Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-06-05
20:21:25
| Nuoroda
vitae rašė:
Štai superinis paaiškinimas kaip ten viską daryti: www.vdu.lt/public/var/files/lama-bpo-gidas.pdf VDU pasistengė dėl mūsų
as tave ir VDU myliuuuu, zuiki mano |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
21:16:17
| Nuoroda
amare rašė:
Plius, kaip negrazu, kai cia zmogus, susinervines, suglumes, raso, kad nespejo perrasyt ir po to kiti meta tokius pasisakymus, kaip as viska spejau, teisingai padariau... As ir, pvz, spejau, padariau, bet nesigiriu. Gal zmogui skaudu yra skaityti, kaip kitiems gerai, o jam taip nepasiseke? butent, kad pavydi ne tie, kurie viska gerai padare, o tie, kurie suklupo. cia netaikau temos autorei, o pasakiau todel, jog palei tave as pavydziu. kitu nesekme manes nei dziugina, nei liudina. gaila tik tu, kurie gerai mokes, gerai viska parase, bet nespejo perrasyt |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
21:17:18
| Nuoroda
be to, puikiai zinau, kad simtukininku univere neaukstina, bet ir neskriaudzia, kaip kad tu sakei. faktas, kad kuo geriau islaikei, tuo yra geriau |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
21:33:46
| Nuoroda
swlabr rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
be to, puikiai zinau, kad simtukininku univere neaukstina, bet ir neskriaudzia, kaip kad tu sakei. faktas, kad kuo geriau islaikei, tuo yra geriau o kur tu nori stoti? siaip idomu i teise VU |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
21:34:59
| Nuoroda
amare rašė:
Tikrai neverta pergyventi del busimu rezultatu, juk net nezinot, kiek gausit. Pavyzdziui, ir as visad daug ir gerai mokiaus, bet savim nusivyliau, kad lemiamu momentu nesugebejau viska padaryt puikiai, nors atrodo tereikejo ramiai rasyt ir isivaizduot, kad esu paprasciausiam kontroliny... Bet stengiuos negalvoti, ruosiuos kitiems egzams, ir stengsiuos kuo geriau viska padaryt, net jei ir neiseis. Apskritai nebukit nusistate tu karteliu, kad jei mokiaus desimtukais, turiu gauti simtukus. Gyvenimas tuo nesibaigia. Die, kiek pazistu, kurie dziaugesi puikiais rezultatais, istojo i superines studijas, bet nebepaveze to kruvio, va tada tai asaros, liudesys... Nepasiduokit, juk galit pasirinkt ir kitas studijas, jei gausit ne 100, o 65, ir lygiai taip pat dziaugtis. Patikekit universitetuose kaip tik neglosto tu simtukininku... Ir siaip, jei manot, kad blogai paraset, cia jus taip manot. Pvz, mano giminaitis zyze, kaip susimove per matematikos egzamina, kone asarojo, ir sau bats - 90 parejo, akys ant kaktos:). Juk ne jums vienoms/vieniems buvo sudetinga. Visi privelem klaidu, atitinkamai ir balai pasiskirstys. Patarciau nesigrauzti, o toliau mokytis ir optimistiskai ziureti i prieki. Ir jokiu nusistatymu, vilciu, grauzaties, kazkokiu karteliu NETURI buti!!!!! man su teksto suvokimais viskas yra gerai taip kad |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-05
21:51:02
| Nuoroda
swlabr rašė:
sakes, kaip pavydziu ;/ man tai pakiso koja mano begalinis zioplumas ir tai, jog nesugebu suprast klausimu ... tikejaus daug gaut, bet dabar tikiuos bent 80. ko pavydi? nenusimink, kiek girdejau, daug kam sunkus buvo, taip kad jei surinkai koki 70 tasku, gali kad ir netoli 90 gaut, ziurint kaip kiti bus parase taip, klausimai kvailai suformuluoti buvo, pripažįstu |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-06
12:18:43
| Nuoroda
jusste rašė:
VU: Teisė, tarptautiniai santykiai ir politikos mokslai arba ekonomika Norėjau į Rygą SSE, deja, pavėlavau :S o kaip egzai? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-06
16:56:23
| Nuoroda
zirklūtes. rašė:
Galim,žinoma,sakyt,kas tie šimtukai,kas tie procentai,kas tie egzaminai...iš esmės jo, bet faktas,kad šitoj visuomenėj tai-daug,ir negali nesinervuot,kai tau 12m kala į galvą,jog nuo to priklausys tavo ateitis. (nesakau,kad aš su tuo sutinku) Dabar galvoju,kaip reikės paaiškint visokiom tetulėm ,kad pvz 47 iš egzamino nereiškia,kad tu moki istoriją penketui:D, o lietuvių 70 nėra nieko stebėtino,net jei ir iš rašinio tik kokį gyvenime kartą esi gavus 9. Nu whatever,ne tetulės mano gyvenime svarbiausia. Jetau,jaučiu,galva sprogsta. Tai štai kokia,pasirodo, ta egzaminų psichozė:DD :DDDDD nepyk, juokinga i tema-viskas ok bus. siaip egzai per daug sureiksminti yra, bet pripazinkim, jog nuo ju nemazai ir priklauso |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-06
16:56:24
| Nuoroda
zirklūtes. rašė:
Galim,žinoma,sakyt,kas tie šimtukai,kas tie procentai,kas tie egzaminai...iš esmės jo, bet faktas,kad šitoj visuomenėj tai-daug,ir negali nesinervuot,kai tau 12m kala į galvą,jog nuo to priklausys tavo ateitis. (nesakau,kad aš su tuo sutinku) Dabar galvoju,kaip reikės paaiškint visokiom tetulėm ,kad pvz 47 iš egzamino nereiškia,kad tu moki istoriją penketui:D, o lietuvių 70 nėra nieko stebėtino,net jei ir iš rašinio tik kokį gyvenime kartą esi gavus 9. Nu whatever,ne tetulės mano gyvenime svarbiausia. Jetau,jaučiu,galva sprogsta. Tai štai kokia,pasirodo, ta egzaminų psichozė:DD :DDDDD nepyk, juokinga i tema-viskas ok bus. siaip egzai per daug sureiksminti yra, bet pripazinkim, jog nuo ju nemazai ir priklauso |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-06
21:41:58
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
O kartais tokia tema nebuvo sukurta? buvo as autore (cool) |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-06
23:50:51
| Nuoroda
sorry jei ne cia pataikiau, bet, manau, naudinga tema ieskau paneles, zadancios studijuoti vilniuje (dar geriau-VU) nuomotis buta kartu. apskritai ieskom cia kambarioku, o gal pasiseks nepykit, jei ne cia uzklydau |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-07
18:35:07
| Nuoroda
futura rašė:
Jau žinai, kad įstojai ar kaip? Mes čia tryse (turbūt) lekiam į vilnių, vienas iš mūsų VU mėgins taip pat. Galim per skype susirašyti ar panašiai, parašyk į privatą kontaktus ))) tu vaikinas ar mergina? parasyk man savo i privata, tau neissisiuncia zinutes |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-07
20:50:49
| Nuoroda
Alanas rašė:
O kdl pvz neieskai kambarioko? Diskriminacija ziuriu gerai, pakeisiu: ieskau kambariokes arba normalaus, tvarkingo kambarioko |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-07
23:22:57
| Nuoroda
sarma rašė:
Mmm, aš planuoju Viliuje mokytis, tai turbūt reikėtų kur gyventi, nes barako turbūt negausiu. Duok die, kad įstočiau kokius reikalavimus turi atitikt, kad ji gautum? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-07
23:23:25
| Nuoroda
Alanas rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Alanas rašė:
O kdl pvz neieskai kambarioko? Diskriminacija ziuriu gerai, pakeisiu: ieskau kambariokes arba normalaus, tvarkingo kambarioko O tai ka, panele gali but nors ir pasileidus? Not good enough. Reikalavimai turi but abipusiai. taip, gali buti pasileidusi panele o vaikinas ne ;DDD |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-08
12:11:07
| Nuoroda
pavydi cia kazkas? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-09
12:48:03
| Nuoroda
blem, reik 80 gaut |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-09
12:56:47
| Nuoroda
KarabinaS rašė:
bus letter,ir ese rašinys..i guess so.. kaip ruosies anglu? ka kartojies? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-09
16:22:37
| Nuoroda
kas antakalny nuomosites? |
||
Žinutė parašyta:
2010-06-09
16:23:22
| Nuoroda
Alggiis rašė:
na va visi pavydi DD ech, tie bernai todel ir nenoriu gyvent su jais, pavydus kazkokie |