Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-01
13:56:11
| Nuoroda
kazi kaip cia del tu balu... surinkus kokius 92, kiek tu procentu cia iseina mazdaug kazi? kaip manot? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-01
14:03:46
| Nuoroda
swlabr rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
kazi kaip cia del tu balu... surinkus kokius 92, kiek tu procentu cia iseina mazdaug kazi? kaip manot? manau,kad kokie 95-97 o kazi, ar suvokimus grieztai vertina... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-01
14:10:57
| Nuoroda
cacalele rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
swlabr rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
kazi kaip cia del tu balu... surinkus kokius 92, kiek tu procentu cia iseina mazdaug kazi? kaip manot? manau,kad kokie 95-97 o kazi, ar suvokimus grieztai vertina... manau nebūna griežtai ar negriežtai, vadovaujasi instrukcija, nepataikiai 0taško ir tiek vargų:D nors iš mano šūlės mokytojos kurios važiuos vertinti tai čiut hitleriai, juokėmės kad pasismagins prie tų egzaminų:DD o kur 70 tasku-po 90 balu. neitiketina... |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-01
14:18:28
| Nuoroda
swlabr rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
cacalele rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
swlabr rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
kazi kaip cia del tu balu... surinkus kokius 92, kiek tu procentu cia iseina mazdaug kazi? kaip manot? manau,kad kokie 95-97 o kazi, ar suvokimus grieztai vertina... manau nebūna griežtai ar negriežtai, vadovaujasi instrukcija, nepataikiai 0taško ir tiek vargų:D nors iš mano šūlės mokytojos kurios važiuos vertinti tai čiut hitleriai, juokėmės kad pasismagins prie tų egzaminų:DD o kur 70 tasku-po 90 balu. neitiketina... tikiuos man irgi taip bus;D kuo toliau ,tuo blogesne nuomone apie savo rasliavele isvada-reik maziau prie pc sedet ;0 |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-01
14:48:47
| Nuoroda
palei pernai metu analize pas mane 98 tikrai turetu but... bet kazi va kaip kiti parase |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-01
15:03:27
| Nuoroda
cacalele rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
palei pernai metu analize pas mane 98 tikrai turetu but... bet kazi va kaip kiti parase tu manai kad 98 siais metais gavai balus? nzn, bet zinau, kur susimoviau ir speju mazdaug |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-01
15:05:18
| Nuoroda
cacalele rašė:
Absurdus rašė:
Ingridele rašė:
Mano interpretacija beveik masikamliai atitinka vertinimo kriterijus todel ir vertintojams negali kitaip pasirodyti Dariau labai sunkius suvokimus is ju gaudavau devynetus, o sitas suvokimas tai desertas Su mokytoja dar pasitikrinom, sake gausiu apie 100 Žiū, gal virš 100 net gausi! o.O Kai laikiau aš prieš porą metų, rašiau iš "Skirgailos". Tai jau buvo trečias darbas iš šio kūrinio. Už pirmus abu gavau labai gerus įvertinimus. Na bet iš egzamino.. Tikrai nedaug. O buvo apžvelgta viskas nuodugniai, iki kaulelio išnarstyta. Taip kad, mergyt, linkiu aš tau sėkmės, nes tikrai tau jos prireiks. Ir daugiau nei kitiems. Absurdus ka ji ten kliedėjo tai nekreipk dėmesio. iš jos postų tai aš manau kad kokia 8oke;DD nes pirma lyg ir škėmą sakė rašė, po to jau savicką.. O svarbiausia labai gerai parašė:D tai čiuj kad tokia protinga dvi rašė, kad du 100gautų:DD ŽODŽIU:d aš visad lieku prie tos nuomonės kad kuklumas žmogų puošia, protingi linkę patylėti, o tie kurie baisia gerai ala parašo po to su atestotu užpakalį gali nusivalyti, nes į maximos kasą jo nenuneši:D žodžiuuuuu koks jums skirtumas, nesuprantu? tegu raso, tegu girias, bent man nemaiso nekreiokit demesio ir viskas. aisku, tikiu, daugiau kam patinka tie, kurie paraso, kad aiii, kaip susimoviau. o priezastys aiskios |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-01
