taikos pr !!!!!

150 man rodos

Žinutė parašyta: 2010-09-01 22:33:04 | Nuoroda
dekanize rašė:

Va,o man dar neatsiuntė į banko padalinį.Nežinia,kiek dar tai tęsis,nes važinėjimui 10 dienų išleisti 40  litų yra daugoka

sakai 40 lt, tai čia dar nieko palyginti su tuo kad vieną pažistama turiu kuris apie 80 lt išleis per sav... o kur dar  maista pirkt.... :/ žiauru.. o dar lsp nepadaro... nu žodžiu....

Žinutė parašyta: 2010-09-02 18:15:56 | Nuoroda

sveiki, norejau paklaust ka gali reikšt šis i gmaila atsiustas laiškas? 

,,Dėkojame, kad dalyvavai DnB NORD banko organizuotoje loterijoje “Laimėk 50 kg studentiško maisto ir 500 Lt stipendiją“. Pagrindinį prizą laimėjo studentas Justinas Gasparavičius iš Kauno technikos universiteto. Nenusimink, mes tau dovanojame naujieną rinkoje-išskirtinę nuolaidų/mokėjimų kortelę Daily Card* su 1000 lt nuolaidų čekiu iš karto! Daily Card tau suteikia galimybę pramogauti ir taupyti vienu metu! Jau šiandien gali pasinaudoti nuolaidomis virš 1100 vietų visoje Lietuvoje.''

ka reiškia paryškintas? ar aš čia ka laimejau? ar ne :D

Žinutė parašyta: 2010-09-05 13:45:08 | Nuoroda

kad nieko nepasako ta webas... :D hmm.. tai tikriausiai kad nieko ir nelaimejau :D

Žinutė parašyta: 2010-09-06 20:58:00 | Nuoroda

man nejuokinga... :D noriu laimet 1000 lt :D 

Žinutė parašyta: 2010-09-11 18:47:07 | Nuoroda
negalvojantis rašė:

galima pakeisti isdavimo vieta? nes niekur nerandu, tegalima pasirinkti data.

negalima pakeist išdavimo vietos, todel kad jau tenai yra lsp nusiustas, tai tau begalima pasirinkt laiką, todel stenkis pasirinkt ji tinkama kad spetum ... o kai pasirinksi, jo pakeisti nebegalesi. sekmes

Žinutė parašyta: 2010-09-16 11:21:39 | Nuoroda

neberasykit i skype del šios temos, nes nebeturiu jos :) mokslo metai baiges :P