Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-06
12:02:57
| Nuoroda
O as ilgai negalvojau rasyt ar nerasyt, viena diena pasvarsciau, pagalvojau ar nebus dar blogiau, bet nusprendziau, kad rizikuot verta ir nuejau kita diena i mokykla parasyt. Dar mokykloj sulaukiau palaikymo, kad rasyciau tai ir parasiau. Ir geriausia yra neklausyt ka kiti sako, nes ieini cia visko prisiskaitai, dar isgirsti kitu nuomones, o kiek zmoniu tiek ir nuomoniu. Dauguma net gerai nezino, o sneka. O ir pati stengiaus daug negalvot ar gerai padariau, suvokiau tai, kad rizikuoju, bet tikiuosi, kad dar blogiau nebus. :] O kiti nesmerkit tu, kuriie nori rasyt, cia kiekvieno zmogaus pasirinkimas, nes tikrai yra baisiai nemalonus jausmas kai gauni ne tiek kiek tikejaisi. Aisku kaltinti kitu irgi nereikia, nors ir matosi, kad kitur nera teisybes, bet reiskia vieniem labai sekasi ir nieko nepadarysi. :] |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-06
12:05:43
| Nuoroda
rulazzz rašė:
as neislaikiau egzo, o kaj pasakiau bendraklasiams , tai nepatikejo, sako visi nuo taves visada nusirasinedavo. as pats net nesitikejau, turejau 7 metiniam ir neislaikiau. Vakar gryzau i LT vien tik del perlaikymo, o apelecija tai reik tik per 3 dienas parasyt tj jau nespejau ;/ . O ar kartais ne iki 9 dienos galima teikt apeliacijas? Nezinau tiksliai, bet geriau pasidomek mokykloje ir jei dar ne velu butinai rasyk. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-22
23:04:05
| Nuoroda
Sianakt laukia bemiege naktis |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-28
15:02:25
| Nuoroda
man atrodo, kad antram etape gauti pakvietima bus ne ka lengviau nei pirmame, nors ir sako dauguma,kad dabar lengviau, bet kaip matau dauguma yra pasirase sutartis ir dar plius dalyvauja antram etape tai tas zmogus jau kaip ir 2 vietas yra uzemes, tai man susidaro toks vaizdas,kad gali but dar sunkiau :] Na tikekimes,kad gal bent jau 3 etape pasiseks :] |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-28
15:52:24
| Nuoroda
RAMINTTA rašė:
kada baigiasi antras etapas? Siandien 17h |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
16:05:53
| Nuoroda
Gal kas zinot kada bus trecias etapas ir kaip bus su juo? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
16:38:40
| Nuoroda
As jau nebetikiu tuo treciu etapu... Po pirmo ir antro etapo nuleidau rankas. Bet siaip kai pagalvoji tai aisku, kaip gali gauti tas kuris dar nieko negavo koki pakvietima, jei kitas zmogus 2 vietas uzima ir dar tokie galvoja 3 etape dalyvaut. Va todel kiti per tokius ir negauna visai jokio pakvietimo. |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
19:05:58
| Nuoroda
cantslowdown rašė:
cia totalus issisaipymas is tu kur niekur neistojo ir jokiu pakvietimu negavo. as ir nesuprantu kam tu diagramu reikejo, jei laisvas vietas gavo tie patys, o kurie vapse nk negavo vel liko ant ledo, ir ka liko 3 nieko nezadantis etapas. nervina kai kiti turi galimybe rinktis o tu lauki bet kokios vietos vos ne kad tik istotum. 100% sutnku. nesamone kazkokia, kai kitas gali is keliu rinktis, o tu zmogus jau lauki bent belekokio ir to paties negauni. Kur teisybe... |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
19:10:38
| Nuoroda
o gal kas zinot to motyvacinio testo reikia stojant tik butent i pedagogini universiteta ar jo reikia stojant i petkokia pedogogine sriti? |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-29
23:20:23
| Nuoroda
rovinj rašė:
Aš uždaviau Lamai štai tokį klausimą: ar tarkim žmogus pasirašęs sutartį į mokamą gali dalyvauti papildomam priėmime, ar čia dalyvaus tik tie, kurie dar nepasirašę sutarčių? Tai ką mes galim žinot, jei pati LAMA nieko nežino... Nepykit, bet mano nuomone per tokius nebegauna laisvu vietu tie, kurie isvis nera dar nieko gave... |
||
Žinutė parašyta:
2011-02-10
11:10:55
| Nuoroda
Sveiki visi, norintys perlaikyti egzaminus Pati siais metais perlaikysiu 2 egzaminus, jau susitvarkiau visa popierizma, sumokejau pinigus, belieka tik mokytis ir laukti egzaminu dienos. Prisiskaiciau cia visko, tai noriu dabar pasakyt tiksliai kaip yra. Norintys perlaikyt egzaminus turi nueiti i SAVO mokykla, kuri kitaip vadinama bazine. Ateje kreipiates i ta zmogu, kuris yra atsakingas uz egzaminus, mano atveju as kreipiaus i direktore, man dave saskaitos numeri, kur turejau pervest pinigus (uz viena egzamina 50lt) tada su banke ismustu cekiuku grizau atgal i mokykla, rekejo dar su savimi turet asmens dokumenta ir atestata, o toliau viskas vyko labai greit ir paprastai, padare mano atestato ir asmens dokumento kopija ir dave uzpildyt prasyma.Po to paaiskino, kad mano atestato naujo nieks neperdarys tik duos prierasa, geltona lapuka su naujais rezultatais ir as pati galesiu pasirinkt stojant koki noriu rezultata. Taigi norintys perlaikyt neklausykit kas ka kaip sako, o nezino. geriau palinkeciau greiciau apsisprest ir kol dar yra laiko eit pildyt prasyma, nes laiko liko iki kovo 7. Nebent, kaip man dar aiskino, jei buciau atejus veliau dar buciau galejusi pildyt prasyma, bet buciau dalyvavusi pakartotineje sesijoje. Tai va, neklausykit jokiu paskalu apie tai kaip tegales but tik tie jau kuriuos gausi, kad negales nikeko pasirinkt, juk tam ir mokam pinigus, kad esam saliski zmones ir laikom del saves. Taigi, sekmes visiems, kurie siekia geresniu rezultatu! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
22:08:27
| Nuoroda
Sveiki Norejau pasiteirauti gal zinote koks buvo praeitu metu minimalus konkursinis balas i vf turizmo ir viesbuciu administravima? Taip pat kas sudaro konkursini bala? Ir ar jusu mokykla suteikia bendrabucius? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
23:40:49
| Nuoroda
Sveiki |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
23:57:20
| Nuoroda
Sveiki visi! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-10
23:25:20
| Nuoroda
As irgi planuoju cia stoti Mano balas 14.68, tai tikiuosi, kad pavyks istot Bet bijau del bendrabuciu, gal zinot ar lengva juos gaut? Nes esu is toli ir nelabai turiu kaip ieskotis buto ar kambario. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-10
23:32:10
| Nuoroda
O gal zinot kaip cia yra su bendrabuciais? Ar kolegija skiria bendrabucius? Ar lengva juos gauti? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
09:01:11
| Nuoroda
Tai dauguma nevalstybiniu kolegiju neturi, bet jos vistiek skiria. Tik skiria kitu mokyklu, kolegiju bendrabucius. O TTVAM neskiria, kad ir neturi grynai savo? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
23:05:59
| Nuoroda
Na ir kas, kad vadybiniku daug, turizmas irgi vis populiareja, tai tokiu irgi greit bus daug, bet siais laikais viskas priklauso nuo to kaip save pateiki Tai taip niekas ir nezinot kaip ten yra su tuo apgyvendinimu? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
23:08:21
| Nuoroda
Ir neapgyvendinate kokios kitos kolegijos ar mokyklos bendrabutyje? Nes dauguma nevalstybiniu kolegiju, kurios neturi savo bendrabucio apgyvendina kokiam kitam bendrabuti. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
11:36:16
| Nuoroda
Biski blogai, kad jie neturi bendrabuciu, bet ka jau darysi |