Vartotojo tralain pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-04 20:18:41 | Nuoroda
MMaya rašė:
tralain rašė:

as isvis nebezinau ka daryt reiks..as noriu mokytis tik viena dalyka,niekur kitur.na tarkim gausiu mazai balu ir turesiu stot kazkur kad mokyciaus..bet jei man bus negera,nes nesimokysiu to ko labiausiai geidziu.. negi reiks bandyt kitais metais laikyt egzaminus..kad daryciau gyvenime tai ka noriu. pati kosmariskiausia vasara gyvenime..egzaminai tiesiogine prasme lemia musu gyvenima,ir bijau kad jie padarys manaji man nepatinkanti...

O ka nori studijuoti?

(As irgi turiu tik viena pasirinkima ir kuo toliau tuo labiau bijau, kad ten neistosiu)

kulturos istorija ir antropologija..heh...o ka tu?

Žinutė parašyta: 2010-06-04 20:28:16 | Nuoroda
Silvooza rašė:

as irgi svarsciau apie antropologija(VU)..bet nelengva ten patekt..

butent..del to ir taip bijau.daug norinciu,o prieme gal 30 tik..todel balai pakankamai auksti turetu buti,bet kadangi su lietuviu susivariau,o dar neaisku kaip su ta istorija..todel nieko nebesinori.

Žinutė parašyta: 2010-06-04 20:48:10 | Nuoroda
KarabinaS rašė:

as tai jau galvoju apie kitu metu istorijos perlaikyma..,kaip bebutu gaila,o gal neteks,bet liepos 7-toji parodys,bet as visai nieko padirbeti,jei manes balas netenkins,ir poto vel bandyti laime su istorijos egzu,gal kitais metais bus geresniu uzduociu ir viskas bus gerai..

as ir taip galvoju jei neistosiu,nes kitos iseities nematau. cia kazkas klausia jei vsus egzus 1proc. islaikai ar neimanoma istot i mokama..naivu..nezinau,gal kur ir galima.bet tikrai ne i universiteta..as apskaiciavau pagal praitus metus kad jei as islaikysiu visus egzaminus 80proc. ir tai i mokama galiu neistot.taip kad.kankyne.

Žinutė parašyta: 2010-06-04 22:59:32 | Nuoroda
strelyte rašė:

tiesa pasakius as dziaugiuosi siuo egzu :) ne, ne del to, kad buvo lengvas ar sunkus. man patiko, kad nereikejo iskaltu datu, sausu faktu, tikrintas supratimas (ir,aisku, teksto suvokimas). mano atvejis bus toks: mazai mokesi ir gavo daug...  (tikiuosi ;DDDDDDDDDd )

by tralain----->as ir noriu i kulturos antropologija... bet jus mane cia jau isgasdinot, kad ten neimanoma istoti... ;/ siaip, geresnio pasirinkimo neradau, tai bandysiu ten. sekmes ir kitiems bandysiantiems ten istoti ;]

imanoma;)) tik reik nesusimaut;// o as jau tai atrodo padariau.

Žinutė parašyta: 2010-06-05 12:59:02 | Nuoroda

man ir labai keista.stovi ant stalo sasviniai,knygos.bet as jau ju nebeturiu ziuret,kartot;) siaip tai gera,nesijauciu kalta kad sedziu ir i juos nekreipiu demesio;D

Žinutė parašyta: 2010-06-10 18:23:41 | Nuoroda

tai vat.tiksliai net nezinau ka ir mokytis tai anglu.. pabandysiu viska aptart,pataisykit ir patarkit kur reikia. taigi,pirma gausim klausima.na jau kaip paklausysim,taip.tada reading ,cia ir nieko neprisiruosi,jau koki zodyna moki,toki moki. tada gramatika,reiktu pasikartot laikus,taisykles,word formation. ir laiskas bei rasinys,visus imanomus variantus, tai vat tiek darbo su ta anglu

Žinutė parašyta: 2010-06-12 11:07:22 | Nuoroda

sveiki.gal kas galit pasakyt kokia rasinio description yra struktura? niekad nerasem tokio

Žinutė parašyta: 2010-06-14 12:30:27 | Nuoroda

na kaip jum? man nepasiseke..nespejau,kazkaip laiko nepaskirsciau..ir siaip,gramatika buvo sunku..ir klausimo ne viska parasiau...kaip nesiseka,,,;////

Žinutė parašyta: 2010-06-30 23:35:12 | Nuoroda

kaip as bijau..jau zinau,ryt apipuls visi skambuciais.gimines ir pazystami..o jei prastas rezultatas nezinau kur desiuos.. nors isties man nerupi ka kiti galvos.. bet del saves... kaip bijau

