Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-05-24
15:34:50
| Nuoroda
kremtasi parašiau. O kaip su kažkiek tai, ar nors kiek? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
15:39:39
| Nuoroda
Koks ten antras buvo? Nepamenu, kaip parašiau... |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
15:41:54
| Nuoroda
kaip mat pirmas buvo, ir jis atskirai. Antro nepamenu, o trečias galbūt - kartu. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
15:43:30
| Nuoroda
Eh, gaila... |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
15:58:04
| Nuoroda
Skaitvardis kaitomas giminėmis (ne visi), skaičiais, linksniais. Turi rūšį: kiekiniai, kelintiniai.
taigi, šešetas: vyriška giminė, vard. l, daugiskaita parašiau. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
16:03:49
| Nuoroda
Jo, vienaskaita... Vis randu klaidų. Geriau užmiršti ir nebegalvoti, kiek gausim, tiek. Dabar tik nervai gadinami. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-24
16:11:33
| Nuoroda
Žinau. Klaidos tik su kaipmat. Žinau, kad galbūt parašiau gerai, o dėl vos tik - nežinau... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-07
11:24:08
| Nuoroda
Taip, buvo 1 1/3, bet aš, durnas būdamas, atsakyme rašiau 5 1/3. Jau visą šviestuvo aukštį. Nesupras turbūt. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-07
11:25:39
| Nuoroda
Čia tai a variante 32 * 4 reikėjo, o b 32 * 4 * 10, bet vietoj 10 parašiau 9. Pamiršau, kad 0 - skaitmuo . Žioplos klaidos. Dar nepaverčiau is cm3 į litrus. Norėjau 10, bet dabar manau bus 8-9 max. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-07
12:02:27
| Nuoroda
58 man rods. O kaip ten su tais stulpeliais kur funkcijos/tvorelė buvo? Parašiau, kad 75cm. Gal kas gavo dar tiek pat? C variantas man rods. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-11
14:24:38
| Nuoroda
Kelis pasitikslint norėčiau. Kažin 1 klausimo 3.1 tiks jei nekalbėjau tiksliai apie NADH, FADH2 ir ATP skaičių, o minėjau elektronų pagalba išpumpuojamus protonus į tarpmembraninę ertmę, elektrocheminį gradientą ir grįžtančių protonų ATP sintazės rotoriaus veikimą ATP sintezei pradėti? Taip pat 1 klausimo 5. kalbėjau apie anaerobinį kvėpavimą glikolizės būdu, po to bakterijas kurios vietoj deguonies kaip elektronų akceptorių naudoja sierą ir fotosintetinančias bakterijas, kurios pačios sau pagamina organines medžiagas ir po to jas skaido anaerobiškai? 5 klausime 1 klausia genotipus pagal hemofilijos geną, todėl rašiau tiesiog P XH;XHXh, kadangi Y nėra hemofilijos geno, tai kaip ir nereikėtų. o F tiesiog Xh, nes turi vieną su ta liga susijusį alelį. To pačio klausimo 4 tėvo irgi parašiau tik iAXH, iXH. Čia turbūt tikrai netiks, nes prašė gametų, bet dėl pirmo, manau, Y chromosomos nereikėjo žymet. 6 klausimo 5 ar brauks parašymą 'bakterijos, sliekai, grybai'? Parašyta pavyzdžius, bet neparašyta konkrečiai rūšies, todėl kaip suprantu galima ir platesniais terminais užrašyti. Ir 8 klausimo 3, kaip dėl hipotezės 'transpiracija didesnėje temperatūroje vyksta sparčiau'? Bandymo metu ši hipotezė yra pagrindžiama, tai man įdomu ar būtina buvo kalbėti abstrakčiai 'temperatūra turi įtakos transpiracijos greičiui', ar galima buvo konkrečiai, kaip mano suformuluota hipotezė. Būtų smagu, jei kas iš daug besitikinčių ir savim pasitikinčių pakomentuotų šiuos atsakymus. Būčiau dėkingas. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-11
14:29:53
| Nuoroda
Ir dar, ar tiks prie bioindikatorių 'kerpės, drugeliai(tamsūs arba šviesūs)'? Nes kiek žinau ten kur oro tarša didelė, tai vyrauja tamsesni drugeliai, nes ant medžių būna daugiau suodžių. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-11
23:20:04
| Nuoroda
Pride, esi teisus dėl imuninės sistemos komponentų dydžio, jog jie pagal viską nelabai turėtų praeiti pro placentą, tačiau yra specifinis antikūnas - imunoglobulinas G - kuris vienintelis gali patekti pro placentą iš motinos kūno į vaisiaus organizmą. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-15
14:15:21
| Nuoroda
Vidokkas rašė:
egzaiegzai rašė:
1.4 (aq) (aq) (d) ? taip, Valentas as taip pat rasiau. tik reikejo dar perasyt t3 < t2 Vidokkai, jei čia apie t3 ir t2 kalbi iš 4 klausimo, tai tikrai manau t2<t3. Nes vyksta egzoterminė reakcija CaO+ CO2 -> CaCO3, delta H neigiamas, šiluma išsiskiria, todėl temperatūra pakyla. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-15
14:21:21
| Nuoroda
Nu va. Išvis, atrodo chemiją moku, bet per egzaminą žiauriai nepasisekė. Du uždavinius suvėliau, nors paskutiniam tikrai nežinau, sprendžiau logiškai. Teste dvi žioplos klaidos, antroj daly irgi dvi. Per tokius neįsiskaitymus ir susivaro visas egzas. Daug tikėjausi, bet kokių 20 taškų turbūt neteksiu. Grafikas irgi eskizas turbūt geras, bet per didelius pokyčius paskaičiavau šiek tiek. Eidamas tikėjausi gana daug, o gavosi.... Dabar 80% būtų tobula man. Eh. |