Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-12
22:20:10
| Nuoroda
giedruže rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
giedruže rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
giedruže rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
kaip manot, ar verta su seimininke gyvent? ta prasme, kitam kambary. Vat aš irgi tą patį svarstau, bet man kažkodėl atrodo, kad geriau vienai viena man atkrenta, nes tikrai neisgyvenciau-liudna, vagiu bijau nera galimybes gyvent su pažįstamu zmogum, tai manau, kad geriau su malonia seimininke, nei su neaiskia ir nepažįstama studente... Na, taip jau tada tikrai geriau, tik kad šeimininkė nebūtų per daug įkyri ir landi va va. nors jei nepatiks, issikraustysiu. o kokios mazdaug sildymo kainos vilniui? 2 kambariu butui? Net neįsivaizduoju, aš tai Kaune ieškosiuosiu as uz kambari mokesiu 200lt. sake, kad komunaliniai pusiau. tai sako, kad ziema nesiekia 400lt is viso. cia logiska, kazi? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
14:24:51
| Nuoroda
giedruže rašė:
Čia su viskuo 400 ar tik už šildymą? Gal kokios naujos šildymo sistemos įdiegtos? Nors šiaip tai Vilniuj vienos iš mažiausių kainų už šildymą, tai gal ir įmanoma su viskuo... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
20:47:43
| Nuoroda
oj laukiam laukiam, rezultatu laukiam kiek zadat gaut? norit? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
20:51:17
| Nuoroda
IngridaBle rašė:
Krc, net specialiai uzsiregistravau del Ingrideles. Tu jobanas sude, ka cia sneki? Patinka erzint zmones? Jus paziurekit jo profili, jo rasytas zinutes: "Pats studijuoju KMU MF ir tikrai galiu pasakyti, kad tikrai nebaliavojam . Mokytis reikia ir nemažai, žinoma, priklauso ir nuo ciklo, bet kai prasidėjo anatomija, tai belekiek reikėjo mokytis, jau buvo panika, kad niekad nespėsiu, bet išmokau ir gavau pakankamai aukštą balą. Turbūt lengviausias ciklas - fizika, bet kartu turime ir lotynų ir anglų nesveikas dėstytojas, kurios mano, kad čia svarbiausias dalykas.....Lotynų tai man visai patinka, bet anglų tai ne itin. Taip, tikrai reik planuoti laiką, kad spėtumėt viską išmokti. Pas mus žmonės taip pat gana draugiški. Nuo antro kurso prasideda probleminis mokymąsis, tad galbūt sunku priprasti prie naujos tvarkos, bet manau kai žmonės įpranta ir visai gerai būna. Šiaip manau natūralu, kad pirmais kursais yra lengviau, nes tai yra iki klinikinės studijos, o kai prasideda klinikinės tai yra daugiau informacijos, užduočių, turbūt vėl priklauso nuo ciklo, turbūt kokia neurologija vienai iš sunkiausių."
KA TAI SAKO? Kad jis visiskas pyderastas, jauciantis malonuma erzinti. Nebukit naivus! Nieko jis nx nezino ir kliedi. Dar jokiu instrukciju nera! O jo patyrusiai 82 metu mokytojai laikas i graba. Kas per loxas negaliu. Taigi ramiai zmones, pats laukiu egzaminu rezultatu, tekso suvokimas buvo ziaurus, tegul nepisa proto. nusizeminai kokius 3 kartus labiau nei Ingridele |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
21:33:46
| Nuoroda
swlabr rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
oj laukiam laukiam, rezultatu laukiam kiek zadat gaut? norit? noriu 100 aisku ;D bet net neisivaizduoju kaip bus. Na neturetu but labai blogai, bet visiskai neimanoma nuspeti rasinio vertinimo. as ir tiek pat noriu ir tikiuos. na, 2 taskus paradau is suvokimo tai tiksliai... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-13
21:37:05
| Nuoroda
zirklūtes. rašė:
Gerai bus Anglų tai jum ne koks lietuvių suvokimas ar istorija. jo, arba atspeji, arba ne |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
14:04:17
| Nuoroda
juk apie darbus virtuvej listeninge buvo b atsakymas, jo? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
14:34:38
| Nuoroda
apelsinai.skanu rašė:
Riuta rašė:
NONcom rašė:
Jelefant rašė:
Pacukas rašė:
Jelefant rašė:
Ner tokio zodzio reducement.