16:14:09
| Nuoroda
Kriause rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Kriause rašė:
Moke18 rašė:
Bet ten ne vien apie ta tukstantmecio svente, ten aplamai apie musu poziuri i sventes... O kodel aktualija negali buti svenciu sventimas, o problema kaip jos svenciamos ir varganas musu poziuris?:) Varganas požiūris, tai ir yra paviršutiniškas požiūris. Prasmė, juk panaši. O del aktualijos. Turbūt ir tokia gali. Gal net ištikro reikėtų rašyti ne taip konkrečiai kaip aš parašiau, o apibendrintai kaip tu, juk tekstas šneka ne tik apie tūkstantmetį. Esmė buvo ta, jog kažkas parašė, jog aktualija - nemokėjimas švenčių švęsti, bet tai jau manau yra būties problema, bet ne aktualija. Apskritai čia reikėtu išsiaiškinti, kas yra aktualija. Man atrodo, jog tai kažkoks svarbus, aktualus reiškinys, reikalas visuomenėje. Na tai lyg ir šventės. Bet klausimas ar ją įvardinti konkrečiai ar abstrakčiai? aktualija parasiau lietuviu sventes. problema-kodel lietuviai nesugeba prasmingai svesti svenciu? problema turi prasidet zodziu kodel. bet kazi ar uzskaitys, jei as nubraukiau viena atsakyma ir si klausima taip ant virsaus parasiau??? Problema neturi prasideti klausimu kodel. Probleminis klausimas turi. Bet nemanau ar klaida skaitoma, jei formaluoji atsakyma teiginio ar probleminio klausimo forma. Manau uzskaitys... problema turi prasidet klausimo kodel, neklaidink manes. tas pats ar problema ar probleminis klausimas. nors db susimasciau |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-01
16:15:13
| Nuoroda
Godasa rašė:
O gal kas nors zinote, kaip IS TIKRUJU reikejo nagrineti Savickio teksta? man atrodo, kad galima ivairiai, svarbu pagrįst. jei pagrįsta tinkama-niekas nesikabines, manau. nors as skema rasiau, savicki pirma karta gyvenime maciau |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-01
16:24:41
| Nuoroda
Kriause rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Kriause rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Kriause rašė:
Moke18 rašė:
Bet ten ne vien apie ta tukstantmecio svente, ten aplamai apie musu poziuri i sventes... O kodel aktualija negali buti svenciu sventimas, o problema kaip jos svenciamos ir varganas musu poziuris?:) Varganas požiūris, tai ir yra paviršutiniškas požiūris. Prasmė, juk panaši. O del aktualijos. Turbūt ir tokia gali. Gal net ištikro reikėtų rašyti ne taip konkrečiai kaip aš parašiau, o apibendrintai kaip tu, juk tekstas šneka ne tik apie tūkstantmetį. Esmė buvo ta, jog kažkas parašė, jog aktualija - nemokėjimas švenčių švęsti, bet tai jau manau yra būties problema, bet ne aktualija. Apskritai čia reikėtu išsiaiškinti, kas yra aktualija. Man atrodo, jog tai kažkoks svarbus, aktualus reiškinys, reikalas visuomenėje. Na tai lyg ir šventės. Bet klausimas ar ją įvardinti konkrečiai ar abstrakčiai? aktualija parasiau lietuviu sventes. problema-kodel lietuviai nesugeba prasmingai svesti svenciu? problema turi prasidet zodziu kodel. bet kazi ar uzskaitys, jei as nubraukiau viena atsakyma ir si klausima taip ant virsaus parasiau??? Problema neturi prasideti klausimu kodel. Probleminis klausimas turi. Bet nemanau ar klaida skaitoma, jei formaluoji atsakyma teiginio ar probleminio klausimo forma. Manau uzskaitys... problema turi prasidet klausimo kodel, neklaidink manes. tas pats ar problema ar probleminis klausimas. nors db susimasciau Paklausk mokytojos. Probleminis klausimas yra formuluojamas klausimo forma, ka ir pasako pats pavadinimas. O problema teiginio forma. ka tik paskaiciau. literulogai skirsto dvejopas problemu formuluotes: vardininkus ir klausiamuosius sakinius. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-01
16:46:04
| Nuoroda
