Vartotojo Ikei pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-26 13:56:57 | Nuoroda

Wooohooo :) Pasirašiau sutartį ir atlikau anglų testą.Nėra labai baisus :D Sėkmės JUms,kas nelaikė :)

Žinutė parašyta: 2010-07-26 14:02:38 | Nuoroda
Ceres rašė:

och įstojau pirmu nr, o jau maniau kad busiu jūsų grupiokė...

Gaila :(

Žinutė parašyta: 2010-07-27 11:10:13 | Nuoroda
Caramel90 rašė:

ar tik man neatidaro lsp.lt puslapio? :) nezinau ar eiti ieskoti geresnio interneto ar laukti kol atsigaus :D

Palauk,nes mat dar mes jaučiu nesam patvirtinti universitetuose,tad negalėsi dabar užsisakyti pažymėjimo :)

Žinutė parašyta: 2010-07-27 11:20:36 | Nuoroda

Pas mane diagramoje rodo pakviestųjų skaičių,o kiek jau pasirašė sutartį- 0 ....Nesuprantu,juk aš pasirašiau sutartį....

Žinutė parašyta: 2010-07-28 11:38:09 | Nuoroda
Raudona rašė:

Sveiki :) Mano stojamasis balas buvo 90, įstojau į VDU naujųjų medijų meną.. :)) Kas dar čia studijuos? :)

Aš :)

Žinutė parašyta: 2010-07-28 20:52:11 | Nuoroda

Ta prasme,nemokamų vietų tik 8?Ar tik tiek žmogeliukų įstojo į nemokamą? Mh,čia kažko klausiau iš VDU,tai rašė,kad 17 nemokamų vietų ;D Bet jei iš viso mūsų 17,tai oi ;DD

Žinutė parašyta: 2010-07-29 11:48:21 | Nuoroda

Aš taip pat užpildžiau :) Nelabai stengiausi :D

Žinutė parašyta: 2010-08-01 10:51:49 | Nuoroda

Tikėtis,kad atrinks,o tada ir dalyvauti :D Manau,kad ten turėtų būti visai įdomu,juk susipažinsi su kitais žmonėmis,pažinsi savo fakulteto pirmakursius,ar net savo grupiokus :)

Žinutė parašyta: 2010-08-23 21:24:13 | Nuoroda

Aš taip pat ten pildžiau,tai gal tie patys duomenys ir bus dėl tų vf studijų pinigų pervedimui...

Žinutė parašyta: 2010-08-24 15:59:48 | Nuoroda

Bent jau lsp jau patvirtino VDU :)

Žinutė parašyta: 2010-10-27 20:24:34 | Nuoroda
Draguza rašė:

Ir ač čia noriu! Tik kad va dayg laiko praleidau ieškodama apie užsienio universitetus, kad labai mažai ką žinau apie Lietuvos. Baisus iš tiesų man tas stojamasis. Dailės mokyklą lankiau tik metus ir per juos ne itin ką išmokau, bet pamėginti norėčiau. Gal galit man daugiau papasakoti apie stojamuosius? 

1.Man įdomu, kas konkrečiau yra vizualinė raiška? Tai kiek suprantu piešimas, bet ką ten reikia piešti?

2.Ir kaip su tuo fotografavimu? Ką reikia fotografuoti ir ar reikia redaguoti nuotraukas? Ir kaip ten su jų pateikimu? Labai susidomėjau šiuo dalyku, tad norėčiau sužinoti daugiau.

1.Taip,tai piesimas.Reikia piesti paprasta geometriniu figuru kompozicija.

2.Fotografuoti reikia pagal tema nurodytoje vietoje,apie tai viska pasako egzamine.Redaguoti nuotrauku nereikia.Per egzamina pasakys kiek ju padaryti ir kokio dydzio.

Žinutė parašyta: 2010-10-27 20:31:01 | Nuoroda
CoreyD rašė:

M? ir ar lb sunku įstoli čia? ar labai sunku  įstojus mokytis?

Ar sunku istoti,tai nezinau....Na kiekvienais metais konkursas dideja,daugiau zmoniu atvyksta i egzamina,tad daugiau konkurentu.(per siu metu egzamina atvykusiu buvo labai daug,be galo issigandau,kad man nepavyks)I nemokama vieta istoti ,matyt, sunku,o kaip del mokomu,tai...istoja tie,kuriu vidurkis pakankamas ir jie nori moketi daug pinigu....(nemokamu vietu labai mazai,nes studijos brangios) :)

Beje,cia dar kazkas klause del egzaminu.Reikia lietuviu valstybinio,anglu metinio ir stojamojo egzamino-jis pats svarbiausias.Dar...Stojant i VDU butu gerai,kad laikytumete anglu egzamina,nes jo ivertinimas isiskaiciuoja i anglu bala,nuo kurio priklauso,kuriame lygyje mokysites anglu kalba :)

Žinutė parašyta: 2010-12-04 20:01:37 | Nuoroda

Noriu paklausti,ar galima daryti taip: pasiimti viename semestre du A grupės dalykus(neįskaitant anglų),o dar kitą semestrą(po vasaros) pasiimti du B grupės dalykus? Nes pavasario semestre nepatekau nei į vieną B grupės dalykų sarašą,nors mano stojimo balas labai aukštas,bet pirmenybė teikiama vyresniesiems...O dar,kaip suprantu,reikia išklausyti 4 B grupės dalykus per dvejus metus,tai bandau viską susitvarkyti.Ar teisingai padaryčiau?

Žinutė parašyta: 2010-12-04 20:03:37 | Nuoroda

Dar:kitų metų rudens semestre nebeturėčiau A dalykų