Kaip paraset use of english part 5, 3 sakini? We didn't ought to spend? Ant sito ir busiu uzkibes.. ech nebus 100 :<. Parasiau kazkaip "we ought to regret spending"
manai dėl vienos klaidos nebus 100? gali manau dar kokias 5 klaidas padaryti ir 100o tikėtis. Aš rašiau we ought not to spend as taip pat rasiau bet juk būtasis laikas turėtų būt, ar ne? :? we ought nor to have spent |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
14:38:43
| Nuoroda
nerami rašė:
Jelefant rašė:
Ner tokio zodzio reducement.
Kaip paraset use of english part 5, 3 sakini? we ought not to have spent, esu isitikinus,kad gerai lygiai taip pat parasiau, irgi esu isitikinus, nebesigincykit |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
14:44:04
| Nuoroda
Jelefant rašė:
nogood rašė:
o kaip kiti ats use of english part 5? 1. Not used to studying 2. Wishes he hadn't missed (nesu tikras) 4. Are said to be 2. didn't miss. gi esamuoju reikejo pertvarkyt. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
14:53:10
| Nuoroda
Jelefant rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Jelefant rašė:
nogood rašė:
o kaip kiti ats use of english part 5? 1. Not used to studying 2. Wishes he hadn't missed (nesu tikras) 4. Are said to be 2. didn't miss. gi esamuoju reikejo pertvarkyt. gal ir didn't miss parasiau, nebeatsimenu dabar reikia pasistengt uzmirst apie tuos egzaminus nes kuo daugiau galvoji tuo labiau galva skauda ir nerimauji va va. dingstu is cia. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
15:47:46
| Nuoroda
Justina.s. rašė:
Jordan23 rašė:
nogood rašė:
Mano atsakymai: emerged, o ne merged tikrai..nera tokio zodzio merged pasitikrink o kazi uzskaitys jei parasiau ne emerged,o emmerged? teisingi? as daug ka kitaip rasiau |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
15:53:59
| Nuoroda
kaip sakot, IS ANGLU VA PRARADUS 20 TASKU, KIEK PROCENTU IMANOMA BEGAUT? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
15:59:09
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
kaip sakot, IS ANGLU VA PRARADUS 20 TASKU, KIEK PROCENTU IMANOMA BEGAUT? Normaliai klausymą sudaryk.. tarkim, is egzamino praradau 15-20 tasku. tai kiek procentu man yra tikimybe gaut? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
16:12:36
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
Hushaby rašė:
Dauguma b lygio mokinų išėjo iš egzamino daug anksčiau, turbūt suprantama kodėl. o tau ka juokas ima,kad jie išėjo?sunkus tikriausiai jeims buvo... Karabinai, protingas zmogus esi, nes saipytis zema is tikro nuosirdziai |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-14
16:26:06
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
KarabinaS rašė:
Hushaby rašė:
Dauguma b lygio mokinų išėjo iš egzamino daug anksčiau, turbūt suprantama kodėl. o tau ka juokas ima,kad jie išėjo?sunkus tikriausiai jeims buvo... Karabinai, protingas zmogus esi, nes saipytis zema is tikro nuosirdziai Sakai?protas pas mane liejasi per kraštus..,įžvelgiau ten truputelį diskriminacijos kitų studentų atžvilgiu kurie mokėsi b lygiu... va va, kad b lygis, tipo jau nieko gero. bus dar kai kurie geriau uz a lygi parase |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-18
21:12:54
| Nuoroda
jei visas rasysiu i vf, tai man irgi 4 vietas pasiulys? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-26
20:22:24
| Nuoroda
sveiki, mielieji studentai ir busimi studentai. idomu, kokios jusu menesines pajamos ir islaidos. parasykite, kiek gaunate itu ir kiek ir kam juos iseidziate. busimi studentai, parasykite, kiek pinigu jusu remejai zada skirti i menesi dekui |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-26
21:27:15
| Nuoroda
na, negi visi atostogaujat? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-26
23:09:29
| Nuoroda
Linutea:) rašė:
labas, na isties kaip kada priklauso kur studijuji ar turi gyvenama vieta kur gyventi . siaip as asmeniskai nemku uz gyvenamaja vieta vln .Man per menesi ant maisto ir svarbiausims reikmems pakanka 300lt
o ka valgai? ir kokios tos buiniausios islaidos? iseini ir pasiinksmint? |