Vartotojo river pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-05-25 16:49:02 | Nuoroda

pas mane ta pati problema,ieskojau visur info apie tai,bet nieko nerandu.as taipat prisiregistravau,bet buten apie specelybes punka jokio neradau,as suvedziau tik savo duomenis,adresa.tapatybes korteles duomenis ir viskas.Taip ir nesuprantu ar jie gavo mano info ar nekazkokia nesamone cia sugalvojo,nueiciau i univera ir parasyciau prasyma,dabar keblumu pridare

Žinutė parašyta: 2010-05-25 17:36:11 | Nuoroda

as vidurine baigiau 2003m.bet kad vistiek negaliu iki galo uzpildytitiesa pasakiu net neisivaizduoju kaip ten uzpildyti,nes nera jokiu punktu,apart savo duomenu suvedima,bet kas liecia atestata,ar norint uzpildyti del specelybes nieko nera,nu gal veliau bus ideta,tikiuosi

Žinutė parašyta: 2010-05-25 17:40:13 | Nuoroda

vel bandziau prisijungti prie savo duomenu LAMA ir stai rase kad:

Pageidaujamų studijų programų sąrašą galėsite pateikti nuo gegužės 26 dienos.

tai tikekimes kad ryt viskas bus gerai

Žinutė parašyta: 2010-05-25 18:30:46 | Nuoroda

nebesuprantu nieko,katik ziurejau panorama,tai jei as teisingai supratau baigusieji anksciau vidurine mokykla,tai jiems reikia nuvezti i univera dokumentus,o tie kurie baige siais metais,tai jie turi uzpildyti internetu.Nebesuprantu nieko

Žinutė parašyta: 2010-05-25 19:49:08 | Nuoroda

tai reiskias as gerai supratau

Žinutė parašyta: 2010-05-25 19:49:45 | Nuoroda
ignas90 rašė:
river rašė:

nebesuprantu nieko,katik ziurejau panorama,tai jei as teisingai supratau baigusieji anksciau vidurine mokykla,tai jiems reikia nuvezti i univera dokumentus,o tie kurie baige siais metais,tai jie turi uzpildyti internetu.Nebesuprantu nieko

Taip, baigusiems vidurinę 2009 arba anksčiau prašymus reikės teikti universitetuose ;)

Aš pats esu praėjusiais metais baigęs ir rytoj varau į univerą.

kur zadi studijuoti

Žinutė parašyta: 2010-05-26 00:53:46 | Nuoroda
ignas90 rašė:
river rašė:
kur zadi studijuoti

Verslo anglų kalba Kauno Kolegijoje. O tu? :)

verslo administravima SU

Žinutė parašyta: 2010-05-26 13:01:24 | Nuoroda

nu va katik uzsipildziau ta forma.as noriu i neakivaizdini (istestines) tai pildziau taip zymejau 1 prioriteta vnf ir I tikiuosi kad gerai

Žinutė parašyta: 2010-05-26 13:02:12 | Nuoroda
ignas90 rašė:

Info baigusiems vidurinę 2009 m. ar anksčiau:

Prašymus studijuoti galima pildyti tik internetu, o į universitetą atvykti nuo birželio 18 dienos tam, kad pateikti dokumentus ir būtų galima apskaičiuoti jūsų stojamuosius balus.

Žinutė parašyta: 2010-07-20 13:33:28 | Nuoroda
Bedievis rašė:
elija rašė:

O tai kada suzinosime ar istojome,idomu ar tikrintis reikes tame paciame LAMA ar reikia eiti i savo universiteto puslapi?

23d. taip reikes lamoje arba sms žinute bus galima

mmm,tai gerai kas LT,o as tai siuo metu Airijoje,negaliu issiusti smsnu reikes bandyti visaip,ir LAMA pasitikrinti ir i univero puslapiuka ilysti,oi kaip laukiu,bet bijau kad nusvilsiu,neistosiu

Žinutė parašyta: 2010-07-20 14:02:07 | Nuoroda
gazele123 rašė:

Tarkim 23d gaunam pakvietimą studijuoti i emailą, arba pamatome jį lamabpo sistemoj ir ką tada daryt? reik tą pakvietimą priimt, pažymėt ar pasirinkt kažkaip? o jei pakvietimas ne vienas, reik kazkaip pasirinkt, pažymėt vieną iš jų ar ne? ar tiesiog iki 28d nunešt dokumentus? penktadienį turiu išvykt todėl mane neramina tai

Idomu ir man....man tai truputi ramiau,turiu igaliota asmeni,nes as jau nuo kovo menesio ne LT,gryzus atostogoms igaliojau asmeni.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 15:44:26 | Nuoroda

nu brangieji,kaip nuotaikos,ar jau sizinojote istojimu rezultatus,man kaip tycia kazko meta error,neleidzia paziuretio taip nekantrauju

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:38:19 | Nuoroda

vis dar laukiu rezultatu,niekaip man neatidaro LAMOSo taip norisi kuo greiciau suzinoti,tokia itampa,kaip tycia.O pridaviau i SU neakivaizdini,verslo administravima.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:56:34 | Nuoroda

tai kike supratau cia ne man vienai LAMA stringa,jau taip jaudulys kamuoja,o dar tas atidarymo strigimas,as jau kompa i siena noriu mestjauciu siandien taip ir liksiu nesuzinojusi!!!!

Žinutė parašyta: 2010-07-23 16:58:47 | Nuoroda
Anywow rašė:
Thotu rašė:

Ar kam nors iš jūsų, kurie stojot į mokamas vietas, rodo rezultatu

Vėl lama stringa,gal kelia siuos rezultatus...

as jau valanda laiko bandau pasijungti prie LAMA,ir vis ismeta man kad negali atidaryti sio puslapio

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:00:08 | Nuoroda

kaip jums baltai pavydziu,kurie jau zinot rezultatus ir pildote apmokejimo kvitus.Man cia kaip speceliai niekas nesidaro.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:10:17 | Nuoroda

nieko nesuprantu,kaip bandau pasijungti,raso kad i mokamasias vietas bus skelbiami po keletos valandu,bet jau tos valandos praejo,paskui iejau i ta punkta,kur raso uzpildytas prasymas,ta puslapi atidaro.Jame yra mano norima specelybe,bet nieko nematau butent as istojau ar ne.Kur turi buti parasyta?o gal as visgi neistojau?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:15:06 | Nuoroda

as nesuprantu,paaiskinkit man durnai,kur isviso turi buti parasyta as istojau ar ne.man lama ismeta tik mano pateikta prasyma,bet nera niekur pazymeta apie istojima.

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:21:02 | Nuoroda
Kristinita rašė:

ar jau pakviete ka nors mokamos vietos? nes as vis dar nesulaukiu.. tai net nezinau ;d jau pradet verkt, ar dar laukt ;D...

man tas pats,as jau ir vilti praradaunebesitikiu nieko

Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:22:36 | Nuoroda
Mantukas. rašė:
river rašė:

as nesuprantu,paaiskinkit man durnai,kur isviso turi buti parasyta as istojau ar ne.man lama ismeta tik mano pateikta prasyma,bet nera niekur pazymeta apie istojima.

tada turiu tau liūdnų žinių... Ne ne juokauju, būt turėtų pakvietimas šone parašytas, kai jau bus, mano klasiokei irgi nėra

jau ir zliumt pradejau,nuojauta kuzda kad neistojau.jau manau butu buve rezultatai.....