zodziu, meldziuos 95-98 |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-01
17:50:25
| Nuoroda
Kriause rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
zodziu, meldziuos 95-98 O kiek tu turi is Lietuviu? Jei 9 ar 10, tai manau ir 100 gausi. Tik vat su tais vertintojais problema gali buti. Juk samprotavimo taisymas gali buti kiek subjektyvus. visad 9 turejau. as interpretacija rasiau, is suvokimo jau tiksliai 2 tasku netekau |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-01
18:13:56
| Nuoroda
yolanta rašė:
Paulina rašė:
Aš tai meldžiuosi, kadiš bis išlaikyčiau.. Paskaičiau čia jūsų visų mintis, tai nbesuprantu ko iš vis pergyvenat.. Aš tai rašiau pirmą rašinio temą, bet dabar blaiviu protu mastydama, pati nesuprantu, kaip galėjau tiek nesamonių prirašyti..;/ O gal kas žinot, koks pereinamasis balas? man lygiai ta pati situacija.. metinio turiu 9, bet susimoviau visiskai..... niekaip nesuprantu, kur mokytojos ziuri, jei turi 9, tai reiskia, kad rasai be gramatikos ir stiliaus klaidu ir suvoki kurinius. ar jums uz piesinukus pazymius raso? nu niekaip nesuprantu. jei visus metus raset interpretacijas, daret suvokimo testus ir vidurkis yra 9, tai kokios db mintys apie neislaikyma? arba per daug pergyveni, arba stebuklai, arba, kaip sakiau, uz ilgas blakstienas pazymiai surasyti. aciu uz demesi, as taikinga |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-01
18:20:21
| Nuoroda
nesusimaut |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-01
19:00:01
| Nuoroda
assss rašė:
as irgi sita taip parasiau, bet ziuriu kad gausiu turbut tik puse balu nes kai antra karta ramei namuose perziurejau teksta ir klausimus supratau kiek nesamoniuparasiau;/ nemanau, kad ten labai grieztai vertina. paziuri, kad i tema butu, nords ir nuo vertintojo priklauso |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-01
19:02:41
| Nuoroda
swlabr rašė:
tralain rašė:
Lenkija iteikia Lt ultimatuma reikalaudama uzmegzti diplomatinius santykius. Lietuva priima ultimatuma noredama isvengti karinio konflikto, taciau tai reiskia, jog pripazino Vilniaus krasto netekima( nemoku suformuluot )
am,bet 20metais lenkija vilniu pasiema ne? o tada 38 atgaunam Rusijos padedami? 20-39.10.10 Vilnius priklauso Lenkijai. ,veliau Lietuvai. Na pasiskaityk apie savitarpio pagalbos sutarti ,kaip ir kiek ten tu zemes atiteko iki 1939 rugsejo 17 Vln priklauso lenkijai. juk 17 diena lenkija okupavo ssrs, ne? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-01
19:08:10
| Nuoroda
yolanta rašė:
cacalele rašė:
vavute rašė:
rutaaa rašė:
o kai reikejo 2.2 klausime parasyti dvi metaforas nusakančias kazkokius išgyvenimus tai parasiau 1),,širdis sušyla" 2),,nežinai, kuo savo širdį kūrenti" kas nors parase taip pat?:D zodis i zodi DD aš ir taip:D na ash tai parasiau "širdis sušyla" ; "širdį kūrenti" as irgi, tai ir man net dirdis susilo, nes cia tikrai teisingai |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-02
11:34:01
| Nuoroda
ziuriu, jog kas eme Savicki-susimove. nedekingos istraukos buvo, tikrai. |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-02
12:08:25
| Nuoroda
kaip sakot, ar praradus 4 taskus (2*2) imanoma gaut 100? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-02
19:58:06
| Nuoroda
Vailet rašė:
_vita rašė:
Vailet rašė:
Ir dar įdomu dėl tu žemdirbiškų įvaizdžių , paminėjau rinkos malūna ,gal dar buvo tokiu? Aš rašiau, kur buvo sakinys "Barsto barsto ..." Tik galo nebeprisimenu Na, kad šventėm išleidžia daug pinigų, o rezultato nėra man rodos jų ten buvo nemažai ,nes dar pamenu buvo kūrybos žemė ar kažkas panašaus o as supratau, kad ir painterpretuot reikia kaip zemdirbiska. tai parasiau, kad produktai, kuriuos uzaugina lietuviai ukininkai, yra eksportuojami svetur DD kazi, o gal uzskaitys, kaip sakot? |