Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2012-07-31
11:07:21
| Nuoroda
Paskambinau lamai ir klausiau del antro etapo nors pasirašiau vnf sutarti sakė, kad antru etapu galiu dalyvaut ir dėl vnf ir dęl vf neprarasdamas savo sutarties, nejau kažka netaip aš paklausiau? |
||
Žinutė parašyta:
2012-07-31
11:17:11
| Nuoroda
justejonikaite rašė:
Riesas rašė:
Paskambinau lamai ir klausiau del antro etapo nors pasirašiau vnf sutarti sakė, kad antru etapu galiu dalyvaut ir dėl vnf ir dęl vf neprarasdamas savo sutarties, nejau kažka netaip aš paklausiau? Viskas taip. Dėl vf varžytis negali tik tada, jei pasirašei sutartį su vf, o jei su vnf - gali. Tiesiog kazkodėl pradėjau pergyvent kad neteksiu savo vnf jei netycia neistosiu antram etape nei i vnf nei vf na ka loterija man dar nesibaige |
||
Žinutė parašyta:
2012-08-02
19:45:32
| Nuoroda
Aš tai per antrą etapą gal net labiau nerimauju nei per pirmą nes netikėtai atsirado vilčių stot į mano išsvajotają specialybę.... |
||
Žinutė parašyta:
2012-08-03
12:42:41
| Nuoroda
Dingo pakvietimas iš lamos sistemos o laiškas atejo iš lamos tai kaip suprast? |
||
Žinutė parašyta:
2012-08-03
12:48:48
| Nuoroda
Įdomiai į Farmacija vnf negavau o į veterinarke vf gavau pakvietima, tai gal vnf dar nesudeliojo? |
||
Žinutė parašyta:
2012-08-03
12:48:49
| Nuoroda
Įdomiai į Farmacija vnf negavau o į veterinarke vf gavau pakvietima, tai gal vnf dar nesudeliojo? |
||
Žinutė parašyta:
2012-08-03
13:06:22
| Nuoroda
Kas nors vnf antram etape pakvietima gavo? |
||
Žinutė parašyta:
2012-08-03
13:10:41
| Nuoroda
Vaida93 rašė:
Riesas rašė:
Kas nors vnf antram etape pakvietima gavo? As tai ne Vat ir keista kad vnf nieks negauna as taip norėjau vnf i farmaciją gaut |
||
Žinutė parašyta:
2012-08-03
13:14:24
| Nuoroda
Nerodo dar linijos diagramoje su farmacija..... |
||
Žinutė parašyta:
2012-08-03
14:17:08
| Nuoroda
Queen rašė:
Riesas rašė:
Vaida93 rašė:
Riesas rašė:
Kas nors vnf antram etape pakvietima gavo? As tai ne Vat ir keista kad vnf nieks negauna as taip norėjau vnf i farmaciją gaut Aš irgi negavau, ir žiauriai nustebau, nepasirašinėjau per pirmą etapą medicinos vnf, o mano balas 19,04, nes vis svarsčiau, o per šitą etapą pakvietimo išvis negavau, nesuprantu kame čia bajeris, nes pagal tą diagramą pirmo etapo dar buvo 70 laisvu vnf vietų. Ten sistema uzluzus manyciau , nes as farmacija vnf negaunu o vf veterinarke gavau |
||
Žinutė parašyta:
2012-08-03
14:26:33
| Nuoroda
Queen rašė:
Riesas rašė:
Queen rašė:
Riesas rašė:
Vaida93 rašė:
Riesas rašė:
Kas nors vnf antram etape pakvietima gavo? As tai ne Vat ir keista kad vnf nieks negauna as taip norėjau vnf i farmaciją gaut Aš irgi negavau, ir žiauriai nustebau, nepasirašinėjau per pirmą etapą medicinos vnf, o mano balas 19,04, nes vis svarsčiau, o per šitą etapą pakvietimo išvis negavau, nesuprantu kame čia bajeris, nes pagal tą diagramą pirmo etapo dar buvo 70 laisvu vnf vietų. Ten sistema uzluzus manyciau , nes as farmacija vnf negaunu o vf veterinarke gavau Koks tavo balas? Blemba bet aš gavau laišką kad niekur neįstojau, bet man protu nesuvokiama kaip tai gali būt, nes kažkokį pakvietimą į vnf tai turėjau gaut, pas man ir farmacija buvo parašyta. LOL 1nr.16.7 farmacija 2nr.17,1 vet bet esme kad Diagramoje net linijos!!!!! ner o šiais metais kofas krites i vnf tai jei iki 17h negaunu pakvietimo jaučiu teks skambint jiems, del taves tai nereallu per antra su 19 neistot, nes nauji zmoens negali pildyt....:D |
||
Žinutė parašyta:
2012-08-03
19:07:21
| Nuoroda
Ok klausimelis kas antrame etape sugebėjo įstoti i LSMU vnf? www.lamabpo.lt/turinys/bendrojo-priemimo-rezultatai/2012-bendrojo-priemimo-rez/ii-etapas/2012-II-etapo-rezultatai įdomu tai kad pas nieka nerodo paskutiniojo kas įstojo i medicina farmacija ir odontologija, o kai skambina ir klausia sako nieko nekviete...... absurdas... |