Žinutė parašyta: 2010-07-01 09:13:45 | Nuoroda
Hushaby rašė:

O Ingridėlė mūsų pabudo. Nu žiūrėsim, man atrodo pirmą sakei netoli šimtuko, apie 95 turėtum gaut, po biški krenta pasitikėjimas

tikrai kad pabudo;DD

kad ir 100 gautu,jaui daugiau proto kita prasme daugiau neatsiras

Žinutė parašyta: 2010-07-01 09:47:45 | Nuoroda

as taip bijau..daug labiau nei pacio egzamino. ir vis pries akis stovi tas vaizdas,kaip as stoviu pries ta zmogu kuris man pasakys kiek gavau,ir matau letai tarianti ta zody..ir jei jis bus labai mazas nezianu kokia mano veido israiska bus.. as labai jautri tokiems dalykams,todel zinau kad tokiu atveju maziausiai dvi dienas eisiu is proto ir skesiu asarose...

Žinutė parašyta: 2010-07-01 09:52:27 | Nuoroda
Puotautoja rašė:

Chee, o as išvis tik dabar prisiminiau, kad turi būti rezultatai šiandien :D Ir kažkaip dingtelėjo, kad va jei neišlaikau, tai perlaikau ir iškart maunu į užsienį.. Nors, tfu tfu tfu, tikiuosi nebus taip :D Reikės ir man kokia 1 h dumt į mokyklą.. O visiems čia stresuojantiems linkiu dideliausios sėkmės, ir dabar dar kol kas nėra ko nervintis- galėsit verkt tada, kai sužinosit rezultatus, o dabar dar anksti :D

tau ir sekmes;))

Žinutė parašyta: 2010-07-01 10:35:37 | Nuoroda

oj laukiam laukiam..

Žinutė parašyta: 2010-07-01 10:37:14 | Nuoroda

man pavizdziui atrodo kad koks vilnius tai jau tikrai turetu zinot..juk vietoj. o ten kur i lietuvos pakrascius issiuntines,tai ir pavakares gali teks palaukt

Žinutė parašyta: 2010-07-01 10:38:33 | Nuoroda

as karibu piratus snd ryte uzbaigiau ziuret

Žinutė parašyta: 2010-07-01 10:39:05 | Nuoroda
čiungačianga rašė:
sanemis rašė:
čiungačianga rašė:

Liepos 1 d. posėdžiavęs Valstybinių brandos egzaminų vertinimo komitetas patvirtino pagrindinės sesijos lietuvių kalbos (gimtosios) ir užsienio kalbų (prancūzų ir rusų) valstybinių brandos egzaminų rezultatus.

Mokykloms rezultatus duomenų perdavimo sistema planuojame pateikti liepos 1 dieną iki 16 valandos.

čia mano mokyklos psl parašė. nu zjbs jiem ten, mes tai iš proto einam...

na, bet parašo IKI 16 valandos, tai 11 valanda ryto irgi yra IKI 16 valandos, 15:50 irgi yra IKI 16 :D 

iš mano patirties, tai "planauojame iki 16h" dažniausiai reiškia džiaukites jei 16h pradėsim :D

cia gerai pasakei;D

Žinutė parašyta: 2010-07-01 11:01:07 | Nuoroda
živilė rašė:

Man jau galva suktis pradejo nuo tokios itampos... Eiciau pamiegot, bet bijau kazka praleisti

Isvis, kaip reikia reaguoti, kai gauni koki 10 procentu, ka reikia sakyti pavaduotojai, kaip mokytojai pranesti?..

butent.as ta pati galvoju,kaip rektu toky bala pranesti tevams,mokytojai... kaip ziauru.. kai is taves daug tikisi

Žinutė parašyta: 2010-07-01 11:12:45 | Nuoroda
vodjani rašė:

Na gal ir nepaguodžiau;D Bet tiesiog perdaug sureikšminat tokį gyvenimo menkniekį.

o jei tas mentnekis lemia tavo gyvenimo ateity?

Žinutė parašyta: 2010-07-01 11:15:28 | Nuoroda

zinau kad tikrai nedaugiau 50. tikiuos isvis islaikiau

Žinutė parašyta: 2010-07-01 11:18:22 | Nuoroda
vodjani rašė:

Gyvenimą kuri pats. Gali uždirbti 1000lt gavęs magistrą ir gali uždirbti 10000 lt nebaigęs vidurinės.

Laimė nuo pinigų aišku nepriklauso. 

siaip tu labai protingai mastai.saunu